Jort Kelder Bitcoin-Robots: Heeft Hij Geïnvesteerd?

Jort Kelder is televisiepresentator en ondernemer. Hij werkte 13 jaar als hoofd
redacteur van het magazine Quate en werd op tv een bekender Nederlander als
presentator en nieuwscommentator. Ook maakte hij zijn eigen programma over
de oude en nieuwe elite.
jort kelder photo

Er gaan geruchten dat diverse Bitcoin robots worden aanbevolen door Jort Kelder. We kunnen bevestigen dat deze beweringen niet waar zijn. Bitcoin Evolution heeft gezworen om actie te ondernemen tegen elke affiliate die misleidende marketing gebruikt om inschrijvingen te krijgen.

Jort Kelder wordt vaak geciteerd door websites die handelsalgoritmen voor de crypto-industrie promoten. Wij hebben echter geen enkele associatie met Jort kunnen vinden en er is geen bewijs uit gezaghebbende bronnen dat hij voor deze cryptohandelaar heeft gepleit. Coinspot kan bevestigen dat alle beoordelingen die dergelijke associaties maken misleidend zijn en met een korreltje zout genomen moeten worden. In feite zouden beleggers op hun hoede moeten zijn voor elke productreview.

Beleggers die op zoek zijn naar informatie over Bitcoin bots zouden dit moeten verifiëren op hun officiële website. Bij elke beoordeling die een Jort kelder aanbeveling claimt is sprake van oplichterij.

bitcoin system logo

Bitcoin System is een handelsbot of -robot die een alternatief biedt voor handmatig handelen. Het geheim achter de cryptorobots is een algoritme dat onafhankelijk van elkaar grafieken en andere marktgegevens analyseert.

Een robot als Bitcoin System is voortdurend op zoek naar relevante handelssignalen op het gebied van grafiekanalyse. Bitcoin System en andere robots handelen dus op dezelfde manier als menselijke handelaren in de handmatige handel.

De robot neemt echter automatisch zijn beslissingen op basis van de gegevens en inzichten en handelt in crypto’s zonder handmatige tussenkomst om automatisch winst te maken.

Verdere voordelen ten opzichte van handmatig handelen: een crypto-robot kan extreem snel reageren op nieuwe mogelijkheden en dag en nacht door handelen.

Heeft Jort Kelder in Bitcoin System geïnvesteerd?

We hebben geen aanwijzingen gevonden dat Jort Kelder betrokken is bij Bitcoin System. Hij zegt dan ook:

“Vertrouw deze dingen niet als ze er te mooi uitzien om waar te zijn op sociale media, wees heel voorzichtig”, waarschuwt hij.

“Wees gewoon voorzichtig, mensen hebben echt geld verloren door dit te doen, en zeker deze Bitcoin-achtige advertenties over mij zijn totaal onzin.”

Hoe werkt de registratie bij Bitcoin System?

Na het oproepen van de homepage vind je het registratieformulier aan de rechterkant van het scherm. Voer je voornaam, achternaam en e-mailadres in en klik vervolgens op “doorgaan”.

Stel nu een zo veilig mogelijk wachtwoord in en klik vervolgens weer op de knop “volgende”. Nu hoef je alleen nog maar je telefoonnummer in te voeren, het juiste land te selecteren en de registratie af te ronden met “registreer nu”.

Na de succesvolle registratie ontbreekt alleen de eerste storting, die je direct op de website in de klantaccount kunt doen. Het minimumbedrag is 250 euro.

Bitcoin System ondersteunt alle belangrijke credit- en debitcards van aanbieders zoals VISA, MasterCard en Maestro voor de transactie. De overdracht van kaartgegevens is beveiligd door middel van SSL-codering.

Na het storten kun je beginnen met de handel zonder lange wachttijd. Bitcoin System geeft je met een muisklik het startschot om te beginnen met handelen.

Het is niet nodig om in te grijpen, maar Bitcoin System geeft je de mogelijkheid om je eigen algemene voorwaarden voor het handelen te definiëren of om volledig over te stappen op handmatig handelen.

2. The News Spy

the news spy logo

Voorheen moest je een formele training krijgen om de markten te begrijpen en cryptocurrency met winst te verhandelen. Met software zoals News Spy, kan iedereen profiteren van de hoogrenderende cryptocurrency markt, zelfs als ze niets weten over de handel.

News Spy doet al het werk. Het is een online programma dat gegevens van het internet, de buitenlandse markten, de financiële index en het wereldnieuws haalt.

De intelligente robots verwerken deze gegevens en genereren resultaten die worden geïnterpreteerd door deskundige brokers die gekoppeld zijn aan gebruikersaccounts.

