Bitcoin Equaliser – Ervaringen 2023

Vandaag de dag zal iedereen zich zorgen maken om een extra bron van inkomsten te vinden naast de normale inkomstenbron. Door de huidige crisis is het immers vrijwel onmogelijk om werk te vinden, en wordt het ook steeds moeilijker om geld op een veilige en eenvoudige manier te verdienen, zonder dat er al te veel kennis voor nodig is.

Tegelijkertijd zijn er ook maar weinig mensen, bijna niemand zelfs, die de wereld van de Bitcoin precies kennen. Waarschijnlijk weet u, een van onze vaste lezers, alles over Bitcoin, of probeert u dit in ieder geval allemaal te weten te komen, maar wij verzekeren u dat de overgrote meerderheid van de mensen er weinig of helemaal niets vanaf weet. Bitcoins zijn virtuele munteenheden, wat betekent dat ze niet “bestaan”, zoals euro’s of dollars dat doen. Aan elke Bitcoin wordt een waarde geassocieerd die afhankelijk is van vraag en aanbod op de financiële cryptomarkt. Deze waarde is sinds het begin van deze eeuw voortdurend gestegen. Bitcoin Equaliser is een geautomatiseerde BOT voor de online handel in cryptovaluta.

Wat is Bitcoin Equaliser

Bitcoin Equaliser is een gigantische set van driedubbele computeralgoritmes. Het platform is in feite samengesteld uit 14 geautomatiseerde programma’s die elk moment op uiterste precieze wijze zijn acties besturen. We hebben het hier niet over de klassieke algoritmen die worden onderwezen in basiscursussen over computerprogrammering, dat zijn namelijk gewoon programma’s waarmee u een binair antwoord kunt geven op een enkele vraag die door de operator wordt gesteld. Nee, deze algoritmen zijn veel krachtiger, en ze stellen u in staat om een aantal vragen te beantwoorden, variërend van drie tot achttien. Het feit dat Bitcoin Equaliser is samengesteld uit 14 algoritmen impliceert een maximaal aantal vragen van ver voorbij de 200. Maar wat zijn dit voor soort vragen? Dit is redelijk simpel, de BOT vraagt zichzelf namelijk elke seconde wat het beste aanbod is in de cryptomarkt, om zo deze automatisch te kunnen identificeren en Bitcoins te kopen of te verkopen. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie, wordt een nauwkeurigheid van 99,4% mogelijk gemaakt, wat in de praktijk leidt tot een onmogelijk verlies van uw geld.

Dankzij Bitcoin Equaliser zult u in staat zijn om elke dag een passief inkomen te verdienen, zelfs bij een minimale investering. Maakt u zich vooral geen zorgen over het benodigde vermogen van uw computer, uw internetverbinding of uw computersysteem. Bitcoin Equaliser heeft namelijk geen van deze zaken nodig. Bitcoin Equaliser heeft ook geen geheimen. De broncode kan van de website worden gedownload, maar die uiteraard is wel versleuteld, om te voorkomen dat kwaadwillenden de website simpelweg kopiëren. Hoe dan ook, Bitcoin Equaliser heeft al onze veiligheidstests doorstaan en daarom weten we zeker dat het volledig veilig is om het platform te gebruiken. Het is rond 2017 gemaakt door een grote groep van gepensioneerde handelaren. Zij hebben gebruik gemaakt van de gevestigde technieken van ervaren handmatige handelaren, en ze hebben die met succes geïntegreerd in hun algoritmen, zodat de algoritmen snel kunnen vinden wat de beste manier is om uw verdiende geld opnieuw te investeren. Dit alles gebeurt op de Bitcoin-markt. Zolang er geen drastische veranderingen in de markt zullen plaatsvinden, kunnen we verwachten dat Bitcoins zonder problemen gegenereerd blijven worden en dat BOTs zoals Bitcoin Equaliser uiterst nuttig zullen blijven.

Hoe werkt Bitcoin Equaliser?

Het zou voor ons werkelijk onmogelijk zijn om in een artikel als dit uit te leggen hoe Bitcoin Equaliser werkt. We zouden eigenlijk tientallen pagina’s nodig hebben om dat te doen. Deze BOT is opgebouwd door uiterst bekwame en professionele personen, dus is het veel gemakkelijker voor ons om uit te leggen wat het platform doet in plaats van hoe het werkt.

We kunnen u wel verschillende aanwijzingen en inzichten bieden in de precieze werking van Bitcoin Equaliser, aangezien we zelf ook betrokken zijn bij het onderhoud van veel van dit soort platforms. We hebben hierbij natuurlijk alleen de platforms gekozen die ons aanstaan, maar Bitcoin Equaliser is er daar zeker één van. Deze BOT is voortdurend effectief, omdat het gebaseerd is op kunstmatige intelligentie die gelinkt is aan een fysieke server. De broncode vindt zijn oorsprong deels in militaire kringen en deels in de forexmarkt voor valuta’s. De samenvoeging van deze twee werelden heeft geleid tot een IT-wonder dat in staat is om nauwkeurig te voorspellen hoe de markt zich zal ontwikkelen, op basis waarvan de BOT handelingen aan kan passen.

