John De Mol Bitcoin Robots 2023: Heeft Hij Geïnvesteerd?

John de Mol, een 64-jarige Nederlandse miljardair, heeft Facebook aangeklaagd voor het toestaan van zijn naam en foto te gebruiken in nepadvertenties ter bevordering van een bitcoin-gerelateerde fraude op de site.

Advocaten van de miljardair vertelde een Amsterdamse rechtbank dat Facebook niet had voorkomen dat de advertenties op zijn platform werden gepubliceerd en dat hij niet tijdig had gehandeld om de advertenties te verwijderen zoals op het moment dat ze werden gemeld.

celebrity john de mol

De advertenties in kwestie moedigden mensen aan om geld te sturen om bitcoin te kopen of te investeren in een frauduleus cryptocurrency-gerelateerd bedrijf met beweringen dat De Mol het had onderschreven of de onderneming steunt.

De advocaten stellen ook dat advertenties die ten onrechte gebruik maken van de identiteit van De Mol hebben geleid tot een verlies van 1,7 miljoen euro van de kant van beleggers en deze advertenties zijn slechts een van de vele andere die zich voordoen als een Nederlandse beroemdheid.

Interessant is dat De Mol ook aan Facebook heeft gevraagd om informatie te verstrekken over de daders van het misdrijf, zodat het naar behoren kan worden overgedragen aan de politie voor een goed onderzoek. Om te achterhalen of De Mol werkelijk niets te maken heeft met de handel in Bitcoins bekijken we de zaak van dichtbij.

bitcoin trader logo

Bitcoin Trader is een geautomatiseerde handelssoftware waarmee crypto valuta’s kunnen worden verhandeld.

Bitcoin Trader richt zich op de digitale valuta Bitcoin. De software is cloud-gebaseerd, dus het is niet nodig om programma’s op je eigen PC te installeren.

Crypto valuta’s hebben zich nu gevestigd in de financiële wereld en bieden investeerders de mogelijkheid om hoge rendementen te behalen tegen de laagst mogelijke kosten.

Het systeem achter de crypto’s is echter net zo complex als de traditionele beurzen en de reguliere financiële markt.

Bovendien is er veel onbetrouwbare en zelfs valse informatie in omloop, die een onervaren handelaar snel tot de ondergang kan drijven als hij erop vertrouwt.

Heeft John de Mol geïnvesteerd in Bitcoin Trader?

We hebben geen bewijzen kunnen vinden dat De Mol echt gebruik heeft gemaakt van crypto bots voor de handel in Bitcoins. Het lijkt en inderdaad op dat zijn identiteit vals misbruikt is.

Hoe werkt de registratie bij Bitcoin Trader?

Het openen van een rekening bij Bitcoin Trader is in principe heel eenvoudig. Om dit te doen, moeten beleggers deze drie stappen volgen:

Stap 1: Registratie

De beleggers gaan naar het platform en daar direct naar het registratieformulier, waar ze zich kunnen registreren.

Eerst moeten de beleggers hun naam en e-mailadres invullen en vervolgens op “doorgaan” klikken.

Nu moeten ze een wachtwoord kiezen, dat minstens zes tekens moet bevatten.

Tot slot voeren de beleggers hun telefoonnummer in en selecteren ze het land voordat ze op de knop “nu registreren” klikken.

De registratie kan dus in een mum van tijd worden voltooid.

 

Stap 2: De storting

Na een succesvolle registratie hebben beleggers een direct zicht op het handelsplatform en hun rekening.

Nu moeten ze hun eerste storting doen, die minstens 250 euro moet bedragen.

Met dit bedrag houden beleggers hun risico’s binnen een beheersbaar bereik en kunnen ze tegelijkertijd de mogelijkheden van de Bitcoin Trader verkennen.

Dus zelfs een verlies van dit bedrag zou draaglijk moeten zijn voor de investeerder.

Het is beter om te storten met een creditcard zoals Maestro, MasterCard of Visa. Naast het kaartnummer moet de belegger ook de geldigheidsperiode en de veiligheidscode van de storting invoeren. De transactie wordt vervolgens uitgevoerd met behulp van het SSL-proces, dat gecodeerd en dus zeer veilig is.

Stap 3: De handel

Zodra de storting op de rekening is, kan de belegger beginnen te handelen door op de juiste knop te klikken. Het is echter raadzaam om vooraf een Bitcoin Trader Test te raadplegen om de exacte procedures te bekijken en inzicht te krijgen in de verschillende instelmogelijkheden.

Over het geheel genomen heeft de investeerder echter slechts een zeer geringe inspanning te doen.

Hij hoeft slechts enkele basisvoorwaarden in te voeren, zoals het handelsvolume en de limieten voor stop loss.

Investeerde John de Mol in Bitcoin The News Spy?

the news spy logo

The News Spy is een Bitcoin-bot die zich bezighoudt met de handel in Bitcoin. De Bot houdt de Bitcoin-prijs 24/7 in de gaten en kan zo trends in de Bitcoin-prijs detecteren.

Als de bot deze trends analyseert, zal hij vroeg of laat de Bitcoin-prijs kunnen voorspellen. Dit klinkt misschien ongelofelijk voor velen, maar het is de waarheid.

Sommigen van hen zullen zeker denken dat menselijke investeerders het net zo goed of zelfs beter kunnen doen als The News Spy met de cryptomunt.

Dit is echter een misvatting. De bot van de News Spy is uitsluitend ontworpen om de prijs van de Bitcoin dag in dag uit te bestuderen.

Niemand ter wereld kan zoveel tijd besteden aan het bestuderen van de koers van Bitcoin als The News Spy bot al heeft gedaan.

Bovendien kunnen veel verschillende factoren de menselijke investeerder beïnvloeden om de verkeerde beslissing te nemen.

In de wereld van Bitcoin kan een verkeerde beslissing je veel geld kosten.

Registreren bij The News Spy

De eerste stap is het openen van een rekening. Je kunt dit doen met behulp van het vakje “Verander je leven vandaag!

Staap 1) Registratie

Vul in het vakje je voornaam, achternaam, e-mail in en klik vervolgens op Aanmelden!

Staap 2: Rekening

Nu verschijnt er een venster met de informatie die je wordt doorgestuurd naar een aanbevolen makelaar. Aangezien je op dit punt geen wijzigingen kunt aanbrengen, hoef je alleen maar te klikken op Trade Now.

Staap 3: Borg

Stortingen worden gedaan via een makelaar, het minimumbedrag is 250 euro.

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden zoals creditcard of Bitcoin-BTC. PayPal wordt echter niet geaccepteerd.

Staap 4: Handel

Nu verschijnt de pagina van de makelaar in het Engels en kan de handel beginnen. Nieuwkomers moeten zich echter eerst bezighouden met het gebied “Onderwijs”. Hier vindt je veel nuttige informatie en uitleg over de voorwaarden.

Heeft John de Mol geïnvesteerd in Bitcoin The News Spy?

De berichten die online zijn verschenen over John de Mol en News Spy blijken onwaar te zijn.

Ook wij hebben geen bewijzen kunnen vinden.

Investeerde John de Mol in De Bitcoin Lifestyle?

bitcoin lifestyle cryptobot logo

Bitcoin Lifestyle is een robot die is geoptimaliseerd om je te helpen dagelijks winst te maken in de crypto-handel zonder het gedoe van het bestuderen van grafieken en marktrapporten.

Vanwege de zeer snel fluctuerende prijs van Bitcoin is het aan te raden om een robot te gebruiken die je kunt vertrouwen.

De bot heeft bewezen een ongeëvenaarde nauwkeurigheid te leveren in zijn analyse en marktsignalen.

Het is eenvoudig om je aan te melden bij Bitcoin Lifestyle en je hebt slechts een minimale eerste storting van €250 nodig om deel uit te maken van deze winstgevende crypto-handelscommunity.

Heeft John de Mol geïnvesteerd in Bitcoin Lifestyle?

Ook bij Bitcoin Lyfestyle hebben we geen bewijzen kunnen vinden dat John de Mol zich hiermee bezig heeft gehouden. Hij heeft terecht een rechtszaak aangespannen tegen de fraudeurs.

Investeerde John de Mol in Bitcoin Evolution?

evolution logo

Bitcoin Evolution is de naam van een programma dat ontworpen is om de handelaar in staat te stellen winst te maken zonder zelf iets te hoeven doen.

Het enige wat nodig is, is een storting te doen en dan te gaan handelen. Al het verdere werk in de handel wordt gedaan door een algoritme.

Er is veel discussie op het internet over hoe succesvol dergelijke Bitcoin-robots zijn. De reviews lopen sterk uiteen en de Bitcoin Evolution is zeker geen uitzondering.

Heeft John de Mol geïnvesteerd in Bitcoin Evolution?

Uit de feiten blijkt dat we niet kunnen aannemen dat De Mol heeft geïnvesteerd in Bitcoin Evolution.