Bitcoin Evolution Ervaringen – Betrouwbaar? De Ultieme Test

evolution logo

Bitcoin Evolution is een bitcoin handelsrobot die handelaren zou helpen om duizenden euro’s per dag te verdienen met een kleine investering van slechts 250 euro.

Deze crypto trader analyseert de bitcoin markten en voert automatisch handelsbeslissingen uit om handelaren te helpen geld te verdienen, zelfs wanneer de markten dalen. Bitcoin Evolution beweert hiervoor geavanceerde computer algoritmes toe te passen.

Coinspot heeft strenge tests uitgevoerd en kan vaststellen dat de Bitcoin Evolution betrouwbaar lijkt te zijn, mits je de juiste handelsinstellingen toepast. In deze blogpost leer je alle ins en outs over de robot.

Het is een cryptografische handelsrobot die is opgericht door een team van software-ingenieurs en cryptohandelaren met ruime ervaring in het maken van handelsplatformen.

Deze robot past geavanceerde computer algoritmes toe om de markten te analyseren en automatisch transacties te plaatsen voor gebruikers. 

Met deze robot zijn handelaren in staat geweest om grote winsten te maken met minder dan 20 minuten werk per dag.

Het gebruik van algoritmes is niet nieuw in de handel en is zeer populair bij daghandelaren. Deze methode heeft een reputatie voor het maken van miljonairs in andere activa handel. In de crypto-industrie is algoritmische handel nieuw, maar het is een inhaalslag, omdat bitcoin nog steeds massaal wordt toegepast.

Populaire cryptografische munten die door deze ruilbot worden aangeboden zijn onder andere Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Monero, Ripple, Dash, Bitcoin Cash, en vele anderen. Met Bitcoin Evolution kan men ook grote valutaparen verhandelen, waaronder EUR, USD, CAD, CHF en NZD.

Deze trading app is beschikbaar in de meeste landen, maar niet in alle landen. Je kunt hun website bezoeken om te weten of ze beschikbaar zijn in je land.

Hoe werkt het?

Zoals eerder vermeld in deze Bitcoin Evolution review, is deze crypto robot afhankelijk van computer algoritmes om grote data in de bitcoin markten te analyseren.

Hoe meer gegevens een trader kan verzamelen en hoe sneller ze kunnen analyseren is de grootste factor van hoe nauwkeurig en effectief hun beslissingen zijn.

Het handmatig analyseren van grote stukken data is vervelend en kost veel tijd. Daarom zijn machines betere investeringsbeslissers geworden dan mensen. En coinspot ziet dit in de toekomst niet meer veranderen. 

Gelukkig is het met handelsrobots zoals de Bitcoin Evolution app mogelijk om grote hoeveelheden gegevens met supersonische snelheid te analyseren, beslissingen te nemen en automatisch de bijbehorende transacties te doen.

De beste handelsrobots zijn in staat om rekening te houden met honderden of zelfs duizenden factoren die de activaprijzen bepalen, inclusief het laatste nieuws uit gezaghebbende bronnen.

Als de Bitcoin prijzen bijvoorbeeld dalen als gevolg van een 51% aanval, zijn robot-traders in staat om binnen enkele milliseconden na een aankondiging nieuws te scannen en een goede positie in te nemen.

kenmerken van cryptorobot

Het Bitcoin Evolution systeem beweert een nauwkeurigheid van 99% te hebben, wat betekent dat het bijna altijd de juiste beslissingen neemt.

Deze robot-trader stelt beleggers in staat om handmatig of automatisch te handelen, wat een goede optie is voor zowel beginners als ervaren handelaren.

In de auto-trading modus, hoeven beleggers slechts ongeveer 20 minuten per dag te besteden aan het  controleren van hun rekeningen.

Is Bitcoin Evolution betrouwbaar? De bevindingen van Coinspot

De robot lijkt legitiem omdat het gebaseerd is op bewezen technologie. Deze crypto-handelaar heeft veel positieve recensies en getuigenissen en is daarom waarschijnlijk legitiem. Investeerders moeten zich ervan bewust zijn dat er risico’s zijn in crypto-handel en gebruikers kunnen niet altijd de resultaten krijgen zoals beloofd.

