Bitcoin Trader Ervaringen: Betrouwbaar? De Resultaten Onthuld!

bitcoin trader logo

Bitcoin Trader is software gemaakt door Gary Roberts in 2017 die automatisch handelt met bitcoins door de markttrends te volgen. 

Het systeem beweert automatische transacties 0,01 seconde sneller uit te voeren dan zijn concurrenten. In deze Bitcoin Trader review onderzoeken we of de software oplichterij is of niet.

De Bitcoin Trader app elimineert het handmatige proces van het kopen en verkopen van bitcoin op een exchange, en nodigt beginners uit om zich te registreren, een investering te doen en gebruik te maken van de auto-trade functionaliteit.

De software wordt gebruikt om bitcoin en vijf andere cryptografische valuta’s te verhandelen. Het beweert in staat te zijn om minimaal €1300 dagelijkse winst te genereren voor haar investeerders, en dit alles voor een minimale handelsvergoeding van €250.

Maar is Bitcoin Trader echt betrouwbaar? Ontdek alles wat je moet weten over deze app in onze review.

Bitcoin Trader is niet de enige automatische handelsrobot met deze functies.

We vinden Cryptosoft en Bitcoin Code even betrouwbaar. Volgens de software hoeven gebruikers niet handmatig te handelen en worden de transacties binnen enkele minuten en met een solide nauwkeurigheid geplaatst. 

cryptocurrency bitcoin-munten

Het zou zelden onrendabele transacties plaatsen, wat een van de aspecten kan zijn die Bitcoin Trader zo’n populaire robot heeft gemaakt.

Terwijl menselijke handelaren uren nodig hebben om waardevolle informatie te vinden om erachter te komen wat de meest potentieel rendabele investering is, beweert Bitcoin Trader dit onderzoek automatisch in enkele minuten te doen.

Zoals je misschien wel gehoord hebt, is de cryptocurrency markt bekend als zeer volatiel, wat betekent dat ook al heeft de robot al het werk goed gedaan, de markt soms toch verandert in een andere richting. Ook al beweert de app dat dit zeldzaam is, het is nog steeds een mogelijkheid.

Hoe werkt de Bitcoin Trader App?

Het is vrij eenvoudig. Het belangrijkste wat je moet weten is dat hij onafhankelijk van de input van de gebruiker werkt. Het wordt niet gecontroleerd door een persoon, het is 100% geautomatiseerd, dus zodra je je registreert, een account aanmaakt en geld stort, ben je zo bijna klaar.

Het enige wat je vanaf dat moment nog hoeft te doen, is elke dag een paar minuten te besteden aan het bepalen van de handelsinstellingen en vervolgens de auto-trading modus te activeren. Wat de trading app precies zal doen is traden als een investeerder en een aantal transacties plaatsen.

De software maakt gebruik van het laatste nieuws en statistieken om ervoor te zorgen dat dit gebeurt. Dat betekent in principe dat voordat de robot begint met het kopen en verkopen van cryptocurrencies, het eerst automatisch de markt zal scannen op relevante informatie. 

bitcoin trader handelsapp

Is Bitcoin Trader betrouwbaar?

Is de robot een Scam of niet? Volgens de reviews die we online hebben gevonden, kun je Bitcoin Trader niet vertrouwen, maar we geloven dat auto-trading bots veel strenger geëvalueerd worden omdat het relatief een nieuwe uitvinding is.

We hebben geprobeerd ons los te maken van dergelijke vooroordelen en hebben het platform gewoon getest om je te vertellen wat onze bevindingen zijn en wat je ervan kunt verwachten. 

We hebben ook gespeeld met verschillende instellingen, waaronder tijdsbestekken en handelsstrategieën zoals Fibonacci om de beste resultaten te krijgen.

Is Bitcoin Trader Scam of niet? De uitspraak!

