Bitcoin Meester Review

Bitcoin Meester is een cryptocurrency broker uit Aalsmeer. Het bedrijf is sinds 2017 actief op de Nederlandse markt en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). De kernactiviteit van de onderneming is het inkopen van cryptovaluta op internationale exchanges en het verkopen hiervan via een eigen platform (en vice versa).

Maar hier direct een gratis account aan bij Bitcoin Meester: https://www.bitcoinmeester.nl/bitcoin-korting

Ondanks dat Bitcoin Meester een vrij nieuwe partij is, hebben ze zichzelf al meer dan bewezen. Het platform is uniek in Nederland omdat klanten hun cryptocurrencies kunnen ‘bewaren’ op de website. Zo hoef je dus geen bitcoin wallet te installeren op je computer of telefoon. Een andere unieke eigenschap is het plaatsen van buy en sell orders, wat normaliter alleen mogelijk is bij cryptocurrency exchanges.

Buy en sell orders bij Bitcoin Meester


Uitgebreid assortiment

Een van de grootste voordelen die Bitcoin Meester biedt is het enorme aanbod cryptomunten die je kunt kopen met iDEAL. Op moment van schrijven zijn er 136 cryptocurrencies beschikbaar op het platform. Met daarbij uiteraard de populaire bitcoin, ether of litecoin.

Bitcoin Meester is een betrouwbare partij waar je met een gerust hart bitcoins of andere cryptomunten kunt kopen. Op de beoordelingssite Trustpilot krijgt het bedrijf zelfs een 8,9 van haar klanten.