Bitcoin Circuit Ervaringen: Betrouwbaar? De resultaten onthuld!

bitcoin circuit logo

Bitcoin Circuit is een automatische handelsrobot die beweert een dagelijkse winstgevendheid van meer dan 1500 euro te hebben. Maar is het een betrouwbare bot en is het waar dat het zeer winstgevend is?

Dit review over Bitcoin Circuit zal kijken naar de functies van deze robot en waarom het een van de meest populaire auto-trading bots is.

Maar voordat we aan de slag gaan, is het belangrijk op te merken dat Bitcoin Circuit op marge handelt en dat er dus een aanzienlijk risico is bij de handel met het Bitcoin Circuit. Als gevolg hiervan raden wij je aan om alleen te handelen met een bedrag dat je je kunt veroorloven om te verliezen.

bitcoin circuit munten btcBitcoin Circuit is een handelsrobot voor de Bitcoin markt. Deze robot is volledig automatisch, wat betekent dat iedereen, inclusief een complete beginner, deze kan gebruiken.

Uit review en beoordelingen blijkt dat Bitcoin Circuit lijkt een hoog-risico, hoog-rendement robot is. Gebruikers die gebruik maken van Bitcoin Circuit handelen op marge, wat betekent dat er goede winsten gemaakt kunnen worden met weinig kapitaal.

Marge handel verwijst naar het gebruik van geleend geld van een makelaar om dit vervolgens  financieel actief te verhandelen.

Bitcoin Circuit partner makelaars bieden een hefboomeffect van 1:100 tot 1:500. Een rekening met een hefboomwerking van 1:500 en een storting van €250 kan transacties plaatsen met een waarde tot €125k.

Een hoge hefboomwerking betekent verhoogde winsten of verliezen. Bitcoin Circuit beweert echter dat het risico minimaal is gezien de hoge gerapporteerde nauwkeurigheid van 90%. Toch raden wij je aan om alleen te handelen met een bedrag dat je je kunt veroorloven om te verliezen.

bitcoin circuit banier

Hoe werkt Bitcoin Circuit?

Bitcoin Circuit is een cryptrobot die is gemaakt door een cryptografische handelsgoeroe en een software engineer. De robot is gebaseerd op een handelswijze die bekend staat als High-Frequency Trading. Deze methode maakt gebruik van geavanceerde algoritmes om inzichten te verkrijgen uit Big Data.

Het voordeel van auto-trading bots is dat ze naar verluidt menselijke emoties uit de handel elimineren, waardoor slechte besluitvorming tot een minimum wordt beperkt.

Menselijke emoties zijn bekend als de nummer één trigger voor slechte investeringsbeslissingen.

Bovendien wordt gezegd dat intelligente bots in staat zijn om bijna alles te doen wat een mens kan doen, maar met een hogere nauwkeurigheid en supersonische snelheid.

De robot The News Spy kan bijvoorbeeld het nieuws lezen en posities innemen voordat de markten reageren. Zulke robots beweren dan ook dat ze in staat zijn om grote rendementen te halen uit marktgebeurtenissen zoals de Nonfarm Payrolls. Lees onze review van The News Spy voor meer informatie.

Is Bitcoin Circuit betrouwbaar?

Uit onze demo-accounttest blijkt Bitcoin Circuit legitiem te zijn.

Onze test houdt rekening met zes kerngebieden, namelijk transparantie, prestaties, klantenservice, reputatie, gebruiksgemak en veiligheid. Lees hier hoe ons testteam tot deze conclusies is gekomen.

  1. Transparantie – de robot lijkt zeer transparant en betrouwbaar.
  2. Prestaties – volgens duizenden online reviews, een succesvol nummer van rond de 90% wat zou betekenen dat 9 van de 10 handel naar verluidt succesvol zijn.
  3. Klantenservice – de klantenservice was gemakkelijk te bereiken en we vonden ze zeer responsief.
  4. Reputatie – er zijn een aantal positieve reviews en de app lijkt goed beoordeeld te worden.
  5. Gebruiksgemak – je hebt geen handelservaring nodig om deze software te gebruiken als je auto-trading activeert.
  6. Beveiliging – de app werkt samen met gereguleerde makelaars en hun platform is beveiligd.
  7. Uit de bovenstaande beoordelingen blijkt dat Bitcoin Circuit een legitieme software is. Veel gebruikers hebben Bitcoin Circuit in 2019 bij de beste cryptocurrency bots geplaatst.

