Bitcoin Rush Ervaringen: Betrouwbaar Platform?

bitcoin rush logo

Zelfs met de dalende cryptoprijzen blijft de sector zeer lucratief voor degenen die weten waar ze moeten investeren. Vandaag de dag is er een groot aantal manieren om veel geld te verdienen met de handel in crypto. 

Een van de manieren is met bitcoin auto-trading robots. Bitcoin Rush is een handelsrobot die beweert om investeerders een gemiddelde winst van 1500 euro per dag te maken.

Dit platform bestaat al sinds 2013 en is een van de meest populaire trading bots. Maar is Bitcoin Rush oplichterij of werkt het echt?

Coinspot heeft live tests uitgevoerd en duizenden reviews geanalyseerd om te bepalen of dit platform legaal is. We kunnen bevestigen dat Bitcoin Rush betrouwbaar lijkt te zijn.

In deze Bitcoin Rush review hebben we de software effectief getest en zullen we aantonen hoe deze werkt. 

Bitcoin Rush is een bitcoin handelsrobot die beweert een gemiddelde dagelijkse winst van €1500 te verdienen. Je hebt een minimale storting van €250 nodig om met deze robot te gaan handelen.

Het is belangrijk op te merken dat het een volautomatische robot is, wat betekent dat iedereen het kan gebruiken. Je hebt geen Bitcoin handelservaring nodig om deze robot te gebruiken.

Wij raden je echter aan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de industrie.

Dit zal je helpen bij het bepalen van de beste tijden om de handelssessies te openen en te sluiten. Vergeet niet dat de software meer geld verdient in periodes van hoge volatiliteit en daarom wil je dergelijke gebeurtenissen niet missen.

toetreden bitcoin rush

Hoe werkt Bitcoin Rush?

Bitcoin Rush maakt gebruik van de handelssignalen van geavanceerde computeralgoritmes om handelsbeslissingen te nemen. Deze algoritmes analyseren de big data van de Bitcoin markten om zo verhandelbare inzichten te verkrijgen.

De handelsalgoritmes staan er om bekend dat ze nauwkeuriger zijn dan mensen, omdat ze rekening kunnen houden met miljoenen factoren bij het nemen van handelsbeslissingen.

Ook kunnen ze dit doen met een enorme snelheid. Dit betekent dat ze geen enkele handelskans missen.

Geavanceerde bitcoin algoritmes zoals die van Bitcoin Rush voeren zowel fundamentele als technische analyses uit.

Een fundamentele analyse omvat een analyse van kwalitatieve gegevens zoals nieuws van vertrouwbare bronnen. De technische analyse houdt daarentegen rekening met kwantitatieve gegevens zoals koersgrafieken.

De rol van de gebruiker is het openen en sluiten van handelsessies. Coinspot raadt je aan om aandacht te besteden aan het marktnieuws om te weten wanneer je een transactie moet openen en sluiten.

Laat de handelsrobot ook nooit ‘s nachts draaien. Dit komt omdat er een grote kans bestaat dat er aan het begin van de volgende dag verliezen worden geleden omdat de markten de volgende dag aanzienlijk kunnen veranderen.

Registratie bij Bitcoin Rush

Het Bitcoin Rush registratieproces is eenvoudig en toch zeer veilig. Het enige wat je nodig hebt om je account te controleren, is het invoeren van je naam en telefoonnummer.

Zoals eerder vermeld, beweert deze robot een hoge rentabiliteit te garanderen met een minimum aan risico’s.

Wij raden je echter aan alleen een bedrag te investeren dat je je kunt veroorloven om te verliezen. Vergeet niet dat alle soorten handel risico’s met zich meebrengen, en dit risico kan onder bepaalde omstandigheden groot zijn.

Volg de volgende stappen om een rekening te openen.

Stap 1: een account aanmaken

bitcoin rush loginHet aanmelden Bitcoin Rush-account aanmaakproces omvat het invullen van persoonlijke gegevens in een formulier op hun website. De vereiste informatie omvat naam, e-mail en telefoonnummer.

Coinspot kan bevestigen dat het registratieproces met Bitcoin Rush eenvoudig is. Bovendien verzamelen ze geen onnodige persoonlijke informatie. Van scam trading robots is bekend dat ze extra gegevens verzamelen en deze aan derden verkopen.

Bovendien zijn de website en het handelsplatform van Bitcoin Rush SSL-beschermd om er zeker van te zijn dat de gegevens die er doorheen gaan versleuteld zijn.

Platforms zonder dit type bescherming zijn kwetsbaar voor datalekken, aangezien hackers webverkeer kunnen onderscheppen en gegevens kunnen kopiëren.

Stap 2: Storting van minimaal €250,-

Zodra de registratie is voltooid, wordt je doorgestuurd naar de stortingspagina. Bitcoin Rush biedt meerdere stortingsmethoden om Visa, Master Card, Wire Transfer, Bitcoin, Web Money, Skrill en Maestro op te nemen. Andere methoden kunnen worden geaccepteerd, afhankelijk van de onderliggende broker.

We hebben vastgesteld dat het stortingsproces goed verloopt. Het duurt een paar uur voordat het gestorte geld in de rekening van de gebruiker tot uiting komt.

Er zijn geen stortingskosten en gebruikers kunnen hun kapitaal opnemen wanneer ze dat willen. Alle opnames die via de app worden gefaciliteerd, duren minder dan 24 uur om in de gebruikersaccount te worden verwerkt.

