Immediate Edge Ervaringen: Betrouwbaar of niet? Lees ons Oordeel!

immediate edge logo

De Cryptocurrency robot Immediate Edge is een hot topic in de crypto scene. Sommige gebruikers hebben het over fraude. En ook de advertentie met de Red Bull baas Dietrich Mateschitz zou nep moeten zijn. Maar hoe serieus is deze aanbieder nu echt? Het team van Coinspot hebben het voor je getest.

Van de naam van de Immediate edge bot kun je niet al te veel conclusies trekken over de robot en zijn manier van werken.

Naar verluidt heeft de beheerder van deze website een programma ontwikkeld met een 100 procent kans om te winnen. Lees verder om meer te weten te komen over de werking van de robot

Hoe werkt Immediate Edge?

cryptocurrency in contantenMet de Immediate Edge crypto robot kunnen investeerders zelfstandig of via een zogenaamde crypto robot handelen. Deze robot is een programma met een speciaal algoritme.

Dankzij deze wiskundige formule is het programma in staat om zelfs de kleinste prijsschommelingen op te sporen. Het kan ook meerdere transacties per minuut verwerken. Het gebruik van de robot garandeert echter geen winst.

Beleggers moeten ook een paar instellingen aanpassen bij het handelen met de Crypto Robot.

Zij moeten bijvoorbeeld het gewenste activum selecteren, hoe hoog het deposito is en bij welke maximale verliezen of winsten zij willen uitstappen. Pas als de investeerders deze instellingen hebben gemaakt, begint de robot met zijn werk.

De belegger kan alle transacties die de robot op het scherm heeft gedaan in real time volgen. Als de ontwikkeling in een ongewenste richting gaat, kunnen investeerders de robot ook op elk moment offline halen.

Dit is met name aan te bevelen als de marktsituatie gedurende een lange periode slecht is. De robots kunnen dit niet herkennen, daarom blijven ze handelen. Zodra de markt zich heeft hersteld, kunnen investeerders de robot weer activeren.

Investeerders die liever hun eigen beslissingen nemen, kunnen ook zelf op het platform handelen.

Zij hebben echter enige ervaring nodig en een goed gevoel voor hoe de prijzen zich waarschijnlijk zullen ontwikkelen. Ervaring is nodig omdat het grotendeels voorkomt dat investeerders per ongeluk de verkeerde beslissing nemen of op het verkeerde moment kopen of verkopen.

Ervaringen met Immediate Edge

Gebruikers, die willen weten of de Immediate Edge een serieus aanbod is of niet, komen talloze pagina’s tegen waar de app is getest.

Het is echter onmogelijk om te achterhalen waar deze sites vandaan komen en wat hun bedoelingen zijn. Daarom moeten deze pagina’s niet direct worden geloofd en kun je het aanbod beter eerst goed onderzoeken.

Als je de app opent, zie je op de pagina dat er nog maar één ruimte over is en dat de bezoeker zich daarom zo snel mogelijk moet registreren. In dit geval is het echter niet gepast om een overhaaste beslissing te nemen.

Want deze hint is niet meer dan een marketinginstrument, waarbij de operatoren van Immediate App de bezoekers willen triggeren om zich snel te registreren.

handel crypto robot

Bovendien komen de bezoekers de belofte tegen dat ze met behulp van de Directe Edge App tussen de 950 en 2.000 euro per dag kunnen verdienen. Dit zou mogelijk moeten zijn omdat Immediate Edge het meest intelligente handelssysteem is dat momenteel op de markt actief is.

Met deze uitspraak zouden de alarmbellen echter bij je moeten gaan rinkelen. Omdat er geen garantie is voor winst bij de handel op online effectenbeurzen, vooral niet op de markt van cryptomunten. Particuliere investeerders maken hier voor het grootste deel zelfs verlies.

Zodra de webpagina wordt geopend, start direct een video, waarin de handel met crypto valuta en CFD’s wordt geprezen, zoals dat ook het geval is met andere brokers.

Deze stellingen moeten worden ondersteund door het feit dat de video ook grote persoonlijkheden uit de hedendaagse geschiedenis bevat. In de meeste gevallen worden foto’s van de legendarische ondernemers Sir Richard Branson of Bill Gates getoond.

