Kraken voegt Cardano en Quantum toe

De Amerikaanse cryptocurrency beurs Kraken heeft aangekondigd om de cryptovaluta’s Cardano (ADA) en Quantum (QTUM) toe te voegen aan haar platform. Met een e-mail werden bestaande klanten op de hoogte gebracht.

Op de blog van het bedrijf wordt een uitgebreidere uitleg gegeven:

We are pleased to announce that Kraken will list two new digital assets – Cardano (ADA) and Quantum (QTUM).

Trading and funding start time
Trading and funding in the two assets will launch simultaneously. The approximate launch time globally is:

PST: Friday September 28 at 6:00 am
EST: Friday September 28 at 9:00 am
UTC: Friday September 28 at 1:00 pm
CEST: Friday September 28 at 3:00 pm
HKT: Friday September 28 at 9:00 pm

Note that the launch time is approximate only and it’s possible the launch might be delayed. Please follow our status page for updates around the time of the launch: https://status.kraken.com/

Op moment van schrijven biedt Kraken op dit moment 17 verschillende cryptocurrencies aan. Waaronder de grooste: bitcoin, ether, litecoin en bitcoin cash.

Redactie

De redactie van CoinSpot.nl bestaat uit verschillende leden die content leveren op ieder moment van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *