Cryptosoft Robot Ervaringen: Betrouwbaar? De ultieme test

cryptosoft bot logo

In deze review analyseren we Cryptosoft, een zeer populaire robot. Sommige mensen zien Cryptosoft als de ultieme manier om gemakkelijk geld te verdienen met cryptocurrencies. Anderen zeggen dat het pure zwendel is. Maar wie moet je geloven?

We hebben de bot voor je beoordeeld en zijn tot de conclusie gekomen dat er geen sprake van oplichterij is.

Je moet natuurlijk wel opletten hoe je je geld investeert. Vergeet niet dat alle beleggingsmogelijkheden een bepaald risico met zich meebrengen. Dit geldt met name voor de cryptovaluta’s, die nog relatief jong zijn op de financiële markten.

Als je meer wilt weten over hoe dit werkt moet je zeker verder lezen.

Cryptosoft is een geprogrammeerd platform dat bedoeld is om de investeringen van gebruikers in cryptocurrencies te begeleiden. De software analyseert de prijzen van cryptovaluta’s en de markt en suggereert welke investeringen veilig zijn om te doen. 

Als de bot voorspelt dat de prijs van een cryptovaluta zal stijgen, dan zal het investeerders aanraden om het tegen de laagste prijs te kopen en het vervolgens te verkopen wanneer de waarde ervan stijgt.

Het idee erachter is dat het systeem je zal vertellen welke Bitcoin en andere cryptovaluta’s je moet kopen en/of verkopen om je te helpen winst te maken. Met andere woorden, de software volgt automatisch een investeringsstrategie en heeft de functie om een fysieke handelaar bijna te vervangen. Het idee van de app is dat gebruikers achterover kunnen leunen terwijl de robot voor je handelt.

In feite wordt beweerd dat zelfs de minst ervaren gebruikers met auto-trading, slechts 20 minuten per dag nodig hebben om de investeringen te controleren.

De software beweert dat als gebruikers besluiten om handmatig te handelen (wat alleen meer ervaren handelaren zouden moeten doen), er meer tijd nodig zal zijn van de gebruiker om handelssignalen, geschiedenis en opties van de software te analyseren en winstgevende investeringen te identificeren.

Hoe werkt het?

De software is ontworpen om een algoritme te volgen dat de handelssignalen en veranderingen in de markt identificeert en gebruikt deze als hints om de om de beste investeringen te plaatsen.

Cryptosoft biedt ook de mogelijkheid om een aantal van de instellingen aan te passen. Je kunt de handelsstrategie van de software personaliseren om deze beter af te stemmen op je strategische voorkeuren.

De algoritmes van auto-trading bots zoals Cryptosoft, volgen echter de handelsstrategieën waarmee ze geprogrammeerd zijn. Elke robot op de markt heeft dus totaal verschillende algoritmes, wat ook betekent dat oplichterij voorkomt.

In feite zijn er software die eigenlijk ontworpen zijn om je geld te laten verliezen, dus we raden je aan om voorzichtig te zijn en niet in zee te gaan met frauduleuze platformen. Daarom testen en beoordelen we robots individueel; hun effectiviteit en betrouwbaarheid varieert per software.

De geautomatiseerde handel optie (auto trading) is ontworpen om de gebruiker tijd te besparen. Zodra de automatische handel begint, zal Cryptosoft het beste moment voorstellen om een investering te plaatsen en wanneer het tijd is om het order af te sluiten.

Natuurlijk heb je de mogelijkheid om Cryptosoft’s investeringssuggesties te negeren en zelf de keuzes te maken.

1 ding om in gedachten te houden is echter dat de handel met cryptocurrencies vergelijkbaar is met de handel in de aandelenmarkt, als je investeert in een cryptomunten en de waarde ervan daalt, verlies je je kapitaal.

Is Cryptosoft betrouwbaar? De bevindingen van Coinspot

Sommige reviews op het internet noemen het een zwendel, maar we hebben het platform getest en geloven dat het een betrouwbaar platform is waar je bitcoin kunt verhandelen.

De software is gebaseerd op een hightech algoritme waarmee het systeem nauwkeurige en geautomatiseerde handel voor je kan plaatsen. Cryptosoft beweert een indrukwekkend succespercentage te hebben, in tegenstelling tot veel andere robots

Natuurlijk zijn er ook andere robots die wij net zo goed vinden als Cryptosoft, zoals Bitcoin Profit en Bitcoin Revolution.

Cryptosoft: betrouwbaar of niet? Het oordeel!

1. Kans op winst

Op de Cryptosoft website zijn gebruikers volgens de makers verzekerd van een winst van 5.489 euro in de eerste 24 uur.

Hoewel je deze winst in eerste instantie waarschijnlijk niet maakt, maakt Cryptosoft gebruik van een van de meest geavanceerde technologieën op de markt en hun website beweert dat de app zeer vaak winst genereert.

De prestaties kunnen echter variëren en je moet ook een paar verliezen verwachten tijdens het handelen.

2. Uitbetaling van winsten

Tijdens onze test hebben we een uitbetaling gevraagd om te zien hoe lang het duurde voordat onze opname werd verwerkt. Dit duurde minder dan 24 uur.

