Wat zijn crypto handelssignalen?

Hoe weet u of crypto handelssignalen iets voor u zijn?

Wilt u op regelmatige basis crypto handelssignalen ontvangen? Wanneer u de “juiste” munten koopt, kunt u uitstekende rendementen verwachten. Dat is precies wat crypto signalen doen: ze helpen u herkennen welke cryptocurrencies het grootste potentieel hebben.

Crypto handelssignalen kunnen gebaseerd zijn op meerdere factoren, zoals technische analyse, recent nieuws, geruchten en de huidige marktsituatie. Als u wilt, kunt u ook kiezen voor crypto handelssignalen die door professionele en ervaren handelaars worden uitgestuurd. Natuurlijk kunt u alleen profiteren van deze crypto handelssignalen als ze betrouwbaar zijn en een bewezen staat van dienst hebben. Zoniet kunt u best uw eigen analyses uitvoeren, omdat deze waarschijnlijk betere resultaten zouden opleveren.

Om cryptocurrencies te verhandelen, moet u een zekere mate van ervaring hebben. Net zoals iedereen moet u deze gaandeweg opbouwen. Gratis crypto handelssignalen kunnen een goede manier zijn om dit soort ervaring op te bouwen.

Crypto handelssignalen zijn handelsideeën of -suggesties om een bepaalde munt te kopen of verkopen voor een bepaalde prijs op een bepaald tijdstip. Deze signalen worden ofwel handmatig gegenereerd door een professionele handelaar, ofwel door handelsalgoritmes en robots die automatisch handelssignalen verzenden. Meestal vermelden deze signalen ook een take profit en een beschermende stop loss. In principe zou u langs alle kanten gedekt moeten zijn.

Tegenwoordig zijn er veel crypto handelsplatformen die copy trading toestaan. Als u oprecht gelooft in uw handelscapaciteiten, kunt u deze platformen gebruiken om uw transacties met anderen te delen en zo extra winst te maken.

Er zijn gratis crypto handelssignalen, maar als u liever iets betrouwbaarder wilt, moet u maandelijks abonnementsgeld betalen aan een dienstverlener van crypto handelssignalen. Er zijn maandelijkse, driemaandelijkse en zelfs jaarlijkse abonnementsplannen verkrijgbaar. De dienstverlener in kwestie zal u het handelssignaal rechtstreeks naar uw e-mail, smartphone of een ander snel communicatiemiddel sturen.

Hoe moet u crypto handelssignalen lezen?

Het eerste element van een typisch handelssignaal geeft normaal gezien aan welke actie u moet ondernemen. Als u handelt in cryptocurrencies, zijn er slechts twee soorten actie die u kunt ondernemen: kopen of verkopen.

Het tweede element van een crypto handelssignaal geeft aan welke munt u moet kopen of verkopen. We hebben namelijk een bepaald instrument nodig om te kopen of verkopen.

Alle dienstverleners van crypto handelssignalen zullen u de prijs meedelen waartegen u een cryptomunt moet kopen of verkopen. Deze prijs kan de huidige marktprijs zijn of een prijs die boven of onder deze marktprijs ligt. Als u een signaal krijgt over een munt die moet worden gekocht of verkocht, moet u snel handelen om dezelfde prijs te krijgen. In de meeste gevallen krijgt u een iets andere prijs als u een crypto handelssignaal krijgt voor een bepaalde marktprijs waarde. Zo gebruikt u misschien een andere crypto exchange, die iets andere prijzen heeft, of beweegt de markt door de hoge volatiliteit te snel om tegen dezelfde prijs te kunnen kopen of verkopen. Als de markt niet te veel heeft bewogen, kunt u natuurlijk nog steeds profiteren van dit soort crypto handelssignaal.

Goede handelssignalen vermelden ook een take profit en stop loss die u een degelijke risico-beloning verhouding bieden. Door dit soort orders in te stellen, hoeft u uw transacties niet de hele tijd in de gaten te houden. U hoeft dus niet zomaar te raden wanneer u de transactie moet sluiten. Dat zou in principe moeilijk zijn, omdat het in de eerste plaats niet eens uw idee was. U weet dus niet wat de beweegredenen achter deze transactie zijn, tenzij deze van tevoren zijn aangegeven. Het gebruik van een vooraf bepaalde stop loss is een geweldige manier om verliezen gerelateerd aan ongunstige veranderingen in de cryptoprijs te minimaliseren.

Verder kan een dienstverlener van crypto handelssignalen aanvullende analyses en ondersteunende grafieken toevoegen. Deze bijkomende informatie kan in verschillende vormen worden verstuurd. Zo kan een dienstverlener u methodes aanreiken om uw stop loss te volgen of om een tijdselement op te nemen en u te informeren om de transactie tegen een bepaald uur te sluiten. Daarbij kunt u zelfs een volledige analyse ontvangen van de redenering achter dit specifieke handelsidee.

Er zijn twee soorten cryptocurrency handelaars. Het eerste type is de handelaar die zelf de kunst van het handelen onder de knie wil krijgen en hier de nodige tijd en moeite in wil steken. De tweede soort zijn crypto handelaars die geld willen verdienen zonder al te veel moeite te doen.

Als u zich tot de tweede categorie zou rekenen, moet u proberen om enkele van de beste crypto handelssignalen te gebruiken om uw doelen te bereiken. Als u zich echter in de eerste groep zou onderbrengen, moet u proberen crypto handelsgrafieken te gebruiken om de cryptomarkt te analyseren. Zo zult u de beste handelssignalen voor uzelf kunnen vinden.