De video wordt uiteraard alleen getoond om marketingredenen. Investeerders moeten er echter rekening mee houden dat zij nooit het risico mogen negeren dat verbonden is aan de handel in cryptomunten.

Hoe betrouwbaar is Immediate Edge?

Aangezien er risico’s zijn in de autohandel, moeten investeerders die Immediate edge willen testen, niet meer dan 250 euro riskeren voor de start.

Het is echter niet direct mogelijk om vast te stellen of Immediate Edge een fraudeleus of betrouwbaar is.

Om de ernst van het aanbod na te gaan, moeten verschillende hints worden gevolgd. Zo adverteert de Immediate Edge App bijvoorbeeld met het feit dat er geen verdachte incidenten zijn ontdekt op de site door verschillende antivirusprogramma’s. De app is een van de belangrijkste kenmerken van de site.

Zolang de app geen toegang wil hebben tot de gegevens van een computer of een netwerk, is dit volkomen duidelijk. De Immediate Edge operatoren wijzen hier uiteraard alleen op omdat ze het vertrouwen van de bezoekers van de site willen wekken zodat ze zich kunnen registreren.

Bovendien kunnen bezoekers van de site enkele voorbeelden vinden van de winst die individuele leden van het platform op dit moment maken. Naar alle waarschijnlijkheid is dit slechts een marketinginstrument.

Omdat er grote eurobedragen worden weergegeven, die bij het handelen in CFD’s bijna nooit bestaan. Meestal wordt een bepaald percentage uitbetaald aan de investeerders.

Na een test blijkt het echter heel goed mogelijk om succesvol met de robot te handelen en lijkt er geen sprake te zijn van een Immediate Edge Scam.

markt handel immediate edge

Wat zijn CFD’s?

Immeditate Edge biedt ook CFD’s aan. CFD’s zijn zeer speculatieve beleggingsproducten waarmee de belegger wedt op hoe de prijs zich in de toekomst zal ontwikkelen. Zij wedden op de vraag of de prijs van het gewenste activum zal stijgen of dalen.

Als de prognose van de belegger juist is, ontvangt hij een bepaald percentage van zijn inleg. Als de investeerder daarentegen een verkeerde beslissing neemt, gaat de gehele investering onherroepelijk verloren.

Dit is ook de reden waarom de handel in CFD’s als zeer speculatief wordt beschouwd en eigenlijk niet geschikt is voor beleggers.

Want wie met CFD’s wil handelen, heeft aan de ene kant een zeer goed gevoel voor de fluctuaties van de cursussen nodig en moet aan de andere kant ook een jarenlange handelservaring meebrengen.

Het is zeker mogelijk om snel een hoge winst te maken met de trading optie. Maar voor het grootste deel maken investeerders verlies. Voor vergunninghoudende platforms is er dus ook een risico-instructie.

Hierin staat meestal dat 70 procent van de beleggers verliezen lijdt bij het handelen in CFD’s en dat dit soort handelen niet geschikt is voor beginners. Nieuwe beleggers hebben waarschijnlijk een betere kans op hoge rendementen bij het handelen in aandelen of cryptografische valuta’s.

Natuurlijk zijn er ook verliezen mogelijk bij dit soort handel, maar investeerders lopen in ieder geval niet het risico hun spaargeld volledig te verliezen.

Stappen rekening openen bij Immediate Edge

Het openen van een rekening bij Immediate Edge is zeer eenvoudig. De volgende vier stappen zijn vereist om je te registreren:

Stap 1: Registratie

inlogpanel immediate edgeOm je in te schrijven op Immediate Edge, moeten beleggers bij de eerste registratie een aantal persoonlijke gegevens verstrekken. Dit omvat je voor- en achternaam, je e-mail adres en een telefoonnummer.

Beleggers moeten echter voorzichtig zijn met het doorgeven van hun persoonlijke telefoonnummer. Omdat veel platforms, die een frauduleuze intentie nastreven, deze informatie gebruiken voor telefonische terreur.

Stap 2: Test de demomodus

Nadat de beleggers zich hebben geregistreerd en een klantenrekening hebben geopend, hebben zij de mogelijkheid om het platform in een demomodus te testen. De makelaars hebben dit testgebied zo ingericht dat investeerders de programma’s achter het platform kunnen testen.

