Gert Verhulst: Investeert hij in Bitcoin?

Gert VerhulstGert Verhulst, (geboren 24 januari 1968) is een Belgisch televisiepresentator, acteur, zanger, scenarioschrijver en ondernemer. Eind jaren 80 werd hij bekend voor zijn rol in het televisieprogramma Samson en Gert, waar hij samen met de populaire fictieve hond Samson (vertolkt door Danny  Verbiest) vele harten veroverde.

Begin jaren 90 was Gert Verhulst ook te zien in verschillende andere televisieprogramma’s op de toenmalige BRT (red.: nu VRT) alvorens over te gaan naar de zender VTM in 1997.

In 1996 richt Gert samen met o.a. Danny Verbiest het bedrijf Studio 100 op wat later uitgroeit tot een megabedrijf met verschillende afdelingen in entertainment, van filmopname studios tot een pretpark toe.

Naast Samson en Gert zijn ook verschillende andere creaties van Verhulst uitgebracht via Studio 100.  Op 2 april 2019 maakte Verhulst bekend dat hij zou stoppen met zijn rol als Gert in Samson en Gert. Deze rol als baasje van Samson wordt verder opgevolgd door zijn dochter.

Ook stond Verhulst aan de wieg van verschillende musicals. Trouwens in één van deze musicals maakten de dames van K3 hun acteerdebuut. 

 

Wat is het vermogen van Gert Verhulst:

  • 2006 Verhulst verkoopt een deel van zijn aandelen in Studio 100 aan Fortis en is officieel miljonair.
  • 2017 Gert Verhulst is volgens verschillende nieuwsbronnen de rijkste zanger van Vlaanderen met een geschat vermogen van 56 miljoen euro.
  • 2019 Hij ontvangt een ereteken van de Vlaamse gemeenschap
  • 2020 Tijdens de Covid pandemie doen geruchten de ronde dat Gert Verhulst zwaar geïnvesteerd heeft in Bitcoin.
  • 2023 Coinspot onderzoekt het hele verhaal.

Men kan ervan uit gaan dat iemand met al deze ondernemingen dit hem geen windeieren gelegd gebracht heeft, waardoor hij vermoedelijk ook zijn fortuin belegt in verschillende investeringen van roerende en onroerende aard. Maar belegde hij daadwerkelijk ook in Bitcoin Robots?

De aanleiding van het nieuws gebeurde omdat zijn naam in diverse Bitcoin advertenties gebruikt werd alsof hij veel geld verdiend zou hebben aan deze handel. De presentator/zakenman is boos over het misbruik van zijn naam en zegt hier niets mee te maken te hebben. Laten we dus stellen dat hij niet belegd heeft in Bitcoin. Wat zou hij dan mislopen?

En waar gaat het precies over? En zijn al deze bitcoin robots nu een scam?

Coinspot zet eventjes een aantal bitcoin robots op een rijtje die we persoonlijk getest hebben.

btc era logotyp

De technologie achter het Bitcoin Era platform werkt dankzij een software die alle prijzen van Bitcoin op verschillende markten bijhoud.

Het houdt de huidige ontwikkeling van Bitcoin in de gaten en registreert extreme prijsfluctuaties zoals dalingen en stijgingen.

Dit stelt de bot in staat om eenvoudigweg Bitcoins te kopen of te verkopen wanneer de tijd erg gunstig lijkt en zo de best mogelijke winst te behalen.

Dit bespaart je veel tijd omdat je zelf niet voortdurend de prijzen hoeft te controleren en actief wordt.

Bitcoin Era doet dit werk voor je en je hoeft alleen maar wijzigingen aan te brengen in de instellingen.

Met de instellingen van Bitcoin Era kun je beginnen met handelen, maar je kunt ook de handel onderbreken als de marktsituatie je te ongunstig lijkt of als je in het algemeen een tijdje wilt pauzeren.

Je kunt hier ook investerings- en winstlimieten instellen, evenals het soort transacties dat je wilt dat de Bitcoin Era Bot voor je doet.

Heeft Gert Verhulst in Bitcoin Era geïnvesteerd?

De beweringen over Gert Verhulst en zijn betrokkenheid bij Bitcoin Era blijken niet bevestigd te kunnen worden.

De handel met deze robot kan zeker winst opleveren, maar we hebben geen aanwijzingen gevonden dat Gert Verhulst ook geld heeft verdiend met Bitcoin Era.

Registratie Bitcoin Era

Wil je weten hoe je zich kunt registreren bij Bitcoin Era?

Stap 1: Aanmelden
Registreer je in de eerste stap op de website van Bitcoin Era. Hier vindt je een eenvoudig registratieformulier op de startpagina waar je je persoonlijke gegevens zoals naam, e-mailadres en je mobiele telefoonnummer invoert. Om later op je persoonlijke account in te kunnen loggen, moet je vervolgens een wachtwoord naar keuze instellen.

