Analyst voorspelt aanzienlijke prijsstijgingen voor Bitcoin en Litecoin

De bekende anonieme analist genaamd Loma voorspelt dat zowel Bitcoin als Litecoin een gunstige periode tegemoet gaan. Aan zijn ruim 282.000 volgers deelt Loma zijn overtuiging dat Bitcoin uiteindelijk de weerstand rond de koers van 28.800 dollar zal doorbreken. Hij benadrukt echter dat het enige tijd kan duren voordat Bitcoin aan de opwaartse trend begint.

Het geduld van de bullish investeerders

In deze context is het mogelijk dat we in de komende tijd het geduld van de bullish investeerders zullen testen. “In het ideale scenario zal deze periode van consolidatie leiden tot een stijging. We zullen waarschijnlijk niet veel kansen meer krijgen om Bitcoin te kopen tegen de prijs van 26.500 tot 25.500 dollar”, aldus Loma.

Als we naar de grafiek van Loma kijken, lijkt het erop dat hij verwacht dat Bitcoin vóór het einde van april een opwaartse beweging zal starten. Loma voorspelt uiteindelijk dat de koers van Bitcoin de 38.000 dollar zal bereiken.

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld tegen 28.300 dollar, wat nog aanzienlijk afwijkt van die koers. Het is dan ook de vraag of de gedurfde voorspelling van Loma werkelijkheid zal worden. Niet alleen Bitcoin heeft zijn positieve aandacht, ook Litecoin wordt door Loma in een gunstig daglicht gezet.

Litecoin op weg omhoog?

Wat betreft Litecoin voorspelt Loma dat er een prijsrally zal plaatsvinden die de belangrijke psychologische grens van 100 dollar zal doorbreken. Volgens Loma zal de reactie van Litecoin rond de koers van 100 dollar bepalend zijn voor een mogelijke stijging naar 140 dollar.

“Ik ben benieuwd naar de reactie rond het psychologische en technische niveau van 100 dollar. Als de koers boven dat niveau blijft, kan dit snel leiden tot een koers van 130 tot 140 dollar, naar mijn mening”, aldus Loma.

De recente dieptepunten in de koers die werden veroorzaakt door problemen tussen Binance en de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) kunnen volgens Loma fungeren als solide steun voor de koers. Op dit moment schommelt de koers van Litecoin rond de 93,47 dollar, waardoor het kleine broertje van Bitcoin steeds dichter bij de psychologische grens van 100 dollar komt.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.