Bitcoin Smarter Review : Scam of betrouwbaar?

bitcoin smarter logo

Bitcoin Smarter is een automatische handelsbot die winsten kan genereren door automatische investeringen in cryptocurrency te doen voor je.

Maar hoe betrouwbaar is de Bitcoin Smarter robot?

In deze Bitcoin Smarter review lees je alles over de handelsrobot en in hoeverre jij kunt vertrouwen op de robot. Zo kijken we naar de ervaringen van klanten over de robot en nemen we zelf een kijkje.

De robot heeft prima beoordelingen van mensen die tevreden zijn over hoe makkelijk de robot te gebruiken is, maar ook over de klantenservice. Of deze beoordelingen echt zijn is niet bekend, het kan ook zijn dat er vanuit de robot zelf neppe beoordelingen zijn geschreven. 

Lees deze Bitcoin Smarter review om zelf te bepalen of jij het een betrouwbare en geschikte manier van investeren vindt. 

Bitcoin Smarter is een platform waar door middel van kunstmatige intelligentie (AI) gehandeld wordt. Er worden met algoritmisch bepaalde koop- en verkoopmomenten bepaald en uitgevoerd voor alles klanten.

De software van Bitcoin Smarter kijkt naar de koersen van cryptomunten en zoekt automatisch naar indicatoren die de koers kunnen voorspellen. Als het een goede indicator vindt, zal het investeren in die munt of juist de investering verkopen. 

Binnen de interface van Bitcoin Smarter kun je ook nog een aantal dingen zelf bepalen. Naast keuzes voor hoeveel geld je wilt gebruiken kun je ook de handelsstrategieën meer aanpassen aan jouw ideeën.

Let op dat je altijd risico neemt met het handelen in cryptocurrency, ook als je het via de beste Bitcoin robot doet. Stort daarom nooit geld wat je echt niet kan verliezen. 

Bitcoin Smarter Samenvatting

Type platform

Algoritmische handelsbot

Registratie

Gratis

Minimale storting

€ 250,-

Demo account

Gratis

Mobiele app

Nee, website wel mobiel geoptimaliseerd

Beschikbare talen

Engels, Nederlands, Frans, Duits

Gebruiksvriendelijkheid

Goed

Bitcoin Smarter Waardebepaling: Kun je er echt winst mee maken?

Je begint natuurlijk met een Bitcoin robot om geld te verdienen. 

Bitcoin Smarter is een Bitcoin robot die je winst op kan leveren als alles op de website klopt.

Er staat op de website echter geen winst-percentage, iets dat veel andere robots wel vaak aangeven. 

Bitcoin smarter review

Hierdoor kun je stellen dat de Bitcoin robot minder betrouwbaar is, er is immers minder informatie beschikbaar. Toch betekent het ook dat ze niet liegen over het winstpercentage, iets wat de robot ook weer interessanter maakt. 

Ook met de beste Bitcoin robots loop je een risico. De markt kan behoorlijk instorten en de periodes van dalingen kunnen lang aanhouden. 

Je moet minimaal €250,- investeren en als je weinig risico wilt nemen kun je het ook beter bij dat bedrag laten. De crypto-markt wordt zo langzaamaan ook steeds volwassener, dus de overdreven winsten van vroeger zijn steeds lastiger te behalen. 

Voordat je begint met echt geld verhandelen kun je ook gebruik maken van het demo account van Bitcoin Smarter. Als je die gebruikt, hoef je niet meteen echt geld te gebruiken voor je investeringen.

Hoe werkt Bitcoin Smarter?

Het Bitcoin Smarter platform maakt het mogelijk om automatisch jouw geld te laten beleggen in cryptomunten. Dit doen ze door de cryptomarkt constant te analyseren en met behulp van algoritmes op zoek te gaan naar de beste kansen. 

Dit blijft de robot continu doen om op elk moment van de dag geschikte investeringen voor jou te kunnen vinden. Als het die gevonden heeft zal het automatisch in de cryptomunten investeren. 

Dit kan gaan om trades die een paar minuten later alweer met winst verkocht worden. Door dit een robot te laten doen, scheelt het je erg veel tijd die je anders kwijt was aan daytrading. 

bitcoin smarter aanmelden

Je krijgt meteen toegang tot het Bitcoin Smarter platform en kunt daar de robot afstellen zodat hij voldoet aan jouw wensen. Zodra de robot eenmaal bezig is, hoef je er niet meer naar om te kijken. 

