BitVestment Ervaringen – Betrouwbaar? De Ultieme Test

bitvestment logo

BitVestment is een robot die voor jou kan handelen in cryptocurrency. Je kunt met de robot al beginnen met een storting van €250,-.

De robot analyseert voor jou alle markten en gaat op zoek naar investeringen die je geld op kunnen leveren. Hiervoor gebruikt het geavanceerde techniek zoals AI en algoritmes. 

Coinspot heeft de crypto robot getest om te controleren of het een betrouwbare crypto robot is. Lees snel verder om erachter te komen waar jij op moet letten bij het aanmaken van een Bitvestment account. 

BitVestment is een platform met een eigen crypto robot die voor jou 24 uur per dag investeringen in cryptocurrency kan doen. 

De software van het platform werkt door middel van complexe algoritmes en AI. Daarmee kunnen zij de cryptomarkt analyseren. 

Met de robot moet je gemakkelijk winst kunnen maken op crypto-investeringen die automatisch gedaan worden. Je hebt zelf nog wel enige mate van controle over deze investeringen. 

Je kunt namelijk wel een aantal dingen instellen op de crypto robot. Zo kun je kiezen hoeveel de robot mag verhandelen, maar ook welk risicio de trading bot mag nemen tijdens het handelen. 

Vervolgens kun je altijd deze instellingen aan blijven passen om zo de strategie up-to-date te houden. 

Naast Bitcoin kan de bot ook in veel andere cryptomunten investeren. Dit zijn de meest bekende cryptomunten zoals Ethereum, Cardano en veel van de andere cryptomunten met de grootste marktwaardes. 

Hoe werkt het? – BitVestment Review

Je hebt al kunnen lezen dat BitVestment onder andere computer algoritmes gebruikt om verschillende cryptomarkten te analyseren. Bij deze analyses zoekt de robot continu naar mogelijke investeringen die winst gaan opleveren voor de gebruiker. 

Een crypto robot kan dit natuurlijk op een veel hogere snelheid dan wanneer een investeerder deze analyses handmatig doet. 

Daarnaast is de robot in staat om 24 uur per dag, 7 dagen per week deze analyses uit te voeren. Het enige dat jij hoeft te doen is de robot in te stellen en hem vervolgens aan te zetten. 

Er is geen applicatie van BitVestment en dus kun je alleen de website van de robot trader gebruiken. Die website is zowel op een computer als op je smartphone te gebruiken. 

Iets anders waar crypto robots in uitblinken is dat ze over het algemeen sneller kunnen handelen dan individuele investeerders. Ze verwerken nieuws en indicatoren sneller dan een mens en profiteren daardoor van de beste prijzen. 

bitvestment account aanmaken

Er wordt door BitVestment geen bewering gedaan over het winstpercentage. Bij veel andere crypto robots wordt er wel vaak geadverteerd met extreem hoge, en onwaarschijnlijke, winstpercentages.

Het nadeel is wel dat je nog geen idee hebt wat de mogelijke winst kan zijn zodra je bij BitVestment aan de slag gaat met echt geld. 

Later in deze BitVestment review zul je er meer over lezen, maar je kunt voordat je met echt geld aan de slag gaat beginnen met een demo-rekening. Met die rekening kun je kijken hoe de robot werkt door virtueel geld te gebruiken.

Is BitVestment betrouwbaar? De bevindingen van Coinspot

Uiteindelijk wil je natuurlijk één ding weten; kun je BitVestment vertrouwen of niet? Het is lastig om bij BitVestment te beoordelen of de service veilig en betrouwbaar is. 

Online kom je veel recensies tegen over de software die uitsluitend positief zijn. Hieruit zou je kunnen concluderen dat de robot goed werkt, maar of deze recensies onafhankelijk zijn en de waarheid bepleiten is nog maar de vraag. 

Of de algoritmische technologie echt gaat werken is daarnaast ook afhankelijk van de stand van zaken op de cryptomarkt. In principe is de technologie in staat om de juiste beslissingen te maken. 

Doordat je zelf ook nog enkele keuzes moet maken in het instellen van de bot zijn er wel een aantal variabelen waar je rekening mee moet houden. Door zelf het risiconiveau te bepalen heb je wel effect op de mogelijke winst of verlies die gemaakt wordt. 

Een BitVestment Account openen – stap voor stap

Om te beginnen bij BitVestment hoef je alleen maar een account aan te maken en geld te storten. Dit kan in een paar minuten geregeld zijn zodat jij direct kan beginnen op het platform. 

Hieronder bespreken we de stappen die nodig zijn voor het registreren van een account bij BitVestement. Neem deze stappen door of begin direct bij BitVestment

Stap 1: Aanmelden bij BitVestment

bitvestment logo

Ga naar de website van BitVestment en maak je account aan door je voor- en achternaam op te geven. Daarnaast moet je ook een geldig e-mailadres en telefoonnummer afgeven zodat BitVestment je kan contacteren. 

