Bitcoin Champion Ervaringen: Betrouwbaar of Niet?

bitcoin champion logo

De Bitcoin Champion-app is een soort software dat gebruikers in staat stelt om te handelen met die een hoge winstkans hebben. Degenen die met deze bot handelen zouden duizenden euro’s per dag verdienen. Maar is Bitcoin Champion betrouwbaar of is er sprake van oplichterij?

De gegevens die we hebben kunnen analyseren geven aan dat Bitcoin Champion inderdaad een betrouwbare robot is. Met een TrustPilot-rating van 4,7/5 lijkt deze bot een van de meest gerenommeerde crypto-robots op de markt te zijn. Bovendien meldt de meerderheid van de beoordelaars dat ze consistent rendement behalen met deze bot.

We hebben een demotest uitgevoerd en vonden de bot verbazingwekkend eenvoudig te gebruiken. Bitcoin Champion is geschikt voor de beginnende, gevorderde en deskundige handelaar. Lees verder om te leren waarom Bitcoin Champion het proberen waard is.

Bitcoin Champion is een webapplicatie waarmee gebruikers automatisch kunnen handelen met crypto. De bot heeft een vermeend winpercentage van 98% en kan naar verluidt dagelijks tot 300% rendement genereren.

Sommige gebruikers melden dat ze tot drie keer hun kapitaal in de eerste 24 uur van de handel hebben verdiend. Sommigen beweren dat ze tot €1 miljoen verdienen aan een storting van €500 in minder dan een jaar handel.

trading software

Het is dit niveau van vermeende winstgevendheid dat de meeste beginners sceptisch maakt. Een nader onderzoek naar de technologieën die deze bot aandrijven onthult dat de bot inderdaad het potentieel heeft om dergelijke winsten te rapporteren. De robots met kunstmatige intelligentie verbeteren de vermeende nauwkeurigheid, terwijl de blokketen zorgt voor een hoge mate van transparantie.

Met Bitcoin Champion kun je bitcoin ruilen tegen andere cryptos zoals Ethereum, Dash, Monero, Litecoin en Bitcoin Cash. Je kunt ook handelen met BTC tegen traditionele valuta’s, waaronder de USD, GBP en EUR.

De app detecteert automatisch de paren met het grootste potentieel en verhandelt ze. Handelaren hoeven zich geen zorgen te maken over het maken van de verkeerde bewegingen.

Hoe werkt Bitcoin Champion?

Bitcoin Champion werkt samen met geavanceerde robotmakelaars om de handel en transacties te vergemakkelijken. Deze brokers houden zich aan hoge regelgevende normen.

Bitcoin Champion-partnermakelaars zorgen ook voor soepele transacties en bieden een hefboomwerking. Deze bot handelt met een hefboomwerking tot 1:5000, wat verklaart waarom handelaren de vermeende winst kunnen maken met een storting van slechts €250.

Met een dergelijke hefboomwerking kan een storting van €250 speculeren op posities met een waarde tot €1,2 miljoen. Handelen met hoge marges verhoogt de winst, maar kan ook leiden tot enorme verliezen.

Bitcoin Champion werkt volledig automatisch en vereist het dus geen enkele vaardigheid om te gebruiken. De bot presteert het beste als hij minimaal 8 uur per dag ongecontroleerd kan draaien. Je hebt minder dan 20 minuten per dag nodig om je account op te zetten en live te gaan handelen.

Als je een beginnende handelaar bent, raden wij je sterk aan om onze top bitcoin trading robot review te lezen voor meer informatie over auto-trading robots.

Voordelen van Bitcoin Champion

Is Bitcoin Champion Scam een oplichterij? Nee!

Deze beoordeling bevestigt dat Bitcoin Champion legitiem is. We bepalen de legitimiteit van bots door onbevooroordeelde feedback van reviewsites zoals TrustPilot te analyseren en een real-time test uit te voeren op de demohandelaar van de robot. Hier zijn onze bevindingen over Bitcoin Champion.

Inloggen bij Bitcoin Champion: Hoe maak je een account aan?

Het duurt minder dan 5 minuten om een gratis account te registreren bij Bitcoin Champion. De live-handel kan echter tot een uur vertraging oplopen als de onderliggende makelaar je identiteit verifieert.

Bitcoin Champion is licentievrij, maar er kan een registratievergoeding worden ingevoerd zodra het aantal gebruikers blijft groeien. Je moet nu de kans grijpen en een gratis account aanmaken. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met Bitcoin Champion.