In welke coins je kan investeren bij Bitcoin Smarter is niet duidelijk op het platform terug te vinden. Het kan alleen Bitcoin zijn, maar er zijn ook veel crypto robots die tegelijkertijd in altcoins kunnen investeren. 

Login: Hoe open je een Bitcoin Smarter handelsrekening?

Wil jij beginnen met de handel in cryptocurrency via Bitcoin Smarter? Dan moet je een account aanmaken op het platform. Hoe je dat doet lees je in het stappenplan hieronder! 

Stap 1: Meld je aan bij Bitcoin Smarter

Om aan de slag te gaan, moet je eerst naar de website van Bitcoin Smarter. 

Aan de rechterkant geef je een voor- en achternaam op en gegevens als je e-mail adres en telefoonnummer. 

Om je account te bevestigen moet je vervolgens naar je mailbox om daar je account te verifiëren. 

bitcoin smarter aanmelden

Stap 2: Geld storten

Nu het account aangemaakt is kun je inloggen op de website en geld storten op je account. Je moet de eerste keer minimaal €250,- storten. 

Dit wordt ook bij veel andere crypto robots als minimale storting gehanteerd. Om geld te storten kun je gebruik maken van creditcard, bankoverschrijving of een elektronische portemonnee.

Stap 3: Probeer de handel uit via de demorekening

Na je storting krijg je toegang tot alle functies van Bitcoin Smarter via de demorekening. Om vertrouwd te raken met de robot kun je het eerst uitproberen met deze demorekening. 

Zo kun je met virtueel geld de robot alvast instellen en kijken welke keuzes er door de robot gemaakt worden. 

Stap 4: Live handel

Als je het platform eenmaal door hebt, is het tijd om over te schakelen naar het account met echt geld. Bedenk je altijd dat bij de handel in cryptocurrency grote risico’s horen en dat je een investering kwijt kan raken.

Bitcoin Smarter Test: Is het mogelijk om geld te verdienen?

bitcoin smarter geld verdienen

Of het mogelijk is om geld te verdienen met Bitcoin Smarter is niet duidelijk. 

De handel in cryptocurrency is altijd risicovol dus je kunt je geld altijd kwijtraken. 

Naast de volatiele markten is het ook de vraag in hoeverre de algoritmes en AI van Bitcoin Smarter werken. 

Verder hebben cryptomarkten altijd een zeer volatiel karakter. Dat maakt het voor de lange termijn twijfelachtig of Bitcoin Smarter een stabiel inkomen voor je kan gaan verdienen. 

Als de markten zich steeds normaler gaan gedragen, de cryptomarkt groeit immers ook op, zal de robot een grotere kans hebben om winst te maken.

Is Bitcoin Smarter betrouwbaar of een scam?

Met Bitcoin Smarter kun je transacties op Bitcoin beurzen gemakkelijker maken. 

Je hoeft namelijk zelf niets meer te doen op deze beurzen. Omdat de bot volledig autonoom deze beslissingen kan nemen is het belangrijk dat hij betrouwbaar is.

bitcoin smarter

Er zijn talloze Bitcoin robots op de markt en dus is het zeer belangrijk om op zoek te gaan naar de meest betrouwbare robots. 

Bitcoin Smarter is een zeer populaire crypto bot, en dat zou een goed teken moeten zijn voor de betrouwbaarheid. Om het zelf te beoordelen kun je het best gebruik maken van de demorekening. 

Zo kun je kijken hoe de robot omgaat met bepaalde omstandigheden op de markt en kun je een beetje ontdekken hoe de robot werkt en of hij betrouwbaar is. 

Ook hier is het belangrijk om te weten dat de cryptomarkt erg volatiel is, en dat ook algoritmische aanbevelingen er naast kunnen zitten in zulk soort markten.

Wanneer kan het gebruik van Bitcoin Smarter echt nuttig zijn?

Trading robot

Als beginnende handelaar kun je bij Bitcoin Smarter beginnen omdat je zelf niet de beslissingen wilt of kunt nemen. 

Echter kunnen ook ervaren beleggers hiermee aan de slag om geen beslissingen meer te nemen op je eigen gevoel. 

De bot van Bitcoin Smarter is in te stellen op basis van je eigen wensen. Dit doe je door een aantal criteria in te vullen die onder andere invloed hebben op het risico dat de robot neemt bij de investeringen. 

Door de robot te laten handelen voor je haal je één belangrijk onderdeel weg; emotie. Hoe ervaren je ook bent als belegger, er worden toch nog vaak keuzes gemaakt op basis van emotie.

