Coinhub Bitcoin ATM introduceert crypto-portemonnee

Coinhub Bitcoin ATM, een aanbieder van cryptocurrency-geldautomaten, heeft in samenwerking met CHB Holdings en Edge zijn Bitcoin (BTC) Portemonnee gelanceerd.

Wat houdt een crypto-portemonnee in?

Een crypto-portemonnee is een digitale wallet die wordt gebruikt om cryptocurrency zoals Bitcoin, Ethereum en andere digitale activa op te slaan, te verzenden en te ontvangen. In tegenstelling tot traditionele portemonnees, zoals een leren portemonnee of een bankrekening, bewaart een crypto-portemonnee geen fysieke valuta. In plaats daarvan bevat het een privésleutel die gebruikers nodig hebben om toegang te krijgen tot hun cryptocurrency en transacties uit te voeren.

Diverse soorten crypto-portemonnees zijn beschikbaar, waaronder software-portemonnees, hardware-portemonnees en papieren wallets. Software-portemonnees zijn doorgaans applicaties die op computers of smartphones worden geïnstalleerd en bieden een eenvoudige manier om crypto’s te beheren. Hardware-portemonnees zijn fysieke apparaten vergelijkbaar met USB-sticks, die een hoog beveiligingsniveau bieden doordat ze niet met het internet zijn verbonden. Papieren wallets zijn ook een optie, bestaande uit een gedrukte kopie van de privésleutel van de gebruiker.

Het is van essentieel belang te benadrukken dat het beveiligen van een crypto-portemonnee cruciaal is, aangezien verlies of diefstal van de privésleutel kan leiden tot verlies van toegang tot de cryptocurrency van de gebruiker. Daarom is het belangrijk om een sterk wachtwoord te gebruiken en de privésleutel op een veilige plaats te bewaren.

Geavanceerde beveiliging en real-time marktgegevens

Volgens berichten biedt de nieuwe crypto-portemonnee van Coinhub geavanceerde beveiliging en real-time marktgegevens aan gebruikers.

Door gebruik te maken van marktgegevens kunnen gebruikers weloverwogen investeringsbeslissingen nemen. Daarnaast biedt de portemonnee tweefactorauthenticatie, biometrische verificatie, de mogelijkheid om Bitcoins te verzenden en te ontvangen, toegang tot transactiegeschiedenis en de optie om meerdere accounts te beheren. Ook kunnen gebruikers Bitcoin-geldautomaten in de crypto-portemonnee vinden. De volgende stappen van het bedrijf in de crypto-wereld zijn nog niet bekend.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.