Bitcoin Pro Ervaringen: Fraude of niet? Lees hier de resultaten

bitcoin pro logo

Is er een Bitcoin Pro Scam of welke ervaring kan worden verwacht? Lees hier meer over de bot en bespreek en deel je ervaringen in de commentaren. Is er sprake van fraude bij Bitcoin Pro?

Dit is een vraag waar je mee te maken krijgt als je deze crypto robot wil gebruiken. Zoals met veel Bitcoin-robots is ook Bitcoin Pro het onderwerp van verhitte discussies op het internet.

Eerst en vooral wil je weten of Bitcoin Pro een Scam is of niet? Vaak moet je echter rekening houden met teleurgestelde investeerders die hun mening op het internet geven. Dit hoeft niet altijd overeen te komen met de feitelijke Bitcoin Pro-ervaring.

Zeker is dat men bij het gebruik van een crypto robots nooit mag negeren dat er ook risico’s zijn. Zoals bij zoveel soorten handel met betrekking tot crypto-valuta’s kunnen de risico’s zelfs het totale verlies van de investering betekenen.

Aan de andere kant zijn er echter ook rendementskansen die de cryptomarkt zo populair hebben gemaakt. Als geïnteresseerde crypto-investeerder is het moeilijk om realistische Bitcoin-winstervaringen te vinden.

Coinspot heeft zich daarom tot taak gesteld de diensten van de bots te onderzoeken. Lees hier onze bevindingen.

toren van bitcoin muntenDe eerste indruk is vaak van cruciaal belang. Volgens de cryptoscene-redactie blaast Bitcoin Pro iets te hoog van de kerk op zijn homepage.

Als je potentiële handelaren lokt met vermeende miljoenenwinsten, dan hoef je niet verbaasd te zijn als er steeds weer harde aannames zijn dat Bitcoin zwendel is.

Het is dus waarschijnlijk niet het slechtste idee om alle informatie op de homepage te negeren. Omdat de software van de Bitcoin Pro Bots op zich al een interessante zaak is, die niet als een Bitcoin Pro rip-off mag worden afgedaan.

Hoe werkt Bitcoin Pro?

Hoe werkt Bitcoin Pro? Alle crypto robots zijn vergelijkbaar in die zin dat ze afhankelijk zijn van automatismen. Een programma kan marktsituaties veel sneller herkennen dan een mens.

Je kunt dus beter de omweg van de verwerking van bepaalde gegevens vermijden door rechtstreeks Bitcoin of andere valutaparen te kopen of te verkopen. Het programma is in staat om snelle berekeningen uit te voeren.

Als je de acties van de bots in real time observeert, zul je merken dat je binnen enkele ogenblikken verschillende investeringsprojecten hebt gekocht. Het is essentieel om te begrijpen hoe zo’n Bitcoin-robot werkt.

Dit is de enige manier om te beseffen dat, hoewel berekeningen een voordeel kunnen zijn ten opzichte van reguliere handel, er ook een risico van verlies is. Alleen met deze essentiële kennis ben je klaar voor deze nieuwe manier van handelen.

Samenvattend kan worden gezegd dat je in je Bitcoin Pro rekening imitaties van mogelijk je eigen handelsbeslissingen zult vinden.

Het enige wat de Crypto Robot nodig heeft is een set instellingen en het startschot van de handelaar. Een interessant concept is zo’n platform. Zelfs de grootste critici van de handel in software moeten dit toegeven.

Stappen Bitcoin rekening openen

Het is al eerder vermeld dat er op de Bitcoin Pro-site in principe niet veel te ontdekken valt. De “voorbeeldige” ervaringsverslagen van vermeende handelaren zijn in de eerste plaats een marketinginstrument die je niet al te serieus moet nemen.

STAP 1: REGISTRATIE

inlogpaneel bitcoin proDe beste manier om te beginnen is om direct in te schrijven voor de Bitcoin Pro App. Dit werkt ongecompliceerd direct vanaf de startpagina door eenvoudigweg je e-mailadres in te voeren en vervolgens op de knop “Start nu” te klikken.

De procedure wordt beschermd door SSL-technologie. Uiteraard zal de provider je vragen om meer informatie te verstrekken, zoals je voor- en achternaam en telefoonnummer.

Daarnaast kies je een wachtwoord en accepteer je de algemene voorwaarden en het privacybeleid. En ga je ermee akkoord dat het e-mailadres wordt opgeslagen en dat je de nieuwsbrief ontvangt. Deze registratie kan te allen tijde worden ingetrokken.

De registratie is eigenlijk heel snel en het formulier zou zelfs voor beginners geen grote problemen moeten opleveren. Voordat je het eigenlijke platform kunt leren kennen, moet je eerst bevestigen dat je de minimumleeftijd van 18 jaar al hebt bereikt.

De handel verloopt dan via de GFC Investment Trader, die bekend is in de markt. Dit wordt gekenmerkt door verschillende kwaliteitspunten en ziet er veel professioneler uit dan sommige andere cryptobot software. Dus hier is nog een teken dat Bitcoin Pro weet hoe het serieuze diensten kan aanbieden.

Stap 2: De eerste indruk van de software

Het is indrukwekkend hoe duidelijk het platform is gestructureerd. Een eenvoudig overzicht vindt je direct in je eigen dashboard. Je kunt ook je handelsverleden weergeven in je overzicht.

