EDEX: De Europese brug tussen crypto en €uro

De grootste crypto beurs BitMEX koopt een van de oudste banken van Duitsland. Dat betekent dat de Europese Unie intensiever blockchain technologie moet introduceren in de traditionele economie van het continent. De ECB doet al pogingen om een euro cryptovaluta te creëren. En parallel daaraan staan onafhankelijke projecten als EuroSwap EDEX klaar om de Europeanen bij de Web3.0-economie te betrekken.

EuroSwap EDEX – Brug tussen €uro en Crypto

In het afgelopen jaar heeft de Europese regio meer dan 1 biljoen euro aan cryptovaluta ontvangen. Dat is 25% van alle wereldwijde activiteit, waarvan 50% afkomstig is van DeFi. De opkomst van onafhankelijke crypto-projecten die in staat zijn om de Europese crypto-integratie te ondersteunen, maar ook om te concurreren voor financiële producten van de overheid, is een natuurlijke fit aan het worden. Een van de eerste projecten om de Europese ontwikkelingsvector te ondersteunen was EuroSwap – European Decentralized Crypto Exchange (EDEX).

EuroSwap zal voor het eerst in de wereldgeschiedenis het kopen en verkopen van cryptocurrencies op de Decentralized Exchange voor de officiële munteenheid van de eurozone, de euro €, mogelijk maken. EDEX bereikt deze doelen door middel van geavanceerde blockchain-technologie, evenals door middel van partnerschappen met grote betalingssystemen zoals VISA, die toegangspoorten zullen openen voor fiat euro transacties. Met andere woorden, honderden miljoenen inwoners van de eurozone zullen nu in staat zijn om cryptocurrency veilig te kopen met een eenvoudige bankkaart en net zo gemakkelijk hun winst op de kaart op te nemen.

Het idee voor EuroSwap EDEX ontstond kort voordat voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen aankondigde dat Europa in het voorjaar van 2021 officieel de weg naar de Web3.0-economie zou inslaan. Het kostte EuroSwap-ontwikkelaars iets minder dan zes maanden om slimme contracten te ontwikkelen en te testen en het project MVP te creëren.

In november 2021 openden de EuroSwap-ontwikkelaars de toegang tot de automatische Swap-beurs voor het eerste BUSD / EDEX-paar – https://app.euroswap.io op 15 januari 2022 vestigde het EDEX-team opnieuw zijn positie als een serieuze speler in de Web3.0-business door Early Staking te openen voor zijn investeerders.

EDEX lanceert en staking brengt tot 152% PA op

Typisch, komen de meeste crypto projecten tot de vraag van het creëren van beloningsproducten in een laat stadium van ontwikkeling. Het is een tijdrovende en dure procedure die vele uren softwareontwikkeling vereist en nog meer tijd en moeite om de prestaties van het systeem te testen. Maar EuroSwap EDEX heeft deze technologie nu beschikbaar gemaakt voor haar investeerders – in de vroege token distributie fase.

EuroSwap heeft Early Staking geopend tot 152% APY voor alle EDEX-beleggers. Dit is een ongelooflijk moedige stap van de ontwikkelaars, omdat ze weigerden tokens te blokkeren en beleggers de kans gaven om zelf te beslissen: tokens in de wallet te laten voor de handel en een minimale winst te krijgen of ze toe te voegen aan Staking met rendementen tot 152% APY. Slechts 5 dagen na de lancering van Early Staking heeft meer dan 55% van de beleggers hun EDEX-tokens gestaked voor een periode van 12 maanden – https://stake.euroswap.io

Edex

Het team biedt alle houders aan om hun EDEX-stortingen in Staking-pools te doen en aantrekkelijke besparingen te ontvangen, ongeacht het stortingsvolume: 6 maanden – 71% APY, 9 maanden – 98% APY, 12 maanden – 152% APY. Staking is volledig gebaseerd op de architectuur van BEP-20 smart contracts en biedt gegarandeerde automatische opbouw aan het einde van de gekozen looptijd.

Om gebruik te maken van Early Staking EuroSwap dient u een minimale EDEX storting te hebben van 200€. Vervolgens moet u naar de officiële website https://euroswap.io gaan en het tabblad Staking vinden. Zodra de portemonnee is aangesloten, kan de belegger de juiste periode en het bedrag van de EDEX-tokens voor Staking kiezen. Na het bevestigen van de operatie met een smart contract, moet u de actie bevestigen door te klikken op “Deposit”.

Een drievoudig voordeel voor iedereen

Early Staking voor EDEX token houders begint al op 15 januari 2022. Met andere woorden, de extra verdien technologie in het EuroSwap-project zal beschikbaar zijn nog voordat EDEX op de cryptobeurzen gaat. Vroege investeerders zullen dus nu al kunnen profiteren.

Een ander belangrijk punt dat het idee van het uitvoeren van grote ICO’s volledig omdraait – de ontwikkelaars van EuroSwap EDEX hebben de banale blokkering van tokens verlaten ten gunste van de winstgevende Staking tot 152% APY. Vroege investeerders, in plaats van gedwee te wachten tot hun activa beschikbaar worden gesteld, krijgen onmiddellijk een EDEX-token en kunnen zelf de belangrijke beslissing nemen: een storting doen op de staking of het EDEX-token onmiddellijk verhandelen.

EuroSwap’s interne analisten schatten dat meer dan 75% van de vroege investeerders bereid zijn om maar liefst 90% van hun inleg op de staking te zetten. Dit betekent dat het EDEX-token stabiel zal kunnen blijven op het moment van de lancering van de handel op de beurs en zeer waarschijnlijk onmiddellijk een uptrend zal ingaan, en de intensiteit van de groei zal voortduren vanaf een jaar.

U kunt meer gedetailleerde informatie over het EuroSwap EDEX-project vinden op de officiële website https://app.euroswap.io of de officiële Telegram-groep van EDEX.

Paula

Paula onderzoekt met kritisch oog de markt van de automatische crypto trading platformen en schrijft algemene artikels over de wereld van de cryptovaluta.