Bitcoin Optimizer Ervaringen: Betrouwbaar? De Resultaten Onthuld

bitcoimn optimizer logo

Bitcoin is op dit moment mateloos populair onder het grote publiek. Steeds meer mensen besluiten om te beleggen in deze digitale munt. Kies je ervoor om te beleggen dan is het mogelijk om gebruik te maken van speciale Bitcoin robots. Een van de bekendere aanbieders van dit moment is Bitcoin Optimizer.

In dit artikel hebben we onze bevindingen rondom deze belegginssoftware voor je op eenrijtje gezet. Door dit artikel krijg je een goed beeld over de kwaliteit die je kunt verwachten bij het gebruik van Bitcoin Optimizer. Dit maakt het mogelijk om voor jezelf de afweging te maken of je Bitcoin Optimizer wel of niet wilt gaan gebruiken

Bitcoin Optimizer is een stukje computersoftware dat wordt aangedreven door intelligente crypto handelsalgoritmen. Een algoritme is in principe een automatisering van een set instructies. Deze algoritmen zouden gebaseerd zijn op Artificial Intelligence (AI), een technologie die meestal geassocieerd wordt met een handelstechniek die bekend staat als High-Frequency Trading (HFT).


Deze handelsaanpak wordt gekenmerkt door krachtige computerprogramma’s die een groot aantal orders binnen een fractie van een seconde kunnen verwerken. Door middel van Machine Learning (een subset van AI) kunnen HFT-handelssystemen zogenaamd leren van gegevens en zichzelf dus met de tijd verbeteren. Dit verklaart waarom Bitcoin Optimizer een nauwkeurigheidsniveau van meer dan 90% heeft.

Voordelen van het gebruik van Bitcoin Optimizer

Is Bitcoin Optimizer een oplichterij? Nee!

stapel gouden bitcoin muntenWij achten Bitcoin Optimizer als een betrouw partij. Dit komt voornamelijk door de uitstekende reviews die ze hebben. Bitcoin Optimizer heeft een 4.8/5 beoordeling op TrustPilot en 4.4/5 op ForexPeaceArmy. De meeste beoordelingen bevestigen de hoge winstgevendheid en late zien dat het platform gemakkelijk te gebruiken is. 

We hebben Bitcoin Optimizer getest via hun demoaccount en zijn verbaasd over hoe makkelijk het te gebruiken is. Gebruikers hebben geen kennis nodig om met de bot te gaan handelen. Het enige wat ze hoeven te doen is zich te registreren, hun risico’s te definiëren en op de live-knop te klikken. Doordat je jouw vragen kunt stellen aan de klantenservice weet je zeker dat ze het beste met je voor hebben.

Inloggen bij Bitcoin Optimizer: Hoe maak je een account aan?

Wil je een account aanmaken bij Bitcoin Optimizer dan zal je een aantal stappen moeten ondernemen. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door deze stappen hieronder op eenrijtje te zetten:

1. Registratie bitcoin optimizer login form

Het registratieproces met Bitcoin Optimizer spreekt voor zich. Neem een kijkje op de homepage en registreer je gegevens in het formulier rechtsboven. Zorg ervoor dat de gegevens die je indient altijd kloppen. Je bent verplicht om je telefoonnummer en e-mail te controleren via SMS en te klikken op
een link die je via de mail hebt ontvangen.

Bitcoin Optimizer deelt geen informatie van gebruikers zonder jouw toestemming. De bot voldoet aan maatregelen voor gegevensbescherming zoals de EU General Data Protection Regulation (GDPR).

Na registratie wordt er gevraagd om jouw ID te controleren en je huidige woonplaats te bewijzen. Je moet een foto van je ID kaart of paspoort insturen. Bovendien wordt er gevraagd een foto te uploaden van een recente energierekening of een bankafschrift met jouw adres erop.

Het hele proces zou niet langer dan een uur moeten duren. Autoriteiten over de hele wereld hebben het een vereiste gemaakt voor elke firma die stortingen verwerkt om de identiteit van de gebruikers te verifiëren. Dit is in een poging om het witwassen van geld te voorkomen.

2. Storten

Je hebt ten minste 250 euro nodig om met Bitcoin Optimizer aan de slag te kunnen. Dit bedrag is meer dan genoeg voor een beginnende belegger. Er zijn handelaren die naar verluidt met een lage storting ruim honderdduizend euro hebben verdient met behulp van deze robot.

Bitcoin Optimizer kan naar verluidt dagelijks een ROI geven tot 300%. We hebben geen live-test gedaan op deze bot, maar het is wel aannemelijk dat de site inderdaad winstgevend is.

Bitcoin Optimizer accepteert stortingsmethodes zoals Wire Transfer, Western Union, grote debet- en creditcards en e-wallets zoals Skrill, WebMoney en Neteller.

3. Demo handel

Bitcoin Optimizer biedt een volledig intuïtieve demo die je kunt proberen. De rol van de demo-account is om je te helpen kennis te maken met de functies in het live-account.

Als je live begint met handelen voordat je hebt geoefend, zal dit waarschijnlijk leiden tot grote fouten. Bij auto-trading kan een kleine fout in de instellingen leiden tot enorme verliezen. Zorg ervoor dat je de gratis Bitcoin Optimizer-handleiding leest voordat je live begint te beleggen.

Een gebied waar je je op moet richten tijdens het demo handelen is risicomanagement. Test hoe verschillende risiconiveaus de handel beïnvloeden en bepaal wat voor jou het beste werkt. Als je een beginner bent is het handig om de risicomanagementinstellingen op standaard te laten staan.

4. Handel

Het handelen is erg eenvoudig om te doen. Bij een bepaalde trade kun je invullen hoeveel je graag wilt verhandelen. Door je bot in te stellen zal je in staat zijn om vast te leggen op welke bedragen er aangekocht moet worden en wanneer er verkocht moet worden.

Door deze instellingen zal je in staat zijn om laag in te kopen en om hoog te verkopen. Zoals we hierboven al hebben laten zien zal je na moeten denken over het risicomanagement voor de beleggingen. In feite werkt het hetzelfde als bij het demo account, het enige verschil is nu dat je begint te handelen.

Is het de moeite waard om een account Bitcoin Optimizer te openen?

Om het je nog makkelijker te maken hebben we de ervaringen per sectie op de site hieronder opgenomen. Dit overzicht geeft je een beeld over de kwaliteit van de dienste van Bitcoin Optimizer:

bitcoin optimizer heading

FAQ – Veel gestelde vragen

Hieronder hebben we een aantal veel gestelde vragen rondom het gebruik van Bitcoin Optimizer voor je onder elkaar gezet:

Ja, het is een goed idee om Bitcoin Optimizer te proberen. Zoals je hebt kunnen zien hebben we bevestigd dat het een betrouwbaar product is. Het beste bedrag om te investeren met deze bot is €250.

Een minimum van €250 is genoeg. Je kunt altijd de grootte van jouw account vergroten door al je inkomsten te herinvesteren.

De meeste beoordelingen die we zijn tegengekomen melden dat het winstgevend is om dit platform te gebruiken. Je kunt het zelf proberen en ons je ervaring delen na afloop.

Vul het aanvraagformulier in en wacht tot het geld op je rekening is gestort. Bitcoin Optimizer neemt ongeveer een uur in beslag om opnames te vergemakkelijken.