Ali B en de Crypto-advertentie: Heeft hij in Bitcoin Geïnvesteerd?

Een Nederlandse rapper van Marokkaanse afkomst, Ali B. (echte naam: Ali Bouali, geboren 16 oktober 1981) verloor eigenlijk in een hiphop/R&B wedstrijd voor de Grote Prijs van Nederland, maar had toch talent om een deal met platenmaatschappij Warner te winnen.

Zijn debuutsingle voor het grote label “Waar Gaat Dit Heen?” was een nummer twee hit, en zijn live-optredens hielden hem in de publieke belangstelling.

ali b rapper bitcoin

Hij werkte met een aantal beroemde Amerikaanse rap artiesten, waaronder RZA van de Wu-Tang Clan. Ook besteedde hij veel tijd en energie aan meer filantropische inspanningen, zoals de Tsunami-ramp en Amnesty International. Zijn single uit 2007, “Groupie Love”, was een top twintig hit.

Op 14-jarige leeftijd begon hij zijn muziekcarrière. Op zijn website staat dat men hem leerde kennen via de nummer 1-hit “Wat zou je doen?” met Marco Borsato. Ali B is een fulltime presentator. “Ali B op volle toeren” of Ali B Rap Me is een TV show waarin hij een rapper en een oudere Nederlandse artiest samenbrengt. Ali B is getrouwd en heeft twee zonen.

Hij is ook coach bij The Voice of Holland en ontwikkelt zich sinds die tijd steeds meer als muziekcoach voor jongeren.

Ondanks is Ali B in het nieuws verschenen omdat hij in diverse Bitcoin advertenties is gebruikt als persoon dat veel geld heeft verdiend aan deze handel. De rapper en presentator is woest over het misbruik van zijn naam en zegt hier niets mee te maken te hebben. 

Maar over wat gaat dit precies? En zijn al deze bitcoin robots echt een scam? Coinspot zet eventjes 5 bitcoin robots op een rijtje die we persoonlijk getest hebben en die wel werken:

bitcoin future logo

Bitcoin Future maakt gebruik van speciaal ontwikkelde software die ingewikkelde berekeningen maakt voor elke transactie om de waarschijnlijkheid van winst te bepalen in een handels beslissing.

De berekeningen zijn vooral gebaseerd op de prijsontwikkeling en de ontwikkeling op de markt als waarderingsrichtlijnen.

Het programma is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Omdat iedereen winst kan maken met behulp van de handelsrobot.

Zelfs handelaren die al lang actief zijn op de markt en tot de professionele handelaars behoren, kunnen voordeel halen uit het gebruik van Bitcoin Future.

Omdat het programma elke gebruiker helpt om de winst te maximaliseren. Veel gebruikers van de software zullen zeggen dat de software geenszins betrouwbaar een prijsontwikkeling kan voorspellen.

Dat is zeker niet waar dit programma over gaat. Het is eenvoudigweg bedoeld om een nauwkeurige prognose te geven van de koersontwikkeling van het aandeel door rekening te houden met bepaalde parameters en grote hoeveelheden gegevens te bepalen en te analyseren.

Conclusie

Wij hebben geen aanwijzingen kunnen vinden dat Ali B werkelijk met Bitcoin Future aan de slag is geweest. Bitcoin Future is echter een optimaal hulpmiddel dat beginners, ervaren handelaren en professionals een aantal voordelen biedt in de markt bij het handelen in cryptocurrencies.

Hoe werkt de registratie bij Bitcoin Future?

Zo werkt de registratie bij Bitcoin Future:

Stap 1: Bezoek de officiële website en voer je e-mailadres in.
Stap 2: De instructievideo bevat enige informatie over het openen van een account. Schrijf je in voor een account.
Stap 3: Na registratie dien je een startbedrag van minimaal 250 Euro te storten.
Stap 4: Zodra het account is geactiveerd, kun je beginnen met het gebruik van de software. Begin te handelen door de signalen van de software te volgen.

logo bitcoin robot purper kleur

Bitcoin Revolution is een software die automatisch bitcoins verhandelt en het is ontwikkeld door een groep enthousiaste Bitcoin traders.

Toen ze de recente stijging van de populariteit van verschillende crypto valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en Monero opmerkten, besloten ze een oplossing te ontwikkelen die nieuwkomers in de online crypto trading wereld zou kunnen helpen.

Een van de belangrijkste voordelen van deze robot software is dat de eindgebruiker geen kennis hoeft te hebben.

De crypto-robot is gebaseerd op een uitstekend algoritme en heeft de capaciteit om snel cryptocurrency te kopen en te verkopen.

Door gebruik van deze software is het mogelijk veel sneller te traden dan als je alles manueel zou moeten doen.

Heeft Ali B in Bitcoin Revolution geïnvesteerd?

De advertenties beweren dat Ali B veel geld heeft verdiend met Bitcoin Revolution, alhoewel velen succesvol zijn geweest met deze robot, kunnen wij niet vaststellen dat Ali B ook geld heeft verdiend met de bot. De beweringen van de advertenties blijken dus niet waar te zijn.

