Bitcoin Prime-robot Ervaringen: Betrouwbaar? De Ultieme Test

De afgelopen jaren zijn geautomatiseerde handelssystemen exponentieel gegroeid in de Cryptocurrency-sector.

In deze beoordeling analyseren we Bitcoin Prime, een van de meest populaire automatische handelsrobots. 

Om je te helpen beslissen of Bitcoin Prime al dan niet betrouwbaar is, hebben we de robot beoordeeld. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat het geen oplichterij is.

Maar opgelet, je kunt altijd een deel van je investering verliezen. Bitcoin Prime beweert echter dat je bij correct gebruik een kans hebt om winst te maken.

We hebben het platform getest en zijn van mening dat het een betrouwbaar platform is waar je Bitcoin kunt verhandelen.

De software is gebaseerd op een high-tech algoritme waarmee het systeem nauwkeurige en geautomatiseerde transacties voor je kan plaatsen. Dus als je je afvraagt is Bitcoin Prime nep? Ons antwoord is neen.

bitcoin munt in de hand

In tegenstelling tot andere robots, beweert Bitcoin Prime een indrukwekkend succespercentage te hebben.

Uiteraard zijn er ook andere robots die wij net zo goed vinden als Bitcoin Prime, zoals Bitcoin Loophole en Bitcoin Profit.

Bitcoin Prime: Betrouwbaar of Niet? Het Verdict!

Wat is Bitcoin Prime?

Het eerste wat je zult tegenkomen als je “Bitcoin Prime” in je internetzoekmachine typt, is waarschijnlijk de officiële website. Er bestaan veel valse websites, dus let op dat je zuurverdiende centen niet in de verkeerde handen terechtkomen.

Om je te helpen beslissen of je Bitcoin Prime al dan niet wilt gebruiken, is het zeker een goed idee om bij de basis te beginnen.

Dus, wat is het? Bitcoin Prime is een geprogrammeerd platform dat investeringen van gebruikers in cryptocurrencies begeleidt.

De software analyseert de prijzen en de markt en geeft suggesties over veilige investeringen.

Als de robot voorspelt dat de prijs van een bepaalde cryptomunt zal stijgen, zal het de investeerders het signaal geven om te kopen tegen de laagste prijs, en het nadien te verkopen wanneer de waarde opnieuw stijgt.

Het idee van de app is dat gebruikers kunnen ontspannen terwijl de robot al het werk doet.

Volgens Bitcoin Prime hebben zelfs de minst ervaren gebruikers bij automatische handel niet meer dan 20 minuten per dag nodig om hun investeringen op te volgen.

Hoe Werkt Het?

De Bitcoin Prime-app is eenvoudig in gebruik, omdat deze op een browser draait.

Je hoeft dus niets te downloaden of te investeren; een laptop of een ander met het internet verbonden apparaat volstaan.

Bitcoin Prime biedt ook de mogelijkheid om enkele instellingen te personaliseren. De algoritmes volgen natuurlijk wel geprogrammeerde handelsstrategieën, en deze is voor elke software anders.

Hierdoor is er veel oplichterij, en moet je altijd op je hoede zijn. Net omdat de effectiviteit en betrouwbaarheid van elke robot anders is, testen wij ze allemaal apart.

Zodra je inlogt op je Bitcoin Prime-account en op de ‘help’-knop rechtsboven klikt, kun je de automatische handelsfunctie inschakelen wanneer je minimaal 250€ op je account hebt gestort. Vervolgens moet je je risiconiveau instellen.

Volgens Bitcoin Prime is het rendement hoger naarmate het risico groter is.

Zodra je je automatische handelsinstellingen hebt aangepast, kan Bitcoin Prime geld voor je beginnen verdienen. Uiteraard kun je de suggesties ook negeren en zelf beslissen wanneer je aan- of verkoopt.

Hoe Plaats Je een Trade op Bitcoin Prime

Als je naar de Bitcoin Prime-website gaat, moet je je naam en e-mailadres ingeven om meer informatie over Bitcoin Prime te verkrijgen.

Stap 1: Registratie

Het registratieproces is gratis en redelijk eenvoudig. Je moet enkele details ingeven, zoals je naam, voornaam, e-mailadres, paswoord en telefoonnummer.

Vervolgens krijg je een verificatiecode per e-mail toegestuurd. Deze moet je ingeven aan het einde van het registratieproces.

bitcoin prime startpagina

Stap 2: Storting

Om te handelen moet je een minimale storting van 250€ doen. Dit kan op verschillende manieren, zoals Bitcoin, pinpas, creditcard, Neteller of Pay Retailers.

