Bitcoin NFT-markt groeit naar $4,5 miljard in 2025

Volgens CEO Mike Novogratz van Galaxy Digital zal de waarde van de Bitcoin-NFT-markt tegen maart 2025 een totale marktkapitalisatie van $4,5 miljard bereiken. Het groeiende ecosysteem van NFTs op Bitcoin heeft geleid tot explosief gebruik, hoewel er verschillen zijn tussen inscripties en NFTs, volgens Galaxy Digital.

Drie Verschillende Voorspellingen

Galaxy Digital doet in totaal drie voorspellingen over de toekomstige marktkapitalisatie van NFTs op Bitcoin. Deze voorspellingen omvatten een bear-case, een base-case en een bull-case. In het bearish-scenario wordt een marktkapitalisatie van $1,5 miljard verwacht, gebaseerd op huidige interesse en infrastructuur. Het base-case scenario voorziet een marktkapitalisatie van $4,5 miljard voor NFTs op Bitcoin.

Onderzoek van hoge kwaliteit door @intangiblecoins bij @galaxyhq over de opkomst van Bitcoin Ordinals: – $4.5B base case markt – Help bij Bitcoin’s vergoedingsmarkt – Uitbreiding van het ontwerpveld voor slimme contracten Lees hier meer👇— Dan Held (@danheld) 3 maart 2023

Concurrentie met Ethereum

Als alles volgens plan verloopt, kan de Bitcoin-NFT-markt ook concurreren met NFTs op Ethereum en een marktkapitalisatie van $10 miljard bereiken, volgens Galaxy Digital.

De Duistere Tijden Zijn Voorbij

Volgens influencer Eric Wall is de introductie van NFTs op Bitcoin een positieve ontwikkeling voor het project. Hij deelt via Twitter een afbeelding die de geschiedenis van Bitcoin toont en verklaart dat de “duistere tijden” voorbij zijn en plezier weer een rol speelt.

The Bitcoin Dark Ages are over Fun is back on the menu, boys pic.twitter.com/ybk5NKObmB— Eric Wall 🧙‍♂️ Toverstaf van Taproot #2 (@ercwl) 3 maart 2023

Niet Iedereen is Het Ermee Eens

Niet iedereen is het echter eens met deze positieve kijk. Er is een aanzienlijke groep die van mening is dat Bitcoin puur geld zou moeten zijn en NFTs op de Bitcoin blockchain beschouwt als vervuiling in plaats van een aanvulling.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.