Bescherm uw cryptovaluta tegen cybercriminelen door ze te “mixen”

Absolute veiligheid bestaat niet. Een cryptocurrency exchange (crypto-valuta handelsplatform) kan gehackt worden, ook al is de kans klein. Bepaalde gebeurtenissen tijdens dergelijke uitwisselingen laten ons echter zien dat dit mogelijk is en dat dit ook vrij vaak gebeurt, net zoals dat je papieren portemonnee kan doorbranden, nat kan worden, verloren kan gaan, etc. Maar het is nog steeds de moeite niet waard om het leven gemakkelijker te maken voor indringers en de meest elementaire veiligheidsregels te verwaarlozen bij het werken met crypto’s. Beveilig dus uw investering op alle mogelijke manieren.

Hoe crypto’s het meest gestolen worden

Hier zijn enkele populaire technieken die gebruikt worden om crypto’s te stelen. In dit artikel helpen we je erachter te komen waar je op moet letten.

  1. Valse portemonnees maken het met een ingebouwde code mogelijk om de controle over uw crypto’s te bemachtigen. U downloadt zo’n portemonnee, installeert hem, waarna de aanvaller uw vermogen eenvoudigweg aan zichzelf overdraagt.
  2. Het creëren van neppe sites voor het handelen in crypto’s. Met hun hulp krijgen aanvallers uw gebruikersnaam en wachtwoord. Idealiter kennen ze uw e-mailadres, en sturen ze onder het mom van een officiële brief een link naar de website. Er zijn ook andere manieren, maar deze zijn tijdrovend. Dit zal echter niet werken als u gebruik maakt van twee-factor-authenticatie. Hacken is hier mogelijk, maar de indringer zal uw telefoonnummer moeten kennen of uw e-mail moeten inzien, wat de taak erg moeilijk maakt. Dit is echter een van de meest voorkomende opties voor het verliezen van uw cryptokrediet.
  3. Valse verhandelaars. Ook dit gebeurt, maar niet zo vaak. Als u een verhandelaar gebruikt, kijk dan in ieder geval naar recensies ervan. Als de voorwaarden te mooi zijn om waar te zijn, raden wij u aan om goed op te letten.
  4. Triviale fraude. Ze beloven cryptokrediet te verkopen of te kopen tegen een uiterst gunstig tarief, en met de verwachting enorme winsten te maken. Waardoor mensen zonder aarzeling geld overmaken naar een hacker. Er is geen bescherming tegen dit soort fraude, daarom wordt deze methode het vaakst gebruikt.

Hoe beveiligt u uw crypto’s?

– Gebruik een speciaal e-mailadres. Profiteer van diensten met een hoge mate van bescherming.

– Zorg ervoor dat u een complex wachtwoord kiest, dat bestaat uit verschillende letters, cijfers en speciale karakters.

– Gebruik elke keer een nieuwe Bitcoin-adres. De ketens van de meeste crypto’s, inclusief de belangrijkste, staan voor iedereen open, dus als iemand erin slaagt om een van de adressen te koppelen aan een specifieke persoon, dan zullen de aanvallers of de autoriteiten een hele geschiedenis hebben van de geldbewegingen van deze persoon. Het aanmaken van een nieuwe Bitcoin-adres is snel en gratis en kan in minder dan een minuut aangemaakt worden.

– Bewaar uw wachtwoorden op de juiste manier. Waar bewaart u uw twee-factor authenticatiesleutels en wachtwoorden voor uw handelsrekening? Het is wenselijk dat ze op papier of andere niet-digitale media worden opgeschreven, van elkaar worden gescheiden en op een veilige plaats worden bewaard. Het belangrijkste is om te voorkomen dat u uw wachtwoorden en sleutels in bestanden opslaat op uw of een andere computer die aan u kunnen worden gekoppeld.

– Het is veel gemakkelijker voor cybercriminelen om bij digitale bestanden te komen dan om in te breken in uw huis of ergens anders verborgen notities te vinden met deze gekoesterde combinaties. Het belangrijkste is dat u niet vergeet de deursloten goed te installeren of een betrouwbare plaats te kiezen.

Gebruik een Bitcoin-mixer

Als u zoveel mogelijk anonimiteit wilt bewaren om veilig te blijven, gebruik dan diensten om de sporen van cryptotransacties te verduisteren. Zo’n betrouwbare en efficiënte Bitcoin-mixer, zoals BitMix.Biz, zal helpen om de echte bron van uw inkomsten te verbergen.

Deze cryptomixer heeft tienduizenden beleggers, handelaren en gewone crypto-gebruikers van over de hele wereld geholpen om hun gegevens en fondsen veilig te bewaren. Dit is mogelijk dankzij de technologie van het scheiden en mengen van crypto-overdrachten van verschillende adressen. U kunt de anonimiteit van uw transacties verzekeren door gebruik te maken van BitMix.Biz cryptomixer vanaf 0.005 BTCLTCDash. Uw digitale activa zullen worden verdeeld in verschillende kleine transfers en gaan door tientallen adressen voordat ze uw portemonnee bereiken, terwijl u elke keer een nieuw adres gebruikt zodat de geschiedenis van uw oude portemonnee geen extra kansen geeft aan hackers om u te bespioneren.

BitMix.Biz heeft verschillende opties zoals een variabele vergoeding en een veranderlijke tijd van het verzenden van munten. Deze opties maken het veel moeilijker om overdrachten te associëren met specifieke adressen, bedragen en tijden van verzending. U kunt beide functies gebruiken door zelf hun waarden te kiezen of door de algoritmen van het systeem willekeurige waarden te laten kiezen.

Ook voor grote overdrachten is een functie voorzien die het hele bedrag verdeelt over verschillende eindbedragen die u opgeeft voordat u met het schoonmaken van de munten begint. Deze verbeterde functie, ook wel ‘randomizer’ genoemd, is beschikbaar bij het mengen van cryptovaluta van 0.1 BTCLTCDash.

De betrouwbaarheid van de BitMix.Biz cryptomixer wordt gegarandeerd met een garantiebrief bij het deponeren van munten voor de reiniging. Deze brief bevat een verificatiecode, een gegarandeerde storting (vind meer details bij de Bitcoin mixer-klantenservice), het na 72 uur verwijderen van gegevens over elk mengproces en de mogelijkheid van een eenmalige verwijdering. De veiligheid van de service wordt bevestigd door de vele positieve beoordelingen van crypto-gebruikers door de jaren heen.

Gebruik een van de tientallen talen die beschikbaar zijn voor de handige interface, een API-sleutel voor uw website en ook nog eens de mogelijkheid om inkomsten te verdienen aan het verwijzingsprogramma voor het lokken van nieuwe gebruikers voor de dienst.

Website: Bitmix

Tor: http://bitmixbizymuphkc.onion

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.