Bitcoin Secret Ervaringen: Betrouwbaar of niet? De resultaten onthuld

logo bitcoin secret

Bitcoin Secret is een automatische handelsrobot die de laatste tijd aan populariteit wint onder crypto-gebruikers. Een vraag die vaak wordt gesteld over dit soort robots is of ze betrouwbaar zijn of niet. 

Het vinden van eerlijke informatie en onbevooroordeelde beoordelingen online is altijd een uitdaging en dat weten we maar al te goed.

Je kunt veel reviews vinden die het oplichterij noemen, maar veel andere noemen het een winstgevend en geavanceerd platform. Daarom hebben we besloten om de robot te testen en te beoordelen.

We willen je vertellen wat je ervan kunt verwachten en je enkele tips geven om je in de juiste richting te wijzen.

Het eerste wat we je willen laten weten is dat onze test heeft aangetoond dat het Bitcoin Secret oplichterij is. Er zijn veel betere bots waar je echt geld mee kunt verdienen.

Bitcoin Secret is een geautomatiseerd cryptografisch handelsplatform. Robots zoals deze zijn bedoeld om onervaren gebruikers te helpen om winst te maken op dit soort markten. Ze handelen in principe automatisch met het geld dat je op je rekening plaatst. 

bitcoin donker logo

Als je eenmaal geld op je rekening hebt geplaatst, hoef je alleen nog maar te wachten tot de robot investeringen doet en je vervolgens te laten weten of je al dan niet winst hebt gemaakt.

Terwijl sommige van deze platforms je echt in staat stellen om aanzienlijke winsten te maken, doet Bitcoin Secret dat niet.

Vanaf het begin zagen we een paar tekenen die suggereren dat bij het platform sprake van oplichterij is. Een van de eerste dingen die je ziet als je de website van de robot bezoekt, is dat het platform wordt geclaimd een dienst te zijn die voorbehouden is aan burgers van het land waar je bent gevestigd.

Dat klonk een beetje vreemd, dus we besloten om te proberen over te schakelen naar een Zwitsers VPN en de website beweerde hetzelfde. Ook hier gebeurde precies hetzelfde toen we overstapten naar een Deens VPN. Dat was het eerste rode alarm.

Rechtsboven op de registratiepagina kun je ook zien hoeveel andere gebruikers in realtime geld verdienen. Dat klinkt geweldig, als het echt waar was.

Linksboven beweert de website dat er een beperkt aantal gratis registraties beschikbaar is. Dat is gewoon een strategie om je aan te sporen je snel in te schrijven. Er is eigenlijk geen limiet, want hetzelfde aantal blijft hetzelfde.

Zelfs als je van VPN verandert, verandert het aantal “beschikbare vrije plaatsen” niet. Dit zijn slechts een paar van de zwendelaspecten van de robot. Lees verder om er meer over te weten te komen.

Is Bitcoin Secret oplichterij? JA!

zwendel cryptobot

Waarom Bitcoin Secret oplichterij is

Er zijn verschillende redenen waarom Bitcoin Secret oplichterij is. We hebben een lijst van vier belangrijke aspecten van het platform die dat bewijzen.

Nauwkeurigheid van de software

Ten eerste beweert het 99,4% van de tijd accuraat te zijn. Zoals we al eerder zeiden, hebben we het platform getest en om dat te doen hebben we €250 gestort, het minimum bedrag dat nodig is om te beginnen met handelen.

We hadden geen enkel rendement. Ons geld was binnen enkele minuten weg. We hadden de demorekening al eerder geprobeerd en het leek erop dat de software echt winst garandeerde.

Zodra we echter met echt geld begonnen te handelen, begonnen we bij elke transactie geld te verliezen.

bedrog btc secret

Valse Getuigenissen

Tijdens het surfen op de website kwamen we ook een sectie tegen die gewijd was aan de getuigenissen van de gebruikers.

