Dit is de nieuwe Ledger Nano X

Waar we bijna dagelijks doodgegooid worden met nieuwe ‘koersinformatie’ voor cryptomunten als bitcoin of ether, is het tijdenlang hartstikke stil geweest rond de Franse hardwarefabrikant Ledger. Logisch, want het bedrijf heeft hard gewerkt aan een gloednieuwe opvolger van de populaire Ledger Nano S hardware wallet.

Dit weten we nu al over de Ledger Nano X

De Nano X lijkt een opvolger te zijn van de Nano S en biedt nieuwe eigenschappen waar veel gebruikers al langer om hebben gevraagd. De Ledger Nano X beschikt over bluetooth; hierdoor is he mogelijk om de Nano X te verbinding met je iPhone of Android-toestel en overal transacties uit te kunnen voeren.

Alle bluetooth-communicatie is end-to-end gecodeerd om te beschermen tegen elke beveiligingsdreiging. De Ledger Nano X kan tot honderd applicaties tegelijkertijd opslaan, inclusief bitcoin, ether, XRP en nog veel meer. Beheer al je assets op hetzelfde apparaat, op hetzelfde moment.

Je kunt de Ledger Nano X hier bestellen, de eerste exempelen worden geleverd in maart. Let op dat er een beperkte oplage is.

Geef een reactie