Bitcoin Revival Ervaringen: Betrouwbaar? De Resultaten Onthuld!

bitcoin revival logo

Bitcoin Revival is een auto-handel robot die beweert een dagelijkse winstgevendheid van maximaal € 1500 te hebben. Maar is het legitiem en is het waar dat het zeer winstgevend is?

Deze beoordeling van Bitcoin Revival zal kijken naar de functies die deze robot tot een van de populairste bots voor het automatisch traden van bitcoins maakt.

Maar voordat we beginnen, is het belangrijk op te merken dat Bitcoin Revival op marge handelt en daarom is er een aanzienlijk risico in de handel ermee. Daarom adviseren wij je om alleen te handelen met een bedrag dat je je kunt veroorloven.

De robot lijkt legitiem uit onze demo-test. Onze test houdt rekening met zes kerngebieden, namelijk transparantie, prestaties, klantenservice, reputatie, gebruiksgemak en veiligheid.

Dit is hoe ons testteam Bitcoin Revival heeft beoordeelt op elk van de bovenstaande statistieken.

  • Transparantie – de robot lijkt zeer transparant en lijkt betrouwbaar
  • Prestaties – volgens duizenden online beoordelingen heeft Bitcoin Revival een winstpercentage van ongeveer 90%, wat zou betekenen dat 9 van de 10 transacties succesvol zouden zijn
  • Klantenservice – klantenservice was gemakkelijk te vinden en we vonden dat ze zeer snel reageerden
  • Reputatie – er zijn een aantal positieve getuigenissen en de app lijkt een positief sentiment te hebben
  • Gebruiksgemak – je hebt geen handelservaring nodig om deze software te gebruiken als je de autohandel activeert
  • Beveiliging – de app werkt samen met gereguleerde makelaars en hun platform is beveiligd

Uit de bovenstaande beoordelingen zien we Bitcoin Revival als legitieme software. Veel gebruikers hebben Bitcoin Revival onder de best beoordeelde cryptocurrency-bots voor 2020 geplaatst.

Lees onze Cryptosoft-recensie op Coinspot voor een robot met dezelfde legitimiteit score en gebruiksgemak als Bitcoin Revival.

Wat is Bitcoin Revival?

Bitcoin Revival is een handelsrobot voor de bitcoin-markt. Deze robot is volledig automatisch, wat betekent dat iedereen, inclusief een complete beginner, hem kan gebruiken.

Getuigenissen en beoordelingen onthullen dat het een robot met een hoog risico en een hoog rendement lijkt te zijn.

Gebruikers die Bitcoin Revival gebruiken, handelen op marge, wat betekent dat transacties grote posities kunnen innemen met weinig kapitaal.

Bitcoin Revival partner makelaars bieden een hefboomwerking van 1: 100 tot 1: 500. Een account met een hefboom van 1: 500 en een aanbetaling van € 250 kan transacties plaatsen met een waarde tot € 125.000.

Hoge leverage betekent vergrote winsten of verliezen. Bitcoin Revival beweert echter dat het risico minimaal is gezien hun hoge gerapporteerde nauwkeurigheid van 90%.

We raden je echter aan alleen te handelen met een bedrag dat je je kunt veroorloven.

bitcoin revival dashboard

Hoe werkt Bitcoin Revival?

bitcoin muntenHet is een crypto-robot opgericht door een crypto-handel goeroe en een software-ingenieur.

De robot is gebaseerd op een handels benadering die bekend staat als High-Frequency Trading. Deze methode past geavanceerde algoritmen toe om inzichten uit big data te verzamelen.

Het voordeel van autohandel bots is dat ze naar verluidt menselijke emoties uit transacties elimineren, waardoor slechte besluitvorming wordt geminimaliseerd.

Menselijke emoties staan bekend als de belangrijkste trigger voor slechte beslissingen in investeringen.

