Bitcoin Freedom Review: Scam of betrouwbaar?

Bitcoin Freedom logo

Als je zoekt te investeren in de cryptomarkt, zijn er veel handelsplatforms om te bekijken. Een dat je zeker niet mag vergeten is Bitcoin Freedom.

Waarom we deze handelssoftware zo aantrekkelijk vinden, leggen we in deze review aan je uit.

We kunnen alvast met je delen dat je als belegger via Bitcoin Freedom meer winst kunt maken tijdens het traden. De efficiëntie van een handelsrobot om in Bitcoin te beleggen is echter een stuk hoger dan de meeste investeerders.

Voortbordurend op de lang gebruikte Meta Trader 4 software is er nu Bitcoin Freedom ontstaan. De speciaal voor Bitcoin ontwikkelde handelssoftware helpt crypto beleggers zwarte cijfers te schrijven en fatsoenlijke rendementen te genereren.

Zoals de naam van de handelssoftware al aangeeft, probeert Bitcoin Freedom je financiële vrijheid te geven.

De handelssoftware is specifiek ontworpen voor de geautomatiseerde handel in Bitcoin. Dit wil zeggen dat het systeem erachter geavanceerder moet zijn dan andere handelssoftware die meerdere activa in hun portefeuille bieden.

Bitcoin Freedom is er helemaal op gericht om de cryptobelegger te helpen. Het is een hulpmiddel voor succesvol handelen in Bitcoin. De handelssoftware is gemaakt op basis van de bekende Meta Trader 4.

MT4 wordt veel gebruikt voor het handelen op de aandelenmarkt.

Bitcoin Freedom website

Zo heeft Bitcoin Freedom deze elementaire bouwstenen kunnen gebruiken om het systeem aan te passen voor de cryptomarkt. De robot kan onder andere ook gebruik maken van een hefboom, waarmee de winstmarge extreem kan worden verhoogd.

Wees echter op de hoogte van de risico’s die met crypto handel gepaard gaan.

Wie zit er achter Bitcoin Freedom?

Exacte details over de oprichters van Bitcoin Freedom konden nog niet worden gevonden. Aangezien de handelssoftware nog erg jong is, kunnen we waarschijnlijk meer aanwezigheid op de markt verwachten in de komende weken.

Wel hebben we enkele feiten over de Bitcoin Freedom prijs, uitbetaling en meer.

Bitcoin Freedom Samenvatting

Type platform

Crypto Handelssoftware

Ondersteunde cryptocurrencies

Bitcoin

Minimale storting

€ 250,-

Uitbetalingssnelheid

24 uur

Geclaimde winstpercentage

>90%

Demo account

Gratis

Mobiele app

Hybride web versie

Hoe werkt Bitcoin Freedom?

Naast een uitstekend platform om aandelen te handelen, wordt MetaTrader 4 ook gezien als handelssoftware voor forex.

Hier vind je CFD’s, aandelen (maar geen Bitcoin Freedom aandelen), fiatvaluta en nog veel meer van alle internationale marktplaatsen.

De handel zelf wordt verzorgd door brokers met een vergunning en is dus in veilige handen.

bitcoin price growth

Wat betekent dit voor de gebruiker van de Bitcoin Freedom handelssoftware?

Afhankelijk van de gekozen markt zijn er verschillende partners, ook wel brokers genoemd, die Bitcoin Freedom ondersteunen bij de uitvoering van het handelen.

Met tussen de robot en het platform is een nieuwe symbiose ontstaan. Hierin is de knowhow van specialisten samengekomen om de winsten in de cryptomarkt te maximaliseren.

De Bitcoin Freedom handelssoftware dient als hulpmiddel. Het heeft een enorm aantal functies die kunnen worden gebruikt om de handel in crypto’s te analyseren en te monitoren.

Verschillende handelssignalen en investeringsvormen kunnen worden geselecteerd om een maximaal rendement te behalen door te handelen met Bitcoin.

Functies en kenmerken van Bitcoin Freedom?

Tegenwoordig worden veel zaken via de smartphone afgehandeld. Zo is het kopen en verkopen van cryptocurrency via mobiele apparaten al een tijdje erg gebruikelijk.

