De beste Bitcoin Broker

Bitcoin is nog altijd enorm populair onder de mensen die hier graag in willen investeren. De reden dat mensen willen investeren in deze munt is voornamelijk het feit dat je in staat bent om aanzienlijk hoge rendementen te boeken voor het investeren.

Deze rendementen maken het mogelijk om in een korte tijd aanzienlijk veel geld te verdienen. Aangezien nog niet iedereen bekend is met het investeren in Bitcoin hebben we vandaag in dit artikel het een en ander op een rijtje gezet.

Deze informatie maakt het mogelijk om veel sneller en eenvoudiger aan de slag te gaan met het investeren. Dit maakt het ook voor jou mogelijk om te beginnen met het beleggen in de bekende Bitcoin munt!

De beste plekken om Bitcoin te kopen

Als het aankomt op het kopen van Bitcoin zijn er verschillende plekken waar je terecht kunt.Door deze verscheidenheid aan mogelijke platformen en beurzen ben je in staat om altijd weer te kunnen handelen in een grote verscheidenheid aan mogelijke munten en valuta.

Hieronder hebben we een selectie gemaakt met de beste plekken om heen te gaan voor deze handel.Door te kiezen voor een van de onderstaande opties zal ook jij super toegankelijk aan de slag kunnen met het beleggen:

eToro

groen logo etoro

Dit platform staat bekend als het meest toonaangevende sociale handelsplatform van dit moment. 

Het platform eToro stelt de gebruikers in staat om cryptocurrencies, aandelen, valutaparen, CFD’s, indices en grondstoffen te verhandelen.

Het is een gerenommeerd platform dat is gelicentieerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk, de Australische Securities Investment Commission (ASIC) in Australië en de Cypriotische Securities and Exchange Commission (CySec) in Cyprus. Het ondersteunt momenteel de handel in grote cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash en nog veel meer andere projecten. Zodra je klaar bent om te handelen op eToro, kun je jouw geld storten via je PayPal-rekening, creditcard/debetkaart of andere betaalmogelijkheid.

Door de prettige interface is het voor iedereen mogelijk geworden om ook te beginnen met de handel in bekende cryptovaluta zoals Bitcoin. Op de site van Etoro kun je nog veel meer informatie vinden met betrekking tot de diensten die hierop worden aangeboden.

Plus500

Plus500 werd in 2008 in Israël opgericht en is een gerenommeerd CFD-handelsplatform dat de handel in meer dan 2.700 financiële instrumenten ondersteunt.

Denk aan crypto, forex, grondstoffen, aandelen, opties en indices. Net als eToro is het ook gelicentieerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk en de Australian Securities Investment Commission (ASIC) in Australië. Plus500 heeft gebruiksvriendelijke web-based en mobiele handelsplatformen.

Het webgebaseerde handelsplatform is geschikt voor gevorderden in de CFD-handel. Als u een deskundige handelaar bent, kunt u zien dat u genoeg geavanceerde tools kunt vinden op het platform. Het mobiele handelsplatform is toegankelijk op zowel Android- als iOS-apparaten.

Het heeft alle functies van de webgebaseerde handelsplatformen, zodat u gemakkelijk kunt handelen op uw telefoon waar u maar kunt bedenken. De geaccepteerde stortingsmethodes zijn onder andere credit / debit cards, bankoverschrijving, PayPal en Skrill.

Let op: u kunt alleen geld opnemen via PayPal als u minimaal € 50 op de rekening heeft staan. Het minimale opnamebedrag voor bankoverschrijvingen en credit / debitcards is € 100.  

Opgelet: 80.5% van de retailbeleggers verliest geld met CFD’s.

overboeking

Cryptorocket 

CryptoRocket is een bedrijf dat is begonnen als een volledig cryptocurrency dedicated platform, dat specifiek bitcoin trading via CFD’s aanbiedt. Het succes van het bedrijf is zo groot geweest dat het in slechts een paar jaar tijd een wereldberoemde kracht is geworden in de CFD-markt.

Het is een platform wat toegang biedt tot een breed scala aan activaklassen en markten wereldwijd. Het bedrijf heeft niet alleen gediversifieerd in andere markten, maar het heeft ook zijn eigen aanbod van cryptocurrencies uitgebreid. Hierdoor konden handelaren en beleggers profiteren van CFD’s in plaats van met een traditionele beurs te maken te krijgen.

Een belangrijk aspect om te vermelden is dat CFD’s afgeleide producten zijn die eenvoudigweg de prijs van de onderliggende waarde volgen, waardoor een bijna onmiddellijke liquiditeit en een razendsnelle uitvoering mogelijk is. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van cryptocurrency met de bedoeling ze als valuta te gebruiken stellen we je voor om een exchange te kiezen. Voor de normale handelaar is het wel weer een prima keuze!

Binance

binance logo

Binance is oorspronkelijk begonnen in China, voordat hij naar Japan, Taiwan en uiteindelijk Malta verhuisde. Dit is gedaan om het platform op te zetten aan de hand van vriendelijke nationale regelgeving.

