‘CRYPTO’ een nieuwe Hollywood film over cryptovaluta

Fuck, het is echt. De officiële trailer voor CRYPTO, de poging van Hollywood om een cryptocurrency-film te maken, is online.

Op een of andere manier is het CRYPTO gelukt om sterren als Kurt Russell, Luke Hemsworth en Alexis Bledel in de film te krijgen. De film draait om een ‘wonderkind uit de financiële sector’ (gespeeld door Beau Knapp) dat opnieuw werd toegewezen aan het kleine stadje Elba omdat het te verdomd goed was in zijn werk.

Terwijl hij in ballingschap is, heeft hij de taak om de meesterbreinen van een ondergrondse ‘Bitcoin money laundering ring’. Op een gegeven moment roept de hoofdpersoon uit: ‘We hebben een serieus probleem. Ik ben er vrij zeker van dat de Russische maffia geld witwast door de Omni-tak! ‘- wat dat precies is, is niet meteen duidelijk. In de beschrijving van de YouTube-trailer staat:

In this cyber-thriller starring Kurt Russell and Beau Knapp, a Wall Street banker connects a small-town art gallery to a global conspiracy, putting his own family in grave danger.

Nou wij kunnen niet wachten…

Geef een reactie