Immediate Future Review 2023 – Veilig Investeren of een Scam?

Winstgevend kunnen investeren in de markt van cryptocurrencies is niet zo makkelijk als het lijkt. Investeerders moeten verstand hebben van de markt, het handelen en cryptocurrencies.

Om het voor investeerders eenvoudiger te maken om te handelen in de volatiele markt van cryptocurrencies zijn er crypto tradingplatformen zoals Immediate Future ontwikkeld. Met een crypto tradingplatform kan iedereen handelen in cryptocurrencies, of je hier nou ervaring mee hebt of niet.

In deze Immediate Future review lees je alles over de crypto robot, wat je ermee kan, hoe je een account aanmaakt en of het een veilig en betrouwbaar crypto tradingplatform is of niet.

In de onderstaande tabel zie je wat de belangrijkste kenmerken van het Immediate Future platform precies zijn.

Crypto BotGeautomatiseerd tradingsplatform
Minimale Storting€250,-
KostenGeen Kosten
Winstpercentage99,6%
Tijd voor uitbetaling24 uur
ApplicatieJa
CryptomuntenBitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en meer

Immediate Future: Wat is het?

Immediate Future is een crypto tradingplatform waar je niet alleen kan handelen in cryptocurrencies, maar ook in andere financiële markten. Bij Immediate Future kun je handelen in futures, zoals de naam al zegt, cryptocurrencies, ETF’s, obligaties, beleggingsfondsen en aandelen.

Met Immediate Future kun je als gebruiker profiteren van allerlei handige tools en informatie die het handelen in de volatiele markt van cryptocurrencies een stuk eenvoudiger maken. Gebruikers krijgen informatie over de markt zoals grafieken, analyses en voorspellingen. Gebruikers worden voorzien in relevante informatie aangaande de financiële markten die zij kunnen inzetten om betere investeringen te kunnen doen die meer winst opleveren. 

Gebruikers van Immediate Future krijgen alle tools om de financiële markten te kunnen onderzoeken, zoals technische analyses en een risk-reward berekeningstool. Naast deze tools en informatie die investeerders helpen beter te kunnen traden in de financiële markten kun je op het Immediate Future tradingplatform handelen.

Bij Immediate Future kun je niet alleen alle informatie bekijken en tools gebruiken om de financiele markten te analysen, je kan ook direct investeren in deze markten. Hierdoor heb je niet meer vele verschillende websites en pagina’s openstaan met analyses, grafieken, nieuws over de markt plus een tradingplatform waar je de activa kan verkopen.

Immediate Future is ontwikkeld om het voor iedereen eenvoudig te maken te handelen in markten zoals de markt van cryptocurrencies, obligaties of aandelen. Het platform en alle functies zijn zeer gebruiksvriendelijk. Alle functies zijn eenvoudig te vinden en te gebruiken waardoor het tradingplatform Immediate Future geschikt is voor zowel de ervaren trader als de trader met wat minder ervaring.

Immediate Future: Details

De website van Immediate Future geeft aan dat het gaat om een tradingplatform waarmee je kan handelen in verschillende financiële markten, zoals cryptocurrencies, aandelen, obligaties, futures, ETF’s en beleggingsfondsen. 

De ontwikkelaars hebben het Immediate Future platform ontwikkeld om het handelen in financiele markten eenvoudiger te maken. Het handelen in deze volatiele markten kan lastig zijn en met Immediate Future krijg je alle benodigde informatie om winstgevend te kunnen investeren in deze markten.

Met Immediate Future krijg je toegang tot allerlei relevante informatie en analyses, zoals grafieken, marktanalyses en voorspellingen en nieuws. Naast deze informatie kun je tools inzetten om berekeningen te doen, zoals de risk-reward ratio berekening. 

Het platform is zo ontwikkeld dat iedereen er gemakkelijk mee overweg kan, of je nou ervaring en kennis hebt in het handelen of niet.

Het tradingplatform Immediate Future voorziet gebruikers niet alleen van informatie, nieuws en tools over financiële markten. Met het platform kun je ook direct handelen in deze markten. 

Je hoeft dus niet meer verschillende websites open te hebben staan voor het analyseren van de markt en het plaatsen van jouw investering. Met Immediate Future heb je alles op één centraal platform.

De ontwikkelaars van Immediate Future geven op hun website aan dat zij hun platform en de gegevens en het geld van hun gebruikers beschermen door middel van de technologie van de blockchain en smart contracts. Daarnaast claimen zij dat alle transacties optimaal worden beveiligd.

Immediate Future heeft een handige mobiele app waardoor je altijd en overal kan handelen en het platform is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken.

Immediate Future: Hoe werkt het?

Immediate Future heeft een aantal mooie kenmerken die het platform de moeite waard maken om uit te proberen. Lees hieronder wat de belangrijkste kenmerken zijn van het tradingplatform zodat jij een keuze kan maken of het platform bij jou past of niet.

Toegang tot verschillende financiële markten​

Met het tradingplatform Immediate Future krijg je toegang tot vele verschillende markten. Met Immediate Future kun je handelen in cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Je kan er ook handelen in aandelen, futures, ETF’s, obligaties en beleggingsfondsen. Met Immediate Future kun je handelen in de meest populaire markten.

