Bedacht van Cash App vermoord in San Francisco

Op dinsdag 4 april overleed Bob Lee, de voormalige Chief Technology Officer van Square en de bedenker van de Cash App, nadat hij werd neergestoken in San Francisco. De tech-gemeenschap reageert geschokt op dit nieuws. Bill Barhydt, CEO van Abra, benadrukt dat hij een gulle persoon was die dit tragische lot niet verdiende.

Jack Dorsey, huidige CEO van Block (voorheen Square), heeft ook gereageerd via Nostr, een decentraal alternatief voor Twitter. Hij bevestigt het trieste nieuws en spreekt over het gebroken hart dat hij voelt.

Volgens Dorsey speelde Bob Lee een essentiële rol bij Square en Cash App tijdens zijn tijd daar. Het lijkt erop dat deze aanval op de tech-ondernemer willekeurig was.

Voormalig UFC-vechter Jake Shields meldt dat Bob Lee een goede vriend van hem was en dat hij werd aangevallen in een zogenaamd veilig deel van San Francisco.

Criminaliteit in de Verenigde Staten

Dergelijke verhalen over criminaliteit in de Verenigde Staten komen steeds vaker voor, wat zorgwekkend is. De groeiende kloof tussen arm en rijk draagt bij aan dit soort tragische gebeurtenissen.

Het is mogelijk dat Bob Lee simpelweg het slachtoffer werd van een willekeurige overval, wat uiteindelijk fataal werd. Dit lijkt misschien niet te passen bij het beeld van Amerika, maar het is wel de harde realiteit.

Met name in San Francisco komen dit soort incidenten steeds vaker voor, zelfs in delen van de stad die als veilig worden beschouwd.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.