Bitcoin Circuit Review: De testresultaten uitgelegd!

Zoals hierboven vermeld, heeft ons onderzoeksteam Bitcoin Circuit getest en heeft het aangetoond dat het betrouwbaar lijkt. Coinspots robotonderzoek omvat een live test en ook een diepgaande analyse van de feedback van gebruikers.

We gebruiken een scoringsalgoritme om de scores te bepalen die we aan een robot geven op onze belangrijkste testgebieden.

De algemene legitimiteitsscore wordt bepaald door een gemiddelde score te berekenen van de hieronder beschreven statistieken. Hier volgt een uitgebreide uitleg van onze testresultaten over Bitcoin Circuit.

Hoge transparantie

Coinspot vindt Bitcoin Circuit zeer transparant. Wij kunnen bevestigen dat alle informatie op hun website controleerbaar is.

Bitcoin Circuit is ook openhartig wat betreft het vergoedingsmechanisme. Er zijn geen licentiekosten verbonden aan de handel met deze robot. Zodra je de minimale storting van €250 stort, ben je klaar om te starten. Bitcoin Circuit verdient geld door het nemen van een kleine commissie op de winst die wordt gegenereerd door de app.

Houd er rekening mee dat, terwijl de Bitcoin Circuit website beweert dat hun robot tot 5.000 euro winst per dag kan genereren, dit cijfer mogelijk niet representatief is en dat sommige gebruikers andere resultaten zien.

Een geclaimde winstpercentage van 90%

Gebruikers die echt geld in Bitcoin Circuit hebben gestort hebben gemeld dat het maken van winst van ongeveer €500 per dag met een storting van € 250,- per dag mogelijk is.

Een nadere blik op de beoordelingen van andere gebruikers’ toont aan dat deze robot een gemiddelde dagelijkse winst van 7% oplevert.

Gezien de hoge hefboomwerking van de makelaars achter deze bot, melden sommige gebruikers dat een account met €250 tot €1.000 kan worden aangevuld met €250 per dag. De app meldt dat hoe meer geld je investeert, hoe meer winst je kunt maken.

Wij raden je echter aan om klein te beginnen en je account geleidelijk aan te laten groeien.

Onthoud dat er een aanzienlijk risico is in alle vormen van handel en dat je je geld kunt verliezen. Handel niet met een bedrag dat je je niet kunt veroorloven om te verliezen.

kenmerken van cryptorobot

Goede klantenservice

Wij vinden de klantenservice van Bitcoin Circuit uitstekend. Ten eerste bieden ze 24/7 klantenservice, wat in tegenstelling tot de meeste handelsbots niet het geval is. Ten tweede bieden ze meerdere communicatiekanalen, waaronder e-mail, live chat en telefoon.

Onze test toont aan dat ze vrijwel onmiddellijk reageren op live chats en telefoongesprekken. E-mails kunnen tot 24 uur duren, maar je krijgt toch een antwoord. Bovendien zijn hun medewerkers van de klantenservice goed geïnformeerd en vriendelijk.

Het is belangrijk op te merken dat de klantenservice van Bitcoin Circuit alleen reageert op problemen met betrekking tot de robot. Anders wordt je doorverwezen naar de onderliggende klantenservice van de broker, bijvoorbeeld bij vragen over de handelsvoorwaarden.

Wij kunnen bevestigen dat de brokers in samenwerking met deze robot zeer professioneel en goed geregeld zijn.

Een goede reputatie

geldzak en muntenBitcoin Circuit heeft over het algemeen online een goede reputatie. Veel mensen die deze robot hebben geprobeerd, hebben gemeld dat ze een positieve ervaring hebben.

De meerderheid van de recensenten is tevreden met de prestaties van Bitcoin Circuit. Bovendien geven de meeste mensen aan dat de web-trader van Bitcoin Circuit eenvoudig te gebruiken is. Onze live test bevestigt dat de robot eenvoudig te installeren en te gebruiken is.

