Ekrona – Ervaringen & Resultaten van onze Test

ekrona logo

Net zoals andere cryptomunten is het Zweedse Ekrona gebaseerd op beloftevolle blockchaintechnologie.

De Ekrona-site is volledig gereguleerd en is de enige plek waar je als belegger deze cryptomunt kunt kopen en verkopen. Met tokens van deze cryptocurrency kun je in winkels over de hele wereld aankopen doen.

Voor de uiteindelijke lancering van Ekrona is het team gedurende vele jaren bezig geweest om de talrijke innovatieve functies in te plannen en uit te voeren.

Op het Ekrona-platform kunnen handelaars en investeerders deze munt niet alleen kopen of verkopen, maar ook ruilen.

Ekrona-gebruikers hebben de klok rond toegang tot deze cryptobot. Deze houdt de cryptomarkten voortdurend in de gaten en voert volledig automatisch transacties uit zodra het interessante prijsbewegingen detecteert.

Dit platform zou gebaseerd zijn op een uiterst moderne vorm van kunstmatige intelligentie die zelfs voor ervaren handelaars een heuse meerwaarde kan betekenen op momenten dat de cryptomarkt plots daalt of stijgt.

De kans is groot dat de overdreven claims op de Ekrona-website niet echt zijn. Toch wil dit niet zeggen dat het volledige platform per se oplichterij zou zijn.

In deze Ekrona-beoordeling ontdek je gedetailleerde informatie over dit platform, zoals wat het exact omvat, of het een betrouwbare robot is en hoe het gesteld is met de efficiëntie ervan.

Ekrona is een online cryptoplatform waarmee je automatische transacties met Ekrona-munten kunt doen. Dit alles is mogelijk dankzij een robot met een beweerd handelspercentage van meer dan 99%.

Omdat deze nauwkeurigheid niet door statistieken of een andere bewijsvorm wordt ondersteund, is het echter erg moeilijk te vertrouwen.

Hoewel je de Ekrona-website perfect kunt gebruiken om een beroep te doen op de automatische handelsfunctionaliteiten, is het onmogelijk om deze mate van nauwkeurigheid daadwerkelijk te bereiken.

Het grootste nadeel is dat je op deze website slechts met één munt aan de slag kunt, en dat is Ekrona.

Ondanks het feit dat dit alles volledig geautomatiseerd is en het geheel volledig kunt laten draaien volgens het voorgestelde algoritme, kun je er als gebruiker ook voor kiezen om handmatige instellingen op te geven.

Zo kun je het systeem bijvoorbeeld de opdracht geven om munten aan te kopen zodra de prijs onder een bepaald niveau zakt, of om de Ekrona-prijs te volgen en pas te verkopen als deze een op voorhand bepaald niveau bereikt.

Voordelen van het gebruik van Ekrona

Gebruikers van de Ekrona-site kunnen rekenen op een aantal interessante voordelen:

Eerlijkheidshalve moeten we echter ook enkele nadelen vermelden:

Is Ekrona een scam?

Dankzij het Ekrona-platform kun je een automatische robot namens een gebruiker bepaalde transacties op de cryptocurrency markt laten plaatsen.

Online kun je verschillende testimonials vinden die de voordelen van de Ekrona-munt nader toelichten. Hierdoor mag je ervan uitgaan dat deze handelsrobot betrouwbaar en zeker geen oplichterij is.

ekrona official ekrona distributor

Toch zijn er ook een aantal valse beoordelingen die stellen dat de Ekrona-robot wordt aanbevolen door internationale beroemdheden omdat het geheel nog relatief nieuw is. In deze context is het doel het investeringstarief te verhogen.

Hou er echter rekening mee dat al deze beweringen vals zijn.

En dat is nog niet alles, want Ekrona beweert ook dat hun robot kan terugvallen op een succespercentage van 99% en dat de gebruikers van deze munt rijk zullen worden omdat het de valuta van de toekomst is.

Ook dit klopt niet, want geen enkele robot slaagt erin zo nauwkeurig te zijn.

Dit is meteen ook de reden waarom je niet al je kapitaal op één enkele robot mag inzetten. Wat je best wel kunt doen, is de beschikbare parameters nader bekijken en zodanig aanpassen dat ze alleen maar de door jou gewenste transacties uitvoeren.

Besluit

Het Ekrona-platform is zowel voor beginnende als ervaren handelaars opvallend gebruiksvriendelijk. Zelfs als je nog nooit eerder met crypto aan de slag bent gegaan, kan deze website dus iets voor jou betekenen.

Je hoeft zelfs niet volledig op het automatische algoritme te vertrouwen, want om je handelsstrategie te optimaliseren kun je ook handmatig beperkingen instellen.

Ekrona login: hoe maak je een account aan?

Net zoals gelijkaardige platformen, dien je ook bij Ekrona in eerste instantie een account aan te maken voordat je cryptomunten kunt beginnen verhandelen. Hiervoor dien je onderstaande stappen te doorlopen:

  1. Registreer je op de Ekrona-website
  2. Ga aan de slag met de demo-account
  3. Zorg voor een eerste storting
  4. Stel je robot in volgens de gewenste parameters en begin live te handelen

Stap 1: Registratie

Wil je als cryptohandelaar met Ekrona aan de slag? Dan dien je eerst een account op het platform aan te maken.

Om dit succesvol voor elkaar te krijgen, moet je de volgende persoonlijke informatie invullen: je volledige naam, je e-mailadres, je creditcard- en bankrekeninggegevens en je telefoonnummer.