Andere robots kunnen tot 10 dagen nodig hebben om opnames te verwerken, deze bot doet het in minder dan een dag. Informatie over de tarieven en commissies is beschikbaar op de officiële website..

3. Goede klantenservice

Op Cryptosoft vind je effectieve en professionele klantenservice.

Medewerkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor alle vragen en je kunt op elk moment contact met hen opnemen via e-mail. Toen we het platform uitprobeerden, namen we contact op met de klantenservice en zij reageerden binnen 30 minuten.

Aan de slag met Bitcoin Crypotosoft

Het openen van een account bij Cryptosoft duurt 10 minuten en is vrij eenvoudig. Volg de onderstaande stappen.

Stap 1: Registratie

inlogpaneel cryptosoftHet registratieproces is gratis en vrij makkelijk. Je hebt enkele gegevens nodig, waaronder je naam, achternaam, e-mailadres, wachtwoord en telefoonnummer. Daarna krijg je een verificatiecode via je e-mail.

Je wordt gevraagd deze code in te voeren aan het einde van het registratieproces.

Stap 2: Stort 250 euro

Om te beginnen met handelen, wordt je gevraagd om een storting te doen van minimaal €250,-.

Je wordt doorgestuurd naar een webpagina waar je het geld kunt storten via Bitcoin, debet- of kredietkaart, Neteller of Pay Retailers.

Stap 3: Ontdek het systeem

Helaas heeft Cryptosoft geen demo-accounts beschikbaar voor investeerders om het platform te testen voordat ze hun storting doen. Het zou gebruikers in staat stellen om te zien hoe de Cryptosoft app zou werken met echt geld, en kan onzekere gebruikers misschien overtuigen om geld te storten op de rekening.

Je krijgt wel toegang tot de handelsgeschiedenis en opties om een idee te krijgen van hoe de robot er eigenlijk uit ziet voordat je echt gaat handelen.

Stap 4: Start met handelen

Zodra je geld op je Cryptosoft-rekening hebt gestort, kun je beginnen met handelen.

Voordat je de automatische handel start, wordt je gevraagd om het risiconiveau in te stellen op ‘laag’, ‘gemiddeld’ of ‘hoog’, de maximale bedragen van de transacties die je wilt maken en hoeveel je wilt investeren en je gewenste winstniveau voor elke transactie.

De Cryptosoft bot zal dan een algoritme volgen dat zal suggereren welke investeringen je het beste kunt doen.

cryptosoft handel

Hoe geld verdienen met Cryptosoft?

Er zijn tal van reviews die Cryptosoft in een slecht daglicht stellen en die beweren dat de software complete oplichterij is.
 
Terwijl de markt voor cryptografie groeit en het proces steeds meer aandacht krijgt, zijn er steeds meer scams op het web in omloop.
 
Er gaan zelfs geruchten dat alle cryptocentrische valuta’s zwendel zijn. Het is dan ook geen verrassing dat Cryptosoft onder arendsogen wordt bekeken. Gebaseerd op onze test lijkt de app effectief en we hebben duizenden getuigenissen van gebruikers gevonden die beweren dat ze winst hebben gemaakt met deze app.
 
Er is echter altijd een risico, dus handel voorzichtig en houd rekening met de volgende punten bij het handelen met het Cryptosoft systeem: 
verkopen en kopen cryptosoft

Cryptosoft Review: Ons oordeel!

Op basis van onze test van de software kunnen we concluderen dat Cryptosoft legitiem en betrouwbaar lijkt. De website beweert dat je binnen de eerste 24 uur meer dan 5.000 euro zult verdienen.

Hoewel je misschien niet precies dat bedrag verdient, beweert Cryptosoft dat gebruikers fatsoenlijke winsten kunnen verdienen door de juiste investeringen te doen. Houd er rekening mee dat er, zoals op alle handelsplatformen, een risico is van gedeeltelijk of volledig verlies van je kapitaal, dus we raden je aan om klein te beginnen.

Vergeet niet dat alle beleggingsmogelijkheden een bepaald risico met zich meebrengen. Dit geldt met name voor de cryptocurrencies, die nog relatief jong zijn op de financiële markten.

FAQ

Veelgestelde vragen

Nee, het aanmeldingsproces is gratis. Cryptosoft vraagt alleen een betaling van ten minste €250 om de handel te starten.

Nee, de app is geschikt voor beginners, maar we raden je aan om de tijd te nemen om te leren hoe je de app kunt gebruiken voordat je investeringen plaatst. Wij raden ook aan om te beginnen met de handel en kleine hoeveelheden geld te investeren om je risico’s van kapitaalverlies te minimaliseren.

Met de juiste investeringen beweren gebruikers dat ze in korte tijd aanzienlijke hoeveelheden geld hebben bereikt. Volgens de website hebben gebruikers binnen 24 uur tot €13.000 winst bereikt. De verdiensten zijn misschien niet voor iedereen even hoog, maar Cryptosoft beweert het potentieel te hebben om aanzienlijke winsten voor haar gebruikers te genereren.