Handelaren zijn over het algemeen ook blij met de klantenservice van Bitcoin Circuit. De meeste melden dat het een paar minuten duurde voordat hun problemen waren opgelost.

We kunnen ook bevestigen dat de meerderheid van de recensenten tevreden is over de Bitcoin Circuit-partnermakelaars.

Uitstekende cyberbeveiliging

Bitcoin Circuit gaat zorgvuldig om met de gegevens van gebruikers. Wij vinden dat het platform de juiste encryptie heeft om te voorkomen dat gegevens worden gestolen door hackers.

Coinspot kan ook bevestigen dat Bitcoin Circuit de gegevens van gebruikers niet deelt met derden zonder hun toestemming.

Van scamrobots is bekend dat ze de gegevens van gebruikers verkopen aan oplichters van derden voor een extra inkomen. Bitcoin Circuit is ook GDPR-conform, wat betekent dat het voldoet aan de gegevensbeschermingsregels van de EU.

Coinspot vindt Bitcoin Circuit een legitieme software. Als je op zoek bent naar een alternatief voor Bitcoin Circuit, raden wij je aan onze review van Bitcoin Trader te lezen.

Registratieproces Bitcoin Circuit

Het registratieproces met Bitcoin Circuit is eenvoudig en duidelijk. Het kostte ons minder dan vijf minuten om een account aan te maken in onze live test. Volg de stap-voor-stap handleiding voor het registreren bij deze robot.

STAP 1: Registratie

bitcoin circuit inlogpanelTijdens de eerste stap moet je een formulier invullen dat je op de website van Bitcoin Circuit vindt.

De vereiste gegevens omvatten je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Je wordt gevraagd je telefoonnummer en e-mailadres te verifiëren.

Bovendien kan je worden gevraagd om een gescande ID op te geven om je identiteit te verifiëren.

De meeste serieuze providers hebben deze maatregel om illegale activiteiten zoals het witwassen van geld te voorkomen. Wij kunnen garanderen dat je persoonlijke informatie veilig is bij Bitcoin Circuit.

STAP 2: €250,- storten

Je wordt gevraagd om minimaal €250 te storten om met deze robot te gaan handelen. Dit is je seed money en niet de kosten van de robot. Bitcoin Circuit brengt geen licentiekosten in rekening.

De stortingsmethoden die door deze robot worden geaccepteerd zijn onder andere Visa, Master Card, Wire Transfer, VLOAD en Bitcoin. We kunnen bevestigen dat het minder dan twee minuten duurt voordat het gestorte geld op de rekening van de handelaar wordt weergegeven.

STAP 3: Live handel

Bitcoin Circuit is volledig automatisch, wat betekent dat het al het onderzoek en de handel doet.

Zoals eerder vermeld, je rol met deze bot is het kiezen van de gewenste hefboom en het inschakelen van de handel. Bitcoin Circuit meldt dat het een winstpercentage van 92% heeft.

verdiensten bitcoin circuit

FAQ

Veelgestelde vragen

Het onderzoek van Coinspot heeft uitgewezen dat Bitcoin Circuit betrouwbaar is. Het is gratis om automatisch cryptocurrency te gebruiken en te verhandelen.

Wij raden je aan deze robot te proberen met een storting van €250 en je rekening te laten groeien door je winst te herinvesteren. Hoewel deze robot accuraat lijkt, brengt het handelen met deze robot nog steeds een aanzienlijk risico met zich mee. Handel niet met een bedrag dat je zich niet kunt veroorloven om te verliezen.

Uit ons onderzoek blijkt dat Bitcoin Circuit legitiem is. De bot handelt automatisch en is vrij te gebruiken.

De minimale storting met Bitcoin Circuit is 250 euro.

Bitcoin Circuit rapporteert een gemiddelde dagelijkse winstgevendheid van 12%.

Met Bitcoin Circuit kunnen handelaren hun geld opnemen wanneer ze maar willen. Alle opnames via deze robot duren minder dan 24 uur om na te denken over de rekening van de handelaar.