Is Bitcoin Equaliser oplichterij?

We hebben onszelf deze vraag ook meerdere malen gesteld, en het is volkomen normaal voor een internetgebruiker om oplichting te proberen te vermijden, vooral gezien het feit dat er tegenwoordig steeds vaker oplichtingen plaatsvinden, met name als het gaat om Bitcoin. Als we het hebben over platforms voor automatische handel, kunnen er eerlijk gezegd maar weinig aan Bitcoin Equaliser tippen. De meeste bieden absoluut niet wat deze fantastische BOT biedt. Tijdens onze analyses vragen we ons altijd af waarom het platform dit doet, wat verdienen zij er namelijk aan?

Het antwoord is in dit geval eigenlijk erg voordehand liggend. Bitcoin Equaliser heeft namelijk, dankzij zijn tienduizenden gebruikers, een verhoogd dataverkeer op het platform. Hierdoor is het beter in staat om te onderhandelen met de brokers, met wie het platform al jaren een uitstekende relatie heeft. Dit is het belangrijkste voordeel voor Bitcoin Equaliser. Daarnaast wordt er ook een commissie van 1% geheven over de winst van de gebruiker, maar alleen als deze maandelijks $10.000 overschrijdt (maar wees gerust, u zult hier snel overheen komen).

In 2021 is het erg gebruikelijk geworden om slachtoffer te worden van oplichting op het internet, vooral op de online financiële cryptomarkt. En dat terwijl je gewoon wat geld probeerde te verdienen om jezelf of je familie te helpen. De fout ligt niet alleen bij de oplichtingssites die als paddenstoelen uit de grond schieten en gebruikers misleiden, maar ook bij sites die, in tegenstelling tot onze site, geen competente mensen hebben ingehuurd, waarschijnlijk omdat ze dit zich niet konden veroorloven. Ze hebben daarom mensen zonder enige competentie gevraagd om over Bitcoins te schrijven, waardoor de lezers ervan de verkeerde adviezen in de praktijk brengen. En nadat ze hun geld hebben verloren, zijn ze boos op de oplichters.

Wat Bitcoin Equaliser betreft, hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. Als u op de officiële website van het platform kijkt, zult u onmiddellijk de honderden recensies vinden die door mensen gegeven zijn die Bitcoin Equaliser nu al jaren gebruiken. Zij hebben enorme winsten gemaakt en hun leven veranderd dankzij dit revolutionaire platform. De reviews zijn volledig zichtbaar op de website, Bitcoin Equaliser verbergt ze namelijk niet, maar sterker nog, het platform is trots op de successen van zijn gebruikers.

Hoe begin je met handelen met Bitcoin Equaliser

Gelukkig voor u is er geen geavanceerde kennis nodig op IT- of financieel gebied om Bitcoin Equaliser met succes te kunnen gebruiken. Er is niet alleen een ongelooflijk gedetailleerde gids die de gebruikers kan helpen, maar het werkt ook uiterst intuïtief. Wij zullen u in dit artikel ook stap voor stap begeleiden:

Stap 1: Accountregistratie

Deze stap is een van de belangrijkste. U moet direct op de officiële website van Bitcoin Equaliser een account registreren en het formulier invullen dat u daar ziet:

✓ Naam → Zoals u zult zien, zijn alleen naam en telefoonnummer vereist. Vul uw volledige naam in, zodat u deze kunt onderscheiden van eventuele homoniemen.

✓ Telefoonnummer → Er is een mobiel nummer vereist, een vast nummer is niet mogelijk. En vergeet niet de juiste landcode in te vullen.

Stap 2: Inleg

€250 is in feite het bedrag dat u nodig heeft om te beginnen met het veranderen van uw leven. Dit is namelijk de minimale storting. De reden voor deze storting is heel eenvoudig, ooit heeft Bitcoin Equaliser namelijk zijn gebruikers toegestaan om “met schulden” te beginnen. Zo konden gebruikers van Bitcoin Equaliser gebruik maken, niet door te investeren, maar door geld van het platform zelf te lenen, en dan daarmee winst te maken. Het probleem is echter dat banken Bitcoin Equaliser veel meer zijn gaan belasten, waardoor Bitcoin Equaliser gedwongen is een minimumtarief toe te passen. Dit is in ieder geval wel veel lager dan dat van concurrenten. U hoeft zich geen zorgen te maken, gezien het zeer hoge slagingspercentage van de transacties van Bitcoin Equaliser, zult u geen enkel probleem hebben om deze investeringen terug te krijgen en vanaf de eerste handelssessie te gaan verdienen.

