Bitcoin Fortress Review: volledige gids!

Logotyp Bitcoin Fortress

Bitcoin Fortress is een nieuwe handelsrobot die de afgelopen dagen viraal is gegaan dankzij zijn vermeende winstgevendheid tot maar liefst 300% per dag.

Deze robot beweert dat het je de unieke kans geeft om in minder dan één jaar tijd crypto miljonair te worden. 

Het enige wat je zou moeten doen om deze robot succesvol te gebruiken, is € 250 storten en de meegeleverde handelsgids nauwgezet lezen en opvolgen.

Maar is Bitcoin Fortress wel betrouwbaar en klopt het dat deze handelsrobot zo’n enorm potentieel heeft?

In dit artikel zullen we de verschillende handelstechnologieën van deze robot onder de loep nemen en analyseren of het je tijd en geld wel waard is.

Lees deze review over Bitcoin Fortress helemaal tot het einde voordat je je aanmeldt op het platform van deze handelsrobot.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Bitcoin Fortress een handelsrobot die Bitcoin-schommelingen verhandelt met een vermeende nauwkeurigheid van 99%.

Deze robot kan naar verluidt zelfs in de ergste marktstormen blijven presteren.

Met BTC-prijzen die ten gevolge van de pandemie alle kanten uitgaan, is dit misschien wel hét moment om Bitcoin te beginnen verhandelen.

Bitcoin Fortress vertrouwt naar verluidt op Machine Learning-technologieën om te leren en zich optimaal aan te passen aan sterk veranderende marktomstandigheden.

Het handelsjargon dat in deze review van Bitcoin Fortress wordt gebruikt, mag je zeker niet afschrikken.

Deze robot is namelijk 100% automatisch en vereist zeer weinig manuele input. Volgens de website kan werkelijk iedereen onmiddellijk aan de slag met Bitcoin Fortress, ook mensen die helemaal geen achtergrond of kennis in crypto hebben.

Homepagina van Bitcoin Fortress

Je moet wel de Bitcoin Fortress-handelsgids lezen en de videotutorials bekijken om te leren hoe je deze webtrader op de best mogelijke manier kunt bedienen.

Bitcoin Fortress koopt en verkoopt niet rechtstreks BTC, maar handelt via een financieel derivaat dat bekendstaat als een Contract for Difference (CFD). CFD’s verhandelen is populair en naar verluidt zelfs veel winstgevender dan rechtstreeks handelen.

Bitcoin Fortress beweert dat gebruikers met hun CFD-handelssysteem tot wel € 1500 per dag kunnen verdienen. Dit is echter alleen maar mogelijk wanneer de handelsinstellingen correct en de marktomstandigheden gunstig zijn.

Zelfs met het vooropgestelde potentieel van Bitcoin Fortress houdt handelen aanzienlijke risico’s in.

Het risico is nog groter als je CFD’s met hoge snelheid verhandelt.

Investeer daarom alleen een bedrag dat je niet te veel stress bezorgt als je het zou verliezen.

Hoe Bitcoin Fortress werkt

Bitcoin Fortress werd opgericht met een heuse crypto beginner in gedachten. Daarom biedt het een intuïtieve gebruikersinterface, handelsgidsen en videotutorials.Man met munten in zijn Bitcoin borst

De beschikbare tutorials en handelsgidsen worden van A tot Z in lekentaal uitgelegd, waardoor ze zelfs voor beginners bijzonder makkelijk te volgen zijn.

Hou er wel rekening mee dat je alleen toegang kunt krijgen tot de meeste van deze handelsinstrumenten wanneer je jezelf op het Bitcoin Fortress-platform geregistreerd hebt en minstens € 250 hebt gestort.

Bitcoin Fortress is direct beschikbaar in landen die crypto CFD-handel ondersteunen. Hoewel de robot volledig gratis is, zijn nieuwe handelsslots beperkt en worden ze alleen in bepaalde periodes aangeboden.

Je kunt je geluk beproeven door de website van deze handelsrobot regelmatig te controleren op beschikbare slots, en je te registreren zodra er een slot beschikbaar is.

Zoals eerder vermeld, is Bitcoin Fortress afhankelijk van specifieke makelaars om transacties te vergemakkelijken en handelsopdrachten uit te voeren.

Wanneer de robot handelsonderzoek uitvoert, stuurt het signalen door naar de makelaar om bepaalde opdrachten uit te voeren. De makelaar debiteert vervolgens de account van de klant om de orders uit te voeren zoals aangegeven door de robot.

Wanneer je je account via Bitcoin Fortress financiert, wordt het geld dus ontvangen door de effectenmakelaar waarmee de handelsrobot samenwerkt.