Stap 1: Registratie

Bezoek de Bitcoin Champion homepage en gebruik het registratieformulier in de rechterbovenhoek om een gratis account aan te maken. Je dient persoonlijke gegevens op te geven zoals de volledige naam, een werkende e-mail en een telefoonnummer.

Het niet verstrekken van nauwkeurige gegevens kan leiden tot problemen tijdens de verificatiefase. Bitcoin Champion vereist dat gebruikers hun e-mail en telefoonnummer verifiëren. Dit proces duurt ongeveer 3 minuten.

Documenten ter verificatie indienen

Na het aanmaken van een gratis account, koppelt Bitcoin Champion je aan een partner makelaar. De partnerbroker vereist dat je beide kanten van een door de overheid uitgegeven ID uploadt en een duidelijk document dat je huidige adres toont. Het adresdocument kan een recente energierekening zijn of een bankafschrift met je adres erop.

ID en bewijs van adresverificatie is tegenwoordig een vereiste bij alle goed gereguleerde makelaars. Bitcoin Champion en haar partner-makelaars behandelen de gegevens van gebruikers strikt vertrouwelijk.

 

Stap 2: Storten

Bitcoin Champion accepteert via haar partnermakelaars alleen stortingen na verificatie van de identiteit en het adres. Zoals eerder vermeld, heb je een investering van ten minste €250 nodig om met deze bot te kunnen handelen.

Dit is je handelskapitaal en moet niet verward worden met de kosten van het gebruik van Bitcoin Champion. Zoals eerder uitgelegd is deze app 100% gratis.

De geaccepteerde stortingsmethodes zijn onder andere Wire Transfer, Visa, MasterCard, Western Union, WebMoney, Neteller en Skrill. Je kunt ook storten via crypto portemonnees zoals Bitcoin en Ethereum.

Stap 3: Demo en live handelen

Bitcoin Champion biedt een volledig intuïtieve oefenaccount om gebruikers te helpen vertrouwd te raken met het live handelsplatform. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat je de demo doorloopt voordat je live gaat. Deze account zal je helpen om alle functionaliteiten van de live-account onder de knie te krijgen.

Live handelen met Bitcoin Champion gebeurt met één klik op de knop. Zoals apart vermeld in deze recensie, heb je geen enkele vaardigheid nodig om met deze bot te handelen.

Is het de moeite waard om een account Bitcoin Champion te openen? Leer de meningen van experts kennen?

1. Earnings (verdiensten)

Bitcoin Champion maakt naar verluidt tot €2k per dag uit een storting van €250. De bot heeft een verondersteld dagelijks rendement op de investering van maximaal 300%. De meeste gebruikers die deze bot op TrustPilot en ForexPeaceArmy hebben beoordeeld, ondersteunen deze beweringen.

2. Klantenservice

De klantenservice staat direct voor je klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen.

3. Demoversie

Bitcoin Champion is een webhandelsplatform. Je hoeft geen app in je desktop of smartphone te installeren om deze bot te gebruiken. We hebben een demo test gedaan op Bitcoin Champion en vonden het verrassend eenvoudig te gebruiken.

4. Verificatie

Je moet je ID en huidige thuisadres controleren om Bitcoin Champion te kunnen gebruiken. Zoals hierboven uitgelegd is dit proces eenvoudig en snel. Je kunt doorgaan met handelen voor de verificatie, maar je kunt geen opnames maken.

5. Deposito’s/opnames

Bitcoin Champion staat opnames toe via Wire Transfer, alle belangrijke debet- en creditcards, Western Union en e-wallets zoals Neteller, WebMoney en Skrill.

In tegenstelling tot de meeste bots, vergemakkelijkt Bitcoin Champion alle opnames binnen een uur. De bovenstaande opnamemethoden zijn allemaal gratis.

6. Vergoedingen

Het gebruik van het platform is geheel gratis. Alleen als je winst maakt betaal je een klein percentages als vergoeding.

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja! Bitcoin Champion scoort hoog in onze test. Lees bovenstaande recensie van Bitcoin Champion om te begrijpen waarom.

Met Bitcoin Champion kunnen gebruikers BTC verhandelen tegen ETH, LTC, DASH, XRP en fiatvaluta’s zoals de USD, GBP en EUR.

Ja, de Bitcoin Champion heeft een vermeende ROI tot 300%. Er is risico’s verbonden aan het handelen met deze bot en dus alleen wat je zich kunt veroorloven om te verliezen.

De minimale inleg bij Bitcoin Champion is €250. Je kunt met dit bedrag beginnen en groeien door de winst te herinvesteren.