Bovendien is van intelligente robots gezegd dat ze bijna alles kunnen doen wat een mens kan, maar met een hogere nauwkeurigheid en supersonische snelheid.

Handels bots zoals The News Spy kunnen bijvoorbeeld het nieuws lezen zodra ze zich voordoen en posities innemen voordat de markten reageren.

Bijgevolg beweren dergelijke robots grote opbrengsten te kunnen behalen uit markt gebeurtenissen zoals de Nonfarm Payrolls. Lees onze recensie van The News Spy voor meer informatie.

Wat maakt Bitcoin Revival betrouwbaar?

Het is een hoogfrequente handelsrobot. Bijgevolg gebruikt deze robot geavanceerde computer algoritmen om transacties te onderzoeken en uit te voeren.

Naar verluidt worden deze algoritmen mogelijk gemaakt door AI en ML (machine learning) en daarom beweert Bitcoin Revival een nauwkeurigheidsniveau van ongeveer 99% te hebben.

Bovendien kunnen ze big data supersonisch analyseren en zo profiteren van zelfs de kleinste marktbeweging. Nauwkeurigheid en snelheid zijn de twee bepalende factoren voor winstgevendheid in de handel.

Zoals aangetoond in onze live test, beweren veel getuigenissen dat ze een dagelijkse winst van maximaal € 100.000  hebben gemaakt met een aanbetaling van € 250 bij de app.

Bitcoin Revival-partners makelaars bieden een hefboomwerking tot 1: 500, wat betekent dat handelaren transacties kunnen plaatsen ter waarde van 500 keer hun kapitaal.

Als gevolg hiervan beweert de app dat winsten of verliezen die je via de robot maakt, met 500 worden vermenigvuldigd.

Zelfs met de hoge nauwkeurigheid is er een mogelijkheid om verliezen te maken met deze root. Coinspot beveelt aan dat je alleen handelt met een bedrag dat je je kunt veroorloven om te verliezen.

Bitcoin Revival Review: de testresultaten uitgelegd!

Zoals hierboven vermeld, heeft ons onderzoeksteam de robot getest en onthuld dat het legitiem lijkt. Het botonderzoek van Coinspot omvat een live-test en ook een diepgaande analyse van de feedback van gebruikers.

We gebruiken een score-algoritme om de scores te bepalen die we aan een robot op onze kern testgebieden geven.

De totale legitimiteit score wordt bepaald door het berekenen van een gemiddelde score van de statistieken die hieronder worden uitgelegd. Hier is een diepgaande uitleg van onze testresultaten op Bitcoin-circuit.

Oprechtheid

Onze echtheid test omvat het controleren van alle informatie op een robot website. We kunnen bevestigen dat de robot nauwkeurige informatie biedt over alle kritieke gebieden klantenservice en handelskosten.

Goed om te weten, deze robot is gratis. Het is echter waarschijnlijk dat de oprichters een vergoeding zullen invoeren zodra de beta testfase is afgelopen.

Prestatie

Bitcoin Revival is trots op zijn winstgevendheid en claimt een winstpercentage van 99% te hebben.

Het draait op stuurautomaat en kan daarom door iedereen worden gebruikt. Je hebt geen handelskennis nodig om met deze robot te handelen.

Makkelijk te gebruiken

Zoals hierboven vermeld, is het een volledig automatische robot. Daarom heb je geen technische expertise nodig om het te gebruiken.

Zodra je je registreert en een storting doet, hoef je alleen maar op de knop live handelen te klikken. Bovendien is er een demo-account om je vertrouwd te maken met het echte dashboard voordat je live handelt.

Klantenservice

Uit ons onderzoek blijkt dat het een uitstekende klantenservice biedt. Hun klantenservice is altijd beschikbaar via telefoon en live chat.

Zoals verwacht, kan communicatie via e-mail tot 48 uur duren. Uit onze test op hun communicatiekanalen blijkt dat ze minder dan een minuut nodig hebben om te reageren op oproepen en live chats.