We hebben de handelssoftware getest en hebben de volgende conclusies getrokken:

  1. De trading signalen van de software claimen een mogelijk rendement van 88% te hebben.
  2. De software is gratis en de app is zeer functioneel. De risico’s in de auto-trading blijven echter bestaan.
  3. Wij raden elke toekomstige belegger aan om te beginnen met een investering van niet meer dan €250.
 

Een rekening openen – volg de stappen

Ben je klaar om je aan te melden voor een account? Lees en volg de onderstaande instructies.

Stap 1: Registratie

inlogpaneel voor crypto-robotHet registratieproces is vrij eenvoudig. Gemiddeld mag de registratie niet langer dan 1-2 minuten duren. Het bestaat uit slechts drie stappen en is volledig gratis. Voor de eerste stap heb je je volledige naam en e-mailadres nodig.

Zodra je op “volgende” klikt, ga je naar de volgende stap, die je zal vragen om je wachtwoord in te voeren, dat niet minder dan 6 karakters mag zijn en zowel cijfers als letters moet bevatten.

De laatste stap vraagt je om je land te kiezen en je telefoonnummer in te voeren. Nadat deze drie stappen zijn voltooid, klik je op de knop “Registreer nu” om je aan te melden.

Stap 2: Stort 250 euro

Nadat het registratieproces met succes is voltooid, log je in op je account met de gegevens die je bij de registratie hebt gebruikt. Je zult een storting moeten doen om live te beginnen met handelen. De minimale investering die nodig is voor live trading is €250,-. Start laag en bouw langzaam de bedragen op. 

Het web platform accepteert verschillende vormen van betaalmethoden voor storting. Stortingen kunnen het beste worden gedaan met behulp van een creditcard.

De betaalgateway is beveiligd voor online transacties met SSL om diefstal van financiële informatie te voorkomen.

bitcoin trader storting

Stap 3: Demohandel

De software biedt je de mogelijkheid om in demomodus te handelen. Wij raden nieuwe gebruikers altijd aan om dat te doen omdat het hen de mogelijkheid geeft om uit de eerste hand ervaring op te doen met hoe het zou zijn om op het platform te handelen met echt geld.

Niet alleen geeft de demorekening je toegang tot alle handelsfuncties en kansen op aanbiedingen, maar het geeft je ook de mogelijkheid om transacties te plaatsen met een demosaldo.

Zodra je klaar bent met dat saldo en je zeker weet hoe het handelsplatform werkt, kun je echt geld op je rekening plaatsen en beginnen met handelen.

Stap 4: Handelen

Na de storting ben je slechts een laatste stap verwijderd van het starten met handelen.

Voordat je dat kunt doen, wordt je voorgesteld om de instellingen te wijzigen, waaronder het bedrag dat je wilt investeren voor elke transactie, het maximale bedrag per transactie per dag, de winst die je elke dag wilt maken en ga zo maar door.

Je kunt ook instellen met welke valutaparen je wilt handelen, zoals XRP/EUR, BTC/EUR, BTC/USD, etc…

handelsinstellingen bitcoin trader

Bitcoin Trader: Belangrijkste kenmerken

Winst maken

Bitcoin Trader beweert dat hun gebruikers gemiddeld 1.300 euro per dag verdienen. Hoewel we dergelijke winsten niet kunnen garanderen, lijken de beoordelingen van de gebruikers op de site en elders veelbelovend.
 

Het is echter moeilijk voor nieuwe gebruikers om dit soort winsten te maken omdat ze meestal minder geld investeren, wat wij zeer verstandig vinden.

Gebruikers die meer geld investeren, zijn degenen die naar verluidt in staat zijn om meer winst te genereren.

Geld opnemen

Het opnemen en storten van geld op Bitcoin Trader is zeer eenvoudig. Opnameverzoeken worden meestal binnen een paar uur verwerkt, terwijl andere robots normaal gesproken dagen nodig hebben.
 
Het storten is eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is een van de beschikbare betalingsmethoden te kiezen, erop te klikken, je gegevens in te vullen, te beslissen over het bedrag en je bent klaar.
 
Bitcoin Trader verbergt geen kosten voor je zoals bepaalde andere robots dat soms doen. Er zijn geen makelaarskosten, geen commissies en de registratie is volledig gratis.

Klantenservice


Voel je vrij om contact op te nemen met hun klantenservice op elk gewenst moment via e-mail of via de live chat.

Zij zullen je hoogstwaarschijnlijk antwoorden en helpen.
Het geld op deze robot wordt, net als op vele andere, via online effectenmakelaars gekanaliseerd.

Dit betekent dat wanneer je in de auto-trading modus belegt, je beleggingen automatisch op digitale activa worden geplaatst via een online broker die dergelijke investeringen ondersteunt.

Waarom handelen met Bitcoin Trader?

Net als Bitcoin Loophole en Bitcoin Revolution blijkt Bitcoin Trader een van de meest betrouwbare automatische handelsplatformen te zijn.

Er zijn verschillende aspecten van deze software die ons ervan hebben overtuigd dat het een goed idee is om ermee te handelen. Hier zijn er een paar:

1. Bitcoin Trader is gebruiksvriendelijk

Om de robot te kunnen gebruiken heb je geen ervaring nodig, noch moet je een financiële expert, programmeur of zelfs maar een begrip hebben van cryptocurrencies. 

Het enige wat je nodig hebt is vertrouwd raken met het handelsplatform, op “auto-trade” klikken en wachten tot je saldo stijgt.

2. Bitcoin Trader biedt een uitstekende klantenservice

Je kunt op elk moment contact met de klantenservice opnemen. De website beweert dat het personeel 24 uur per dag beschikbaar zal zijn.

In onze test hebben we geprobeerd om overdag contact op te nemen met het personeel en zij reageerden binnen enkele minuten op een vriendelijke en behulpzame manier.

3. Demo-account is beschikbaar

Deze robot biedt de mogelijkheid om de handel in demomodus te proberen voordat je een storting moet doen. Deze functie is niet vanzelfsprekend, want geloof het of niet, slechts enkele robots bieden demo-accounts aan.

Ze zijn van grote hulp, vooral voor beginners of gebruikers die nieuw zijn voor het platform. Het handelen in demomodus maakt het voor nieuwkomers mogelijk om zich comfortabel te voelen met de functies, tools, handelsmogelijkheden en alle andere middelen die beschikbaar zijn op het platform.

Zodra je klaar bent om echt te handelen, kun je gewoon geld op je rekening storten en beginnen met handelen.

Bitcoin Trader Review: De uitspraak!

Na zorgvuldig onderzoek kunnen we concluderen dat Bitcoin Trader een betrouwbare app is om te gebruiken.

Onze analyse laat zien dat sommige gebruikers tussen de €200 en €1.000 per week lijken te hebben verdiend tijdens de handel met deze robot.

Wij raden elke handelaar echter aan om te beginnen met een kleine investering van €250 om vertrouwd te raken met de software voordat je verder investeert.

FAQ

Veelgestelde vragen

Bitcoin Trader is een handelssoftware, ook bekend als Bitcoin Robot, die is gemaakt door Gary Roberts om beleggers te helpen bij de handel met Bitcoin. Er zijn geruchten en claims online over Bitcoin Trader als oplichtersrobot, maar er is door niemand bevestigd.

Bitcoin Trader is een software die is gemaakt om gratis te worden gebruikt door Gary Roberts. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het werken met een van de makelaars die op het platform zijn geïntegreerd. Het bedrag dat je investeert is het bedrag dat je zult moeten uitgeven aan live transacties. De minimale storting is €250,-.

Er is geen specifieke Bitcoin Trader app voor mobiel, maar je kunt je Bitcoin Trader account openen via de mobiele browser. Bitcoin Trader is compatibel met de mobiele versie van de browser en je kunt het nog steeds op die manier op je mobiele telefoon gebruiken.