Deze robots houden zich aan streng opgelegde regels die voorkomen dat ze het geld van klanten gebruiken voor onbedoelde doeleinden.

Zo moeten ze bijvoorbeeld aparte rekeningen gebruiken voor stortingen van gebruikers en bedrijfskosten.

Bovendien moeten ze deel uitmaken van een depositobeschermingsstelsel en worden ze op regelmatige basis aan externe audits onderworpen.

Less over Yuan Pay Group.

Jezelf registreren bij Bitcoin Fortress om te beginnen handelen

Met Bitcoin Fortress kun je in minder dan 20 minuten een handelsaccount aanmaken en beginnen handelen. We raden je echter aan de nodige tijd te nemen om de handelsinstructies zo zorgvuldig mogelijk door te nemen alvorens je zelf aan de slag gaat.

Hoe meer je jezelf in eerste instantie voorbereidt, hoe makkelijker het zal zijn om de robot te laten werken.

Bitcoin Fortress werkt volledig automatisch, waardoor je dus absoluut geen enkele reden hebt om je dagtaak op te zeggen om deze robot te kunnen bedienen.

Deze handelsrobot doet al het werk voor jou terwijl jij doorgaat met je normale dagelijkse bezigheden.

Zoals hierboven vermeld, kun je eender waar en wanneer met Bitcoin Fortress aan de slag.

Omdat nieuwe accounts uitsluitend op een loterijbasis worden aangeboden, kun je je geluk best blijven beproeven door regelmatig de website van Bitcoin Fortress te bezoeken.

Aarzel niet om je aan te melden zodra er een slot beschikbaar is, omdat de kans bestaat dat je in de toekomst geen enkele kans meer krijgt.

Volg onderstaande stappen om snel en eenvoudig met Bitcoin Fortress aan de slag te gaan.

Stap 1: Registratie

Surf naar Bitcoin Fortress en maak een gratis account aan met behulp van het beschikbare formulier.

Geef je naam op zoals die op je door de overheid uitgegeven identificatiebewijs staat.

Omdat Bitcoin Fortress veiligheid hoog in het vaandel draagt en multi-factor authenticatie voor alle accounts vereist, moet je ook je beste telefoonnummer en e-mailadres opgeven.

Aanmeldingsformulier van Bitcoin Fortress

Vervolgens word je doorgestuurd naar een pagina van een partner makelaar waar je je identiteit moet verifiëren via een ID-controle.

Deze ID-check maakt deel uit van het KYC-beleid om het witwassen van geld en andere vormen van financiële criminaliteit te voorkomen.

Ter informatie: in deze context staat KYC voor Know Your Customer.

Stap 2: Geld storten

Zoals eerder gezegd verlopen alle stortingen via een makelaar waar Bitcoin Fortress mee samenwerkt.

Voor deze review hebben we alle makelaars van deze handelsrobot gecontroleerd, en ze lijken stuk voor stuk betrouwbaar te zijn.

Een legitieme makelaar moet voldoende regelgeving en goede beoordelingen van gebruikers hebben.

Bovendien moeten ze volledig transparant werken en gebruikers toestaan geld op te nemen met weinig beperkingen en vertragingen. Verder moeten ze ook een duidelijk gedefinieerd cyberveiligheids- en gegevensprivacybeleid hebben.

De meeste mensen die Bitcoin Fortress-makelaars hebben beoordeeld, beweren dat ze hen gebruiken via deze handelsrobot.

Gerenommeerde toezichthouders beweren toezicht te houden op de makelaars waar Bitcoin Fortress mee samenwerkt, waaronder de Britse FCA, het Australische ASIC, het Zuid-Afrikaanse FSB en het Cypriotische CySEC.

Deze toezichthouders hebben uitstekende beoordelingen en worden wereldwijd gerespecteerd.

Stap 3: Handelsopleiding en demo

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je de handelsinstructies van Bitcoin Fortress doorneemt voordat je live gaat.

Je kunt ook best minstens 1 uur handelen in de demo-account voordat je overstapt naar de live webtrader.

Hoe werkt de handel met Bitcoin Fortress

De demo zal je helpen alle handelsfuncties van de robot onder de knie te krijgen en te bepalen hoe verschillende risico-instellingen je account beïnvloeden.

Vergeet niet dat hoe hoger het risico per transactie is, hoe hoger het potentieel, maar ook het risico is.

Je moet de risico-instellingen toepassen op basis van je risicobereidheid.

Bitcoin Fortress biedt een vragenlijst om je te helpen je risicobereidheid te bepalen.