Ze moeten er echter rekening mee houden dat de demomodus werkt met verbeterde offertes. Dit betekent dat er winsten mogelijk zijn die op de deze markt onrealistisch zijn. Het is ook mogelijk om CFD’s te verhandelen met een fictief creditsaldo van 50.000 euro.

Uiteraard kunnen de gegenereerde winsten niet worden uitbetaald op de klantenrekening. Als de beleggers verlies maken in de demomodus, moeten zij bovendien in omgekeerde richting compenseren, zonder minpunten. In de demomodus voert de gebruiker dus geen risico’s in.

Stap 3: De aanbetaling

storten op crypto-robotZodra beleggers de demomodus grondig hebben getest en nog steeds overtuigd zijn van deze makelaar, kunnen ze hun eerste storting doen.

Afhankelijk van de makelaar, worden de volgende betaalmethoden geaccepteerd:  bankoverschrijvingen, Mastercard en VISA kredietkaarten

Vergeleken met andere makelaars blijft dit aantal betalingsmogelijkheden binnen een beheersbaar bereik. Beleggers moeten echter toch al een bankrekening en een creditcard hebben.

Het enige wat je hoeft te doen is er rekening mee te houden dat het enkele werkdagen duurt voordat de stortingen via een bankoverschrijving worden overgeboekt, terwijl een creditnota die met een creditcard wordt uitgegeven meestal al na één dag beschikbaar is.

 

De minimale aanbetaling voor Immediate Edge is 250 euro. Dit bedrag is echter voldoende om de markt beter te leren kennen en je eerste ervaring op te doen op de Immediate Edge. Maar ook voor ervaren investeerders is dit bedrag voldoende om het platform grondig te testen en eventueel op zoek te gaan naar een andere aanbieder.

Stap 4: Handelen met Immediate Edge

Beleggers kunnen met de handel beginnen zodra hun deposito op hun klantenrekening is bijgeschreven.

Met Immediate Edge hebben traders de mogelijkheid om zelf te handelen of om de handel automatisch te laten verwerken via een crypto robot.

Is Immediate Edge legitiem?

Gebruikers, voor wie Immediate Edge pure fraude is, bekritiseren vooral de vele valse lofzangen van ondernemers zoals Bill Gates, die volledig zijn uitgevonden. En ook de getuigenissen op de website van Immediate Edge over vermeende succesverhalen zijn niet waar.

Omdat de foto’s die de recensent plaatst, afkomstig zijn van fotobanken. Er wordt ook kritiek geuit op het feit dat de deposito’s op de rekening van een niet-gereglementeerde makelaar moeten worden gestort.

Conclusie over Immediate Edge

Beleggers dienen slechts kleine bedragen te storten op Immediate edge. De test toont aan dat de operatoren enkele beweringen doen die gewoonweg niet waar zijn.

Dit alleen wijst echter niet op fraude, maar alleen op agressieve, maar veelkomende marketing. Beleggers moeten zich bewust zijn van de risico’s die ze nemen wanneer ze toch al handelen.

Want bij de handel op beurzen is er simpelweg geen garantie voor winst. Dit geldt vooral voor het handelen in CFD’s. Investeerders die alleen op zoek zijn naar een eenvoudige CFD-makelaar kunnen hun geluk beproeven met Immediate Edge.

Omdat het handelen in CFD’s zeer speculatief is, is het niet geschikt voor beginners in de beleggingswereld. Dus voordat beleggers CFD’s beginnen te verhandelen, moeten ze een bepaalde hoeveelheid handelservaring hebben.

Maar ook ervaren beleggers mogen de demomodus niet missen bij het betreden van een nieuw handelsplatform. Want hier kunnen ze al een vrij goede indruk krijgen van het platform en er zonder enig financieel risico mee vertrouwd raken. De gegeven waarden moeten natuurlijk ook gecontroleerd worden.

Dit geldt ook voor Immediate Edge. Ook hier moeten investeerders voorzichtig handelen, en niet hun hele spaargeld beleggen. Toch konden we geen duidelijke tekenen van fraude bij deze aanbieder vinden. Het lijkt dus een zeer aan te bevelen platform te zijn.

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja, het onderzoek van Coinspot heeft uitgewezen dat Immediate Edge zeer betrouwbaar is. 

Ja, er is een app beschikbaar voor deze robot en deze is beschikbaar voor iPhone- en Android-apparaten.