Bitcoin Gemini: oplichterij of niet? De resultaten onthuld!

logo bitcoin geminiBitcoin Gemini is een nieuwe handelsrobot die zou speculeren op crypto met een nauwkeurigheid van 90%. Volgens de meeste online recensies, heeft Bitcoin Gemini een vermeende dagelijkse winst van maximaal €1500 per dag.

Deze robot handelt automatisch en kan dus worden gebruikt door iedereen. Maar is Bitcoin Gemini betrouwbaar en is het waar dat het mogelijk is om zoveel winst te maken?

Coinspot heeft diepgaand onderzoek uitgevoerd naar Bitcoin Gemini en het lijkt een betrouwbare robot te zijn. Afgezien van de goede feedback op TrustPilot en Forex Peace Army, is deze bot is 100% transparant en biedt een uitstekende klantenservice.

Deze review neemt een legt je alles uit over Bitcoin Gemini en geeft tips om gebruikers te helpen de mogelijkheden van deze bot te maximaliseren.

Wat is Bitcoin Gemini?

bitcoin gemini videoBitcoin Gemini is een computerrobot die geteste en bewezen handelsstrategieën toepast om te speculeren op bitcoin. Deze robot trading aanpak is van dien aard dat het een rendement genereert in zowel de stijgende als de dalende markten.

Hierdoor hoeven traders zich geen zorgen te maken over het verpletteren van bitcoin prijzen bij het gebruik van deze robot.

Zoals hierboven vermeld, is Bitcoin Gemini 100% automatisch en kan dus worden gebruikt door iedereen met een basiskennis van hoe de markten werken. Voor de goede orde, de robot is niet beschikbaar in andere talen.

Bitcoin Gemini wordt geleverd met een uitgebreide gratis gids om gebruikers te helpen bij de installatie en het handelsproces. BIj de registratie wordt ook een toegewijde account manager aangewezen om gebruikers te begeleiden door de eerste stadia van de handel en hun vragen te beantwoorden.

Bitcoin Gemini is naar verluidt afhankelijk van kunstmatige intelligentie om de markten te lezen en verhandelbare signalen te identificeren. De subsets van Machine Learning (ML) en Natural Language Processing (NLP) zijn tegenwoordig een essentieel onderdeel van de handel met robots geworden.

Het is door deze technologieën dat Bitcoin Gemini nieuws uit gezaghebbende bronnen kan lezen en kan handelen voordat de markten kunnen reageren.

Geavanceerde handelsrobots zoals Bitcoin Gemini kunnen ook patronen verzamelen uit honderden handelsdiagrammen en bijbehorende voorspellingen doen. In tegenstelling tot menselijke handelaren, elimineren bots menselijke emoties uit de handel en verbeteren zo de prestaties.

Bovendien kunnen ze handel onderzoek doen naar het uitvoeren van trading onderzoek

Hoe werkt Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini maakt verbinding met de platforms van geselecteerde makelaars. De robot identificeert verhandelbare inzichten en stuurt deze automatisch naar de onderliggende broker voor uitvoering.

Robot handelaren maken gebruik van gespecialiseerde handelssystemen om ervoor te zorgen dat alle orders direct worden uitgevoerd. Het niet onmiddellijk uitvoeren van orders zal waarschijnlijk leiden tot verliezen gezien de snelheid waarmee robots handelen.

munt bitcoin blauwe wolkenNaast de uitvoering van orders zijn robot brokers ook verantwoordelijk voor het ontvangen van deposito’s en het faciliteren van transacties.

De meeste robots zijn meestal niet geregistreerd als financiële instellingen en mogen daarom geen deposito’s accepteren. Daarom moeten zij een partnerschap aangaan met een makelaar om alle transacties te vergemakkelijken.

Bovendien handelen handelsrobots zoals Bitcoin Gemini op marge. Dit betekent dat de onderliggende broker ook moet zorgen voor een hefboomeffect.

Bitcoin Gemini makelaars bieden een hefboomwerking van maximaal 1:1000. Een dergelijk niveau van hefboomwerking stelt handelaren in staat om in te zetten op posities met een waarde tot 1000 keer hun handelskapitaal.

Een hoge hefboomwerking vermenigvuldigt de inkomsten en dat is de reden waarom Bitcoin Gemini zo’n hoge vermeende winstgevendheid heeft.

Het hoge potentiële rendement betekent echter ook dat handelaren een groter risico lopen. Dit betekent dat er een kans bestaat dat het geïnvesteerde kapitaal verloren gaat bij de handel met Bitcoin Gemini. Je moet daarom vermijden om te handelen met geld dat je zich niet kunt veroorloven om te verliezen.

Stappen account openen Bitcoin Gemini

Zoals hierboven vermeld, kan iedereen met basis handelsvaardigheden Bitcoin Gemini gebruiken.

Deze robot is ook een goede keuze voor complete beginners, gezien het feit dat hij wordt geleverd met een gratis demo en een breed scala aan educatief materiaal. De robot is 100% automatisch, en vandaar dat de account setup en demo trading proces snel is.

STAP 1: Registratie

inlogpaneel gemini bitcoinBezoek de Bitcoin Gemini homepage en vul je naam, e-mail en telefoonnummer in het registratieformulier in.

Bevestig de informatie in de e-mail en het telefoonnummer door middel van de verstrekte methoden. Maak een sterk wachtwoord aan volgens de instructies en ga verder.

Het is belangrijk op te merken dat Bitcoin Gemini strikt vertrouwelijk met de gegevens van gebruikers omgaat. Hun site heeft standaard encryptie om te voorkomen dat hackers van het onderscheppen van webverkeer en het kopiëren van gegevens.