Dankzij de mobielvriendelijke website van de Bitcoin Freedom kun je het altijd en overal gebruiken. Je krijgt ook onderweg toegang tot alle functies die je thuis op de laptop of pc kan gebruiken.

Er is dus geen specifieke Bitcoin Freedom app. Wel krijg je simpelweg toegang via elke browser.

Onze Bitcoin Freedom test heeft verschillende functies aan het licht gebracht, waarvan sommige zeer gedetailleerd zijn.

Het is mogelijk om trends, volumes en talrijke indicatoren of zelfs handelssignalen in te stellen en te analyseren.

De handelssoftware biedt een geavanceerd programma voor professionals met hun handelsvaardigheden.

De samenwerking met verschillende makelaars biedt de mogelijkheid om te handelen op niet slechts één marktplaats voor Bitcoin.

In sommige gevallen verschillen de aan- en verkoopprijzen aanzienlijk tussen de platforms.

Door de grote selectie van brokers is het mogelijk om hier niet alleen op één marktplaats te speculeren en biedt het veel mogelijkheden.

Login: Hoe Bitcoin Freedom gebruiken?

Als je Bitcoin Freedom wil gaan gebruiken, geven we je graag een stap-voor-stap handleiding voor het registreren. Dit neemt niet veel tijd in beslag en is niet moeilijk. Voor je het weet kun je beginnen met investeren.

Stap 1: Bitcoin Freedom registratie

De eerste stap is de gratis Bitcoin Freedom registratie, die gestart moet worden via de officiële website.

Voor het openen van een Bitcoin Freedom account moet het registratieformulier worden ingevuld met voor- en achternaam, evenals een e-mail en een telefoonnummer.

De knop vind je in het menu van de website.

Bitcoin Freedom account aanmaken

Na het verzenden van de gegevens krijg je een verificatielink van je Bitcoin Freedom account in de mailbox.

Stap 2: Bitcoin Freedom storten

De minimale storting is € 250,-. De storting wordt meestal snel bijgeschreven op je Bitcoin Freedom-rekening. Bovendien is dit ook het geld dat gebruikt zal worden om te handelen. Het is dus geen extra kost.

Stap 3: Bitcoin Freedom demorekening

De selectie van alle functies van de Bitcoin Freedom handelssoftware is zeer uitgebreid. Daarom moet je deze begrijpen voor de eerste live handel. Hiervoor gebruik je een demo-rekening die alle functies van live handel biedt.

Door het potentieel van de handelsrobot eerst met fictief geld in actie te zien, weet je precies wat je kunt verwachten. Ook gebruik je deze gratis demo om instellingen af te stemmen voor maximale winstkansen.

Toch is het gebruik van een robot niet zonder risico’s. De volatiele markt kan steeds zorgen dat je geld verliest.

Stap 4: Bitcoin Freedom live handel

Zodra je de verschillende handelssignalen getest hebt met behulp van de Bitcoin Freedom demo-rekening, kun je beginnen met live handelen.

De toewijzing of selectie van de juiste broker wordt gedaan door Bitcoin Freedom. Het is nu aan de belegger zelf wat voor soort handel hij wil gaan doen.

Hier rijst de vraag of er met CFD’s gehandeld gaat worden, welke hefbomen er gebruikt worden en welke marktplaats prioriteit krijgt.

Is Bitcoin Freedom app betrouwbaar? Ervaringen van experts!

Bitcoin Freedom een scam?

Not a scam

Als het gaat om bekende en relatief jonge handelsinstrumenten, zie je dat de markt hiermee overspoeld wordt.

Maar welke robots kun je vertrouwen? Wij hebben Bitcoin Freedom getest om te zien of het een scam is.

We kwamen tot de conclusie dat kan worden uitgesloten dat het een fake platform is. Achter de software zit een goed werkend registratieproces en er is ook een klantenservice beschikbaar. Daarom laten we de vraag of Bitcoin Freedom scam is, vervallen.

Bitcoin Freedom oplichterij?

Ok, Bitcoin Freedom is alvast geen scam, maar hoe zit het met de betrouwbaarheid? Keer op keer zijn er misverstanden over de functionaliteit van de handelstools.

