Bitcoin Edge Ervaringen: Betrouwbaar? De Ultieme Test

bitcoin edge logo

Bitcoin Edge is een cryptorobot die gebruikmaakt van technologie en algoritmes om geautomatiseerde handel eenvoudiger te maken.

Het is niet eenvoudig te beoordelen hoe doeltreffend Bitcoin Edge is om als handelaar winst te kunnen maken, omdat de Bitcoin Edge-website testimonials bevat van handelaars die beweren dat ze erin geslaagd zijn om binnen de kortste keren ontzettend veel winst te maken.

In deze beoordeling over Bitcoin Edge zullen we zulke testimonials analyseren en zelf uitgebreid testen hoe efficiënt deze robot in werkelijkheid is.

Daarvoor zullen we deze tool op verschillende kenmerken beoordelen, zodat je voor jezelf kunt bepalen of Bitcoin Edge iets voor jou zou kunnen zijn.

Zoals we hierboven al vermeld, hebben we deze handelsrobot zelf uitvoerig getest. Hierdoor konden we een aantal interessante voordelen ervaren:

Wat is Bitcoin Edge en hoe werkt het

Bitcoin Edge is een automatische handelsrobot die een beroep doet op algoritmen en kunstmatige intelligentie om via verschillende brokers automatisch in forex en crypto te handelen.

Bitcoin Edge biedt zijn talrijke handelaars ook de mogelijkheid om handmatig te handelen. Elke ervaren handelaar kan zo manueel de precieze voorwaarden selecteren waaronder hij of zij wil handelen.

hoe bitcoin edge werkt verklaring

Zodra aan de voorwaarden is voldoen, zal Bitcoin Edge deze handmatig ingevoerde instructies uitvoeren.

Is Bitcoin Edge oplichterij?

Nee, volgens onze analyse lijkt Bitcoin Edge een betrouwbare handelsrobot te zijn. Wij hebben deze cryptobot uitgebreid getest en het lijkt te kloppen dat je er als beginnende of ervaren handelaar geld mee kunt verdienen.

Gebruikers van het Bitcoin Edge-platform lijken bovendien tevreden te zijn en winst te maken. Langs de andere kant lijken de op de website vermelde hoge winsten niet bepaald geloofwaardig.

Zelfs als je een ervaren handelaar bent en op zoek bent naar een geavanceerde tool, kun je je vooraf best informeren.

In de wereld van cryptocurrencies is winst namelijk nooit gegarandeerd, en zijn marktschommelingen vele malen groter dan in andere handelsmarkten.

Verdict

De Bitcoin Edge-robot heeft de afgelopen tijd een aantal beweringen over de efficiëntie van zijn software en potentiële winsten de wereld ingestuurd.

We zijn er echter niet in geslaagd om informatie te vinden die deze stellingen ondersteunt.

Als handelaar kun je best altijd sceptisch zijn ten opzichte van een instrument dat beweert dat je met een investering van slechts 250 euro dagelijks tot 1000 euro en meer kunt verdienen.

Ervaren handelaars kunnen de Bitcoin Edge-software eventueel wel nuttig vinden als deel van een ruimere strategie. Zo kun je de cryptorobot programmeren om de markt te scannen en vooraf ingevoerde transacties te openen of te sluiten.

Door op deze manier met de handelsrobot aan de slag te gaan, kan een handelaar zijn of haar strategie de klok rond laten werken.

Bitcoin Edge login: hoe maak je een account aan?

Hieronder leggen we je stapsgewijs uit hoe je met de Bitcoin Edge-robot van start gaat.

Zodra je deze verschillende stadia hebt doorlopen, kun je aan de slag om voordeel te halen uit de vele handelsmogelijkheden die dit platform voor jou in petto heeft.

Stap 1: Registratie

Via de homepagina van Bitcoin Edge kun je het online registratieproces in gang zetten. Hiervoor hoef je slechts een beperkte hoeveelheid informatie in te voeren, zoals je voor- en achternaam, een geldig e-mailadres en je telefoonnummer.

Door je identiteit te verifiëren, slaagt Bitcoin Edge erin een veilige handelsomgeving voor zijn gebruikers te creëren.

Om dit registratieproces af te sluiten, zal een Bitcoin Edge-medewerker je telefonisch contacteren. Om zeker te zijn dat je daadwerkelijk de persoon bent die je beweert te zijn, zal deze man of vrouw je vragen enkele persoonlijke data te verstrekken.

Zodra je identiteit bevestigd is, klik je onderaan op ‘Ga naar account’. In een volgende stap zul je omgeleid worden naar een van de gereputeerde brokers waarmee Bitcoin Edge samenwerkt.

bitcoin edge hoofdpagina

Stap 2: Storting

Nu je identiteit geverifieerd is, ben je klaar voor een eerste storting. Hiervoor hoef je rechts alleen maar op de knop ‘Storten’ te klikken.

Vergeet niet dat je minimaal 250 euro dient te storten, waarbij je de keuze hebt uit een van de beschikbare betaalmethodes.

In vergelijking met andere systemen, zoals Bitcoin Era, is het aanmeldingsproces dus veel makkelijker.

Stap 3: Handelen

Om te kunnen handelen, dien je alleen maar de gewenste handelscombinatie te selecteren. Vervolgens krijg je toegang tot een menu waar je een eerste transactie kunt uitvoeren.

Kies hiervoor onderaan je scherm ‘kopen’ of ‘verkopen’, en voer in met welk bedrag je wenst te handelen.

Als handelaar heb je ook de mogelijkheid om een stop loss en take profit in te stellen. Hiermee kun je je investering beschermen tegen plotse neer- of opwaartse marktschommelingen.

