Crypto Genius Ervaringen: Betrouwbaar Trading Robot?

crypto genius logo

Crypto Genius is een crypto-robot die beweert dat je tot 5000 euro per dag kunt genereren met een storting van minder dan 1.000 euro per dag met hun software.

Crypto Genius is een van de meest populaire robots van dit moment.

 Maar is Crypto Genius betrouwbaar? Wij hebben strenge tests uitgevoerd en kunnen bevestigen dat deze robot betrouwbaar lijkt.

De app beweert dat het mogelijk is om tot 5000 euro per dag te verdienen met deze robot. Je hebt geen handelservaring nodig om hem te gebruiken, aangezien hij volledig automatisch werkt.

Dit betekent echter niet dat de robot risicoloos is. Crypto Genius heeft een gerapporteerde nauwkeurigheid van 99%.

In deze review zullen we enkele van de aspecten van Crypto Genius bekijken en we zullen ook tips geven om je te helpen het meeste uit deze bot te halen.

Crypto Genius is een handelsalgoritme dat handelt in bitcoin en andere cryptos.

Deze robot zou hoogfrequente handelsstrategieën toepassen om te profiteren van stijgende en dalende cryptomarkten. 

Bovendien is het volledig automatisch, wat betekent dat je geen handelservaring nodig hebt om het te gebruiken. Een diepgaande analyse van de reviews op de site laat zien dat de meeste traders claimen tussen de €700 en €1500 per dag te verdienen.

Zoals eerder vermeld, is deze bot 100% automatisch.

Wij raden je aan een review van Cryptosoft te lezen als je op zoek bent naar een semi-automatische robot. Volautomatische robots vereisen geen handelservaring om ze te gebruiken. Semi-automatische robots kunnen echter gespecialiseerde vaardigheden vereisen.

Bovendien hebben volledig geautomatiseerde robots niet veel tijd nodig om accounts te beheren.

Met Crypto Genius heb je slechts 20 minuten per dag nodig. De rol van de handelaar met deze robot is het openen en sluiten van handelssessies en het oogsten van winsten.

Gebruikers reviews raden je ook aan om alle handelssessies aan het einde van elke handelsdag af te sluiten.

Zorg er bovendien voor dat je winsten opneemt zodra je ze verdient, tenzij je ze wilt herinvesteren. Als je je winst op je rekening laat staan, betekent dit dat deze opnieuw wordt geïnvesteerd, wat meer risico’s met zich meebrengt.

Als het gaat om handelsplatformen, biedt Crypto Genius een volledig intuïtieve web-trader. Dit betekent dat je geen software hoeft te installeren. De web-trader is mobiel-vriendelijk, wat betekent dat je je account direct vanaf je smartphone kunt monitoren.

Hoe werkt Crypto Genius?

Crypto Genius past de strategieën toe die gebruikt worden bij hoogfrequente handel in aandelen en forex markten. Deze strategieën houden het gebruik van Big Data in voor het nemen van handelsbeslissingen.

Trading algoritmes zijn nauwkeuriger dan menselijke algoritmes, omdat ze enorme hoeveelheden data binnen een fractie van een seconde kunnen analyseren en transacties kunnen uitvoeren.

De afhankelijkheid van Big Data betekent naar verluidt dat er nauwkeuriger handelsbeslissingen worden genomen.

Robots zoals Crypto Genius kunnen zowel de fundamentele als de technische analyse uitvoeren. In fundamentele analyse, identificeert de bot nieuws wanneer en plaatst overeenkomstige transacties.

Als een bepaalde beurs wordt gehackt en de cryptoprijzen dalen, detecteert de robot dit nieuws vroegtijdig en voert hij de strategieën uit die geld verdienen in dalende markten. Technische analyse is daarentegen het afleiden van inzichten uit historische gegevens.

Hoogfrequente handel beweert enorme winsten te genereren, omdat het gebruik maakt van elke kans die zich voordoet.

Dit verklaart waarom de beste cryptorobot rapporteert dat er enorme winsten per dag worden gemaakt. Bovendien genieten algoritmische handelaren ook van een hefboomwerking.

crypto genius dasboard

Is Crypto Genius betrouwbaar?

Crypto Genius lijkt een legitieme handelsbot te zijn, opgericht door Chris Peterson, een handelsgoeroe en software-ingenieur.

Peterson is een bekend persoon in de kringen van de algoritmische handel en heeft verschillende prijzen gewonnen. Zijn waarde wordt geschat op een bedrag van 500 miljoen euro, waarbij zijn kritische investeringen in de handel in algoritmes liggen.

De Crypto Genius bot is een van zijn meest succesvolle producten. Uit ons onderzoek blijkt dat er veel succesverhalen zijn over deze bot. Degenen die het hebben geprobeerd melden dat ze enorme winsten hebben gemaakt tijdens het eerste uur van de handel.

Wat de legitimiteit betreft, vinden we deze bot betrouwbaar. Het lijkt een hoge mate van transparantie, een goede reputatie, een uitstekende klantenservice en een veilig platform te hebben.

Coinspot houdt rekening met vijf factoren bij het bepalen van de legitimiteit van een handelsbot. Deze omvatten transparantie, reputatie, consistente klantenservice en veiligheid.

Stappen rekening openen bij Crypto Genius

Het openen van een rekening met Crypto Genius is een eenvoudig en veilig proces. De website beweert een veilig aanmeldingsproces te hebben door de maatregelen die zijn genomen om de gegevens van gebruikers te beschermen.