Zo komen er verschillende negatieve berichten binnen in het Bitcoin Freedom forum. Omdat de handelssoftware veel instelmogelijkheden heeft, is het afhankelijk van de juiste handelssignalen of er veel of weinig rendement behaald kan worden.

Bovendien werken de meeste bitcoin robots met brokers, dus met derden, wat dan ook sterk bekritiseerd wordt. Maar dit wordt duidelijk aan je verklaard in de gebruiksvoorwaarden.

Zo trekken we de conclusie dat Bitcoin Freedom een goede reputatie heeft en het ongenoegen deels zeer ongegrond is.

Wat zijn de ervaringen van gebruikers met Bitcoin Freedom?

Bitcoin Freedom ervaringen zijn op dit moment nog vrij mager en in kleine aantallen vertegenwoordigd op het web.

Het jonge bedrijf achter Bitcoin Freedom heeft de handelssoftware pas recent gelanceerd, dus is er nog niet veel feedback over te lezen.

Is het de moeite waard om in Bitcoin Freedom te investeren?

Maar dan rijzen de vragen natuurlijk, “waarom zou ik de Bitcoin Freedom test doen en is het de moeite waard om in Bitcoin Freedom te investeren?”

Het is belangrijk om op te merken dat Bitcoin Freedom een hulpmiddel is om te handelen. Je winsten zijn deels afhankelijk van de instellingen die je als handelaar kiest. Ook speelt de volatiele cryptomarkt ook een rol in de winstopbrengst.

Je moet je dus niet laten verleiden door buitensporige winstbeloftes en hopen op wonderen. Het is echter goed mogelijk om met Bitcoin Freedom te verliezen. Denk er dus goed over na welk geld je gebruikt als kapitaal. Dit komt beter niet uit je budget voor het dagelijkse leven.

Voor- en nadelen van het gebruik van Bitcoin Freedom

Voordelen:

Nadelen:

Voordelen en positieve aspecten

Handelsrobot – Bitcoin Freedom trading software biedt de mogelijkheid om een andere bron van inkomsten te krijgen in het dagelijks leven.

Zo kun je potentieel de hoge voedsel- en energieprijzen tegengaan door meer geld beschikbaar te hebben.

Duim omhoog

Tijdsbesparing – De geavanceerde software gebaseerd op Meta Trader 4 biedt een enorme tijdsbesparing. Het werken met ervaren brokers beperkt de dagelijkse inspanning tot een minimum voor een maximale opbrengst.

Onmiddellijke uitbetaling – Bitcoin Freedom is erg betrouwbaar omdat de uitbetaling ook onmiddellijk kan worden aangevraagd. Dit betekent dat je op elk moment aan je gestorte kapitaal kunt. Het wordt niet bevroren zoals dat bijvoorbeeld bij crypto staking het geval is.

Bitcoin Freedom demorekening – Je kunt gratis gebruik maken van een demorekening. Deze biedt beginners de kans om zich vertrouwd te maken met de handelstool. Niets staat dus in de weg om de Bitcoin Freedom te testen.

Nadelen en negatieve aspecten

Cryptomarkt – Het is algemeen bekend dat de cryptomarkt onderhevig is aan hoge volatiliteit, d.w.z. grote schommelingen.

Aan de ene kant kan dit natuurlijk voor een hoger rendement zorgen, maar aan de andere kant kan het ook flink naar beneden stormen.

Ervaring – De ervaring die nodig is om de juiste instelling te vinden bij Bitcoin Freedom vereist wat tijd. In principe geen nadeel, maar dit gaat wel gepaard met een aanvankelijk hoge tijdsinvestering.

Is Bitcoin Freedom geschikt voor beginners?

Zoals we al hebben vermeld, is Bitcoin Freedom een tool die kan worden gebruikt bij de handel in cryptocurrency.

Dit betekent dat je moet begrijpen hoe je de tool moet gebruiken. Aan de ene kant bevestigen we dat Bitcoin Freedom ervaring kan worden opgedaan en toegepast door beginners.