In vergelijking met andere systemen, zoals Bitcoin Revolution, is het aanmeldingsproces dus veel makkelijker.

Stap 3: Demorekening

Er is geen demorekening waarmee je het platform kunt testen.

Je hebt wel toegang tot de opties en de handelsgeschiedenis, zodat je op voorhand wel al een idee van de werking van de robot hebt.

Stap 4: Handelen

Zodra je geld hebt gestort op je Bitcoin Prime-rekening, het risiconiveau hebt ingesteld en het maximaal aantal trades, de hoeveelheid die je wilt investeren en je gewenste winstniveau per transactie hebt ingegeven, kun je beginnen handelen.

Opmerking: Via deze link kun je al een kijkje nemen op het handelsplatform voordat je geld in het platform investeert.

bitcoin prime maker

De Belangrijkste Kenmerken van Bitcoin Prime

Kan Ik Geld Verdienen met Bitcoin Prime?

De cryptomarkt groeit enorm, waardoor er helaas ook meer bedrog op het internet circuleert.

Volgens onze test lijkt de Bitcoin Prime-app echter wel betrouwbaar. Bovendien hebben we duizenden getuigenissen gevonden van mensen die beweren dat ze winst met deze app hebben gemaakt.

Toch is er altijd een risico, waardoor je best volgende puntjes in overweging neemt als je met Bitcoin Prime aan de slag gaat.

Als je deze tips volgt, zou je het volgens Bitcoin Prime goed kunnen doen.

5 Redenen om een Robot te Gebruiken om Bitcoin te Verhandelen

Neem een kijkje op onze Bitcoin Robot-pagina om soortgelijke bots als Bitcoin Prime en Bitcoin Code te ontdekken.

De mobiele app van Bitcoin Prime

Bitcoin Prime heeft geen mobiele app, maar zolang je internet hebt, kun je de browserapplicatie op eender welk moment gebruiken.

bitcoin prime de handel winst

Je hoeft dus niets te downloaden dat opslagruimte op je toestel in beslag neemt.

Bitcoin Prime-beoordeling: Het Verdict! 

Op basis van onze test kunnen we besluiten dat Bitcoin Prime betrouwbaar lijkt.

De website beweert dat je 5000€ zult verdienen binnen de eerste 24 uur. Zelfs al zou dit bedrag niet volledig kloppen, toch kun je volgens Bitcoin Prime met de juiste investeringen veel winst maken.

Begin met kleine bedragen, omdat er altijd een risico is dat je je kapitaal verliest.

Onthoud dat alle investeringsmogelijkheden een risico met zich meebrengen.

Dit geldt in het bijzonder voor cryptocurrencies, omdat ze nog redelijk nieuw zijn in de financiële markten.

FAQ

Veelgestelde vragen

Neen, in tegenstelling tot veel andere robots is het registratieproces gratis. Voor Bitcoin Prime heb je enkel 250€ nodig om te beginnen handelen.

Neen, de app is geschikt voor beginners. We raden wel aan om de nodige tijd te nemen om het platform goed te leren kennen alvorens je begint te handelen.

Neen, naast Bitcoin zijn onder andere ook Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple en Litecoin verkrijgbaar op Bitcoin Prime.

Je moet minstens 250€ storten om te kunnen handelen. Wij raden aan om met dit bedrag te beginnen, zeker als dit allemaal relatief nieuw voor je is.

Volgens de website zijn er gebruikers die tot 13.000€ in 24 uur verdienen, hoewel dit geen garantie is.

De app is ontworpen zodat je er zo weinig mogelijk tijd aan hoeft te besteden. Dagelijks heb je niet meer dan 20 minuten nodig om de door de app voorgestelde investeringen op te volgen.

Ja, zoals met alle handelsplatformen is er altijd een risico dat je een deel van je investering of je volledige inleg verliest. Daarom begin je best met kleine bedragen.

Dit is moeilijk te zeggen, omdat er veel oplichterij bestaat. Uit onze test blijkt echter dat Bitcoin Prime een betrouwbaar en efficiënt platform is.

Bitcoin Prime beweert meer dan 85% van de tijd succesvol te zijn. Hierdoor zou Bitcoin Prime een van de meest betrouwbare handelsrobots op de markt zijn.

Neen, maar je hebt wel toegang tot de opties en de handelsgeschiedenis voordat je geld op je rekening stort. Zo krijg je al een beter idee van de werking van het programma.