Als deze informatie eenmaal is bevestigd dat ze accuraat en potentieel winstgevend is, worden transacties geautoriseerd en verdien je als gebruiker.

Heeft Jort Kelder in The News Spy geïnvesteerd?

Jort Kelder is een bekende Nederlander. Het is dus niet verwonderlijk als je berichten tegenkomt waarin Jort Kelder wordt gezien als het reclamegezicht voor een crypto-robot.

Maar is dit echt het geval? Op de sociale-mediakanalen of op de pagina met de officiële samenwerkingsverbanden van Jort Kelder is er in eerste instantie geen enkele aanwijzing dat Jort Kelder daadwerkelijk een reclamesamenwerking is aangegaan met een Bitcoin The News Spy robot.

Ook bedrijven waar Jort Kelder bij betrokken is, hebben geen banden met cryptorobots.

Hoe werkt de registratie bij The News Spy?

Op de homepage hebben we op het tabblad geklikt om het registratieformulier te openen. Om verder te gaan, moesten we informatie invoeren zoals de volledige naam, het telefoonnummer en een actief e-mailadres.

Nadat dit was gedaan, moesten we een wachtwoord aanmaken om onze account te beveiligen. Dit alles werd gratis gedaan.

Nadat we onze account hadden aangemaakt en alle verificaties waren gedaan, moesten we een storting doen. De minimale storting is €250.

De demoversie is een simulatie van het eigenlijke handelsproces op News Spy, maar dan zonder het gebruik van echt geld.

De demofunctie voor News Spy is uitstekend; we hadden een goede ervaring en leerden meer over hoe het geautomatiseerde handelssysteem van News Spy werkt.

Voordat we de automatische handelsfunctie activeren, stellen we onze stop-loss-limieten in om de marktrisico’s te beperken.

We hebben ook onze favoriete valutaparen geselecteerd voor de handel. Het activeren van de automatische handelsfunctie gebeurde met een eenvoudige klik op het tabblad “Handel”.

3.Bitcoin Lifestyle

bitcoin lifestyle cryptobot logo

De Bitcoin Lifestyle App is een stuk software dat is gebouwd door de intelligentie van ‘s werelds beste cryptohandelaren om cryptocurrencies te verhandelen op de automatische piloot.

Met andere woorden, het is een algoritme dat gecodeerd is met behulp van de handelsstrategieën van naar verluidt enkele van ‘s werelds meest vereerde crypto-miljonairs.

De Bitcoin Lifestyle robot beweert dat hij zowel op technisch als op fundamenteel niveau grote gegevens kan lezen en de inzichten die uit deze gegevens worden afgeleid automatisch kan uitvoeren.

De technische analyse houdt in dat de software tienduizenden grafieken analyseert op patronen en de richting van de markt voorspelt aan de hand van deze grafieken.

Heeft Jort Kelder in Bitcoin Lifestyle geïnvesteerd?

We hebben geen bewijzen gevonden dat Jort heeft gehandeld in Bitcoin Lifestyle. Zodra je hier wat meer onderzoek naar doet, wordt al snel duidelijk dat dergelijke berichten nep zijn.

Je zult geen enkele serieuze aanwijzing vinden dat Jort Kelder daadwerkelijk betrokken is bij zaken met cryptorobots. Daarom moet men niet noodzakelijkerwijs dergelijke advertenties voor cryptorobots geloven.

Het is eerder raadzaam om advertenties als zodanig te identificeren en zelf de bots te testen.

4. Bitcoin Evolution

evolution logo

Bitcoin Evolution is een crypto-handelsrobot die is opgericht door een rockstarteam van software-ingenieurs en crypto-handelaars met veel ervaring in het maken van handelsplatformen.

Deze robo-handelaar past geavanceerde computeralgoritmen toe om de markten te analyseren en automatisch transacties te plaatsen voor gebruikers.

Met deze robot zijn handelaren naar verluidt in staat geweest om grote winsten te maken met minder dan 20 minuten rekeningcontrole per dag.

Heeft Jort Kelder in Bitcoin Evolution geïnvesteerd?

Steeds weer verscheen Jort Kelder op het internet waar hij in verband werd gebracht met diverse cryptorobots. Maar is de BNN’er echt een samenwerking aangegaan met Bitcoin Evolution?

Nee. Dit is nepnieuws, dat vaak op het internet verschijnt. Volgens Jort Kelders eigen verklaring werd zijn gezicht eenvoudigweg misbruikt voor reclamecampagnes zonder dat daarnaar gevraagd werd.