Coinspot kan ook bevestigen dat het stortingsproces veilig is. Bitcoin Rush slaat geen credit card gegevens op. De meeste robots voor zwendelhandel slaan deze gegevens meestal op en staan erom bekend dat ze gebruikers verleiden tot het maken van automatische stortingen.

Stap 3: Demohandel

Zodra je een storting doet, kun je toegang krijgen tot hun demo trading platform. De demorekening is bedoeld om je vertrouwd te maken met het platform voordat je live gaat handelen.

De handelsresultaten die via de demorekening worden ontvangen, zijn op geen enkele manier een afspiegeling van wat je krijgt bij live trading.

Hoewel een demorekening misschien niet veel zin heeft in geautomatiseerde handel, is het de enige leidraad voor het gebruik van het echte platform. Het is via dit platform dat je leert om handelssessies te openen en te sluiten en winsten te oogsten.

Wij raden je aan om het serieus te nemen.

Stap 4: Live handelen

Als het gaat om live trading, hoef je alleen maar handelssessies te openen en te sluiten en ook winst op te nemen.

Je hebt minder dan 20 minuten account monitoring per dag nodig om met deze robot te handelen. Wij raden je aan om de handelssessies aan het begin van elke handelsdag te openen en aan het eind van de dag te beëindigen.

Zoals eerder vermeld, is het essentieel dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de bitcoin markt. Dit helpt je te weten wanneer je je rekening goed in de gaten moet houden.

Je zult je rekening regelmatig moeten monitoren tijdens periodes van hoge volatiliteit. Ook moet je je winst altijd zo snel mogelijk opnemen als je deze niet wilt herbeleggen.

Bitcoin Rush: Belangrijkste kenmerken

Waarom Bitcoin Rush een legitieme handelsrobot is

 • Transparantie
  Bitcoin Rush werkt in hoge transparantie. Deze handelsrobot onthult alle cruciale details, inclusief de partner brokers en het fee-mechanisme.
 • Winstgevendheid
  Reviews geven aan dat de gemiddelde dagelijkse winst op Bitcoin Rush €1500 lijkt te zijn. Individuele gebruikers hebben gemeld dat dit niveau van winstgevendheid consistent is.
 • Reputability
  De meerderheid van de mensen die deze handelsrobot hebben geprobeerd melden winst te maken met deze app. Deze software heeft een goede reputatie en dit is grotendeels te danken aan hun consistentie en uitstekende klantenservice.
 • Naadloze opnames
  Bitcoin Rush stelt handelaren in staat om hun geld op te nemen wanneer ze het nodig hebben. Het proces duurt minder dan 24 uur.
 • Klantenservice
  Het duurt minder dan een minuut om verbinding te maken met de Bitcoin Rush klantenservice via de telefoon en live chat. De diensten zijn 24/7 beschikbaar.

Is Bitcoin Rush betrouwbaar? Ja!

regen van muntenCoinspots onderzoek kan uitwijzen dat Bitcoin Rush een legitieme crypto handelsrobot lijkt te zijn. Dit platform is operationeel sinds 2013.

Onze analyse van de feedback van gebruikers toont aan dat het een zeer goede reputatie heeft.

De meeste van de individuele beoordelingen die we zijn tegengekomen geven aan dat het platform eenvoudig te gebruiken is, functioneel is en veel gebruikers hebben gemeld dat ze winst maken met dit platform.

Misschien nog wel interessanter aan deze robot is zijn consistente prestaties. De bot beweert een nauwkeurigheid van 99,5% te hebben.

Handelaren hebben gemeld dat ze met deze app in bijna alle gevallen geld kunnen verdienen met deze app, hoewel de mate van winstgevendheid kan verschillen bij marktbewegingen.

We hebben ook vastgesteld dat Bitcoin Rush een zeer goede naam heeft. In tegenstelling tot de meeste malafide robots, geeft deze robot alle informatie over zijn partner-makelaars en -vergoedingen.

Coinspot kan bevestigen dat deze robot alleen samenwerkt met gereguleerde en gerenommeerde brokers. Zij rekenen geen licentiekosten voor het gebruik van de software. Het is echter mogelijk dat handelaren een kleine commissie moeten betalen op de gemaakte winst.

Is Bitcoin Rush betrouwbaar of een scam?

Bitcoin Rush lijkt een legitiem handelsplatform te zijn dat automatisch handelt. Deze robot scoort het best op transparantie, consistentie en klantenservice.

Bitcoin Rush past de high frequency trading strategie toe en veel gebruikers hebben gemeld dat het een hoge winstgevendheid heeft.

Vergeet niet dat alle investeringsmogelijkheden een bepaald risico met zich meebrengen. Dit geldt met name voor cryptocvaluta’s, die nog relatief jong zijn op de financiële markten.

FAQ

Veelgestelde vragen

De robot lijkt een zeer legitieme handelsrobot te zijn. Het is zeer transparant en consistent en ze bieden een uitstekende klantenservice.

Wij raden je aan om te beginnen met de minimale storting van €250,- en later meer kapitaal toe te voegen. Dit is hetzelfde zoals bij andere handelsrobots zoals Bitcoin era.

Bitcoin Rush maakt naadloze opnames mogelijk. Je kunt je geld opnemen wanneer je maar wilt. Het duurt minder dan 24 uur voordat het geld op een gebruikersaccount staat.