Veiligheid

Bitcoin Revival heeft alle nodige maatregelen getroffen om cyberveiligheid te waarborgen.

Hun website is bijvoorbeeld correct gecodeerd en ze hebben een goed gedefinieerd wachtwoordbeleid. We hebben ook vastgesteld dat Bitcoin Revival GDPR-compatibel is en daarom de gegevens van gebruikers niet deelt zonder hun toestemming.

Wordt Bitcoin Revival onderschreven door beroemdheden?

Er lijken veel geruchten te zijn over crypto handel robots en beroemdheden, waarbij robots zoals Bitcoin Loophole celebs gebruiken als marketingstrategie.

Deze geruchten zijn meestal verspreid over het internet om reclame te maken voor deze platforms door gelieerde ondernemingen.

Maar zijn beroemdheden gekoppeld aan deze software? Lees verder om erachter te komen.

Volgens Bill Gates, oprichter van de techgigant Microsoft, is ‘Bitcoin beter dan valuta’.

Bill Gates begrijpt duidelijk de werkelijke waarde van Bitcoin, maar er lijkt niets te zijn dat hem linkt aan de handelssoftware die we beschrijven in deze review. 

Hoe te registreren met Bitcoin Revival?

Zoals eerder vermeld, is het proces voor het maken van accounts met deze robot eenvoudig en veilig.

Bovendien duurt het proces minder dan tien minuten. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het openen van een account bij deze robot.

STAP EEN: Registratie

Ga naar de startpagina van Bitcoin Revival en vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in op het daarvoor bestemde formulier.

Genereer een sterk wachtwoord en sla het ergens op voordat je de algemene voorwaarden accepteert en op de knop Doorgaan klikt.

STAP TWEE: Storting

Stort minimaal € 250 om door te gaan naar het live handelsplatform. Let op: dit bedrag is het handelskapitaal en niet de kosten van de robot.

De robot is momenteel gratis. 

STAP DRIE: Demo en live handelen

Na storting heb je nu toegang tot de demo- en live-handel account. Coinspot beveelt aan dat je begint met de demo om vertrouwd te raken met de web-handelaar.

Hoewel de software beweert zeer winstgevend te zijn, brengt het ook een aanzienlijk risiconiveau met zich mee.

Bijgevolg stort je alleen een bedrag dat je je kunt veroorloven om te verliezen wanneer je met deze robot handelt.

Is Bitcoin Revival Legitiem? Het vonnis!

Coinspot-onderzoek vindt de bitcoin robot legitiem.

We hebben een live-test gedaan en duizenden online beoordelingen geanalyseerd en hebben vastgesteld dat veel gebruikers dagelijkse winst van € 100.000 hebben gemaakt met een storting van € 250 bij deze bot.

Deze robot past geavanceerde handels technologieën toe in kunstmatige intelligentie en machine learning.

Bitcoin Revival beweert dat dit de twee technologieën zijn die het zeer winstgevend maken. Het is echter niet zonder risico en daarom moet je alleen handelen met wat je je kunt veroorloven om te verliezen.

Vergeet niet dat alle investeringsmogelijkheden een bepaald risico met zich meebrengen. Dit geldt met name voor cryptocurrencies, die nog steeds relatief jong zijn op de financiële markten.

FAQ

Veelgestelde vragen

Het lijkt een legitieme handel bot te zijn.

Volgens de website van de robot zijn je winsten met de software afhankelijk van je geïnvesteerde kapitaal, wat betekent dat hoe meer je stort, hoe meer je naar verluidt kunt verdienen. Als je een starter bent, raden we je aan klein te beginnen en je account geleidelijk te laten groeien.

De minimale storting bij Bitcoin Revival is € 250.

Ja! Met Bitcoin Revival kunt je jouw geld opnemen wanneer je het nodig hebt. Vul gewoon het opnameverzoek in en je geld wordt binnen 24 uur verwerkt.