Binance is de grootste aanbieder van cryptocurrency trading ter wereld, tenminste als we kijken naar het volume wat er dagelijks op het platform wordt verhandeld. Binance heeft een enorm assortiment aan cryptovaluta beschikbaar voor de handel.

Ze gebruiken handelsvaluta’s Bitcoin, Ethereum, Tether, en/of Binance Coin BNB voor alle handelsparen. BNB-gebruikers krijgen 50% van alle handelskosten. Het nadeel van Binance is alleen wel dat je niet zomaar met normaal geld kunt investeren.

Je moet het namelijk eerst omzetten naar de handelsparen voordat je een transactie op het platform kan maken. Dit maakt het dus minder toegankelijk dan bijvoorbeeld het gebruik van Etoro of Plus500.

Coinbase

coinbase logo blauw

Coinbase is een Amerikaanse fiatbeurs die USD (en andere fiat in specifieke regio’s) accepteert in ruil voor Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, en Bitcoin Cash.

Veel mensen gebruiken Coinbase voor elke andere crypto-exchange omdat Coinbase breed beschikbaar en zeer gebruiksvriendelijk is. Coinbase is een van de duurste Bitcoin-beurzen, maar dit is deels te wijten aan de hoge mate van bescherming van de beleggers die ze hun gebruikers bieden.

Met Coinbase krijg je waar je voor betaalt. Het nadeel is echter wel weet dat je bij Coinbase echt alles zelf moet doen. Als je kiest voor het platform van Etoro ben je in staat om aanzienlijk sneller de juiste transacties te maken.

Dit zorgt ervoor dat je makkelijker aan de slag kunt met het investeren in cryptovaluta.

Coinmama

coinmama logo blauw

Coinmama is also a fiat to cryptocurrency exchange that is fine to consider. This is mainly due to the extensive global reach and beginner friendliness.

The exchange has one of the most intuitive user interfaces that really makes buying bitcoin super easy. It is also available in 188 countries around the world and supports deposits in virtually all of the world’s popular currencies. Like all the other platforms we recommend, Coinmama is a valid exchange for cryptocurrency trading in general.

Not only for trading bitcoin, but also for all other types of coins you have come to the right place here on the site for trading. Other interesting features of Coinmama is the fact that it offers instant purchases on Bitcoin and popular crypto.

And that while every other exchange does not allow credit card purchases. You must be prepared to pay up to 5.9% in bitcoin exchange rates, and an additional 5% on all credit / debit card transactions.

What is a bitcoin exchange or a cryptocurrency exchange?

Bitcoin exchanges zijn online marktplaatsen waar cryptocurrencies worden gekocht en verkocht. Bitcoin beurzen matchen kopers met verkopers. Vraag en aanbod bepalen de prijs van Bitcoin. Kopers betalen voor Bitcoin wat ze denken dat het waard is, gebaseerd op hoeveel er beschikbaar is op de beurs.

Er zijn Bitcoin-beurzen over de hele wereld, die zich richten op een regionaal en internationaal publiek. Sommige beurzen accepteren fiatvaluta, andere alleen crypto. Weer anderen verkopen helemaal geen Bitcoin, en staan in plaats daarvan toe dat gebruikers weddenschappen afsluiten op crypto-prijsfluctuaties.

Sommige Bitcoin-beurzen zijn gereguleerd. Andere niet. Maar alle goede cryptocurrency beurzen moeten een sterke gebruikerservaring bieden, de fondsen van de gebruikers beschermen en voldoen aan de wet en de best practices van de industrie.

cryptocurrency
bitcoine baner groen

Wat is het verschil tussen een exchange en een broker?

Een subtype van de exchange, de CFD Broker, is anders dan een normale cryptocurrency exchange in die zin dat ze geen echte Bitcoin verkopen. In plaats daarvan stellen CFD-brokers gebruikers in wezen in staat om te wedden op de toekomstige prijs van Bitcoin.

CFD’s (Contracts For Difference) zijn een snelle manier om te handelen, zonder gebruik te hoeven maken van Bitcoin-portemonnees of te knoeien met verwarrende Bitcoin-transacties. Het is ook gemakkelijk om snel geld te verliezen met CFD-handel, als je daar niet aan gewend bent.

Echter zal je met de juiste ervaring en kennis in staat zijn om met succes te handelen in een Bitcoin CFD. Zorg er alleen voor dat als je echte Bitcoin wilt je kiest voor een normale exchange.

Hoe vind je de beste Cryptocurrency Exchange?

If you do not want to go to Etoro now, but if you want to use a normal Exchange, it is crucial that you take the right steps to make the right choice .

Below are some things that are important to take into account when choosing a good exchange for buying your cryptocurrency.

  • Fiat-to-crypto or crypto-to-crypto

In your search for a reliable and reliable bitcoin exchange, you must first evaluate your needs and determine whether you are better off with pure crypto to crypto or fiat to crypto exchange.

If you want to invest with normal money, you will have to look for a platform that accepts this. This is possible with a platform such as Etoro, so this makes it a convenient choice.