Hoe registreren bij Bitcoin Revolution?

Stap 1: Aanmelden
Gebruikers vullen een online formulier in en ontvangen een bevestigingsmail. Ze moeten de toegepaste link volgen die hen naar een vertrouwde crypto-broker site brengt en ze moeten een beleggingsrekening openen.

Stap 2: Geld storten
Sort minimaal 250 euro om te beginnen. De website voldoet ook aan alle bestaande SSL-standaarden, zodat persoonlijke informatie en het gestorte geld absoluut veilig worden bewaard.

Stap 3: Begin met traden met Bitcoin Revolution.
Om meer informatie lezen over hoe je effectief kan beginnen traden met deze robot vergeet niet de officiële review te lezen van Coinspot.

bitcoin rush logo

De technologie achter het Bitcoin Rush platform werkt dankzij een software die alle prijzen van Bitcoin op verschillende markten bijhoud.

Het houdt de huidige ontwikkeling van Bitcoin in de gaten en registreert extreme prijsfluctuaties zoals dalingen en stijgingen.

Dit stelt de bot in staat om eenvoudigweg Bitcoins te kopen of te verkopen wanneer de tijd erg gunstig lijkt en zo de best mogelijke winst te behalen.

Dit bespaart je veel tijd omdat je zelf niet voortdurend de prijzen hoeft te controleren en actief wordt.

Bitcoin Rush doet dit werk voor je en je hoeft alleen maar wijzigingen aan te brengen in de instellingen.

Met de instellingen van Bitcoin Rush kun je beginnen met handelen, maar je kunt ook de handel onderbreken als de marktsituatie je te ongunstig lijkt of als je in het algemeen een tijdje wilt pauzeren.

Je kunt hier ook investerings- en winstlimieten instellen, evenals het soort transacties dat je wilt dat de Bitcoin Rush Bot voor je doet.

Heeft Ali B in Bitcoin Rush geïnvesteerd?

De beweringen over Ali B en zijn betrokkenheid bij Bitcoin Rush blijken niet bevestigd te kunnen worden.

De handel met deze robot kan zeker winst opleveren, maar we hebben geen aanwijzingen gevonden dat Ali B ook geld heeft verdiend met Bitcoin Rush.

Registratie Bitcoin Rush

Wil je weten hoe je zich kunt registreren bij Bitcoin Rush?

Stap 1: Aanmelden
Registreer je in de eerste stap op de website van Bitcoin Rush. Hier vindt je een eenvoudig registratieformulier op de startpagina waar je je persoonlijke gegevens zoals naam, e-mailadres en je mobiele telefoonnummer invoert. Om later op je persoonlijke account in te kunnen loggen, moet je vervolgens een wachtwoord naar keuze instellen.

Stap 2: Demo bekijken
Als je een beginner bent in de handel, kijk dan eens naar de demomodus van Bitcoin Rush. Hier kun je de tijd nemen om alle functies en instellingen in Bitcoin Rush uit te proberen zonder direct financieel risico te nemen.

Stap 3: Geld storten
Als je durft te gaan handelen, moet je eerst je rekening opwaarderen. Zodra je balans is aangevuld, kun je je traditionele handel starten bij Bitcoin Rush. Start in het begin langzaam en stort het minimumbedrag van 250 €.

Later kun je stap voor stap verhogen en grotere bedragen investeren.

cryptosoft bot logo

De handelssoftware Cryptosoft bestaat al meer dan zeven jaar. Het werd ontwikkeld door Oskar Weber en zijn vrienden, die de handelssoftware voor crypto’s ontwikkelden en op de markt brachten.

De groep jongeren nam veel risico’s en stopte met hun baan op Wall Street om zich te wijden aan de ontwikkeling van Cryptosoft.

Dit maakt ook duidelijk dat er niet alleen veel knowhow, maar vooral ook passie en overtuiging voor het product achter zit.

De topprioriteit is altijd geweest om het voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van Bitcoins gemakkelijk te maken om ze te verhandelen.

En het succes van de software bewijst dat de ontwikkelaars gelijk hebben, want het laat een optimale combinatie zien van de expertise van de softwareontwikkelaars en enkele bankmedewerkers.

Heeft Ali Bouali in Cryptosoft geïnvesteerd?

De advertenties over Ali B en Cryptosoft blijken fake te zijn. Er zijn geen feiten gevonden die bewijzen dat hij geld heeft verdient met deze robot.

De registratie werkt in een paar stappen:

Stap 1: Aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen
Stap 2: Minimaal 250 € storten
Stap 3: Start de handel

Conclusie


We hebben geen aanwijizigingen gevonden dat Ali bouali geinvesteerd heeft in een Bitcoin Robot. Dus we kunnen hier spreken van fake news.

Coinspot vindt het jammer dat hierdoor alle Bitcoin robots slecht worden beoordeelt omdat sommige adverteerders de namen van verschillende bekende Nederlanders heeft misbruikt.