Coinspot adviseert een initiële investering van niet meer dan €250 te doen om de bot eerst te testen.

Bitcoin Evolution lijkt geen scam omdat het gebaseerd is op algoritmische technologie, de driver achter de robot-handel. Deze technologie is in staat geweest om sommige handelaren veel geld te laten verdienen. De meeste beoordelingen van individuele klanten op sites zoals TrustPilot tonen aan dat deze cryptohandelaar legitiem lijkt te zijn, ook al levert hij niet altijd de resultaten die hij belooft.

De robot stelt dat er een element van risico is bij het handelen met zijn algoritmes, aangezien het nooit mogelijk is om activaprijzen met 100% nauwkeurigheid te voorspellen. Dit handelsalgoritme beweert een nauwkeurigheidsniveau van 99,4% te hebben.

Een Bitcoin Evolution Account openen – stap voor stap

Het openen van een Bitcoin Evolution account is een eenvoudig proces en neemt niet meer dan drie minuten in beslag nemen. Ook de installatie en het gebruik van de app is vanzelfsprekend en vereist geen technische vaardigheden.

Voor handelaren die vast komen te zitten in het proces, biedt Bitcoin Evolution op verzoek meer informatie aan. De basisinformatie is ook beschikbaar op de Bitcoin Evolution website. Voordat we het registratieproces doorlopen, is het belangrijk op te merken dat het risico verbonden aan de handel in cryptocurrencies nog steeds bestaat, zelfs wanneer we met robots handelen.

Hoewel Bitcoin Evolution beweert dat handelaren in staat zullen zijn om winst te maken met hun app, is het belangrijk op te merken dat investeerders ook verliezen kunnen lijden. Nogmaals, beginners moeten niet investeren met een bedrag dat ze zich niet kunnen veroorloven om te verliezen.

Stap 1: Aanmelden bij Bitcoin Evolution

inlogpaneel bitcoin evolutionDe eerste stap bestaat het invullen een formulier dat op de Bitcoin Evolution-website wordt verstrekt. Hier verstrek je persoonlijke gegevens zoals naam, telefoonnummer en e-mail. Bij deze stap wordt ook een wachtwoord aangemaakt.

Bitcoin Evolution legt de nadruk op best practices om wachtwoorden te beveiligen en te beschermen door zwakke wachtwoorden automatisch te weigeren. Voor de goede orde, een sterk wachtwoord wordt beschouwd als een mix van hoofdletters en kleine letters, symbolen en cijfers.

De eerste stap houdt ook in dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Bitcoin Evolution en dat je je ook aan- of afmeldt voor hun mailinglijst. De evolutie van Bitcoin is SSL beveiligd om de persoonlijke gegevens van klanten te beschermen tegen cyberaanvallers.

De Secure Socket Layer (SSL) is een internetprotocol dat informatie versleutelt die tussen klanten en servers wordt verzonden.

Start 2: Stort €250,-

Na het aanmaken van een account moeten klanten minstens €250 storten om door te gaan. Dit bedrag wordt beschouwd als het startkapitaal.

Bitcoin Evolution accepteert meerdere betaalmethodes zoals Visa, MasterCard, PostPay, SEPA Transfer en digitale betaalmethodes zoals Skrill en Krarna. Deze methoden zijn ook van toepassing op opnames.

Deze robot-handelaar brengt geen kosten in rekening voor stortingen en opnames, maar sommige kosten kunnen van toepassing zijn op de financiële instellingen die de transacties faciliteren.

Wij konden de tijd die nodig is voor stortingen niet vaststellen. Handelaren kunnen verduidelijking krijgen door contact op te nemen met de klantenservice van Bitcoin Evolution.

Stap 3: Demohandel

Beginners kunnen een idee krijgen van het Bitcoin Evolution systeem door eerst een demo-account te proberen. Er moet echter worden opgemerkt dat de minimale storting eerst moet worden gedaan om toegang te krijgen tot deze account.

De demo-account is slechts een simulatie van het echte account met behulp van historische gegevens. Dit betekent dat er niet veel verschil is tussen demohandel en echte handel.

Een Bitcoin Evolution account is volledig uitgerust om handelaren een echt gevoel van live handel te geven. Net als bij een echt account, laat de demorekening zowel handmatig als automatisch handelen toe.

Stap 4: Live handel

Zoals eerder vermeld in deze Bitcoin Evolution review, staat deze cryptohandelaar zowel handmatig als automatisch handelen toe.

Bij de geautomatiseerde handel, zijn klanten verplicht om hun rekeningen te controleren gedurende minder dan 20 minuten per dag. Handmatig handelen kan meer tijd in beslag nemen en is het meest geschikt voor ervaren handelaren.

Hoeveel geld kan ik verdienen met Bitcoin Evolution?

Het beweert dat je duizenden euro’s per dag kunt verdienen met hun software, afhankelijk van je geïnvesteerde kapitaal.
 
Hoewel we niet kunnen garanderen dat de beloften van de software 100% accuraat zijn, zijn er een groot aantal getuigenissen van gebruikers die beweerden dat ze in staat waren om met deze app meer te verdienen dan wat ze kunnen krijgen door middel van traditionele beleggingsmethoden.
 
Wij raden je aan om te beginnen met een kleine investering en je account te upgraden wanneer je je comfortabel voelt met hun handelsplatform.

Is Bitcoin Evolution betrouwbaar? De test

Bitcoin Evolution lijkt een legitieme cryptohandelaar te zijn, zoals blijkt uit de technologie die erachter zit en de beoordelingen van gebruikers. Het is echter moeilijk vast te stellen of de op hun website aangegeven steekproefresultaten waar zijn.

Coinspot vindt het aanmaken van een account een eenvoudig proces en de stortings- en opnamemethoden zijn zeer handig. Net als de meeste bitcoin robots, biedt Bitcoin Evolution zowel automatische als handmatige handel aan. Wij raden beginnende beleggers aan om te beginnen met niet meer dan het minimaal vereiste bedrag en gebruik te maken van de automatische rekening.

Is het Bitcoin Evolution System Fake? The verdict!

De robot lijkt legitiem en het beweert gebaseerd te zijn op technologieën die bekend staan om hun rendement te genereren in de traditionele forex en stock day trading. Het platform is functioneel en werkt. We hebben geen klachten gevonden over de gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Bitcoin Evolution vs. andere crypto robot-handelaren

Uit de beoordelingen van gebruikers op sites zoals Trustpilot blijkt dat deze cryptohandelaar hoog scoort onder zijn concurrenten.

Deze crypto-trader lijkt hoog te scoren op nauwkeurigheid, gebruikersinformatiebeveiliging, stortings- en opnamemethoden en klantenservice.

Deze handelsrobot is vergelijkbaar met bekende robots zoals Bitcoin Code, Bitcoin Loophole en Cryptosoft. Vergeet niet dat alle investeringsmogelijkheden een bepaald risico met zich meebrengen. Dit geldt met name voor cryptocurrencies, die nog relatief nieuw zijn op de financiële markten.

FAQ

Veelgestelde vragen

De robot beweert dat je met hun app tot €13.000 aan winst per dag kunt verdienen, afhankelijk van je investeringskapitaal. Deze handelsrobot beweert een nauwkeurigheidsniveau van 99,4% te hebben, wat zou betekenen dat van de tien transacties er minstens 9 succesvol zouden zijn.

Deze app is gratis, maar ze halen wel een commissie uit je verdiensten als servicekosten.  Je hebt alleen een handelskapitaal van €250 nodig om te beginnen met handelen.

De stortings- en opnamemethoden zijn afhankelijk van de makelaar achter de handelsrobot. Wij kunnen garanderen dat Bitcoin Evolution een aantal van de beste methodes heeft. Stortingen en opnames met deze handelsrobots worden binnen 24 uur mogelijk gemaakt.

De robot beweert een nauwkeurigheid van 99,4% te garanderen, maar dit is niet bewezen. De kans bestaat dat je je handelskapitaal verliest wanneer je met deze robot handelt.