Bitcoin vertoont volgens analist sterke bullish signalen op het niveau van $23.000

De Bitcoin koers blijft redelijk stabiel rond de $23.000 en volgens on-chain analist Cole Garner is er nog steeds een aanzienlijke bullish trend aanwezig. Als Garner gelijk heeft, bestaat de mogelijkheid dat deze positieve ontwikkelingen zich voortzetten en de prijzen verder stijgen.

1/ Een voorproefje van enkele on-chain metrics met hoge alpha die ik onlangs heb ontwikkeld. Ze zijn allemaal getest en gevalideerd. Handelsignalen met een hoog succespercentage. Ze zien er op dit moment zo bullish uit 👇 pic.twitter.com/1mLt99YjYU— Cole Garner (@ColeGarnerXBT) 27 januari 2023

Prijsindicatoren zouden de bullish sentimenten moeten versterken

Terwijl Bitcoin moeite blijft doen om de $23.000 grens te doorbreken, is er discussie over mogelijke correcties. Garner blijft echter positief gestemd en beschrijft de situatie als overwegend gunstig. “De grafieken zien er momenteel zo bullish uit,” aldus Garner.

Garner is ook duidelijk over de bovenstaande grafiek, die de verhouding tussen Bitcoin en stablecoins op grote beurzen weergeeft. Hij beschouwt deze als bullish en merkt op dat deze bijna nooit ongelijk heeft gehad. Wat betreft de koersverwachtingen van de analist is er niet veel duidelijkheid, behalve dat de mini-bullrun volgens hem nog niet is afgelopen.

Herstel van miners?

Het optimisme rondom Bitcoin is ook zichtbaar in de mining-industrie. Deze sector heeft het afgelopen jaar aanzienlijk geleden, maar lijkt nu te herstellen.

Op basis van de Hash Ribbon grafiek lijkt het herstel aan de gang te zijn. Vaak volgt op een periode van neergang een aanzienlijke opwaartse trend. Hoewel dit mogelijk is, zijn de macro-economische omstandigheden niet per se gunstig.

Alles bij elkaar lijkt Bitcoin veelbelovend, maar het is nog te vroeg om te juichen. Het doorbreken van de $30.000 grens zou een echt teken van een bullrun zijn.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.