Stap 2: Demo bekijken
Als je een beginner bent in de handel, kijk dan eens naar de demomodus van Bitcoin Era. Hier kun je de tijd nemen om alle functies en instellingen in Bitcoin Era uit te proberen zonder direct financieel risico te nemen.

Stap 3: Geld storten
Als je durft te gaan handelen, moet je eerst je rekening opwaarderen. Zodra je balans is aangevuld, kun je je traditionele handel starten bij Bitcoin Era. Start in het begin langzaam en stort het minimumbedrag van 250 €.

Later kun je stap voor stap verhogen en grotere bedragen investeren.

profit revolution logo

Bitcoin Profit Revolution is een software die automatisch bitcoins verhandelt en het is ontwikkeld door een groep enthousiaste Bitcoin traders.

Toen ze de recente stijging van de populariteit van verschillende crypto valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin en Monero opmerkten, besloten ze een oplossing te ontwikkelen die nieuwkomers in de online crypto trading wereld zou kunnen helpen.

Een van de belangrijkste voordelen van deze robot software is dat de eindgebruiker geen kennis hoeft te hebben.

De crypto-robot is gebaseerd op een uitstekend algoritme en heeft de capaciteit om snel cryptocurrency te kopen en te verkopen.

Door gebruik van deze software is het mogelijk veel sneller te traden dan als je alles manueel zou moeten doen.

Heeft Gert Verhulst in Bitcoin Profit Revolution geïnvesteerd?

De advertenties beweren dat Gert Verhulst veel geld heeft verdiend met Bitcoin Profit Revolution, alhoewel velen succesvol zijn geweest met deze robot, kunnen wij niet vaststellen dat Gert Verhulst ook geld heeft verdiend met de bot. De beweringen van de advertenties blijken dus niet waar te zijn.

Hoe registreren bij Bitcoin Profit Revolution?

Stap 1: Aanmelden
Gebruikers vullen een online formulier in en ontvangen een bevestigingsmail. Ze moeten de toegepaste link volgen die hen naar een vertrouwde crypto-broker site brengt en ze moeten een beleggingsrekening openen.

Stap 2: Geld storten
Sort minimaal 250 euro om te beginnen. De website voldoet ook aan alle bestaande SSL-standaarden, zodat persoonlijke informatie en het gestorte geld absoluut veilig worden bewaard.

Stap 3: Begin met traden met Bitcoin Profit Revolution.
Om meer informatie lezen over hoe je effectief kan beginnen traden met deze robot vergeet niet de officiële review te lezen van Coinspot.

QuantumAI logo

De handelssoftware Quantum AI is een vrij recente software met een geweldige reputatie.

Een voormalige bankier van Lehman Brothers en zijn team waren de eersten die quantum kunstmatige intelligentie (AI) construeerden. Aanvankelijk heette het Kraken, en was het uitsluitend beschikbaar voor ervaren investeerders die naast hun andere uitgaven een maandelijkse licentievergoeding van $5000 betaalden. Het bedrijf werd verkocht, en de nieuwe naam, Quantum AI, moest werd voorop gesteld.

Er ging niet alleen veel know-how aan vooraf maar ook een enorme passie om een kwaliteitsvolle software uit te bouwen die werkt.

De populaire Bitcoin-robot Quantum AI is legitiem. Dit kan worden gevolgd door andere beweringen en beoordelingen van websites en gebruikers. Bovendien is het bedrijf dat deze bot heeft ontwikkeld, Quantum AI Ltd, gerenommeerd in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft een groot aantal gebruikers en het is een geregistreerd bedrijf onder auspiciën van de Britse overheid.

De topprioriteit is altijd geweest om het voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van Bitcoins gemakkelijk te maken om ze te verhandelen.

En het succes van deze software bewijst dat de ontwikkelaars gelijk hadden, het toont een optimale combinatie van expertise en jarenlange ervaringen van bankmedewerkers en traders.

Heeft Gert Verhulst in Quantum AI geïnvesteerd?

De advertenties over Gert Verhulst en Quantum AI blijken nep te zijn. Er zijn geen elementen gevonden die bewijzen dat hij geld maakte met deze software ondanks dat anderen succes hebben.

De registratie werkt in een paar stappen:

Stap 1: Aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen
Stap 2: Minimaal 250 € storten
Stap 3: Start de handel

Coinspot vindt het jammer dat Bitcoin robots soms een slechte reputatie krijgen omdat sommige adverteerders de namen van verschillende BV’s misbruiken. Ondanks dit zijn ze wel veilig en zijn we blij dat we duidelijkheid kunnen brengen, alsook geloven wij sterk in de constante ontwikkeling en verbetering die deze robots ondergaan. Hun efficiëntie groeit met de jaren.