Bitcoin stabiliseert terwijl Avalanche, Polygon en GALA stijgen

In de afgelopen periode heeft Bitcoin (BTC) een aanzienlijke prijsstijging doorgemaakt, maar de belangrijkste cryptocurrency lijkt nu te stabiliseren rond de $23.000. Aan de andere kant hebben bepaalde alternatieve munten, zoals Avalanche en Polygon, in de afgelopen 24 uur opmerkelijke prestaties geleverd. In dit nieuwsbericht zullen we onderzoeken wat deze stijgingen betekenen voor de markt en welke implicaties ze hebben voor investeerders.

Stabiliteit in de Bitcoin Koers

De afgelopen maand was opmerkelijk voor de Bitcoin koers. De prijs is gestegen van $16.400 naar een hoogtepunt van $23.800, het hoogste niveau in maanden. De waarde van ‘s werelds grootste cryptocurrency is dit jaar met meer dan 40 procent gestegen. Deze stijging heeft echter een halt toegeroepen, en de koers is sindsdien minder volatiel geworden. Op dit moment schommelt de prijs rond de $23.000, met een marktkapitalisatie van $443 miljard. Het marktaandeel van Bitcoin is iets gedaald tot 42,1 procent, omdat enkele grote alternatieve munten de afgelopen 24 uur aanzienlijke winsten hebben geboekt.

Stijging in de Koersen van Avalanche, Polygon en GALA

Vandaag is een positieve dag voor investeerders die in alternatieve munten zoals Avalanche, Dogecoin, Polygon en GALA hebben geïnvesteerd. De waarde van de AVAX-token is in de afgelopen 24 uur met meer dan 14 procent gestegen en heeft een piek van meer dan $20 bereikt.

Ook Dogecoin, Polygon en GALA hebben aanzienlijke winsten geboekt. DOGE en MATIC zijn ongeveer 5-6 procent gestegen, terwijl GALA bijna 20 procent winst heeft geboekt. Dit staat in contrast met andere populaire cryptocurrencies zoals Binance Coin, Ethereum, Ripple en Cardano, die vandaag veel rustiger zijn met kleine prijsstijgingen van 0,4 tot 1 procent. Al met al is de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies vandaag met ongeveer $10 miljard gestegen en ligt nu boven de $1.050 biljoen.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.