Stap 3: Demotransacties

De transparantie van de site is noemenswaardig. Om te voorkomen dat gebruikers hun geld namelijk verliezen, door bijvoorbeeld een verkeerde investering of door het roekeloos aanpassen van de interface van het platform, biedt het een testmodus aan, onder de naam “demo”. Gebruikers kunnen onbeperkt toegang krijgen tot deze modus, waar de site hen voorziet van nep geld. Dit heeft dus geen enkele invloed op het geld dat ze hebben gestort.

Stap 4: Live handel

Hier zijn we aangekomen bij het belangrijkste deel van deze gids, de fase waar u geld kan verdienen. Om uw eerste live handelssessie te starten, gaat u gewoonweg naar de juiste plek op de site, u zult een uiterst intuïtieve interface zien waar u uit verschillende opties kunt kiezen. Er zijn er meer dan 100, maar om verwarring voor nieuwe gebruikers te voorkomen, biedt de site een handige ‘preset’ aan die u meteen kunt gebruiken. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen tientallen verschillende exemplaren van cryptovaluta’s, en de instellingen van het platform te wijzen, naarmate u ervaring opdoet.

Onder de verschillende opties, vindt u de stop loss-functie, welke de enige is die we u aanraden om onmiddellijk te gebruiken. Deze functie zorgt ervoor dat elke keer dat de site overmatige instabiliteit in de cryptomarkt waarneemt, het elke investering zal blokkeren door u een e-mail te sturen.

Is Bitcoin Equaliser betrouwbaar?

Bitcoin Equaliser is duidelijk een van de beste BOT’s op de markt. We denken al verschillende redenen te hebben gegeven om dit te ondersteunen. Een van de meest in het oog springende redenen is de uitzonderlijke klantenservice die 24/7 actief is en met u communiceert wanneer u maar wilt, zonder ooit hun geduld te verliezen, zelfs met de meest onervaren gebruikers. Daarnaast zijn we ook verbaasd over hoe snel de opname van geld plaatsvindt.

Is Bitcoin Equaliser veilig?

Bitcoin Equaliser is waarschijnlijk een van de beste BOTs wat betreft veiligheid, misschien wel de beste. Dit komt doordat het platform een brede en complexe reeks aan antivirusprogramma’s aanbiedt. Deze zullen de gebruiker beschermen zolang hij de pagina openhoudt. Dit is dan ook een tip die we u mee willen geven, zelfs als u namelijk uw live handelssessie heeft afgesloten en op het internet surft, kunt u de Bitcoin Equaliser-pagina openhouden om uw veiligheid te maximaliseren. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de gegevens die u invoert. De gegevens worden bewaard op een virtuele server die voor niemand anders dan Bitcoin Equaliser toegankelijk is.

Is er een app?

Er is momenteel geen app, en we moeten toegeven dat ze niet eens van plan zijn om er een te maken. Dit komt omdat 93% van de Bitcoin Equaliser-gebruikers verklaarden dat een app compleet nutteloos zou zijn, vanwege het feit dat Bitcoin Equaliser zeer goed te gebruiken is op alle soorten apparaten die momenteel in gebruik zijn. We kunnen het dan ook definiëren als mobielvriendelijk. In feite heeft Bitcoin Equaliser al enkele jaren deze compatibiliteitscampagne met telefoons, tablets en alle soorten besturingssystemen, heel eenvoudig gemaakt door het feit dat het een online platform is en geen programma dat aangepast moet worden aan een besturingssysteem.

Is Bitcoin Equaliser oplichterij? Het oordeel!

We hebben een breed scala aan hulpmiddelen om de betrouwbaarheid van een BOT te controleren, en op Bitcoin Equaliser hebben we ze allemaal ingezet. Aan het einde van ons onderzoek, kunnen we het nu omschrijven als een van de beste BOT’s op de markt, en het is dan ook zeker geen fraude. Sterker nog, dankzij een serie extreem geavanceerde algoritmes zorgt Bitcoin Equaliser ervoor dat al haar gebruikers (tegelijkertijd!) grote winsten kunnen maken op de Bitcoin-markt, profiterend van de volatiliteit die nu al decennialang aanwezig is. We denken daarom dat we Bitcoin Equaliser aan iedereen kunnen aanraden, van de meest ervaren professionals tot nieuwelingen op dit gebied.

FAQ

Veelgestelde vragen

Als er één ding is waar de makers van Bitcoin Equaliser bijzonder veel om geven, evenals hun gebruikers, dan is het wel privacy. Nee, u zult niet om uw huisadres gevraagd worden, en wees op uw hoede voor alle sites die dat wel doen. Eigenlijk is dit bijna nooit nodig, en daarom vereist Bitcoin Equaliser het ook niet.

Alles wat gezegd wordt over deze commissie is transparant. Elke keer als u winst maakt bij het afsluiten van een handelssessie, krijgt u te horen dat er 1% door de site wordt ingehouden om de makers in staat te stellen continu onderhoud aan het platform te plegen. Er is niets geheim, en het zijn de enige kosten die in rekening worden gebracht.