De robot haalt dit weg en zo neemt het alleen beslissingen op basis van statistieken en data. Dit zou voor betere prestaties moeten zorgen dan wanneer een mens alle beslissingen neemt. 

Hoe kun je Bitcoin Smarter gebruiken voor passief inkomen?

Uiteindelijk wil je Bitcoin Smarter laten lopen zonder dat je er omkijken naar hebt. 

Bitcoin Smarter kan op die manier een passief inkomen voor je verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld elke week een bedrag van het platform laten uitbetalen. 

bitcoin smarter passief inkomen

Je kunt wel altijd de instellingen van de robot aanpassen en actief bezig blijven met het verbeteren van de strategie, maar dit hoeft niet. 

Zo kun je altijd het risico dat genomen wordt aanpassen als je het passief inkomen wilt verhogen of verlagen.

Bitcoin Smarter Ervaring: Hints en tips voor beleggers

Er zijn steeds meer mensen bezig met beleggen en handelen door de hype die rondom de cryptomarkt ontstaan is. Hieronder vind je een lijst met enkele tips die jou als beginnende belegger kunnen helpen om belangrijke fouten te voorkomen:

Wie zit er eigenlijk achter de Bitcoin Smarter app?

Het is bij veel crypto projecten vaak lastig te bepalen wie het platform of project ontwikkeld heeft. Ook bij Bitcoin Smarter is het niet bekend wie deze applicatie ontwikkeld heeft. 

Het team is dus nog onbekend, net als bij veel andere crypto robots. Wees daarom kritisch over de werking van de robot en controleer goed of deze betrouwbaar is. 

Bekijk ook andere crypto-handelsplatforms:

Voor- en nadelen van het gebruik van Bitcoin Smarter

Elke crypto robot heeft zijn voor- en nadelen. Hieronder vind je de belangrijkste voor- en nadelen van de crypto robot. 

Pros:

Cons:

Conclusie: Is Bitcoin Smarter nep of kun je de aanbieder vertrouwen?

Twijfel jij om te beginnen met handelen in Bitcoin, maar heb je geen tijd om elke minuut van de dag de prijzen in de gaten te houden? Dan is een handelsrobot als Bitcoin Smarter misschien wel wat voor jou. 

Ook voor kleine beleggers zou het mogelijk moeten zijn om winst te maken door gebruik te maken van de robot. Als er eenmaal een goede strategie ingesteld staat, hoef je er verder niet meer naar om te kijken. 

Daarnaast is het ook gemakkelijk om bij Bitcoin Smarter een account aan te maken. Je hoeft alleen maar gegevens op te geven en geld te storten om aan de slag te kunnen met de robot. 

Er is geen applicatie om te gebruiken, maar het platform kun je wel op zowel je computer als je smartphone openen.  

FAQ - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bitcoin Smarter is een platform waarop automatisch crypto verhandeld wordt op basis van algoritmes en AI. 

De bot is zelf in te stellen door de belegger en zal daarna voor jou investeringen in cryptomunten uitvoeren.

 

Bitcoin 360 AI is een handelsplatform voor cryptovaluta.

Het platform bevat een geïntegreerde trading bot die aanbevelingen genereert op basis van een getest wiskundig algoritme.

De trading bot van Bitcoin Smarter werkt met algoritmes en struint de markt af naar beste mogelijkheden. 

Dit kan op basis van indicatoren zijn die herkennen dat er bepaalde cryptomunten gaan stijgen of dalen. Met die informatie wordt automatisch jou geld belegt in crypto.

Of Bitcoin Smarter veilig is, valt van buitenaf niet te bepalen. 

Je moet je eerst aanmelden en geld storten om toegang te krijgen tot het platform en haar trading bot. 

Of Bitcoin Smarter een betrouwbare trading bot is, moet de tijd leren.

Blijf kritisch kijken naar de investeringen die de bot voor je doet en controleer of uitbetalingen goed gaan of niet. 

De beoordelingen die online te vinden zijn over Bitcoin Smarter zijn overwegend positief. 

Of dit echte beoordelingen zijn, is lastig te bepalen. Het kan ook zijn dat mensen betaald zijn om beoordelingen te plaatsen. 

De risico’s van crypto handel met Bitcoin Smarter zijn er altijd. 

Op de cryptomarkt schieten de koersen nog altijd heen en weer en zo is er altijd een kans dat ook de trading robot er naast zit en verlies maakt.