Bittrader Ervaringen – Betrouwbaar? De Ultieme Test

bittrader logo

BitTrader is een trading bot die Bitcoin en andere cryptomunten voor jou kan verhandelen. De robot kan je helpen met de handel in deze producten via algoritmes en andere geavanceerde technologie. 

De techniek achter de robot zorgt ervoor dat 24 uur per dag de markt geanalyseerd wordt en de beste mogelijkheden kan vinden om in te investeren. Je hoeft dus zelf niets meer te bepalen qua investeringen omdat dit allemaal automatisch gaat. 

In deze BitTrader review kijken we naar de werking van de crypto robot en bekijken we BitTrader ervaringen van klanten die al eens gebruik hebben gemaakt van het platform. 

BitTrader is een handelsrobot die ontwikkeld is om automatisch in cryptocurrency te kunnen beleggen. Achter deze robot werkt AI en algoritmes aan het vinden van de beste investeringen. 

Met de geavanceerde techniek moet de robot in staat zijn om beter te presteren dan jij zelf had kunnen doen. 

Volgens BitTrader ervaringen van klanten kun je flinke winsten boeken met de software. Hiervoor stort je geld en stel je de robot in om meteen aan de slag te kunnen. 

Je hebt zelf maar enkele minuten per dag nodig om te kijken hoe de robot het gedaan heeft. Daarna kun je de robot gewoon weer zijn werk laten doen en een dag later terugkomen voor dezelfde check. 

 

bittrader ervaringen

BitTrader kan investeren in verschillende cryptomunten. Dit zijn naast Bitcoin tientallen andere van de meest populaire cryptomunten van het moment. 

De website van BitTrader is beschikbaar in Nederland en kun je gebruiken op zowel je computer als je smartphone. Zo kun je altijd en overal bijhouden hoe het gaat met jouw automatische crypto portfolio. 

Hoe werkt het? – BitTrader Review

Zoals je hebt kunnen lezen in deze BitTrader review werkt het platform door middel van complexe algoritmes en AI. Met deze techniek wordt de markt 24 uur per dag geanalyseerd om investeringen te vinden die winst op kunnen leveren. 

Je kunt de bot zelf instellen en zo bepalen of je meer wilt daytraden of liever de bot investeringen wilt laten doen voor langere termijn. Ook kun je zaken als het risico dat de bot moet nemen met investeringen instellen. 

Zelf alle koersen analyseren door middel van technische analyses kost erg veel tijd en is een stuk foutgevoeliger dan het door een crypto bot te laten doen. 

Je bespaart dus uiteindelijk tijd als je gebruik maakt van BitTrader omdat je eigenlijk alleen geld hoeft te storten en de bot hoeft in te stellen. 

Daarnaast is de crypto robot in staat om met een veel hogere snelheid transacties uit te voeren. Zo kan het in veel kortere periodes een investering doen en ook alweer verkopen om zo maximaal te profiteren van minimale koerswijzigingen. 

Een goede handelsrobot kan in veel verschillende producten investeren en biedt je veel mogelijkheden om de bot in te stellen. 

Ook zou een robot sneller moeten zijn dan menselijke investeerders. Mocht er bijvoorbeeld nieuws uitkomen wat de crypto koersen mogelijk doet crashen, zou BitTrader jouw investeringen moeten verkopen voordat andere investeerders hier een kans voor zien.

bittrader crypto

BitTrader beweert een innovatief handelsplatform te hebben. Dit zou komen door het een zeer gebruiksvriendelijk en naadloos ontwerp. 

Naast het platform van BitTrader zelf kun je met jouw account ook gebruik mkaen van software als MetaTrader 4. 

Met deze opties kun je ook zelf een deel van de investeringen op je nemen, maar dit hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook gewoon de crypto robot alle beslissingen laten nemen. 

Is BitTrader betrouwbaar? De bevindingen van Coinspot

Of BitTrader een legitieme robot is, kunnen we niet met 100% zekerheid stellen. Over de robot zijn erg veel reviews te vinden, maar al deze BitTrader ervaringen van klanten zijn uitsluitend positief.

Het is goed om bij elke recensie die je tegenkomt af te vragen hoe betrouwbaar deze recensie is. Mogelijk is er op grote schaal recensies ingekocht die niet van echte klanten zijn. 

Verder is het goed om te weten dat BitTrader voornamelijk in CFD’s investeert. Dit zijn niet de cryptomunten zelf, maar contracten waardoor je wel kan speculeren op de prijs van de cryptomunten. 

In tegenstelling tot veel andere crypto handelsbots geeft BitTrader geen winstpercentage op de website. Hierdoor weet je niet goed wat je kan verwachten nadat je je hebt aangemeld. 

Een BitTrader Account openen – stap voor stap

Wil jij beginnen bij BitTrader? Het aanmaken van een account is gelukkig erg eenvoudig. In minder dan drie minuten heb jij je account aangemaakt en kun je geld storten en de bot gaan instellen. 