Er zijn een paar foto’s van verschillende mensen en op elke foto staat ook de winst vermeld die elk van de gebruikers maakt door te handelen op Bitcoin Secret. Wanneer je op elk van de foto’s klikt, verschijnen ook hun verklaringen over hun handelservaring.

We hebben echter gemerkt dat alle uitspraken precies hetzelfde zijn. Ze vertellen allemaal: “Ik weet eindelijk hoe het is om de droom te beleven. De Bitcoin-formule heeft me in staat gesteld om eerder met pensioen te gaan en de 1%-levensstijl te leven”.

Het aanmeldings-, stortings- en handelsproces op Bitcoin Secret

Aanmelden is net zo eenvoudig als bij elke andere robot. Je hoeft alleen je volledige naam, e-mailadres, wachtwoord en telefoonnummer in te voeren. Op dat moment heb je toegang tot het handelsplatform.

Je wordt gevraagd of je wilt beginnen met handelen of eerst de demoversie wilt proberen. Bij het testen van platforms starten we altijd vanuit de demomodus en dat is wat we nieuwe gebruikers aanraden om te doen.

Handelen met een demo is ook vrij eenvoudig, maar het is ook waar de problemen beginnen. De software beweert een nauwkeurigheid van bijna 100% te hebben en het lijkt erop dat dit ook het geval is bij het handelen in demomodus.

Alle of bijna alle transacties die geplaatst worden zijn succesvol. Dat is een strategie om je te overtuigen om echt geld op je rekening te plaatsen.

Op de stortingswebpagina wordt je de beschikbare betalingsmethoden gepresenteerd. Terwijl betrouwbare robots meestal een grote verscheidenheid aan betalingsmogelijkheden bieden in een poging om aan de behoeften van de klant te voldoen, biedt Bitcoin Secret alleen credit- en debetkaarten aan.

In het verleden hebben we robots met opties zoals PayPal, Bitcoin, Skrill, WebPay en nog veel meer beoordeeld.

Het feit dat Bitcoin Secret geen van deze biedt betekent dat er geen interesse is om ervoor te zorgen dat gebruikers alle noodzakelijke middelen hebben om te profiteren van de handelservaring.

Het minimum dat nodig is om te beginnen met handelen is €250, wat een redelijk bedrag is. Toen we eenmaal begonnen te handelen in de auto-trading modus realiseerden we ons dat Bitcoin Secret complete zwendel is.

Binnen enkele minuten zagen we al onze fondsen verdwijnen. Geen enkele handel die door de software werd geplaatst was succesvol. 

Kun je geld verdienen met Bitcoin Secret?

btc muntenHet antwoord is NEE. De software belooft een nauwkeurigheid van 99,4%. Dat betekent dat van de 1000 transacties, 994 van de 1000 transacties, zal 994 winstgevend zijn.

Dit wordt gerechtvaardigd door het feit dat Bitcoin Secret 0,01 seconde voorloopt op de markt. Als dat waar zou zijn, zou het natuurlijk mogelijk zijn om 1.300 euro per dag te verdienen zoals de robot beweert.

Helaas is dat niet het geval. Dit zijn slechts enkele van de leugens die op de website de ronde doen. Het handelsplatform is ontworpen om je geld te laten verliezen, dus zorg ervoor dat je je geld er niet aan verspilt en dat je investeert op betrouwbare platforms.

De enige mensen die geld verdienen op het platform zijn de ontwikkelaars. Zij eisen dat je geld stort op hun software, maar dan kanaliseren ze je geld via onbetrouwbare en ongereguleerde makelaars zoals Crypto All Day.

Bitcoin Secret is gekoppeld aan online brokers die de handel ondersteunen, dus wanneer je op auto-trade klikt, worden je fondsen belegd in activa via een broker.

Zo werkt het met de meeste automatische handelsrobots, maar met deze robot zie je je geld nooit meer terug.

Als je kijkt naar online gebruikersbeoordelingen die niet op de officiële website staan, vindt je mensen die Bitcoin Secret oplichterij noemen, omdat het al hun geld heeft gestolen en nooit hun geld heeft teruggegeven. Je kunt de robot niet vertrouwen.

