Een nieuwe start(pagina)

CoinSpot is opgericht om beginners de weg te wijzen in de wondere wereld van cryptocurrencies. We geloven in een decentrale toekomst waar geld niet uit het niets kan worden bijgedrukt, een munt voor het volk (zonder al te communistisch te willen klinken).

Vandaag (zaterdag 27 oktober 2018) presenteren we met gepaste trots een gloednieuwe startpagina. We hebben geluisterd naar jou als bezoeker en één ding bleef naar voren komen: onze bezoekers gebruiken CoinSpot niet als nieuwssite maar als een encyclopedie voor cryptovaluta.

Bekijk hier live de nieuwe startpagina.

Waarom een nieuwe startpagina?

De oude startpagina was een overzicht van nieuwsberichten, niks mis mee, maar CoinSpot is nooit bedoeld als een nieuwssite. Dat kregen we ook te horen van onze bezoekers, de focus lag teveel op nieuws en niet op het schrijven en onderhouden van de ‘wat is’ pagina’s’ die alle informatie omvatten omtrent een bepaalde cryptomunt. Bijvoorbeeld de ‘wat is bitcoin‘ pagina.

Oude startpagina CoinSpot
Oude startpagina CoinSpot

Het nieuws verdwijnt voorlopig van de startpagina en zal waarschijnlijk terugkomen in een andere vorm. Op de nieuwe startpagina ligt de focus op de populairste cryptocurrencies met daarbij koersinformatie van de afgelopen 24 uur en een link naar de specifieke ‘wat is’ pagina’s.

Nieuwe startpagina CoinSpot
Nieuwe startpagina CoinSpot

De gehele website oogt wat vriendelijker en dat was ook de bedoeling. Onze focus ligt namelijk niet op de ‘expert’ in de blockchaintechnologie maar op ‘cryptocurrency beginners’. De bezoeker staat centraal en de startpagina, functioneert nu ook als ‘start’-pagina.

Is de nieuwspagina dan verdwenen?

Nee! Absoluut niet, het heeft alleen eigen pagina gekregen onder de URL: https://coinspot.nl/nieuws. Nieuwsberichten blijven een onderdeel van de website, echter ligt de focus niet op het zoveel mogelijk nieuwsschrijven over cryptomunten. De focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. Liever lange opiniestukken schrijven dan korte persberichten publiceren.

Laat je horen!

Heb je een mening? Tof laat die dan horen! Je kunt een bericht achter laten onder dit bericht met eventuele feedback.

Bedankt!

<3 Team CoinSpot

Eén reactie op “Een nieuwe start(pagina)”

Geef een reactie