In de volgende stap hoef je pas een wachtwoord aan te maken voor je account en kun je de registratie voltooien. Hiermee krijg je overigens nog niet meteen toegang tot het platform van BitVestment. 

Start 2: Stort €250,-

Nu je account aangemaakt is, kun je ook geld gaan storten op het platform. Je moet eerst geld storten voordat je toegang krijgt tot het hele platform, dit moet bijvoorbeeld ook als je alleen van de demo-rekening gebruik wilt maken. 

De minimale storting bij BitVestment is €250,- en het is aan te raden om alleen te storten als jij de dienst helemaal vertrouwt. Verder moet het ook geld zijn dat je bereid bent om te verliezen mocht het slecht gaan met de cryptomarkten. 

Je kunt bij BitVestment geld storten via een aantal handige betaalmethodes zoals bankoverschrijving, creditcard, maar ook digitale betaalmethodes als Skrill en Klarna. 

Stap 3: Demohandel

De robot moet helemaal autonoom gaan handelen voor je, maar toch is het handig om het platform goed te leren kennen. Hiervoor heeft BitVestment een demo-rekening voor iedereen die zich aangemeld heeft en geld heeft gestort. 

Met dat demo-account kun je alvast kijken hoe het platform er uit ziet, welke mogelijkheden je hebt met het instellen van de robot en hoe de crypto robot te werk gaat. 

Dit helpt je om beter te beginnen zodra je met echt geld aan de slag gaat. Dit voorkomt mogelijke problemen en kan je helpen met het instellen van de BitVestment crypto robot. 

Je kunt bij BitVestment ook handmatig handelen en alle beslissingen zelf nemen. Ook dit kun je alvast uitproberen via de demohandel van de robot. 

Stap 4: Live handel

Tijd om echt aan de slag te gaan. Je hebt al geld gestort dus niets staat meer in de weg om de robot aan te zetten en deze de eerste investeringen te laten doen.

Blijf zeker de eerste tijd kritisch en probeer met enige regelmaat winst van het platform af te halen. Kijk ook of de robot goed genoeg presteert en wat jij mogelijk in de instellingen kan veranderen om dit te verbeteren. 

Hoeveel geld kan ik verdienen met BitVestment?

BitVestment doet geen beweringen over hoeveel geld je kunt verdienen met de software van het platform. Het enige wat op de website terug te vinden is, is een verwachting dat de Bitcoin prijs kan stijgen tot meer dan €300.000,-. 

Als dat gebeurt, kun je natuurlijk enorme winsten boeken met de crypto robot. Het probleem met de markt van cryptocurrency is wel dat het zo volatiel is dat ook een crypto robot waarschijnlijk niet stabiel winst voor je kan maken.

Je kunt dus niet van tevoren voorspellen hoeveel winst je gaat maken en elk platform dat dat wel doet, is waarschijnlijk niet betrouwbaar. 

Is BitVestment betrouwbaar? De test

Met 100% zekerheid stellen dat BitVestment betrouwbaar is kunnen we niet. Na het bekijken van de stroom aan positieve recensies die online te vinden zijn, kun je dat idee mogelijk wel krijgen. 

Bij elke investering in cryptocurrency is het belangrijk dat je extreem kritisch blijft op welk platform je gebruikt en waar je jouw geld of crypto opslaat. 

Het aanmaken van een account is bij BitVestment gemakkelijk en ook geld storten kost weinig tijd. Verder zijn er geen klachten te vinden over het platform en haar gebruiksvriendelijkheid. 

BitVestment vs. andere crypto robot-handelaren

BitVestment lijkt erg op andere crypto robots zoals Bit Profit en Bitcoin PrimeDeze robots laten weinig van zichzelf zien totdat je een account aangemaakt hebt en geld gestort hebt op het platform. 

Verder is BitVestment een geschikte crypto robot om te gebruiken als je naast Bitcoin ook andere investeringen wilt doen. BitVestment heeft namelijk nog tientallen andere cryptomunten verkrijgbaar via de robot. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoeveel je kan verdienen met BitVestment is afhankelijk van een aantal variabelen. Zo gaat het om het risico dat je ingesteld hebt, hoeveel geld je wilt investeren en welke strategie je gekozen hebt. Daarnaast hangt het natuurlijk ook af van de ontwikkelingen op de cryptomarkt die van grote invloed zijn op het mogelijke aantal trades dat de robot kan vinden. 

Het kost niks om met BitVestment te beginnen. Pas later zal er een deel van de winst die de robot voor je maakt ingehouden worden zodat BitVestment de kosten die zij maken compenseren. 

Je kunt geld storten bij BitVestment door middel van bankoverschrijving, creditcard of elektronische betaalmethodes als Skrill en Klarna. 

Je kunt altijd geld verliezen met investeringen in cryptocurrency en dus ook bij BitVestment.