Bovendien kun je persoonlijke gegevens selecteren of het wachtwoord wijzigen in de Bitcoin Pro account.

Voor sommige investeerders kan het bijzonder belangrijk zijn om gebruik te kunnen maken van verschillende platforms. Het aanbod zou zowel online als op mobiele apparaten moeten werken, zelfs als je op dit moment geen echte trading app nodig hebt.

Je kun de bot laten werken in slechts één Bitcoin Pro account of in meerdere accounts. In het overzicht kun je zien welke rekeningen actief zijn, hoe de hefboomwerking is, in welke valuta de rekening wordt beheerd en hoe het totale saldo is.

bitcoin pro cryptobot beveiliging

Stap 3: Storting

Een duidelijke indicatie dat Bitcoin Pro serieus is, is ook de mogelijkheid van demofuncties. Als je zelf op deze manier een Bitcoin Pro test hebt uitgevoerd, dan kun je een storting doen. Je kunt precies kiezen op welke van de rekeningen het krediet moet worden gestort.

Hoewel de meeste Bitcoin Bots op de markt alleen creditcards of in uitzonderlijke gevallen overschrijvingen accepteren als geldige betaalmethoden, is de variatie in de Bitcoin Pro App veel groter.

Hier kun je ook Visa en Mastercard gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor andere dienstverleners zoals Trustly, Skrill, iDeal, Klarna, SEPA en Postepay. Het is niet duidelijk of alle betalingsmethoden daadwerkelijk kunnen worden gebruikt.

Als je echt wilt beweren dat er bij Bitcoin Pro sprake van fraude is, moet je kijken naar andere spamaanbiedingen op het net. In de meeste gevallen vind je betalingsproviders zoals Western Union, die de verzender nooit in staat stellen om preciezere gegevens van de ontvanger te verkrijgen.

De genoemde aanbiedingen zijn dus veel transparanter en dus veiliger. Je moet het zonder Paypal doen, maar er zijn andere manieren op de markt om Bitcoin te kopen met Paypal.

Met een klik op een offerte zal men dus de verdere betalingsmogelijkheden moeten invoeren. Opgemerkt oet worden dat voor het gebruik van het platform een minimumstorting van €250 nodig is. Voor de redactie van Coinspot is dit precies het juiste bedrag om toegang te krijgen tot zijn Bitcoin Pro account.

Zo kan men kennismaken met deze interessante vorm van handelen met voldoende activa en anderzijds het persoonlijke risico klein houden. Als de Bitcoin Robot daadwerkelijk verliezen genereert, dan moet het verloren geld gemakkelijk te dragen zijn door zo’n lage storting.

Als het programma echter zijn functionaliteit bewijst en voortdurend winst maakt, dan kun je overwegen om je storting beetje bij beetje te verhogen.

Is Bitcoin Pro Scam of niet?
We hebben de bot getest

vrouw met een bitcoin-muntAls een handelssoftware een demomodus biedt, dan moet je deze ook gebruiken. De GFC Investment Trader als een programma van Bitcoin Pro maakt het mogelijk een demorekening aan te maken.

Zo kun je de resultaten van verschillende instellingen testen. Een aparte registratieprocedure met inloggegevens is op dit moment niet nodig. De toegang is volledig ongecompliceerd, direct vanaf het platform.In het accountmenu kun je overschakelen naar de demomodus.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat demorekeningen alleen gebruikt kunnen worden met het besef dat de bijbehorende resultaten niet altijd overeen hoeven te komen met de echte handel.

Het is eerder een aanbod om het principe van de handel te leren kennen. Aangezien men op de startpagina van de bots al geconfronteerd wordt met voorbeeldwaarden, kan niet volledig worden uitgesloten dat dit ook het geval is bij demohandel.

Is Bitcoin Pro Fake? – De resultaten

Is er bij Bitcoin Pro sprake van fraude of niet?

De meningen hierover zijn op internet nog steeds verdeeld, maar er zijn aanwijzingen dat Bitcoin Pro serieus werkt. De mogelijkheden van de Bitcoin Pro Test spreken bijvoorbeeld voor zich via de demo accounts, en ook bij de klantenservice, waar je contact kunt opnemen met de support.

Je vindt er ook, zij het een beetje verborgen, veiligheidsinformatie over de handel. Een dergelijk aanbod kan alleen echt gebruikt worden met een bepaalde reden.

Het gaat er vooral om de handelaar te ondersteunen bij zijn bestellingen. Uiteraard kan niet worden gegarandeerd dat alle handelssessies met succes worden bekroond. In die zin gaat het om kansen, die de kansen op succes moeten vergroten.

Daarom moet worden opgemerkt dat de website passende veiligheidsinstructies bevat. Hier wordt ook duidelijk dat alle voorstellingen van inkomsten gewenste voorbeelden.

De aanbieder maakt hier immers geen geheim van, waardoor kan worden vastgesteld dat het niet in het belang van de ontwikkelaars is. Het is eerder een nogal onbezonnen vorm van klantenwerving.

Uiteindelijk heeft dit echter minder te maken met de exacte functie van het algoritme dan met de marketingstrategie van het bedrijf. Men kan dit ongetwijfeld bekritiseren. Toch zijn wij van Coispot dus van mening dat Bitcoin Pro zeker het proberen waard is en een betrouwbare robot is.