Door een dienstverlener van crypto handelssignalen te volgen, schuift u in feite de verantwoordelijkheid af op iemand anders. In zulk een situatie is het makkelijk om iemand anders de schuld te geven als de gevolgde strategie niet werkt.

Om succesvol crypto te verhandelen, moet u wel enige verantwoordelijkheid nemen en de redenen achter een handelssignaal begrijpen. Door uw eigen analyses te maken zult u meer vertrouwen krijgen en vlotter op de markt kunnen inspelen.

Als u als onafhankelijke cryptohandelaar veel winst wilt boeken, moet u zelf leren hoe u crypto kunt verhandelen in plaats van op anderen te vertrouwen. Wanneer u echter van mening bent dat crypto handelssignalen u kunnen helpen om uw crypto account te laten groeien, kunt u één of verschillende platformen gebruiken die copy trading toestaan.

Iedereen beslist voor zichzelf of copy trading al dan niet een goed idee is. U moet er wel rekening mee houden dat betrouwbare handelssignalen erg moeilijk te vinden zijn. Als u het hele besluitvormingsproces aan een professional wilt overlaten en u niet genoeg tijd en ervaring heeft om zelf de cryptomarkt te analyseren, kan het echter een goed idee zijn om op de signalen van anderen te vertrouwen.

Wat zijn de beste gratis crypto signalen?

Hieronder kunt u de beste crypto handelssignalen bekijken die we getest hebben en als de meest interessante beschouwen. Deze lijst wordt op geen enkele manier gesponsord.

  1. Learn2Trade
  2. Cryptosignals
  3. 2Moon
  4. CryptoAlarm
  5. Crypto Signals Guru

Crypto Telegram-groepen

Crypto signalen worden steeds populairder in de crypto handelsgemeenschap. Deze signalen worden grondig onderzocht door een team van ervaren handelaars die u vervolgens precies vertellen welke cryptomunten te kopen en wanneer te verkopen. Zo kunt u het volgen en bijhouden van transacties uitbesteden en toch aanzienlijke rendementen opstrijken. Het succes van zulke crypto handelssignalen is opvallend, en elke dag komen er wel weer nieuwe groepen bij. Omdat het moeilijk kan zijn te beslissen bij welke groep u zich moet aansluiten, geven we hieronder een overzicht van de beste crypto signaalgroepen op Telegram.

1. MYC Signals (@MYC Signals)

MYC Signals bestaat uit een team van crypo experts die elk meer dan 5 jaar ervaring hebben.

2. Fat Pig Signals

Fat Pig Signals is een solide groep die transacties biedt voor Bitmex- en Binance-handelaars.

Deze groep staat bekend om hun technische analyse die gepaard gaat met elk handelssignaal dat zij geven.

3. Verified Crypto Traders

Deze groep is gevestigd in Nederland en bestaat uit een team waarvan de leden zich in verschillende landen bevinden, waaronder Portugal, België, Nederland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

4. 4C Trading

4C Trading is een team van 15 ervaren specialisten die elk gespecialiseerd zijn in een bepaalde sector, zoals marketing, sales, financiën, IT, ontwikkeling, administratie en nog veel meer.

5. WhaleTank

WhaleTank is een team van 12 Europese en Israëlische gebaseerde handelaars die ernaar streven om hun klanten winst te laten maken door veilig te handelen in volatiele cryptomarkten.

De beste crypto handelssignalen voor Binance

Er zijn ook Telegram-groepen die specifiek gericht zijn op handelaars die gebruikmaken van het Binance-handelsplatform. Hieronder ontdekt u welke Telegram-groepen interessant kunnen zijn voor dit type handelaars.

1. AltSignals Binance

AltSignals werd opgericht eind 2017. Het is een van de oudste Telegram-groepen voor crypto handelssignalen die er bestaan en bieden uiterst nauwkeurige handelssignalen.

2. Crypto Signals

CryptoSignals is veruit een van de beste Binance-handelssignaalkanalen op Telegram. Gebruikers kunnen lid worden van het officiële Telegram-kanaal en enkele van de beste signalen op de markt beginnen ontvangen.

3. Verified Crypto Traders

Net zoals AltSignals is Verified Crypto Traders een van de oudste Telegram-groepen voor crypto handelssignalen. Deze groep zag in 2017 het levenslicht in Nederland en staat bekend om zijn nauwkeurigheid, consistentie en uitstekende risico-beloning verhouding.

4. Universal Crypto Signals

Deze in 2018 opgerichte Telegram-groep is populair bij handelaars omwille van zijn nauwkeurige handelssignalen.

5. Binance Killers

Binance Killers staat al jarenlang bekend als een van de beste opties voor altcoin-handelssignalen. Ze sturen gemiddeld 1 tot 2 signalen per dag en kunnen terugvallen op een nauwkeurigheid van 97%.

Conclusie

Handelssignalen kunnen een lucratieve methode zijn om meer rendement te genereren. De meeste dienstverleners geven signalen voor een specifiek platform, zoals Binance, BitMex, Coinbase PRO of Bittrex. Als u interesse hebt in de cryptowereld maar er niet al te veel tijd en moeite in wilt steken, kunnen crypto handelssignalen een ideale oplossing voor u zijn!

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.