Crypto Genius website en handelsplatform heeft een SSL-certificaat en is daarom veilig voor een datalek. Secure Socket Layer (SSL) is een protocol dat ervoor zorgt dat alle gegevens die door een platform gaan versleuteld zijn en niet door hackers gelezen kunnen worden.

Crypto Genius beweert dat het de gegevens van gebruikers niet deelt met derden. Van zwendelrobots is bekend dat ze gegevens delen met andere oplichters zonder toestemming van de eigenaar van de gegevens.

Bovendien moet Crypto Genius zorgvuldig en veilig omgaan met factuurgegevens. Voor de juiste maatregelen ter bescherming van gegevens is het noodzakelijk dat platforms zich na gebruik ontdoen van de gevoelige gegevens van gebruikers.

Als het gaat om het wachtwoordbeleid, heeft Crypto Genius maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat gebruikers veilige wachtwoordpraktijken in acht nemen.

Dit is zeer belangrijk omdat de meeste cyberaanvallen beginnen met slechte wachtwoordpraktijken. 

Stap 1: Aanmelden

crypto genius inlog panelHier dien je een registratieformulier in te vullen op de Crypto Genius website. Je dient gegevens in te vullen zoals naam, e-mail en telefoonnummer.

Coinspot vindt het aanmeldingsproces eenvoudig en snel. Het duurt minder dan drie minuten om het proces te doorlopen.

Hun website is zeer intuïtief en laadt snel. Crypto Genius is alleen beschikbaar in bepaalde landen.

Stap 2: Storten

Na aanmelding wordt je naar de stortingspagina geleid. Je moet een storting doen om toegang te krijgen tot de webhandelaar.

Crypto Genius accepteert stortingen via Visa, Master Card, Wire Transfer, Bitcoin, Maestro, Neteller, Web Money en Skrill. Andere methoden kunnen worden geaccepteerd, afhankelijk van de partner broker.

De minimale storting die nodig is om met deze robot te handelen is 250 euro. Houd er rekening mee dat dit bedrag het handelskapitaal is en niet de kosten van de robot.

Crypto Genius brengt geen licentiekosten in rekening. Er is echter een kans dat er in de toekomst een vergoeding zal worden ingevoerd naarmate het aantal gebruikers blijft groeien.

Veel handelaren hebben nu van de gelegenheid gebruik gemaakt om een gratis account te krijgen.

Stap 3: Demo-account

Crypto Genius biedt een demorekening om handelaren vertrouwd te maken met hun handelsplatform voordat ze live gaan handelen. Deze rekening heeft alle functies van het live handelsplatform.

Het is belangrijk om op te merken dat de winsten en verliezen ontvangen via dit platform niet weerspiegelen wat je krijgt in live trading. Het Crypto Genius demo platform is alleen ter illustratie.

crypto genius inkomsten

Stap 4: Live trading

Na de demo word je doorverwezen naar het live handelsplatform. Hier hoef je alleen maar handelssessies te openen en te sluiten en hopelijk winst te oogsten.

Je hebt ook een optie om verschillende handelsstrategieën uit te proberen. Zoals eerder vermeld is Crypto Genius een volautomatische handelsrobot.

Dit betekent dat hij al het onderzoek en de uitvoering van de handel doet.

Gebruikersreviews melden dat het mogelijk is om een winst te maken tot €1k per dag met een storting van minder dan €500,- per dag. Er wordt beweerd dat hoogfrequente handelsstrategieën zeer winstgevend zijn in alle markten, inclusief crypto.

Crypto Genius: Belangrijkste kenmerken

Uitbetalingen

De website beweert dat gebruikers beweren dat ze met Crypto Genius €5000 winst per dag maken met Crypto Genius.

Verificatiesysteem

Het verificatieproces van Crypto Genius is eenvoudig en zeer veilig. Na aanmelding wordt je alleen nog maar gevraagd om je e-mail en telefoonnummer te verifiëren. Coinspots onderzoek toont aan dat Crypto Genius de online veiligheid van gebruikers serieus neemt.

Opname

We kunnen bevestigen dat het onttrekkingsproces met deze robot naadloos verloopt. Het enige wat je hoeft te doen is een opnameformulier op hun website in te vullen. Je krijgt je geld in de komende 24 uur.

Kosten/vergoedingen

Crypto Genius is momenteel een gratis handelsrobot. Met de stijgende vraag is het echter zeer waarschijnlijk dat zij in de toekomst een licentievergoeding zullen invoeren.

Klantenservice

Deze robot biedt een uitstekende klantenservice. Onze live test toont aan dat ze minder dan een minuut nodig hebben om te reageren op vragen via de telefoon en live chat.

Hoe haal je het meeste uit Crypto Genius?

Ook al is Crypto Genius automatisch, er zijn verschillende dingen die een handelaar kan doen om er het meeste uit te halen. Deze omvatten:

Is Crypto Genius legitiem?

Crypto Genius lijkt een legitieme robot te zijn.

Crypto Genius onthult alle cruciale details, inclusief wettelijke registratie en de identiteit van de oprichters. Dit betekent dat ze bereid zijn om de verantwoordelijkheid voor hun platform op zich te nemen.

Wij raden je aan om te beginnen met de minimale storting van €250 en kapitaal toe te voegen wanneer je comfortabel bent met het platform.

FAQ

Veelgestelde vragen

Crypto Genius vereist een minimale storting van 250 euro. Begin met de minimale storting en voeg later kapitaal toe.

Gebruikers beweren dat je met deze robot tot €5000 aan winst kunt verdienen. De meerderheid van de handelaren melden dat ze gemiddeld €1500 per dag verdienen.