  • Check their security guarantee

What emphasis has your preference for bitcoin exchange placed on protecting their systems and your private data? We advise you to take into account only companies with a verifiable safety perimeter.

This includes using multiple layers of security and authentication such as using two-factor authentication and applying know-your-customer (KYC) procedures during registration. Because of this certainty, you know that your coins will be safer than usual.

However, it is important to know that there are always risks associated with leaving your coins on the various exchanges. You can find out more about these risks below.

  • Make sure the exchange is regulated

Licensing and serving under the close supervision of a reputable government regulatory agency may be construed as a guarantee that the agency is responsible for the exchange and its administrators at the time of issuing the license.

Close control, on the other hand, keeps it on track with its objectives, and any anomalies and irregularities will eventually be detected and addressed.

By looking at the regulation, you will be able to learn more about the quality of the platform you would like to trade on.

  • Customer support must be good

Go through the various reviews about the bitcoin site and confirm their customer service. Consider factors such as the waiting time, 24/7 availability and the time it takes to answer your questions.

Why is customer service so important you wonder? If you have certain questions when trading the coins, you must of course be able to ask all your questions.

If this is not possible you will run into problems, you do not want this if you put a lot of money in the platform.

  • Confirm affordability

The lack of central regulations means that bitcoin exchanges must express their discretion when determining transaction costs.

Always go for the most affordable, as long as their low rates aren’t a cover for their compromised safety and poor service.

Because of the lower transaction costs, you are able to save more money on the various transactions you have made.

By paying attention to these things you are also able to end up with an exchange that matches what you are looking for. You can of course also choose Etoro. Because of the trade in CFD coins, you no longer have to worry about safety on the platform. You also do not have to put the coins in your own wallet after you have bought them.

This ensures that you can really relinquish all the worries that normally come with trading Bitcoin and such coins.

Kan ik mijn Cryptocurrency’s voor onbepaalde tijd opslaan op exchanges?

Dit is geen goed idee. Cryptocurrency exchange wallets zijn bedoeld voor de korte termijn opslag van munten, zoals direct na een aankoop van Bitcoin.

Wisselportefeuilles kunnen technisch gezien onbeperkt cryptocurrency’s bevatten, maar zoals we geleerd hebben van het hacken van exchanges zoals Cryptopia en QuadrigaCX kan je geld verliezen. Elke crypto exchange is in principe een doelwit voor iedere hacker.

Met zoveel miljoenen of miljarden aan activa op een enkel platform, zullen dieven zo hard als ze kunnen werken om de munten te stelen. Koop je munten en verplaats ze snel naar een wallet die zich op je computer of mobiel apparaat bevindt.

Als individu heb je geen hackers die van je proberen te stelen, althans niet met dezelfde inspanning als die van de grote beurzen.

Waarom worden zoveel Crypto-beurzen gehackt?

Er zijn verschillende redenen waarom de huidige exchanges zo kwetsbaar zijn voor de hacker. Ze zijn gecentraliseerd. De beurzen houden in principe enorme stapels digitaal geld vast.

Eén hacker die doorbreekt kan een enorme score opleveren. Cryptocurrency beurzen hebben te lijden tijdens de crypto bear markt. Sommigen hebben personeel moeten ontslaan, waardoor ze minder expertise hebben om zich in de beveiliging te storten.

Sommige cryptocurrency exchanges zijn toch nog een beetje dubbel als het aankomt op de beveiliging. Veel crypto transacties zijn vrijwel ongereguleerd, dit brengt risico’s met zich mee.

Wat gebeurt er als ik mijn geld verlies in een Crypto Exchange Hack?

Het antwoord op deze vraag hangt volledig af van welke beurs je gebruikt. Als je  Bitcoin verloren gaat in de hack van een ongereguleerde en offshore Bitcoin-exchange, krijg je jouw geld waarschijnlijk niet terug.

Er is eenvoudigweg geen enkele regelgevende instantie die in staat is om de bescherming van klanten af te dwingen op dit soort exchanges.

Als je echter gebruik maakt van sterk gereguleerde beurzen zoals Coinbase (die waarschijnlijk toch niet gehackt zullen worden) is de kans groter dat je je geld terug zal krijgen. Zo heb je net even iets meer zekerheid bij het beleggen in Bitcoin of in andere cryptovaluta.

bitcoin in de sociale sector

Door de informatie uit dit artikel zal ook jij aan de slag kunnen gaan met de handel in cryptovaluta. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent om passieve inkomsten te krijgen uit deze speciale vorm van handel.

We moeten er wel bij zeggen dat er risico’s verbonden zitten aan de handel in cryptovaluta. De markt is namelijk zeer volatiel en kan aardige schommelingen meemaken. Dit is de reden dat wij je aan raden om niet meer te investeren dan dat je bereid bent om te verliezen.

Op die manier zal je niet voor verrassingen komen te staan, dit scheelt je een hoop zorgen als de koersen een keer naar beneden blijken te gaan.