Informatie en nieuws​

Met Immediate Future krijg je als gebruiker toegang tot verschillende soorten informatie die jou kunnen helpen met het investeren in financiële markten. Je wordt voorzien van informatie over de markten, analyses, voorspellingen en nieuwsberichten over de markt. 

Marktanalyse tools​

Met Immediate Future kun je verschillende tools gebruiken om de markten te analyseren. Bereken bijvoorbeeld risk-reward ratio’s met de marktanalyse tools van Immediate Future.

Immediate Future: Voor- en nadeen

Het Immediate Future tradingplatform heeft uiteraard een aantal voor- en nadelen. Hieronder lees je wat de grootste voor- en nadelen van het platform zijn.

Voordelen

Nadelen

Immediate Future: Kosten

Op de website van Immediate Future wordt niet gesproken over kosten. Tijdens ons onderzoek voor deze review hebben we verschillende websites en andere ervaringen bekeken. Helaas hebben wij niet kunnen achterhalen wat de kosten van het Immediate Future platform precies zijn.

Bij veel tradingplatformen betaal je een minimaal stortingsbedrag van $250,-. Het is niet duidelijk of dit bij Immediate Future het geval is.

Kosten van het accountOnduidelijk
TradingscommissiesOnduidelijk
TransactiekostenOnduidelijk
Onderhoud van het accountOnduidelijk
Verborgen Kosten
Onduidelijk

Immediate Future: Klantenservice

De klantenservice van Immediate Future is te bereiken via een contactformulier op de website. De ontwikkelaars geven op de website van het platform aan dat de klantenservice een zo goed mogelijke klantervaring biedt.

Immediate Future: Veilig en Betrouwbaar?

Tijdens deze Immediate Future review hebben we onderzoek gedaan naar het platform, de ontwikkelaars en de verschillende functies. Hiervoor hebben wij verschillende websites en reviews bekeken over het platform. Tijdens onze Immediate Future review hebben wij niet kunnen achterhalen wie de ontwikkelaars van het platform precies zijn. Zelf geven zij aan dat zij een groep ontwikkelaars en traders zijn die een gat zagen in de markt. 

Op de website van Immediate Future wordt daarnaast niet gesproken over de kosten van het platform, hoe de functies en tools precies werken en hoe het traden in zijn werk gaat. Om die redenen hebben wij niet kunnen achterhalen of het gaat om een veilig en betrouwbaar platform of niet.

Daarom raden wij iedereen aan enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Investeer altijd alleen het kapitaal dat jij kan missen en investeer dit via verschillende platformen en accounts zodat jouw investeringen gespreid zijn.

Immediate Future: Een account aanmaken

Een account aanmaken bij het tradingplatform Immediate Future is heel eenvoudig. Binnen enkele minuten kun je al beginnen met het analyseren van de markt en het plaatsen van jouw eerste investering. Volg de stappen hieronder om een account aan te maken bij Immediate Future.

Stap 1. Maak een account aan

Het eerste wat je moet doen om gebruik te kunnen maken van het tradingplatform Immediate Future is naar de website van het platform surfen. Hier vind je een aanmeldformulier. Hier vul je jouw voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer in. Je hoeft geen KYC of verificatieproces te doorlopen.

2. Minimaal stortingsbedrag

Bij vele andere tradingplatformen ben je vereist eerst een minimaal stortingsbedrag (vaak $250,-) over te maken om te kunnen beginnen met het platform. Op de website van Immediate Future en tijdens ons onderzoek voor deze review hebben we geen informatie kunnen vinden over een minimaal stortingsbedrag. Het is dan ook niet duidelijk of dit het geval is bij Immediate Future.

3. Begin met Traden!

Zodra je een account hebt aangemaakt en eventueel een minimaal stortingsbedrag hebt overgemaakt kun je beginnen met traden via het tradingplatform Immediate Future.

Immediate Future Conclusie

In deze Immediate Future review heb je alles kunnen lezen over het platform, wie de ontwikkelaars zijn, wat je ermee kan, wat de verschillende functies zijn en hoe je een account aanmaakt.

Immediate Future is een tradingplatform voor cryptocurrencies, aandelen, ETF’s, obligaties, futures en beleggingsfondsen. Met Immediate Future heb je alles op één centraal platform. Immediate Future is een tradingplatform waar je daarnaast informatie en nieuws kan lezen over de markten.

Tijdens ons onderzoek voor deze Immediate Future review hebben wij de claims die de ontwikkelaars doen op de website niet kunnen verifieren. Daarnaast wordt er niet gesproken over wie de ontwikkelaars precies zijn, wat de tools zijn, wat je er precies mee kan en wat de kosten zijn. Daarom raden wij iedereen de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

FAQ - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Immediate Future is een tradingplatform waarmee je kan handelen in verschillende financiële markten en waar je allerlei informatie en nieuws kan lezen over deze markten.

Immediate Future is een tradingplatform en analyse platform in één. Met het platform kun je allerlei tools gebruiken en informatie en nieuws lezen en direct handelen in financiële markten op hetzelfde platform.

Een account aanmaken bij Immediate Future is heel gemakkelijk en je hoeft geen KYC of verificatieprocessen te doorlopen. Het enige wat je hoeft te doen is enkele gegevens opgeven en je kan beginnen!