Bitcoin Up Ervaringen – Werking & Test Resultaten

Logo van Bitcoin Up

De meeste analisten voorspellen dat we dankzij de coronavirus pandemie een nieuwe crypto opleving zullen meemaken.

De Bitcoin Up robot kan jou, met een verondersteld winstpercentage van 90%, meehelpen te profiteren van deze cryptohandel populariteit.

Bitcoin Up is een intelligent computerprogramma dat met handels algoritmen uitgerust is, waar geen speciale vaardigheden voor nodig zijn om er mee te handelen, want Bitcoin Up doet dit namelijk geheel automatisch namens zijn gebruikers.

Je hebt dus geen BTC handelskennis nodig om met Bitcoin Up te kunnen handelen. Registreer heel simpel een account, volg de verstrekte instructies op, en ga direct al live!

Het beweert dat het mogelijk is in slechts een paar uur een investering van 250 euro naar meer dan 2.000 euro te ‘toveren’, en dat het jou zelfs de mogelijkheid aanbiedt om lid te kunnen worden van de Bitcoin miljonairsclub.

Maar is Bitcoin Up wel legitiem en biedt het inderdaad deze prachtige winstgevendheid?

Volgens het internet lijkt de robot populair bij zijn gebruikers, gezien een uitmuntende score op feedback platforms voor consumenten.

Uit ons eigen onderzoek blijkt dat Bitcoin Up inderdaad legitiem is. Lees hier voor wat meer uitgebreide informatie verder over Bitcoin Up en oordeel zelf of het het proberen waard is.

Wat is Bitcoin Up

Bitcoin Up is gespecialiseerde computersoftware die dusdanig geprogrammeerd is om automatisch nieuws over Bitcoin te lezen en daar handelsposities uit te halen.

Deze robot doet dit via unieke en geavanceerde AI technologie, die ook wel bekend staat als Natural Language Processing (NLP).

Er wordt geschat dat Bitcoin Up 0,001 seconden voorsprong heeft op de markten.

Om deze reden beweert het een winstpercentage van meer dan 90% te kunnen handhaven.

Er wordt verondersteld dat de beste menselijke handelaar ter wereld een winstpercentage van minder dan 50% heeft.

Dus dat beloofd veel goeds!

Bitcoin Up is overigens een handelsrobot die uitsluitend bedoeld is voor de handel in BTC.

De robot gebruikt BTC voor de handel in CFD’s (Contract for Difference). Met deze CFD’s kunnen traders profiteren van de prijsbewegingen van activa, zonder deze echt zelf in het bezit te hebben.

Bitcoin Up biedt populaire BTC CFD paren aan, zoals BTC USD, BTC EUR en BTC ETH.

Bitcoin Up biedt de mogelijkheid om met meer dan 45 van dit soort handelsparen te handelen.

De Bitcoin Up software is compatibel met Mac en Windows computers en werkt prima samen met bijna alle bekende browsers. Het heeft momenteel geen eigen mobiele app, maar het kan wel op smartphones geïnstalleerd worden in HTML5 webbrowsers.

Bitcoin Up heeft onlangs aangekondigd dat het binnenkort wel een mobiele app zal introduceren.

Hoe werkt Bitcoin up?

Bitcoin Up is een handelsrobot die via speciaal geselecteerde makelaars verbinding maakt met de Bitcoin markten.

De robot doet al het handelsonderzoek en geeft vervolgens de kansen op een winstgevende handel voor uitvoering door aan de makelaar.

Het is algemeen bekend dat dit type nieuwshandel enorme winsten kan genereren, mits het correct wordt uitgevoerd.

De makelaars die aan Bitcoin Up verbonden zijn, zijn allemaal gerenommeerd en goed gereguleerd. Gebruikers hebben daardoor een garantie voor de veiligheid van hun fondsen.

Met betrekking tot hun handelsvoorwaarden bieden Bitcoin Up makelaars een handelshefboom werking (= leverage) tot maar liefst 4000: 1 aan.

Deze leverage via CFD’s verwijst naar een vorm van lening die door makelaars verstrekt wordt om handelaren te assisteren grotere handelsposities in te nemen.

