Geert Wilders Bitcoin 2023: Heeft hij geïnvesteerd?

Geert Wilders is een bekende Nederlandse politicus. Hij begon zijn politieke carrière in 1997 in de gemeenteraad van Utrecht.

Nadat hij al in 1989 lid was geworden van de VVD, werd Geert Wilders in 1998 Tweede Kamerlid voor deze liberale partij. In deze periode was hij zelfs mentor van de huidige minister-president Mark Rutte.

In 2004 verliet hij de VVD om zijn eigen fractie op te starten, de Groep Wilders.

Deze evolueerde later tot de PVV, de Partij voor de Vrijheid, waarvan Geert Wilders enig lid is.

Geert Wilders vrolijk gezicht Wikipedia
photo: Wikipedia

Geert Wilders staat in binnen- en buitenland bekend als een felle tegenstander van de Islam, de Europese Unie, de euro, immigratie en de vrijheid van meningsuiting.

Sinds enige tijd doet het gerucht de ronde dat Geert Wilders geïnvesteerd heeft in enkele populaire Bitcoin handelsrobots.

De vraag is of deze geruchten kloppen?

We zijn zelf op onderzoek gegaan en hebben geen bewijs gevonden dat Geert Wilders Bitcoin Pro, Bitcoin Lifestyle of The News Spy aanbeveelt.

Uit ons onderzoek blijkt wel dat deze robots ontzettend populair zijn bij gebruikers. Bovendien lijken ze ook legitiem te zijn.

Hieronder krijgt u een handig overzicht van deze drie Bitcoin handelsrobots.

Het gerucht over Geert Wilders die investeert in trading bots is op Twitter en Facebook viraal gegaan. Degenen die deze geruchten verspreiden, beweren dat Geert Wilders zijn fortuin bijna heeft verdubbeld sinds hij met zulke robots aan de slag ging.

Geert Wilders of betrouwbare bronnen hebben dit gerucht echter nooit bevestigd.

We kunnen stellen dat zulke beweringen meestal afkomstig zijn van valse nieuwsplatforms en roddelblogs.

Deze websites weten namelijk maar al te goed dat de kans groot is dat mensen zullen reageren op krantenkoppen die populaire trefwoorden associëren met bekende namen, zoals die van Geert Wilders.

photo: Twitter

De drie trading bots die in één adem met Geert Wilders worden genoemd, zijn een belangrijk doelwit voor roddelblogs omdat ze bovenaan staan in Google Trends.

We hebben Bitcoin Pro, Bitcoin Lifestyle en The News Spy bekeken en kunnen bevestigen dat dit legitieme robots zijn.

Bitcoin Pro

BitcoinPro is een Bitcoin trading bot die gebruikmaakt van AI-technologieën en handelt in BTC CFD’s met een veronderstelde dagelijkse ROI van bijna 200%.

bitcoin pro logo

Populaire CFD-paren waarmee u met Bitcoin Pro kunt handelen zijn BTC/USD, BTC/GBP, BTC/AUD en BTC/EUR.

U kunt ook cryptocurrencies ruilen voor crypto-paren, waaronder BTC/ETH, BTC/BCH, en vele andere. In totaal biedt Bitcoin Pro meer dan 45 BTC CFD-paren.

Dit maakt het naar verluidt de beste optie voor handelaren die op zoek zijn naar een verscheidenheid aan opties.

Verder past Bitcoin Pro ook High-Frequency Trading (HFT) en scalping-technieken toe. HFT houdt in dat robuuste computerprogramma’s een groot aantal orders in een fractie van een seconde afhandelen.

Scalpen is een handelsstijl die bestaat uit het inzetten op kleine koerswijzigingen.

Tot slot biedt dit platform ook een hefboomwerking tot 3000:1 aan, waardoor de transacties en veronderstelde winsten enorm worden vergroot.

Aangezien deze techniek riskant is, kunt u best alleen maar te handelen met datgene wat u zich kunt veroorloven om te verliezen.

Heeft Geert Wilders geïnvesteerd in Bitcoin Pro?

Het antwoord op deze vraag is negatief, omdat we geen betrouwbare nieuwsbron hebben gevonden die dit gerucht bevestigt.

Bitcoin Pro heeft wel een goede reputatie en lijkt legitiem te zijn.

Omdat het een populaire handelsrobot is, is het niet volledig onverwacht dat Bitcoin Pro zulke roddels aantrekt. Roddelplatforms combineren namelijk namen van beroemdheden met populaire sleutelwoorden om zo veel mogelijk klikken te genereren.

Bovendien wordt deze populaire marketingtechniek gevoed door de massale investeringen die met cryptocurrencies gepaard gaan.

Lees onze Bitcoin Pro beoordeling.

Hoe werkt de registratie bij Bitcoin Pro?

Iedereen kan live handelen met Bitcoin Pro, zelfs als u geen handelservaring heeft. U hoeft enkel maar de handleiding te doorlopen en te oefenen via de demoaccount.

Om met Bitcoin Pro aan de slag te gaan, kunt u zich hier aanmelden.

Homepagina van Bitcoin Pro

Vervolgens financiert u uw handelsrekening met minstens 250 EUR via debet/creditcard, e-wallet of bitcoin wallet of via overschrijving.

Nadat u alle Bitcoin Pro-handelsinstructies heeft bekeken en de mogelijkheden heeft getest in de demofunctie, kunt u een live sessie openen om geld te beginnen verdienen.

Bitcoin Lifestyle

Bitcoin Lifestyle is een handelsrobot die mensen bijstaat in het verhandelen van cryptocurrencies met als doel miljonair te worden.

bitcoin lifestyle cryptobot logo

We stellen ons echter wel de vraag of Bitcoin Lifestyle legitiem of oplichterij is.

Na grondig onderzoek kunnen we bevestigen dat deze populaire handelsrobot 100% betrouwbaar is.

Bovendien is Bitcoin Lifestyle zelfs toegankelijk voor mensen die helemaal geen handelservaring hebben. Nadat een gebruiker zijn account heeft ingesteld, hoeft hij alleen maar op de live-knop te klikken en zijn account dagelijks gedurende 20 minuten te controleren.

Helaas kunnen we wel niet garanderen dat u hiermee een miljoen euro per jaar zult verdienen, zoals sommige bronnen beweren.

Heeft Geert Wilders geïnvesteerd in Bitcoin Lifestyle?

We hebben het internet uitgekamd voor bewijs dat Geert Wilders in Bitcoin Lifestyle geïnvesteerd heeft, maar hebben niets gevonden.

Zulke geruchten over beroemdheden lijken dus uit de lucht te zijn gegrepen.

U kunt wel onze onbevooroordeelde beoordelingen over de verschillende soorten handelsrobots lezen.

Uit de analyse van Bitcoin Lifestyle blijkt deze robot in elk geval legitiem te zijn.

Lees de Bitcoin Lifestyle review.

Hoe werkt de registratie bij Bitcoin Lifestyle?

Het duurt slechts 15 minuten om een Bitcoin Lifestyle-account te openen, de software in te stellen en te beginnen handelen.

Hierbij moeten we wel opmerken dat deze robot alleen beschikbaar is in bepaalde geselecteerde landen.

Homepagina Bitcoin Lifestyle

Om met Bitcoin Lifestyle aan de slag te gaan, dient u niet over specifieke vaardigheden te beschikken.

De robot functioneert volledig automatisch, waarbij de gebruiker alleen bepaalde instrumenten voor risicobeheer moet instellen en vervolgens op “live handelen” moet klikken.

Dankzij de uitgebreide handleiding zou dit echter geen probleem mogen zijn. Zo ligt die miljonairsstatus ook binnen uw handbereik!

The News Spy

Een laatste en uiterst interessante handelsrobot is The News Spy. Zoals zijn naam doet vermoeden, pluist deze robot grote en kleine nieuwskanalen uit voor het meest recente nieuws over Bitcoin, cryptovaluta, financiën en economie.

the news spy logo

Als de software een bepaalde trend in een investering detecteert, zal het onmiddellijk aandelen, obligaties of cryptovaluta’s kopen of verkopen.

Deze software is in staat om ongelooflijk snel beslissingen te nemen en meer informatie dan eender welke mens te verwerken.

The News Spy heeft onze test in ieder geval met glans doorstaan.

Heeft Geert Wilders geïnvesteerd in The News Spy?

Het antwoord op deze vraag is: waarschijnlijk niet.

Er zijn geen aanwijzingen dat Geert Wilders op een of andere manier in virtuele munten, zoals Bitcoin, geïnvesteerd zou hebben.

Het spreekt voor zich dat cryptofans wel kunnen profiteren van dit aanbod.

Om uzelf te beschermen tegen grote verliezen, is het belangrijk om de oorspronkelijke investering zo laag mogelijk te houden.

Bekijk onze The News Spy test.

Hoe werkt de registratie bij The News Spy?

dashboard news spy

Nadat u het registratieformulier heeft ingevuld, kunt u een storting doen en onmiddellijk aan de slag gaan met het verhandelen van digitale munten.