Stap 3: Live handelen

Ga pas live handelen na het doorlopen van de handelstutorials en wanneer je je voldoende comfortabel voelt in de demo account.

Onthoud dat geen of een gebrek aan oefenen kan leiden tot kostbare fouten op een live account.

Je kunt best ergens tussen 8.00 en 16.00 uur Eastern Standard Time handelen met Bitcoin Fortress.

Dit is de tijd dat Bitcoin zeer volatiel is door de handelsactiviteiten op Wall Street.

Vergeet niet dat de handel in CFD’s sterk afhankelijk is van de marktvolatiliteit.

Hoge volatiliteit brengt ook wel meer potentieel met zich mee.

Waarom handelen met Bitcoin Fortress?

Bitcoin Fortress beweert een enorm potentieel te bieden aan zowel beginnende als ervaren handelaars.

Nog beter: omdat het volledig automatisch functioneert, hoef je er zelfs niet veel tijd in te steken.

Je hebt hooguit 20 minuten nodig om een account op te zetten en te beginnen handelen.

Bitcoin Fortress helpt gebruikers naar verluidt om te profiteren van BTC-gebeurtenissen.

Analisten speculeren bijvoorbeeld dat er een cryptobubbel op komst is, die de BTC-prijzen tegen het einde van het jaar tot boven de € 100.000 zal stuwen.

Robert Kiyosaki, de bekende Amerikaanse ondernemer en de auteur van Rich Dad Poor Dad, heeft bijvoorbeeld onlangs getweet dat de waarde van BTC binnenkort tot € 75.000 kan stijgen.

Geldvarken

Ook Max Keiser van het Keiser Report is optimistisch en voorspelt dat 1 BTC tegen eind 2021 € 100.000 waard zal zijn.

Het potentieel is dus enorm, en tools zoals Bitcoin Fortress zijn waarschijnlijk de meest ideale om te profiteren van dergelijke gebeurtenissen.

Dit komt omdat ze prijsschommelingen verhandelen in plaats van koersstijgingen.

Gebruikers profiteren dus zogenaamd van de ups en downs die kenmerkend zijn voor een bloeiende markt.

Bovendien maakt de robot het mogelijk om op BTC te gokken zonder het riskante en moeilijke BTC-aankoopproces te moeten doorlopen.

Het fysiek kopen van BTC impliceert het kopiëren en opslaan van complexe codes, en er is een risico op verlies van de investering als de code verloren gaat.

Bitcoin Fortress Review: ons besluit!

We hebben grote hoeveelheden gegevens geanalyseerd om te bepalen of Bitcoin Fortress betrouwbaar is.

Deze handelsrobot lijkt legitiem te zijn en we kunnen bevestigen dat het uitsluitend samenwerkt met gerenommeerde en gereguleerde makelaars.

Met meer dan 1500 reviews op TrustPilot en een algemene waardering van 4.5/5 lijkt Bitcoin Fortress bijzonder populair te zijn bij een groot aantal gebruikers.

Deze robot is makkelijk te gebruiken voor volledige beginners en biedt uitgebreide en makkelijk te begrijpen tutorials om gebruikers te helpen met het opzetten van accounts en te beginnen met handelen.

Gebruikers beoordelen Bitcoin Fortress goed op klantenservice, uitbetalingen en veiligheid.

Het lijkt erop dat deze robot vertrouwt op 128-bit-sleutel encryptie, waardoor de gegevens van gebruikers dus absoluut veilig zijn.

FAQ

Veelgestelde vragen

Uit onze analyse blijkt deze robot geen oplichterij te zijn. De website is actief en werkt volledig.

Je kunt aan de slag met Bitcoin Fortress met een storting van slechts € 250. Dit bedrag is genoeg om het potentieel van deze robot op correcte wijze in te schatten.

Bitcoin Fortress claimt een dagelijkse ROI tot 300% te hebben. Het kan naar verluidt tot € 1000 aan dagelijks rendement leveren met een storting van slechts € 250. We kunnen echter geen winsten bewijzen of garanderen als je met deze robot handelt.

Het opnameproces van Bitcoin Fortress is heel eenvoudig. Stuur een verzoek via het daarvoor bestemde formulier en wacht tot je geld binnen een paar uur is opgenomen.

Hoewel sommige door ons geanalyseerde reviews beweren dat Bitcoin Fortress € 250 kan omzetten in duizenden euro’s, kunnen we natuurlijk nooit specifieke winsten garanderen. Het rendement van deze handelsrobot is afhankelijk van de huidige marktomstandigheden en van verschillende andere factoren. Vergeet ook niet dat handelen riskant is en dat er altijd een kans is dat je je volledige kapitaal verliest.