Deze tools kunnen vooral voor onervaren handelaars nuttig zijn.

bitcoin edge investeren

 Is de app van Bitcoin Edge betrouwbaar? Leer de meningen van experts kennen!

Het Bitcoin Edge-handelsplatform biedt erg efficiënte functies en instrumenten waarmee handelaars op de best mogelijke manier transacties kunnen uitvoeren.

De vele positieve reviews over deze cryptobot zijn in ieder geval een aanwijzing dat dit platform de moeite waard is om eens van naderbij te bekijken.

In vergelijking met andere cryptobots biedt het een geavanceerde handelsomgeving en kun je volledig volgens je eigen behoeften handelen.

Uit onze analyse blijkt dat Bitcoin Edge een platform is waarmee je je handelservaring met cryptocurrencies kunt verbeteren. Het grootste voordeel is dat je niet per se alles over handelen in crypto moet leren.

Als je aan de slag wilt met een platform dat een hoog winstpercentage biedt, zou Bitcoin Edge misschien wel iets voor jou kunnen zijn.

1. Verdiensten

Het geld dat je met de automatische Bitcoin Edge-robot kunt verdienen, is als vanzelfsprekend helemaal afhankelijk van de door jou ingestelde parameters.

Het is ook interessant om te weten dat deze cryptobot altijd zal proberen om je als handelaar zoveel mogelijk rendement te bieden. De eenvoudige reden hiervoor is dat zijn imago en prestige hierop gebaseerd zijn.

Je uiteindelijke winst zal voor het grootste deel afhankelijk zijn van de situatie op de handelsmarkt. Bitcoin Edge is namelijk geen wondermiddel, maar een automatische handelsrobot die zijn handelaars zoveel mogelijk geld wilt opleveren.

2. Klantenservice

Waarschijnlijk heb je dit zelf al ervaren, maar een degelijke klantenondersteuning is voor elk bedrijf een belangrijke pijler.

Zeker wanneer je een bepaald percentage van je kapitaal riskeert en je nog niet erg veel handelservaring in de cryptowereld hebt. 

bitcoin edge verdiensten

In deze context kan het geruststellend zijn te weten dat het Bitcoin Edge-platform het nodige doet om zijn handelaars zoveel mogelijk informatie te bieden.

De meeste automatische handelsrobots voorzien helemaal geen klantenservice. Uit de beoordelingen over Bitcoin Edge kunnen we echter opmaken dat dit platform een goede score op klantenservice krijgt.

Hierdoor kunnen we besluiten dat deze cryptobot het nodige doet om zijn handelaars optimaal van dienst te zijn.

3. Demo account

Nog een voordeel van Bitcoin Edge, is dat het zijn gebruikers een gratis demo-account biedt.

Hierdoor hoef je niet per se vanaf dag één echt geld op het spel te zetten, maar krijg je de nodige middelen om het platform en zijn functionaliteiten beter te leren kennen.

In een volgend stadium, zodra je er klaar voor bent, kun je het minimumbedrag van 250 euro storten om in een live omgeving te beginnen handelen.

4. Verificatie

Zoals we hierboven al vermeld hebben, moet je tijdens het registratieproces een beperkt aantal persoonlijke gegevens verstrekken. Hierdoor kan het Bitcoin Edge-platform zijn gebruikers een veilige handelsomgeving bieden.

5. Deposito’s/opnames

Bitcoin Edge rekent hoe dan ook geen inschrijvings-, stortings- of opnamekosten aan. Daarnaast zijn er bij deze automatische robot ook geen abonnements- of inschrijvingskosten, ‘verborgen kosten’ die andere platforms wel vaak aanrekenen.

bitcoin edge storten

Zodra je minimaal 250 euro naar je persoonlijk Bitcoin Edge-account hebt overgemaakt, kun je gratis gebruikmaken van de verschillende tools van dit platform.

Bij deze cryptobot zijn de betaalmogelijkheden afhankelijk van de gekoppelde broker. Enkele voorbeelden van veelvoorkomende betaalmethoden zijn credit-en debetkaarten, digitale wallets (zoals bv. Neteller en Skrill) en bankoverschrijving.

Bovenstaande betaalmethodes zijn niet alleen gratis, maar ook gereguleerd. Zo zul je op Bitcoin Edge-platform nooit met onverwachte kosten geconfronteerd worden.

6. Kosten

Hierboven hebben we al vermeld dat Bitcoin Edge volledig gratis is en handelaars de kans geeft om op een eenvoudige manier cryptocurrencies te verhandelen.

Bitcoin Edge wordt gefinancierd via talrijke handelsovereenkomsten, waardoor je als gebruiker zelfs niet hoeft te betalen voor het gebruik van dit platform.

FAQ

De meest gestelde vragen beantwoord

Bitcoin Edge is een automatisch handelsplatform waarmee je als handelaar winst kunt maken.

Omdat handelen altijd risicovol is, investeer je best alleen geld waarvan je je kunt veroorloven het te verliezen.

Hoewel de kans groot is dat je met deze robot geld kunt verdienen, is dit niet 100% gegarandeerd.

Langs de andere kant kun je met een kleine investering van 250 euro wel veel leren op de talrijke handelsmogelijkheden in de cryptowereld.

Nee, hoewel de op de website vermelde winsten hoogstens wat overdreven lijken, is Bitcoin Edge geen oplichterij.

Net zoals bij alle handelsopportuniteiten, behoort winst tot de mogelijkheden, maar kan het nooit gegarandeerd worden.