Er zijn een aantal echt betrouwbare en nauwkeurige auto-trading robots. Als we je ervan overtuigd hebben dat Bitcoin Secret niet een van hen is, kijk dan gerust eens op onze bitcoin-robot pagina naar wat wij denken dat de beste crypto bots zijn die er op dit moment zijn.

Aanbevolen Robots door Coinspo

Vergeet Bitcoin Secret! Het is belangrijk voor ons dat je het handelsplatform vindt dat je zoekt.

We hebben er veel van getest en twee van de meest winstgevende en betrouwbare die we hebben gevonden zijn Bitcoin Code en Cryptosoft. Ze zijn veel realistischer over hun nauwkeurigheid en we hebben zeker aanzienlijke winsten geboekt bij het handelen op de platforms.

Zoek naar de identiteit van de maker

Een goede manier om erachter te komen of een robot al dan niet een oplichterij is, is het zoeken naar informatie over de identiteit van de maker van de software. Als de robot betrouwbaar is, vindt je waarschijnlijk informatie.

Als dat niet zo is, dan heeft degene die het gemaakt heeft meer belang bij anoniem te blijven, waardoor je geen informatie over hen kunt vinden.

Probeer eerst de demo-account

Een andere slimme manier om erachter te komen of de robot waarin je geïnteresseerd bent oplichterij is, is door eerst de demo-account te proberen. Meestal kun je het proberen voordat je geld op je account plaatst.

Dat geeft je de mogelijkheid om te zien hoe het platform werkt en of het winstgevend is. Als je het leuk vindt hoe het werkt en je ziet dat het potentieel heeft om je geld te verdienen, ga je verder.

Kijk voor goede review pagina’s

Zorg ervoor dat je op zoek bent naar een goede beoordelingspagina die je vertrouwt voordat je zelfs begint te zoeken naar de automatische handelsrobot waarop je wilt handelen.

Websites hebben tegenstrijdige meningen over veel robots, dus zoek er een die je kunt vertrouwen.

Controleer of er geen disclaimers voor risico’s zijn

De meeste zwendelaars proberen meestal de risico’s van cryptocentransacties te verbergen. Het is een strategie om gebruikers zich aan te laten melden zonder de geldigheid van de verklaringen op de website in twijfel te trekken.

Als je op een scam website zit, zul je waarschijnlijk geen risicowaarschuwingen vinden.

Als je op een betrouwbare robot zit, zal je wel risicowaarschuwingen te vinden. Legitieme robots proberen meestal zo transparant mogelijk te zijn naar de gebruikers toe.

Het oordeel van Coinspot: Bitcoin Secret is een oplichterij, gebruik het niet!

We hebben de website zorgvuldig bekeken en het handelsplatform van de geautomatiseerde crypto trading bot getest.

De Bitcoin Secret website zit vol valse, onjuiste en onrealistische verklaringen en beloftes. Het handelsplatform is ook ontworpen om je geld te nemen, dus investeer alstublieft niet op deze robot.

Er zijn andere platforms waarvan wij geloven dat ze zeer winstgevend en veilig zijn om op te handelen. Bijvoorbeeld CryptoSoft en Bitcoin Code. Bekijk onze beoordelingen van de robots om er een beslissing over te nemen.

Wij geloven dat ze betrouwbaar zijn, maar dat moet je natuurlijk zelf kunnen beoordelen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja, het onderzoek van Coinspot heeft uitgewezen dat Bitcoin in het Era van Bitcoin zeer betrouwbaar is. Wij raden deze robot ten zeerste aan.

Bitcoin Secret vereist geen licentiekosten. Handelaren zijn echter wel verplicht om een kleine commissie te betalen op de winsten die zij via deze robot genereren.

De robot stelt gebruikers in staat om hun geld op te nemen wanneer ze maar willen. Alle transacties met deze bot zijn binnen 24 uur mogelijk.