STEP 2: ID en bewijs van adresverificatie

Bitcoin Gemini je door naar de partner makelaar pagina. Hier moet je je identiteit en huidige adres controleren om verder te gaan.

Identiteitscontrole vindt plaats door middel van een identiteitscontrole door de overheid, en het bewijs van adres bestaat uit het indienen van een recente energierekening of bankafschrift dat je huidige adres heeft.

Bitcoin Gemini duurt tot 24 uur om de identiteit en het adres te controleren.

STAP 3: stort een minimum van € 250,-.

Na verificatie kun je nu verder gaan en een storting doen. Bitcoin Gemini accepteert, via haar partner makelaars, een minimale storting van 250 euro.

Het bedrag is je handelskapitaal en moet dus niet worden verward met de kosten van het verwerven van de robot. Bitcoin Gemini is een licentie-vrije bot die geld verdient door het in rekening brengen van een kleine commissie op de winst.

Deze bot partner makelaars ‘accepteren deposito’s door middel van overschrijving, de meeste debet-en creditcards, e-wallets zoals Skrill en Neteller, en bitcoin.

Stortingen via overschrijving, Skrill, Visa en MasterCard worden vrijwel direct in de rekening van de handelaar weergegeven. Bovendien brengt deze robot geen stortingskosten in rekening.

STAP 4: Demohandel

De volgende stap na de storting is demohandel. Je moet deze stap doorlopen om vertrouwd te raken met het live platform. Vergeet niet dat een kleine fout in de live-rekening kan leiden tot aanzienlijke verliezen.

De Bitcoin Gemini demo draait op historische data om echte marktgebeurtenissen te simuleren.

Bijgevolg zijn de resultaten die je in de demo krijgt niet ver verwijderd van wat je zult krijgen in live trading. Bovendien heeft de demo bijna alle functionaliteiten die je kunt vinden in de live account en biedt daarmee een uitstekend platform om verschillende risiconiveaus te testen.

STAP 5: Live Trading

bitcoinsnelheidBitcoin Gemini is 100% automatisch, en dus is er weinig dat je nodig hebt om te leren om succesvol te handelen. De handel met dit platform is een koud kunstje voor handelaren die genoeg oefenen op de demo-account.

Vergeet niet dat Bitcoin Gemini een gratis handelsgids biedt om je te helpen vertrouwd te raken met het platform voordat je live gaat handelen.

Bitcoin Gemini heeft vermeende winstgevendheid van maximaal €1500 per dag van een kapitaalsverbintenis van slechts €250 per dag. We hebben geen live-test uitgevoerd op deze bot en kunnen daarom niet garanderen dat dit waar is. Er zijn echter veel individuele consumentenbeoordelingen die deze beweringen bevestigen, en daarom is de kans groot dat het waar is.

Hoe haal je het meeste uit Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini is 100% automatisch, maar er zijn een paar dingen die handelaren kunnen doen om de prestaties te beïnvloeden.

Deze omvatten:
Klein beginnen – Als beginnende handelaar, ben je waarschijnlijk bezorgd in de eerste maand van de handel. De angst zal naar verwachting hoger zijn als je meer geld hebt geïnvesteerd. In de handel, is angst de nummer een oorzaak van slechte besluitvorming.

Je zult waarschijnlijk in de verleiding komen om je rekening te blijven controleren en handelssessies voortijdig te beëindigen wanneer je je zorgen maakt.

Klein beginnen, bij voorkeur van €250, zal je de gemoedsrust geven om de bot te observeren en te bepalen hoe hij reageert op verschillende marktomstandigheden.

Is Bitcoin Gemini betrouwbaar?

Ten minste 90% van alle beoordelingen die we zijn tegengekomen over Bitcoin Gemini geven aan dat het een betrouwbare robot is. Er zijn ook veel goede beoordelingen over de prestaties, het gebruiksgemak en de klantenservice.

Bitcoin Gemini heeft een vermeend nauwkeurigheidsniveau van ongeveer 90%. De bot is afhankelijk van geavanceerde handel in technologie in AI, ML en Blockchain. Deze drie technologieën zijn zogenaamd de rechtvaardiging achter de prestaties.

We hebben een demo test gedaan op Bitcoin Gemini platformen en vonden ze verbazingwekkend eenvoudig te gebruiken. Het enige wat een handelaar hoeft te doen om succesvol te handelen is het opzetten van een effectenrekening en het volgen van de handelsgids die wordt geleverd met de robot.

Deze robot maakt naadloze opnames mogelijk. Handelaren zijn verplicht om een opname-aanvraagformulier in te vullen en tot 2 werkdagen te wachten tot de fondsen in hun bankrekeningen tot uiting komen.

Is Bitcoin Gemini betrouwbaar? De uitspraak!

Bitcoin Gemini lijkt betrouwbaar te zijn. Deze bot heeft niet alleen veel goede recensies, maar presenteert ook verifieerbare informatie op haar website.

Bitcoin Gemini genereert naar verluidt tot €1500 per dag uit een storting van €250 per dag.

Coinspot heeft een demo test uitgevoerd op deze bot en we vonden het verrassend gemakkelijk te gebruiken voor beginnende handelaren. Je kunt deze bot proberen via de link in de onderstaande tabel en met een storting van niet meer dan 250 euro.

FAQ

Veelgestelde vragen

Je verdienpotentieel met Bitcoin Gemini hangt af van hoeveel je investeert en de huidige marktomstandigheden. Sommige handelaren beweren dat het maken van maximaal 1500 euro per dag uit een storting van minder dan 500 euro.

De minimale storting met Bitcoin Gemini is 250 euro. Wij raden je aan om klein te beginnen.