Binance registreert hoogste hoeveelheid van 55.000 Bitcoin die het platform verlaat

Nieuwe gegevens van CryptoQuant tonen aan dat er binnen één dag meer BTC van Binance is opgenomen dan ooit tevoren.

Aanzienlijke daling van Bitcoin op het platform

Het lijkt erop dat investeerders in Bitcoin (BTC) niet van plan zijn om alles te verkopen rond dit prijsniveau (van $20.000 per Bitcoin). De winst van de afgelopen twee dagen heeft geleid tot een verandering in het gedrag van gebruikers, waarbij de BTC-saldi over het algemeen zijn afgenomen.

De grootste wereldwijde exchange, Binance, heeft ook deze daling opgemerkt. Op 26 oktober verdween er namelijk 55.000 Bitcoin van hun platform. Binh Dang van CryptoQuant merkte op dat de uitstroom van derivatenplatforms records heeft gebroken die meerdere maanden standhielden. Hij verklaarde het volgende:

Gedurende één jaar was gisteren de dag waarop het hoogste aantal munten van het derivatenplatform werd opgenomen: 71.579 Bitcoin.

Dang voegde toe dat een dergelijke uitstroom van derivaten vaak samengaat met verminderde verkoopdruk op Bitcoin als geheel. Als conclusie zei hij het volgende:

Hoewel er nog steeds geen definitief bewijs is van het dieptepunt van Bitcoin via on-chain bevestigingen, zullen we, terugkijkend naar de geschiedenis van eind 2018, de verschillen gaan opmerken. Tijdens de meest intense prijsdalingen in de twee jaar voor 2020 en 2021, leidde elke sterke neerwaartse trend in de derivatenreserve tot een vergelijkbare afname van de verkoopdruk. Wat denk je dat er deze keer zal gebeuren?

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.