De 5 Beste NFT Tokens 2023

NFT’s, of non-fungible tokens, zijn de laatste tijd enorm populair geworden en de kans is groot dat u er al van gehoord hebt. In het algemeen zijn non-fungible tokens digitale kunstwerken/virtuele activa dat vrij verhandelbaar is. Met de verwerving van een dergelijke waarde gaan vaak bijzondere voordelen gepaard. De term “non-fungible” verwijst naar de voorstelling van het activum. Daarin staat dat het respectieve token rechtstreeks gekoppeld is aan een bepaalde waarde. Dit kunnen bijvoorbeeld ruilkaarten zijn, maar ook virtuele schilderijen of andere verzamelobjecten. Een fungible token zou bijvoorbeeld Bitcoin kunnen zijn, aangezien elk BTC-token willekeurig inwisselbaar is en altijd dezelfde waarde vertegenwoordigt. Maar welke NFT tokens moet je nu kopen in 2022? We hebben de volgende NFT tokens nader bekeken: DeFi Coin (DEFC), Theta (THETA), Tezos (XTZ), Chiliz (CHZ), en Decentraland (MANA).

1. DeFi Coin (DEFC)

Een DeFi project dat de laatste weken de aandacht heeft getrokken heet DeFi Coin. DeFi Coin (DEFC) is de native token van het DeFi Coin protocol, die als doel heeft om DeFi projecten aantrekkelijker te maken en de adoptie te verhogen van NFT netwerken en tokens. Op het platform moet het in de toekomst mogelijk zijn om cryptovaluta uit te wisselen met andere gebruikers op een gedecentraliseerde manier en zonder tussenpersonen.

DEFC is gebaseerd op de Binance Smart Chain. Het token zal worden gebruikt om de doelstellingen van het DeFi Coin protocol in actie te zetten. Deze zijn: vaste beloningen, automatisch beheer van de liquiditeit en voorkomen muntverbranding…. Na de succesvolle notering op Vindax, zal het binnenkort mogelijk zijn om de coin op andere beurzen te kopen.

Download DEFI COIN Whitepaper

DeFi coin is binnenkort beschikbaar op Pancakeswap. Het DeFi Coin (DEFC) project werd met succes gelanceerd op 30 juni 2021 en verdrievoudigde bijna in waarde in een zeer korte tijd. Analisten denken dat de waarde van de token snel verder zal stijgen wanneer de coin op meerdere beurzen en aandelenbeurzen wordt aangeboden. Het plan is nu om te noteren op Pancakeswap, gevolgd door Coinmarketcap en Coingecko. Er zal ook binnenkort een app ontwikkeld worden. Op dit moment heeft het NFT token waarschijnlijk het grootste potentieel!

2. Theta (THETA)

De cryptovaluta THETA is een nieuwe NFT-token, dat te vinden is op het eigen Theta-netwerk. Het Theta netwerk is een blockchain-gebaseerd video streamingsplatform. Theta werd in 2018 geïntroduceerd met de visie om het streamen en bekijken van video’s op het internet aanzienlijk te verbeteren. Als zodanig is het een gedecentraliseerde streamingdienst met hoge bandbreedte. Gebruikers kunnen streamen en daarvoor betaald krijgen, terwijl andere gebruikers de streams in hoge kwaliteit kunnen bekijken.

Theta decentraliseert het videostreamingproces om de kwaliteit van de beschikbare video’s te verbeteren. Het Theta-team identificeerde drie belangrijke problemen met live videostreaming: slechte kwaliteit, hoge infrastructuurkosten, en inefficiënte gecentraliseerde ecosystemen. Het Theta-netwerk gebruikt vervolgens blockchain-technologie om deze problemen op te lossen.

Het Theta netwerk beloont kijkers voor het delen van bandbreedte in de vorm van Theta tokens. Hierdoor kan het netwerk dure gecentraliseerde infrastructuren elimineren en hoogwaardige, wrijvingsloze videostreaming leveren tegen een lagere kostprijs.

3. Tezos (XTZ)

Tezos (XTZ) is een gedecentraliseerde, op blockchain gebaseerde cryptovaluta en platform voor gedecentraliseerde toepassingen. Net als Ethereum biedt het platform een ontwikkelomgeving waarin bedrijven of zelfs individuen hun eigen tokengebaseerde bedrijfsmodellen kunnen implementeren zonder eerst zelf een blockchain te hoeven ontwikkelen. Daarom zijn slimme contracten een fundamenteel onderdeel van het Tezos ecosysteem.

Tezos gebruikt een gedelegeerd Proof-of-Work-algoritme (DPoS) waarmee belanghebbenden de evolutie van het platform kunnen beïnvloeden en beloond worden voor het valideren van transacties op het netwerk. Kandidaten kunnen bijvoorbeeld beslissen om individuen of groepen te betalen voor hun werk aan het Tezos-protocol. Op die manier zal het ecosysteem zichzelf optimaliseren en evolueren.

4. Chiliz (CHZ)

Chiliz is een betaal- en cryptovaluta platform voor blockchain-gebaseerde diensten en producten die gericht zijn voor mainstream consumenten. Het NFT-token Chiliz wordt voornamelijk gebruikt in de sportwereld en voornamelijk in voetbal. Het zorgt unieke ervaringen en er is veel betrokkenheid met de fans, waardoor bedrijven in die sector de deelname van het publiek kunnen bevorderen en te gelde maken.

Met andere woorden, met Chiliz kun je je favoriete sportteam steunen door op het platform zelf te handelen in cryptovaluta. In ruil daarvoor, krijg je CHZ, het eigen token van het platform. CHZ is een cryptovaluta zoals elke andere en kan worden verhandeld op Socios.com en andere platformen. Naast CHZ zijn er ook speciale tokens beschikbaar op het cryptovaluta platform, zoals JUV of PSG, die staan voor de respectievelijke sportteams.

5. Decentraland (MANA)

Decentraland (MANA) is ook een heel interessant NFT token. Decentraland is een virtual reality-platform waarmee gebruikers content en apps kunnen creëren, beleven en er geld mee kunnen verdienen. Het platform is gebaseerd op de Ethereum-blockchain en werd gelanceerd na de ICO van 2017. De bètaversie van het platform ging in 2019 van start, maar toch duurde het nog tot februari 2020 voordat Decentraland openbaar werd gemaakt.

Deze nieuwe cryptovaluta is momenteel ook goedkoop te verkrijgen. Terwijl Decentraland ook drastisch daalde in mei, zou het kunnen stijgen naar een hoog prijsniveau in de komende weken.

Conclusie: DeFi Coin is heeft het meeste potentieel van alle coins.

Naast de reeds bekende NFT-tokens zoals Theta, Tezos, Chiliz en Decentraland, springt DeFi Coin er het meest uit: de notering op Pancakeswap is aanstaande, evenals de ontwikkeling van een app. Met de beursnotering hopen zij nu de visies en doelstellingen van het project in realiteit te brengen. We verwachten dat de prijs van DeFi Coin snel zal stijgen, omdat er al een enorme belangstelling is voor de cryptovaluta.

Koop nu DEFI COIN

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.