BitiQ – robot Ervaringen: Betrouwbaar? De Ultieme Test

bitiq logo

Het automatische handelsplatform BitiQ heeft in 2021 opvallend veel aandacht gekregen van een groot aantal mensen dat interesse heeft om in cryptomunten te beleggen

Dit soort robots zijn ideaal voor iedereen die geen zin, tijd of kennis heeft om in cryptocurrencies zoals Bitcoin te investeren. In dit opzicht kan BitiQ je veel winst opleveren door op volledig geautomatiseerde wijze de cryptomarkt te betreden.

De vraag is echter: wat vinden gebruikers van het BitiQ-platform?

Als je meer wilt weten over de diensten en werking van BitiQ, is dit artikel ongetwijfeld iets voor jou. Je ontdekt of dit platform al dan niet een scam is, of er extra kosten worden verrekend en of het over het algemeen interessant kan zijn om met deze handelsrobot aan de slag te gaan.

In de stapsgewijze gids ontdek je ook hoe je een account bij dit platform aanmaakt om op een snelle en makkelijke manier met Bitcoin aan de slag te gaan.

 

Waarschijnlijk stel je jezelf de vraag of BitiQ een scam is. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, want wij kunnen bevestigen dat het een snelle, betrouwbare en eenvoudige trading app is.

BitiQ kan dus een perfecte keuze zijn als je in cryptocurrencies wilt investeren. En dat is niet alles, want bij deze robot kun je ook rekenen op een onberispelijke klantenservice.

bitiq try for free

BitiQ maakt gebruik van een complexe technologie, waardoor je er zeker van kunt zijn dat deze robot je tijd, moeite en kapitaal waard is.

Het garandeert zijn gebruikers de best mogelijke trading service, zodat je kunt rekenen op een groot aantal succesvolle transacties.

De talrijke positieve beoordelingen wijzen er bovendien op dat BitiQ geen oplichterij is, maar een uiterst functioneel platform dat doet wat het zegt te doen.

Uiteraard zijn er ook andere robots die wij net zo goed vinden als BitiQ, zoals Bitcoin Era en Oil Profit.

Besluit

Wat is BitiQ en hoe werkt het

Het BitiQ-platform werd ontwikkeld met de wensen en behoeften van zowel beginnende als ervaren handelaars in gedachten. Het is in staat om de snelle cryptomarkten bij te houden, zodat je efficiënte strategieën kunt toepassen die bovendien ook nog eens je risico helpen verminderen.

Om je trading activiteiten een extra duw in de rug te geven, doet BitiQ een beroep op complexe technologieën. Deze volledig legitieme handelsrobot is hierdoor interessant voor verschillende type handelaars.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat BitiQ een van de beste cryptobots is die je tegenwoordig op de markt kunt vinden, en het maakt echt niet uit of je een beginner of ervaren handelaar bent.

BitiQ is een aanrader als je op zoek bent naar een robot die eenvoud en doeltreffendheid met elkaar combineert. Ben je een beginnende cryptohandelaar die zich wat overweldigd voelt door de grootsheid van deze markt?

Dan kan dit platform een interessante keuze zijn. Zoals oprichter Jeffrey Taylor het extra benadrukte, hoef je bij BitiQ zelfs over geen enkele technologische of financiële vaardigheden te beschikken.

BitiQ login: hoe maak je een account aan?

Als je BitiQ wilt uitproberen, ontdek je hieronder hoe je dit snel en efficiënt kunt doen. Nadat je de verschillende stappen in deze stapsgewijze gids hebt uitgevoerd, kun je crypto met BitiQ beginnen verhandelen en de vele voordelen ervan te ontdekken.

Stap 1: Registratie

Klik op de BitiQ-homepagina op de knop waarmee je de gratis, eenvoudige online registratieprocedure in gang kunt zetten.

Hiervoor hoef je alleen maar je telefoonnummer en een geldig e-mailadres in te geven, zodat het platform je identiteit kan controleren.

Omdat BitiQ wil vermijden dat iemand anders zich met jouw persoonlijke gegevens zou registreren en een betrouwbare handelsomgeving wil creëren, is dit een essentiële stap in het registratieproces.

become a part of bitiq

Ter afsluiting van deze controle, kun je rekenen op een oproep van het technische team van BitiQ. Deze persoon zal je vervolgens vragen wat extra gegevens mee te delen, zodat ze er 100% zeker van zijn dat je bent wie je beweert te zijn.

Wanneer deze stap is afgrond, hoef je onderaan je scherm alleen nog maar op ‘Ga naar account’ te klikken, zodat het platform je kan omleiden naar een van de makelaars waarmee ze een samenwerking hebben opgezet.

Stap 2: Storting

Heb je stap 1 succesvol afgerond? Dan kun je via een knop aan de rechterkant van je scherm een eerste storting regelen. Deze dient minimaal € 250 te zijn. De gewenste betaalmethode en het bedrag kun je vervolgens op de stortingspagina invoeren.

Stap 3: Handelen

investing with bitiqNu hoef je alleen nog maar de gewenste munt aan te duiden, wat in dit geval Bitcoin zal zijn.

  Wanneer dit in orde is, kun je via het beschikbare menu je gewenste transactie via de knop ‘kopen’ of ‘verkopen’ uitvoeren.

Je kunt ook zelf je verlieslimiet instellen of bepalen op welk moment je graag je winst zou willen opnemen. Dit laat je toe om je kapitaal te beschermen tegen plotse koerswijzigingen, wat vooral voor beginners een interessante functionaliteit kan zijn.

Voordelen van het gebruik van BitiQ

Is de app van BitiQ betrouwbaar ? Leer de meningen van experts kennen!

Dankzij de doeltreffende functies en instrumenten van BitiQ, kun je je transacties op de best mogelijke manier uitvoeren. De vele positieve beoordelingen van BitiQ bevestigen dat deze robot veilig en betrouwbaar is.

De voornaamste reden is dat je volgens je eigen behoeften kunt handelen. BitiQ is niet alleen interessant voor verschillende soorten handelaars, maar biedt daarnaast ook een uiterst geavanceerd systeem dat veel voordelen biedt ten opzichte van de concurrentie.

bitcoin price growth

En dat is niet alles, want het BitiQ-platform is ook voorzien van een motor die is gebaseerd op de filosofie van historische parameters. Het interessante is dus dat de krachtige hardware een moderne handelservaring kan combineren met waardevolle historische data.

Kortom, BitiQ is een app waarmee je je handelservaring met cryptocurrencies kunt optimaliseren, zonder dat je elk detail van deze ingewikkelde markt hoeft te kennen. Als winst, eenvoud en veiligheid belangrijk voor je zijn, is BitiQ je op het lijf geschreven

De grootte van de winst hangt af van de door jou ingestelde tools, waarbij het natuurlijk vanzelfsprekend is dat BitiQ je een zo hoog mogelijk rendement zal bieden.

Hiervoor doet dit platform al het mogelijk om zijn handelaars geen onrealistische winsten te beloven, iets wat andere aanbieders van handelsrobots net wel doen. Dit alleen al is een teken dat BitiQ geen scam is.

Je winst zal grotendeels afhankelijk zijn van de staat van de markt. BitiQ is niet een of ander magisch platform, maar een handelsrobot die zijn gebruikers op een geautomatiseerde manier de hoogst mogelijke winstgevendheid op hun transacties zal geven.

Het is belangrijk te onthouden dat zelfs BitiQ geen magische robot is, en dat de door jou gegeneerde winst afhangt van de staat van de cryptomarkt.

Een goed functionerende klantenservice is voor elk type platform onontbeerlijk, zeker als je je geld op het spel zet en je misschien nog niet over de nodige ervaring beschikt. In dit geval is het nuttig te weten dat het BitiQ-platform je de nodige ondersteuning garandeert.

In tegenstelling tot de meeste andere cryptoplatformen, biedt BitiQ wel de nodige service. Dit geldt zeker voor e-mailondersteuning, waarvoor ze in reviews een hoge score krijgen.

Je kunt er dus op rekenen dat BitiQ er alles aan zal doen om eventuele problemen snel en efficiënt voor je op te lossen. Niet in de vorm van geautomatiseerde software, maar aan de hand van een ervaren serviceteam dat je op een correcte en vriendelijke manier verderhelpt.

Je kunt de klantendienst van BitiQ ook via WhatsApp contacteren, een functionaliteit waardoor het platform ver boven de concurrentie uitsteekt.

Bij BitiQ kun je ook een beroep doen op een demo-account waarmee je jezelf eerst vertrouwd kunt maken met de interface en verschillende instrumenten van het platform.

Zodra je aanvoelt dat je het platform beter begrijpt, kun je er vervolgens voor kiezen om een eerste storting uit te voeren.

Omdat BitiQ de veiligheid van zijn gebruikers wil garanderen, hoef je tijdens de verificatieprocedure een aantal beperkte data invullen. Zo kunnen zowel jij als andere gebruikers rekenen op een veilige handelsomgeving.

Het BitiQ-platform biedt geen onaangename verrassingen wat betreft verborgen stortings-, inschrijvings- of geldopnamekosten.

Dit in tegenstelling tot gelijkaardige software, waar bijvoorbeeld ook hoge stortingslimieten gelden. In het geval van BitiQ is dit slechts € 250, zodat je als beginnende handelaar niet meteen je volledige kapitaal in te zetten.

Vanaf het moment dat je het minimumbedrag of meer of je account gezet hebt, kun je gratis gebruikmaken van de BitiQ-software.

Hoewel de betaalopties afhankelijk zijn van de gekoppelde makelaar, mag je ervan uitgaan dat deze onder andere credit- en debetkaarten, bankoverschrijvingen en digitale wallets, zoals Skrill en Neteller, omvatten.

En omdat elke methode gratis en gereguleerd is, zul je in geen geval worden geconfronteerd met onverwachte kosten.

Zoals eerder aangehaald, is BitiQ helemaal gratis, zodat je als gebruiker op een makkelijke en financieel interessante manier in Bitcoin kunt investeren.

Het platform van deze automatische robot wordt gefinancierd door talrijke handelsovereenkomsten, zodat je het kosteloos kunt gebruiken om winst te genereren.

FAQ

Veelgestelde vragen

Dankzij BitiQ hoef je niet uren naar je scherm te staren om in Bitcoin te beleggen. Daarnaast garandeert het je ook een optimaal rendement op je geïnvesteerde kapitaal.

Uit bovenstaande beoordeling blijkt BitiQ een veilig en legitiem platform te zijn.

Toch moet je er te allen tijde rekening mee houden dat investeren in crypto altijd bepaalde risico’s inhoudt omwille van de volatiliteit van deze specifieke markt.

BitiQ-gebruikers kunnen het platform volledig gratis uitproberen om zowel de markten als de robot zelf uit te testen.

Het enige dat BitiQ in rekening brengt is een klein percentage van de door jou gegenereerde winst.

De grootte van je winst is afhankelijk van jouw initiële investering en de door jou ingestelde parameters. Zorg er altijd voor dat je portfolio voldoende gediversifieerd is om eventuele verliezen te beperken.

Bovendien raden we je aan om regelmatig op zoek te gaan naar nieuwe informatie over de cryptomarkt en je huidige handelsmethoden non-stop te verbeteren.