Auteur van Rich Dad Poor Dad voorspelt Bitcoin-waarde van 100.000 dollar

Robert Kiyosaki, de schrijver van het bekende financiële boek Rich Dad Poor Dad, voorziet een aanzienlijke toename in de waarde van Bitcoin. Hij verwacht dat steeds meer mensen enthousiast worden over deze digitale valuta. Kiyosaki benadrukt dat Bitcoin fundamenteler gezien gezonder is dan traditionele financiële instituties zoals banken.

Bitcoin vertegenwoordigt het geld van de bevolking

Volgens Robert Kiyosaki, de auteur van het populaire financiële boek Rich Dad Poor Dad, staat Bitcoin op het punt om een sterke stijging te ondergaan. Hij voorspelt dat de huidige waarde van $27.263 met meer dan 267% zal toenemen, met als uiteindelijk doel $100.000 per Bitcoin.

De reden achter deze voorspelling is Kiyosaki’s overtuiging dat steeds meer mensen ervoor zullen kiezen om Bitcoin te gebruiken in plaats van de Amerikaanse dollar, vooral na een reeks renteverhogingen door de Federal Reserve om inflatie tegen te gaan. Kiyosaki verwacht ook dat Amerikaanse regelgevers Bitcoin zullen beschouwen als een grondstof, vergelijkbaar met goud, zilver en olie.

‘Waarom ik Bitcoin koop: Jaren geleden zag ik BTC stijgen naar $20.000 om daarna te dalen naar $0. Ik dacht dat het voorbij was voor BTC. Ik zag BTC langzaam stijgen naar $6.000 en kocht veel bij. Waarom? Omdat mensen BTC steunen en niet de Federal Reserve of de overheid. BTC had geen bailout nodig van de Federal Reserve of de overheid, omdat BTC het geld van de bevolking vertegenwoordigt. BTC zal stijgen naar $100.000. Lang leve BTC.’

Voorspelling van $500.000 in 2025

De Bitcoin-optimist heeft zijn voorspellingen naar een hoger niveau getild. Hij stelt dat Bitcoin uiteindelijk zelfs de $100.000 zal overstijgen en verwacht dat de waarde van BTC in 2025 de $500.000 zal bereiken. Deze gedurfde voorspellingen worden grotendeels ingegeven door het monetaire beleid van de Federal Reserve, die de geldpolitiek versoepelt en liquiditeit in de markten injecteert.

Volgens de Bitcoin-enthousiasteling kan Bitcoin het bankmonopolie doorbreken en individuen meer controle geven over hun geld en financiën. Hij gelooft dat de waarde van Bitcoin niet alleen afhankelijk is van vraag en aanbod, maar ook van het fundamentele feit dat het de potentie heeft om de financiële wereld te transformeren.

‘Grote crash op komst. Mogelijk een depressie. Federal Reserve gedwongen om biljoenen aan waardeloos geld bij te drukken. In 2025 zal goud $5.000 waard zijn, zilver $500 en Bitcoin $500.000. Waarom? Omdat het vertrouwen in de Amerikaanse dollar, het waardeloze geld, zal instorten. Goud en zilver zijn het geld van de goden. Bitcoin vertegenwoordigt het geld van de bevolking. Wees op je hoede.’

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.