Bij 4000: 1 kan je transacties plaatsen ter waarde van maximaal 4.000 euro voor elke euro die jij als kapitaal ingezet hebt.

Dit biedt zo enorme kansen op een grote winst!

Desondanks is het wel belangrijk om te weten dat het riskant kan zijn via Bitcoin robots te investeren, want de Bitcoin markten zijn namelijk ongelooflijk volatiel.

Er gaan momenteel echter geruchten in de rondte dat BTC voor het eind van dit jaar een enorme prijsstijging zal laten zien. Om deze reden is het nu het beste moment om in Bitcoin te investeren.

De eenvoudigste manier om dit te doen, is via een robot zoals Bitcoin Up.

Is Bitcoin Up een oplichterij? Nee!

Vanuit de data die door ons geanalyseerd is, gaan we ervan uit dat deze robot legitiem is.

Bitcoin Up heeft uitstekende gebruikersrecensies op TrustPilot en ForexPeaceArmy. Bovendien wordt het positief beoordeeld door allerlei professionele beoordelingssites.

Deze beoordelingen wijzen erop dat het de moeite waard is om erin te investeren. De robot zou volgens sommigen tot wel 5.000 euro aan dagelijkse winst kunnen genereren.

Dat lijkt wel erg optimistisch, maar je kunt het altijd zelf uitproberen om zijn potentie te bekijken. Onthoud echter altijd dat alle financiële handel een aanzienlijk risico met zich meebrengt.

Handel dan ook niet met meer geld dan dat jij je veroorloven kan.

Ons oordeel over Bitcoin Up:

Bitcoin Up wordt optimaal ondersteund door unieke kunstmatige intelligentie technologieën.

De bot past een vorm van AI toe die ook wel bekend staat als Machine Learning, om zo handelsposities vanuit BTC gerelateerd nieuws te identificeren en toe te passen.

Deze robot lijkt enkel samen te werken met sterk gereguleerde makelaars. De meeste hiervan staan onder toezicht van de Britse FCA en de Australische ASIC.

Bitcoin Up is voor iedereen beschikbaar, dus ook complete beginners. De meeste gebruikers zullen geen ervaring met cryptohandel hebben.

Het platform is simpel te gebruiken en het handelsproces is bijzonder eenvoudig.

Bitcoin Up past blockchain technologie toe om zo een transparante handelsomgeving te garanderen.

Het maakt het voor zijn gebruikers mogelijk om het gehele besluitvormingsproces te automatiseren plus via de robot aangename winsten te genereren.

Inloggen bij Bitcoin Up: Hoe maak je een account aan?

Het duurt slechts enkele minuten om een account bij Bitcoin Up aan te maken.

Het handelsproces is daarbij ook heel eenvoudig.

Zoals eerder vermeld, biedt Bitcoin Up instructies om gebruikers mee te helpen op het platform te navigeren.

Hier volgt het eenvoudig proces om een account te openen en om met deze bot te gaan handelen.

Stap 1: Registreer jezelf op hun website

Bezoek de website van Bitcoin Up en maak een gratis account aan. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres via het registratieformulier op te geven.

Je moet uiteraard ook een veilig wachtwoord instellen en jouw e-mailadres plus telefoonnummer verifiëren.

Bitcoin Up vraagt enkel om de minimaal benodigde gegevens en beveiligt deze. Je hoeft dus geen vervelend ‘Know-Your-Customer’ proces te doorlopen om deze robot te kunnen gebruiken.

Stap 2: Stort minimaal €250

Je hebt minimaal 250 euro nodig om te kunnen handelen met Bitcoin Up. Dit bedrag is jouw handelskapitaal, dus zijn geen handelskosten.

Bitcoin Up is op dit moment nog gratis voor alle gebruikers, maar in verband met zijn populariteit bestaat er in de toekomst de kans dat er een licentievergoeding wordt ingevoerd.

Profiteer dus van een gratis licentie, door je nu al te registreren.

Bitcoin Up betaalmethodes

Deze robot accepteert stortingen via Mastercard, Visa, Wire Transfer, Western Union, Maestro, WebMoney, Neteller, Skrill en sommige crypto wallets.