Aan de andere kant moet gezegd worden dat de software zeer uitgebreid is en dat handelssignalen snel kunnen veranderen en correct geïnterpreteerd moeten worden.

Een overeenkomstige trainingsfase en ervaring is daarom bijna onontbeerlijk, maar moet tegelijkertijd beginnende investeerders natuurlijk niet afschrikken.

Tips voor het gebruik van het Bitcoin Freedom crypto handelsplatform

We raden je aan te oefenen met de Bitcoin Freedom demo-rekening om wat vertrouwen te raken met het handelen in cryptomunten.

Het minimale stortingsbedrag van € 250,- overschrijd je dus best niet tenzij je voldoende ervaring hebt en grotere kans maakt op winsten.

Je moet dus niet hebberig worden als het niet direct lukt om winsten te halen.

Een andere tip is dat je je kapitaal moet diversifiëren. Tijdens het investeren bestaat altijd een kans dat je jouw geld kunt verliezen. Stop dus niet je volledige belegging in crypto trading software.

Na verloop van tijd zul je meer en meer Bitcoin Freedom ervaringen vinden. Als je deze ervaringen gebruikt en kritisch bevraagt, kun je bepaalde Bitcoin Freedom scam beschuldigingen wegnemen.

Is Bitcoin Freedom beroemd door Het Financieele Dagblad?

Wat heeft Bitcoin Freedom te maken met Het Financieele Dagblad? Steeds weer wordt crypto trading software in verband gebracht met potentiële en bekende investeerders. Maar wat zit er achter?

Onze stelling is als volgt: We hebben tot nu toe geen duidelijke relatie tussen Bitcoin Freedom en Het Financieele Dagblad kunnen vinden. Er kan dus worden aangenomen dat het hier om fake news gaat.

In zekere zin zouden deze met opzet verspreid kunnen zijn om dienovereenkomstig meer aandacht te trekken.

Alternatief crypto handelsplatform voor Bitcoin Freedom

Bitcoin Freedom test – Ons Bitcoin Freedom verdict

Na onze Bitcoin Freedom review kunnen we zeggen dat de handelstool goed toepasbaar is voor zowel nieuwelingen als ervaren cryptobeleggers.

Iedereen kan het Bitcoin Freedom demo-account gebruiken om zich vertrouwd te maken met het echte materiaal of nieuwe strategieën uit te testen.

Je kunt dit demo-account gebruiken voor zo lang als nodig is. De minimale storting van € 250,- ligt binnen het gemiddelde van de industrie. De te plaatsen transacties kunnen worden gestart met elke inzet. Er is dus geen noodzaak om in één keer met € 250,- te handelen.

Aangezien Bitcoin Freedom een zeer jong project is, willen we evengoed een zekere voorzichtigheid in acht nemen. Er zijn weinig Bitcoin Freedom ervaringen te vinden. Het is daarom belangrijk om jouw eigen mening te vormen over het handelsmateriaal.

Vanwege de enorme mogelijkheden op de cryptomarkt biedt Bitcoin Freedom in Nederland echter zeker weer een goede mogelijkheid om passief inkomen te kunnen genereren.

Wij geven onze Bitcoin Freedom review dan ook graag een positieve beoordeling. We adviseren iedereen die geïnteresseerd is om deze robot te testen als je op zoek bent naar nieuwe bronnen van inkomsten.

FAQ - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bitcoin Freedom is een crypto trading software. De robot kan investeerders helpen succesvol kapitaal te investeren om het te laten groeien.

Bitcoin Freedom heeft zich nog maar korte tijd op de markt gepresenteerd.

Met de succesvolle registratie en medewerking van gelicentieerde makelaars, gaan we er niet van uit dat Bitcoin Freedom scam / fraude is.

Op dit moment is er geen Bitcoin Freedom aandeel beschikbaar voor aankoop op de traditionele handelsmarkt.

Bitcoin Freedom heeft volgens ons onderzoek geen connectie met Het Financieele Dagblad. Elk nieuws over een dergelijke connectie moet worden beschouwd als nepnieuws.

Verder hebben Bitcoin Freedom en Amazon niets met elkaar gemeen. Ook hier moet worden uitgegaan van fake news.