Hieronder lees je welke stappen je moet doorlopen voordat de crypto robot voor jou de eerste investering heeft gedaan. 

Onthoudt dat je nooit meer uit moet geven dan dat je kwijt kan raken. Met elke investering loopt jouw kapitaal namelijk risico. 

Stap 1: Aanmelden bij BitTrader

Ga naar de website van BitTrader en vul het formulier in waarin gevraagd wordt naar je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Daarna maak je ook een wachtwoord aan en is je account compleet. 

Bij het aanmelden ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden van het platform. Ook krijg je toegang tot een demorekening waarmee je het platform alvast uit kan proberen. 

Alles gebeurt via een veilige verbinding zodat jouw gegevens goed beveiligd zijn en je veilig geld kan storten. 

Start 2: Stort €250,-

De tweede stap is dan ook het storten van minimaal €250,-. Bij de meeste crypto robots is dit het minimale bedrag dat je moet storten om toegang te krijgen tot het platform. 

Je kunt bij BitTrader geld storten via betaalmethodes als creditcard, bankoverschrijving en digitale betaalmethodes als Skrill en Klarna. iDEAL is niet beschikbaar als betaalmethode.

De tijd die nodig is om een storting te verwerken hebben we helaas niet kunnen bepalen. Mocht je hier meer informatie over willen, kun je contact opnemen met de klantenservice van BitTrader. 

Stap 3: Demohandel

Na het aanmaken van je account en het storten van minimaal €250,- kun je het platform echt gaan gebruiken. In eerste instantie krijg je toegang tot een demorekening zodat je kan zien hoe het allemaal werkt. 

Met het demo-account kun je zien wat de robot met virtueel geld doet met de instellingen die jij gekozen hebt. Zo kun je alvast een strategie bedenken voordat je echt geld gaat gebruiken. 

Net als bij echt geld zullen alle investeringen automatisch gedaan worden door de robot. 

Hoeveel geld kan ik verdienen met BitTrader?

Er wordt door BitTrader geen uitspraak gedaan over het winstpercentage van de robot of hoeveel geld er te verdienen is. Het enige wat op de website staat is dat Bitcoin mogelijk tot €319.000,- zou stijgen, dan zou je natuurlijk behoorlijke winst maken. 

Hoewel je geen crypto robot meer nodig hebt als dit soort stijgingen plaatsvinden, kan BitTrader je wel helpen met investeringen tussendoor. Zo kan het op een meer dagelijkse basis voor jou geld proberen te verdienen op de crypto markt. 

Het is aangeraden om met een klein bedrag te beginnen en je risico zo laag mogelijk te houden. Zo kun je het platform goed uitproberen en zelf bepalen hoe betrouwbaar BitTrader is. 

Is BitTrader betrouwbaar? De test

Of BitTrader een legitieme crypto robot is, is lastig te bepalen. Ondanks de vele positieve recensies die over BitTrader online te vinden zijn, is het niet zeker of deze recensies wel oprecht zijn. 

Het is zeker mogelijk dat een handelsrobot je geld op gaat leveren en betrouwbaar is. Er zijn genoeg indicatoren en analyses mogelijk waarop een robot gedegen keuzes kan maken en zo geld kan verdienen. 

Als de technologie achter BitTrader bestaat en goed in elkaar zit, is het ook een prima robot om in munten als Bitcoin en Ethereum te investeren. 

BitTrader vs. andere crypto robot-handelaren

BitTrader lijkt op veel andere crypto robots als Bitcoin Digital en BitIndex Prime. In deze bots kun je zelf een aantal zaken instellen zodat je het risico van de bot af kan stellen op je eigen strategie. 

De crypto robot van BitTrader scoort in veel recensies goed op nauwkeurigheid, informatie en het storten en opnemen van geld. 

FAQ

Veelgestelde vragen

BitTrader doet geen uitspraken over hoeveel er te verdienen is met de crypto robot. Je bent daarnaast voor de winst ook voor een groot deel afhankelijk van de ontwikkelingen in cryptomarkt. Als alle koersen stijgen, is het natuurlijk makkelijker om een grote winst te boeken dan tijdens een bear market.

Je kunt gratis een account aanmaken bij BitTrader, maar ze houden wel een deel van de winst die de robot maakt voor jou in om hun kosten mee te kunnen vergoeden. Om te kunnen beginnen op het platform van BitTrader moet je eerst minimaal €250,- storten. 

Het storten en opnemen van geld bij BitTrader zou snel moeten verlopen. Ze maken gebruik van elektronische betaalmethodes als Skrill wat het makkelijker moet maken om ook snel geld op je Skrill-account uit te kunnen laten betalen. 

Bij alles wat je doet op het gebied van cryptocurrency loop je risico en dus kun je ook geld verliezen met BitTrader. De robot doet alles op basis van analyses door AI en algoritmes, maar de cryptomarkt blijft onvoorspelbaar, ook voor robots.