Al deze stortingen worden gedaan via een gereguleerde partner-makelaar.

Stap 3: Handelsgids plus demo

Na jouw storting heb je toegang tot de gratis handelsgids van de bot.

Deze gids helpt jou bij het instellen van accounts en live handelen. Er is tevens een demo-account aanwezig om mee te oefenen.

Het is aan te raden deze uit te proberen alvorens naar het live handelsaccount te gaan.

hoe werkt de handel met Bitcoin [X]

Bitcoin Up wijst je eveneens een accountmanager toe, om jou als nieuwe gebruiker door alle functies van de robot te leiden.

Stap 4: Live handelen

Live handelen met Bitcoin Up is echt super simpel.

Het enige wat je hoeft te doen is de risico instellingen volgens de instructies in te stellen en op de live knop te klikken.

Bitcoin Up voert vervolgens al zijn handel automatisch uit. Dit betekent dat jij dus geen expertise nodig hebt om het te kunnen gebruiken.

Is het de moeite waard om een Bitcoin Up account te openen?

Leer hier de ervaringen van experts kennen.

Onderzoek van online feedback toont aan dat Bitcoin Up legitiem is en dat gebruikers tevreden lijken met de opbrengsten ervan.

1. Verdiensten

Bitcoin Up claimt een dagelijkse ‘return on investment’ van maximaal 300% te hebben.

Het is zodoende mogelijk om binnen 24 uur via zijn automatische handel tot driemaal jouw inleg te kunnen verdienen.

Er bestaat echter ook een mogelijkheid om het belegde kapitaal te verliezen.

2. Klantenservice

Er is zo niet direct veel informatie op het internet terug te vinden over zijn klantenservice.

Bitcoin Up biedt daarentegen wel video-tutorials plus een gids van 12 pagina’s om jou door de software heen te helpen.

Er wordt alsook een accountmanager toegewezen om jou verder te assisteren, dus zullen de vragen veelal aan hem of haar gericht zijn.

3. Demoversie

Bitcoin Up’s demo versie bereidt jou voor op live trading en stelt je in staat om verschillende instellingen op historische gegevens uit te proberen.

De demo creëert een echte marktervaring en geeft jou dan ook een goed idee van wat je bij live trading verwachten kunt.

4. Verificatiesysteem

Alle topmakelaars van Bitcoin Up verifiëren de identiteit van hun gebruikers volgens de algemene richtlijnen van hun toezichthouders.

Je moet dus een gescande kopie met een duidelijke foto van jouw rijbewijs of een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs uploaden om dit te verifiëren.

5. Deposito’s / opnames

Alle stortingen vinden plaats via een aanbevolen of toegewezen partner-makelaar.

Je hebt slechts 250 euro nodig om met Bitcoin Up te kunnen handelen, en er bestaan veel opties van geldstortingen.

Geld opnemen gaat eveneens snel en gemakkelijk.

6. Vergoedingen

De bot zelf brengt geen opnamekosten in rekening, maar het kan zijn dat de makelaars wel een kleine vergoeding voor hun werk opeisen.

Wat echter te verwaarlozen is bij de winsten die gegenereerd kunnen worden.

FAQ

Veelgestelde vragen

Jazeker!

Bitcoin Up lijkt absoluut legitiem te zijn. Positieve beoordelingen bevestigen dat de meerderheid van personen die deze bot proberen, er een geweldige ervaring mee beleven.

Het winstpotentieel van Bitcoin Up hangt van verschillende factoren af. Denk hierbij aan het geïnvesteerde bedrag, de handelsinstellingen plus de huidige marktomstandigheden.

Je zou op een prima handelsdag tot 3 keer jouw inleg kunnen verdienen.

Absoluut!

Bitcoin Up maakt snelle opnames mogelijk. De bot brengt geen opnamekosten in rekening.

Ja!

Bitcoin Up is een gratis handelsrobot.

Het hoeft echter niet zo te blijven. Profiteer dus van een gratis licentie door je nu gelijk aan te melden.