Stap 2: Demo-account

Ekrona stelt een demo-account ter beschikking, die via de website toegankelijk is. Voordat je met echt geld begint te handelen, kun je hier best mee oefenen om het platform en de verschillende functionaliteiten beter te leren kennen.

Hierdoor kun je later met vertrouwen in een live omgeving beginnen handelen. Zodra je denkt het geheel voldoende te begrijpen, kun je vanuit de demo-account overstappen naar een live handelsomgeving.

ekorona is the future of cryptocurrency

Stap 3: Storting

Voordat je als handelaar naar zulk een live omgeving overstapt, dien je een eerste storting naar je account uit te voeren.

Hoewel het gebruik van dit cryptoplatform helemaal gratis is, moet er natuurlijk wel geld op je account staan om de makelaars de kans te geven de gewenste transacties uit te voeren.

Enkele voorbeelden van betaalsystemen die door makelaars aanvaard worden, zijn creditcards, debetkaarten, Skrill, Neteller en Payoneer.

Stap 4: Live handelen

Zodra deze storting op het platform is aangekomen, kun je live beginnen handelen door naar het dashboard te gaan, de gewenste extra opties aan te vinken en op de knop voor automatisch handelen te klikken.

De robot zal vervolgens de rest doen!

ekrona main page

Is de Ekrona-app betrouwbaar? Ontdek de meningen van experts!

Ben je benieuwd of het Ekrona-platform iets voor jou zou kunnen zijn? Dan zal de volgende analyse over verdiensten, klantenondersteuning, demo-account, verificatie, deposito’s/geldopnames en kosten zeker en vast een meerwaarde voor je zijn.

Zoals je zult merken zijn er bepaalde elementen die laten zien dat deze site bepaalde voordelen heeft. Toch zijn er ook andere aspecten die voor de nodige twijfel zorgen.

En net zoals andere platforms is er altijd een kans dat je je oorspronkelijke investering verliest.

Sommige gebruikers zouden met de hulp van dit automatisch handelsplatform maandelijks duizenden euro’s verdienen.

Hou er echter rekening mee dat je winstkansen grotendeels bepaald worden door je vermogen om de standaard parameters te wijzigen en door je bereidheid om bepaalde handelsrisico’s te aanvaarden.

De vele beoordelingen tonen aan dat je als Ekrona-gebruiker kunt rekenen op een uitstekende klantenondersteuning. Deze kun je als handelaar altijd en overal op professionele ondersteuning rekenen, ongeacht de tijdzone waarin je je bevindt.

Ook op het Ekrona-platform kun je als nieuwe gebruiker een beroep doen op een gratis demo-account.

Dankzij deze simulator kunnen handelaars wennen aan de functionaliteiten van de handelsrobot en zichzelf vertrouwd maken met de beschikbare handelsstrategieën.

Zodra je een Ekrona-account opzet, wordt je verstrekte informatie door een softwareprogramma geverifieerd. Zoals eerder al vermeld, moet je hiervoor je (voor)naam, e-mailadres en telefoonnummer opgeven.

Omdat dit proces snel en eenvoudig is, kan je kapitaal niet aan de verkeerde account worden toegevoegd.

Zodra je het platform de opdracht geeft om je winst uit te betalen, wordt dit verzoek binnen de 24 uur uitgevoerd. Bij andere robots kan dit in sommige gevallen een week, tien dagen of langer duren.

Handelaars kunnen volledig gratis een beroep doen op het Ekrona-platform. Er is dus geen sprake van verborgen kosten en als handelaar kun je zelf al je winst opnemen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Bij Ekrona kun je dankzij specifieke algoritmen rekenen op een probleemoplossende applicatie.

Zodra dit platform een interessante handelsopportuniteit heeft opgespoord, zal het een koop- of verkooporder in jouw naam plaatsen.

Zo profiteer je dus niet alleen van de voordelen van extra tijd, maar zul je ook meer winst kunnen maken.

De technologie achter Ekrona slaagt erin om opvallend goed op de sterke marktschommelingen in te spelen.

Bovendien kun je op elk moment van de dag inloggen om gewenste wijzigingen in jouw persoonlijk plan in te geven.

Vervolgens doet de robot alles in jouw naam en hoef jij je alleen nog maar te ontspannen. 

Dus ja, het klopt dat de Ekrona-website efficiënt is en doet wat het belooft te doen.

Op de website van dit automatisch handelsplatform staat er nergens iets vermeld over het maximaal aantal toegelaten transacties per dag.

Volgens sommige reviews is de totale hoeveelheid transacties echter onbeperkt.

Op basis van de verschillende functies en online reviews lijkt Ekrona een betrouwbaar platform te zijn.

Toch raden wij je aan om voorzichtig te zijn als je met deze (of een andere!) robot aan de slag gaat, want de cryptowereld kan omwille van de hoge marktvolatiliteit een potentieel gevaarlijke omgeving zijn.

Sommige gebruikers stellen met Ekrona veel geld verdiend te hebben. Omdat dit soort reviews misleidend kan zijn, kun je best voorzichtig zijn.

Niet alleen de huidige marktomstandigheden, maar ook jouw persoonlijke kennis van het platform, je ervaring en talrijke andere elementen bepalen hoe snel en hoe veel je met Ekrona kunt verdienen.

Zeker en vast, het Ekrona-platform blijkt uiterst gebruikersvriendelijk te zijn.

Je persoonlijke accountmanager kan je indien gewenst volledig begeleiden, zodat je verzekerd bent van een vlotte registratie en handelservaring.

Ervaar je toch problemen? Dan kun je de klantenservice van het platform contacteren.

Deze is de klok rond bereikbaar en zal je bij vragen of opmerkingen zo goed mogelijk helpen.