Bitcode Method Ervaringen – Betrouwbaar? De Ultieme Test

bitcode method logo

De Bitcoin robot Bitcode Method helpt jou met investeren in cryptocurrency zodat je er zelf weinig tijd aan kwijt bent. In deze Bitcode Method Review gaan wij jou helpen om te kijken wat voor aanbieder dit is.

Hiervoor gebruikt Bitcode Method nieuwe technieke als AI en algoritmes die de markt afstruinen op zoek naar de beste investeringen. 

Coinspot heeft deze trading bot getest en gekeken of Bitcode Method betrouwbaar is of niet. Lees snel verder in deze Bitcode Method review om alles te weten te komen over de robot of maak hieronder meteen je account aan. 

Bitcode Method is een platform met een crypto robot die 24 uur per dag voor gebruikers op zoek gaat naar de allerbeste investeringen van dat moment. 

Door algoritmes en AI te gebruiken leert de robot uit zichzelf wat de beste investeringen zijn en wordt de robot dus steeds beter. 

Het moet het dus gemakkelijker maken om winst te maken op cryptocurrency. Jij hoeft zelf de markt niet meer te volgen en geen beslissingen meer te maken. 

Dit betekent niet dat je niets meer hoeft te doen, het is namelijk wel mogelijk om een aantal instellingen mee te geven aan de robot. De robot houdt zich dan bijvoorbeeld aan het risiconiveau dat je in hebt gesteld of het maximum aan investeringen. 

Deze instellingen kun je altijd aan blijven passen zodat je strategie blijft passen.

Hoe werkt het? – Bitcode Method Review

Het is al voorbij gekomen in deze Bitcode Method review; de robot werkt met algoritmes en kunstmatige intelligentie. Naast het grote voordeel dat alles automatisch uitgevoerd went kent dit systeem meer voordelen. 

Zo kan een Bitcoin robot de trades bijvoorbeeld met een hogere snelheid uitvoeren. Als dan bijvoorbeeld de prijs net verandert, heb je daar geen last van via deze robot, terwijl je als mensen misschien net te laat was geweest voor een grote kans. 

Het andere grote voordeel is natuurlijk dat de robot 24 uur per dag aanstaat, iets wat je als mens niet meerdere dagen op rij gaat lukken. 

bitcode method registratie

Je vindt op de website van Bitcode Method geen informatie over een winstpercentage dat je hier kunt behalen. De meeste andere crypto bots adverteren vaak juist wel met (te) hoge winstpercentages. 

Het is wel nadelig dat je nog geen idee hebt wat je mogelijke winst gaat worden voordat je bij Bitcode Method begint. Ook zijn er online weinig Bitcode Method ervaringen van klanten te vinden waarin dit besproken wordt. 

Is Bitcode Method betrouwbaar? De bevindingen van Coinspot

Wij hebben naar de website en alle reviews op het internet gekeken, maar niet alle claims op de website kunnen testen. Er is veel onduidelijkheid over het team achter Bitcode Method. 

Toch lijkt het online veel gebruikers te hebben verzameld. Wat in ieder geval verstandig is, is om zelf onderzoek te doen voordat je begint. De winstratio ziet er niet anders uit dan andere aanbieders in deze hoek. 

Het is belangrijk om de techniek en instellingen eerst goed te testen voordat je met een grote investering begint. Hou het startbedrag daarom leeg en test de software eerst goed uit.

Een Bitcode Method Account openen – stap voor stap

Als je wilt beginnen met beleggen via de AI-software van Bitcode Method, dan kun je een paar simpele stappen doorlopen om een account aan te maken. Wij nemen ze met je door. 

Uiteraard kun je ook gelijk beginnen met beleggen via Bitcode Method.

Stap 1: Aanmelden bij Bitcode Method

bitcode method logo

Je moet eerst naar de website van Bitcode Method en hier maak je een account aan door je voor- en achternaam op te geven.Je moet ook een geldig email-adress opgeven omdat ze die gebruiken om jou te registreren. 

Hierna moet je een wachtwoord aanmaken en de registratie voltooien. 

Start 2: Stort €250,-

Je account is inmiddels klaar om mee te starten. Als je echt wilt gaan beleggen met de AI-software, of gebruik wilt maken van de demo-functies, moet je het minimale stortingsbedrag van €250,- overmaken naar jouw account. 

Het is mogelijk om te storten via een aantal bekende betalingsmethodes zoals Visa, Mastercard, Amex , Cryptocurrency, Bank Transfer, Paypal, Yandex, Skrill en Neteller.

Stap 3: Demoaccount

Omdat je nog niet bekend bent met de software van Bitcode Method, is het vanstandig om eerst gebruik te maken van het demo-account. 

Stap 4: Live Trading

Zodra je klaar bent voor het echte werk en je de instellingen goed hebt klaargezet, kun je overgaan op Live Trading. Het is, zeker in het begin, erg belangrijk dat je vaak checkt hoe het gaat met de voortgang van je investeringen. 

Hoeveel geld kan ik verdienen met Bitcode Method?

Je kunt op de website van Bitcode Method niet gelukkig geen claims vinden over hoeveel geld je ermee kunt verdienen. Wel zeggen ze dat hun transacties een gemiddelde succesratio hebben van 85%. Aangezien je veel budget nodig hebt om dit te kunnen testen, hebben wij deze claims niet op waarheid kunnen controleren. 

Je kunt dus niet van tevoren voorspellen hoeveel winst je gaat maken en elk platform dat dat wel doet, is waarschijnlijk niet betrouwbaar. 

Is Bitcode Method betrouwbaar? De test

Door ons online onderzoek zijn wij langs verschillende claims en reviews gekomen die overwegend positief zijn. Het is voor ons door de aard van deze techniek niet mogelijk om deze claims stuk voor stuk te testen.

Bij twijfel is het altijd goed om de techniek eerst goed te testen voordat je overgaat op grote investeringen. 

Bitcode Method vs. andere crypto robot-handelaren

Bitcode Method heeft veel weg van andere crypto robots zoals Bit Profit en Bitcoin PrimeDeze robots laten weinig van zichzelf zien totdat je een account aangemaakt hebt en geld gestort hebt op het platform. 

Bij Bitcode Method krijg je ondersteuning door middel van een live trading room. Daarnaast is het mogelijk om de techniek beter te leren kennen door middel van een demo-account. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Uiteraard is het niet te voorspellen hoeveel jij kan verdienen met Bitcode Method. Op de website hebben ze het over een succesratio van de transacties van 85%. Dit gaat uiteraard niet over de winst die je behaald, deze is namelijk sterk afhankelijk van de settings en inleg. 

Het kost niks om met Bitcode Method te beginnen. Er is wel een minimale inleg van €250 euro om te beginnen op dit platform. 

Je kunt geld storten bij Bitcode Method door middel van Visa, Mastercard, Amex , Cryptocurrency, Bank Transfer, Paypal, Yandex, Skrill en Neteller.

Je kunt altijd geld verliezen met investeringen in cryptocurrency en dus ook bij Bitcode Method.